گیلان آنلاین: پروژه پیاده انزلیچی در شهر رشت تکمیل می شود. بر اساس اطلاع رسانی شهرداری رشت، پیاده انزلیچی خیابان های سعدی و امام خمینی(ره) از 25 تیرماه سال جاری آغاز و 11 آذر این سال به بهره برداری می رسد.
این در شرایطی است که پس از پیاده رو سازی خیابان اعلم الهدی، هنوز توضیح مشخص و قانع کننده ای از سوی مسئولان ارائه نشده و شهروندان رشتی از علت این عمل شهرداری بی خبرند و توجیه نشده اند. پیاده انزلیچی خیابان های اصلی در اطراف میدان شهرداری رشت در شرایطی انجام می شود که سال هاست مردم از عدم ایجاد و یا عریض نمودن خیابان ها گله دارند و در چنین شرایطی شهرداری رشت به بستن و مسدود کردن این خیابان ها می پردازد، بدون آنکه ضرورت اجرای این پروژه را تبیین نماید.[/quote:78fe0dd1f8]
در مورد این طرح ها همین رو می دونم که سالها پیش این طرح ها تصویب شده ولی اجرا نشده !! قرار هست 4 مسیر منتهی به شهرداری به صورت پیاده رو در بیاد ... این طرح واسه اینه که ماشین طرف شهرداری نره ...
البته برای رفع مشکل حمل و نقل عمومی ؛ می خوان قطار شهری بذارند ... یادمه یکی از اساتید که داشت در این مورد صحبت می کرد می گفت این رو هم تو برنامه دارند که در اطراف این مسیر ها پارکینگ طبقاتی بزنند تا کسانی که دوست دارند با ماشین شخصی برند ، مشکلی نداشته باشند ...
نظر شخصی من اینه که شاید این طرح ها کمک کنه که کمتر ماشین بیرون بیاریم اما به شرطی که همه ایده های داده شده به طور کامل به وقوع بپیونده ... یعنی قطار شهری احداث بشه و بعدش مسیر دسترسی رو ببندند ... وگرنه اینجوری زیاد در کوتاه مدت جواب نمیگیریم ...[/quote:78fe0dd1f8]
پدرام جان این طرح واسه زمان قبل انقلاب بود...تازه به مرحله اجرا در اوردن
من چون شک داشتم که بگم قبل از انقلاب نگفتم و گفتم چندین سال پیش ...
ولی واقعا دلیل اجرا نشدنش چیه ؟؟!! اگه سالها پیش انجام میشد ، دیگه الان مشکلی بابت فشار افکار عمومی توش نبود ... شاید واسه اینه که شهردارهای سابق ما جرات نداشتند ! یا شایدم می ترسیدن با مردم روبرو بشند ... اما الان این شهردار داره از علمش واسه این شهر استفاده می کنه و تا الان کارنامه قابل قبولی داشته ...
به هر حال من نظرم روی این طرح ها خیلی مثبت هست ولی با رعایت مسائل جانبی ... چون از چندین نفر با سطح فکرهای مختلف پرسیدم به قول معروف نظرسنجی خودجوش کردم و رضایت کامل از اعلم الهدی شنیدم ... یکی می گفت میریم اونجا میشینیم ، یکی می گفت شیکه و یکم کلاس میده به شهرمون ، یکی می گفت کالسکه چه مسخره بازی ای هست گذاشتند اونجا ، یکی حرف های منشوری می زد که نمیشه اینجا گفت و ...

.png)

[/align]
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)