[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 8:32 am

[quote:78fe0dd1f8="JUSTiran46"][quote:78fe0dd1f8="pedram_1367"][quote:78fe0dd1f8="metall"]خیابان های سعدی و امام خمینی (ره) هم پیاده رو می شوند!

گیلان آنلاین: پروژه پیاده انزلیچی در شهر رشت تکمیل می شود. بر اساس اطلاع رسانی شهرداری رشت، پیاده انزلیچی خیابان های سعدی و امام خمینی(ره) از 25 تیرماه سال جاری آغاز و 11 آذر این سال به بهره برداری می رسد.

این در شرایطی است که پس از پیاده رو سازی خیابان اعلم الهدی، هنوز توضیح مشخص و قانع کننده ای از سوی مسئولان ارائه نشده و شهروندان رشتی از علت این عمل شهرداری بی خبرند و توجیه نشده اند. پیاده انزلیچی خیابان های اصلی در اطراف میدان شهرداری رشت در شرایطی انجام می شود که سال هاست مردم از عدم ایجاد و یا عریض نمودن خیابان ها گله دارند و در چنین شرایطی شهرداری رشت به بستن و مسدود کردن این خیابان ها می پردازد، بدون آنکه ضرورت اجرای این پروژه را تبیین نماید.[/quote:78fe0dd1f8]

در مورد این طرح ها همین رو می دونم که سالها پیش این طرح ها تصویب شده ولی اجرا نشده !! قرار هست 4 مسیر منتهی به شهرداری به صورت پیاده رو در بیاد ... این طرح واسه اینه که ماشین طرف شهرداری نره ...

البته برای رفع مشکل حمل و نقل عمومی ؛ می خوان قطار شهری بذارند ... یادمه یکی از اساتید که داشت در این مورد صحبت می کرد می گفت این رو هم تو برنامه دارند که در اطراف این مسیر ها پارکینگ طبقاتی بزنند تا کسانی که دوست دارند با ماشین شخصی برند ، مشکلی نداشته باشند ...

نظر شخصی من اینه که شاید این طرح ها کمک کنه که کمتر ماشین بیرون بیاریم اما به شرطی که همه ایده های داده شده به طور کامل به وقوع بپیونده ... یعنی قطار شهری احداث بشه و بعدش مسیر دسترسی رو ببندند ... وگرنه اینجوری زیاد در کوتاه مدت جواب نمیگیریم ...[/quote:78fe0dd1f8]

پدرام جان این طرح واسه زمان قبل انقلاب بود...تازه به مرحله اجرا در اوردن :wink:[/quote:78fe0dd1f8]

من چون شک داشتم که بگم قبل از انقلاب نگفتم و گفتم چندین سال پیش ...

ولی واقعا دلیل اجرا نشدنش چیه ؟؟!! اگه سالها پیش انجام میشد ، دیگه الان مشکلی بابت فشار افکار عمومی توش نبود ... شاید واسه اینه که شهردارهای سابق ما جرات نداشتند ! یا شایدم می ترسیدن با مردم روبرو بشند ... اما الان این شهردار داره از علمش واسه این شهر استفاده می کنه و تا الان کارنامه قابل قبولی داشته ...

به هر حال من نظرم روی این طرح ها خیلی مثبت هست ولی با رعایت مسائل جانبی ... چون از چندین نفر با سطح فکرهای مختلف پرسیدم به قول معروف نظرسنجی خودجوش کردم و رضایت کامل از اعلم الهدی شنیدم ... یکی می گفت میریم اونجا میشینیم ، یکی می گفت شیکه و یکم کلاس میده به شهرمون ، یکی می گفت کالسکه چه مسخره بازی ای هست گذاشتند اونجا ، یکی حرف های منشوری می زد که نمیشه اینجا گفت و ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 8:36 am

گل زدن در لیگ ایران راحت است و اگر من تا حالا مهاجم بازی می کردم خیلی برایم بهتر بود.
سایت گل-جهانگیر عسگری هافبک و مهاجم فصل قبل راه آهن که علی دایی هم علاقه زیادی به او داشت و به خاطر شرایط خاص پرسپولیس به این تیم نرفت حالا در راه بازگشت به داماش است.
عسگری به سایت گل گفت: امسال می خواهم مهاجم بازی کنم چون مطمئن هستم که آقای گل می شوم.
عسگری افزود گل زدن در لیگ ایران راحت است و اگر من تا حالا مهاجم بازی می کردم خیلی برایم بهتر بود.
من از صبا و گسترش فولاد پیشنهاد دارم و با این تیمها صحبت هایی هم کرده ام اما هنوز تصمیم نهایی ام را نگرفتم.
داماش را دوست دارم و در این تیم راحت هستم برای همین ممکن است به این تیم برگردم.
همه چیز طی این چند روز مشخص می شود.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 8:47 am

[quote:2fe79750ad="Rashti0131"][quote:2fe79750ad="mohammadrashti22"][quote:2fe79750ad="Rashti0131"][quote:2fe79750ad="ali73"][quote:2fe79750ad="navid_rasht"][quote:2fe79750ad="Rashti0131"]منم این برد رو به پارس ها تبریک میگم :wink:[/quote:2fe79750ad]
قومی به نام پارس یا فارس نداریم. زبان فارسی داریم که زبان مشترک مردم ایرانه.
اگه منظور تهران باشه که این شهر قدمتی حدود صد سال داره و ترکیبی از قومیت های مختلف ایرانه.[/quote:2fe79750ad]بله درست همینه ولی متاسفانه یک عده جاهل یا شایدم مغرض این کلمه رو دست آویز اهداف نژاد پراستانه خودشون کردن که امیدوارم از بین بره و وحدت ملی شکل بگیره[/quote:2fe79750ad]

پس مردم اصفهان شیراز یزد چه قومیتی دارن ما تو ایران قومیت های مختلفی داریم گیلک مازنی ترک لر عرب بلوچ فارس اینا هر کدوم یه قومیتی دارن که به نظر من قوم فارس دارن حق بقیه قومیت هارو میخورن.[/quote:2fe79750ad]

آقا این حرفا دیگه چی هست. این تیم ملی ایران هست. کشوری که از قومیت های مختلف هستند. دفاع مستحکم دیروز تیم ملی ایران گیلانی بود. مهاجمش مشهدی ، بازیکن ارمنی ما آندرانیک تیموریان و بازیکنای دیگه از قومیت های مختلف. مثلاً آقای گل فوتبال جهان و مهاجم تاریخی ایران علی دایی آذری هست. چه ربطی داره تیم ملی به پارس آخه[/quote:2fe79750ad]

منم میگم ربطی نداره ولی این دوستمون یه حرفی زد که باعقل جور درنمیاد.[/quote:2fe79750ad]

یا مثلاً خلعتبری که گیلانی هست. همین الآن چند تا بازیکن گیلانی تو تیم ملی هست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 9:07 am

با وقوع تخلفات گسترده در انتخابات شورا؛

آقایان کوچکی نژاد، جعفرزاده و تامینی، چه پاسخی دارید؟

http://guilanonline.ir/index.php?mod=co ... re&id=8003
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 9:08 am

اخبار 1 و ربع شبكه 3 رو ديديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سرم درد گرفت.از همه استانها مردمي كه ديشب جشن گرفتن و نشون داد.به گيلان كه رسيد گفت به زبان گيلكي تشكر كن گفت من تركم تركي ميگم.بعد هم يه چيزايي گفت
خاك تو سر بي غيرت صداو سيماي گيلان.سرم درد ميكنه بخدا.خون داره خونمو ميخوره
گزارشگرش علي پور بود فكر كنم
عينكيه
تو رو خدا زنگ بزنين و اعتراض كنين
88823905
يا اس ام اس 30000131 /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 9:13 am

یکی از کامنت های جالب سایت گیلان آنلاین

[quote:f3bb3b1e46]نکته ی قابل توجه اینکه درکوچصفهان 5200 نفرواجدشرایط وجوددارد اما قریب به 8000 نفردرانتخابات شورارای دادند .خود اندازه بگیرید درصدمشارکت را!!!بخصوص یکی ازکاندیداهاکه خود ساکن نیست (ف.ر)به شدت نسبت به عزیمت رای دهندگان ازشهرهای اطراف اقدام نمود.ازماست که برماست...[/quote:f3bb3b1e46]
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 9:15 am

[quote:e50a565473="armin_gilan"]اخبار 1 و ربع شبكه 3 رو ديديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سرم درد گرفت.از همه استانها مردمي كه ديشب جشن گرفتن و نشون داد.به گيلان كه رسيد گفت به زبان گيلكي تشكر كن گفت من تركم تركي ميگم.بعد هم يه چيزايي گفت
عينكيه
88823905
يا اس ام اس 30000131 /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:e50a565473]

نادان و غريبه پرست زياد داريم،ميخواست بگه بعله ما همان نوازيم و....
درست ميشه برادر
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 9:24 am

» مهدوي: ناظمي به سرنوشت هرندي دچار نمي‌شود / حسین ابراهیمی عجله کرد
اکثر بازيکنان داماش قراردادهايشان را تمديد کردند حتي محمدرضا مهدوي کاپيتان تيم. او از جمله بازيکناني بود که خيلي تلاش کرد داماش هر چه زودتر سر و سامان بگيرد و اينگونه هم شد. گفت و گوي 90 را با کاپيتان تيم شهر باران بخوانيد.
بالاخره داماش سر و سامان گرفت؟
براي شروع بد نبود. مقداري از مطالبات هم پرداخت شد و قرار است در آينده مابقي آن تسويه شود.
خود تو از شرايط راضي هستي؟
من هنوز هم خيلي طلب دارم و هر چه پول گرفته‌ام براي فصل جديد است.
قرارداد امضا کردي؟
من شفاهي توافق کردم ولي هنوز قراردادي امضا نکردم.
به نظرت در نقل و انتقالات خوب عمل کرديد؟
کار خوب داماش تمديد قرارداد اکثر بازيکنان است که مي‌تواند به تيم کمک کند فقط بايد فکري به حال جايگزيني ابراهيمي و جهانبخش بکنيم که فکر نمي‌کنم در حد آنها بازيکن پيدا شود.
بحث جهانبخش را کنار بگذاريم فکر نمي‌کني ابراهيمي را مفت از دست داديد؟
جهانبخش بايد مي‌‌رفت چون پيشنهاد خارجي داشت ولي ابراهيمي عجله کرد و مي‌توانست بيشتر از اين پول بگيرد. او واقعا حيف شد، نفت گزينه خوبي برايش نبود چون هوادار ندارد و خودش بايد هوادار خودش باشد. البته من به حسين گفته بودم اگر پيشنهاد بهتري داشتي برو اما نه پيشنهادي در حد نفت !

سرمربي هم ناظمي است؟
چه کسي بهتر از ناظمي؟! به نظرم حقش بود که سرمربي شود.
به سرنوشت هرندي دچار نمي‌شود؟
اميدوارم نشود ولي هر مربي نتيجه نگيرد بايد برود. من هم مديرعامل باشم مربي‌ام خوب کار نکند برکنارش مي‌کنم.
از ملوان بازيکن مي‌گيريد؟
مشکلي با ملوان نداريم و هر کسي به درد داماش بخورد جذب مي‌کنيم.
هر چند فکر نمي‌کنم بازيکنان خوبش بخواهند در رشت بازي کنند. البته در اين رابطه باشگاه بايد نظر بدهد و من نظر خودم را گفتم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط damash_city » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 9:54 am

متاسفانه باید زودتر با اون چند نفری که بعد برد باعت ترافیک سنگین و بی نظمی بوق زدن و ایجاد سر صدا جلوی بیمارستان و ساختمان شدن برخورد میکردن اما بازم مرسی که زودتر نظم دادن
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil7004 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 9:56 am

[quote:3a239a4984="siabagh"][quote:3a239a4984="armin_gilan"]اخبار 1 و ربع شبكه 3 رو ديديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عينكيه
88823905
يا اس ام اس 30000131 /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:3a239a4984]

نادان و غريبه پرست زياد داريم،ميخواست بگه بعله ما همان نوازيم و....
درست ميشه برادر[/quote:3a239a4984]

واقعا حرکت ضایعی بود .متاسفم برای این صداوسیما که تو جاهایی که باید پرچم رو بالا نگه داره اوج بی سلیقه گی رو از خودش نشون میده :(
نماد کاربر
Soheil7004
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 06, 2013 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:11 am

[quote:ed16afe777="majid13"]گل زدن در لیگ ایران راحت است و اگر من تا حالا مهاجم بازی می کردم خیلی برایم بهتر بود.
سایت گل-جهانگیر عسگری هافبک و مهاجم فصل قبل راه آهن که علی دایی هم علاقه زیادی به او داشت و به خاطر شرایط خاص پرسپولیس به این تیم نرفت حالا در راه بازگشت به داماش است.
عسگری به سایت گل گفت: امسال می خواهم مهاجم بازی کنم چون مطمئن هستم که آقای گل می شوم.
عسگری افزود گل زدن در لیگ ایران راحت است و اگر من تا حالا مهاجم بازی می کردم خیلی برایم بهتر بود.
من از صبا و گسترش فولاد پیشنهاد دارم و با این تیمها صحبت هایی هم کرده ام اما هنوز تصمیم نهایی ام را نگرفتم.
داماش را دوست دارم و در این تیم راحت هستم برای همین ممکن است به این تیم برگردم.
همه چیز طی این چند روز مشخص می شود.[/quote:ed16afe777]
تاجایی که من خبردارم باجهانگیر به توافق نرسیدن باشگاه داماش
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:14 am

[quote:03e3c903d2="mohammadrashti22"][quote:03e3c903d2="Rashti0131"][quote:03e3c903d2="mohammadrashti22"][quote:03e3c903d2="Rashti0131"][quote:03e3c903d2="ali73"][quote:03e3c903d2="navid_rasht"][quote:03e3c903d2="Rashti0131"]منم این برد رو به پارس ها تبریک میگم :wink:[/quote:03e3c903d2]
اگه منظور تهران باشه که این شهر قدمتی حدود صد سال داره و ترکیبی از قومیت های مختلف ایرانه.[/quote:03e3c903d2]بله درست همینه ولی متاسفانه یک عده جاهل یا شایدم مغرض این کلمه رو دست آویز اهداف نژاد پراستانه خودشون کردن که امیدوارم از بین بره و وحدت ملی شکل بگیره[/quote:03e3c903d2]

پس مردم اصفهان شیراز یزد چه قومیتی دارن ما تو ایران قومیت های مختلفی داریم گیلک مازنی ترک لر عرب بلوچ فارس اینا هر کدوم یه قومیتی دارن که به نظر من قوم فارس دارن حق بقیه قومیت هارو میخورن.[/quote:03e3c903d2]

آقا این حرفا دیگه چی هست. این تیم ملی ایران هست. کشوری که از قومیت های مختلف هستند. دفاع مستحکم دیروز تیم ملی ایران گیلانی بود. مهاجمش مشهدی ، بازیکن ارمنی ما آندرانیک تیموریان و بازیکنای دیگه از قومیت های مختلف. مثلاً آقای گل فوتبال جهان و مهاجم تاریخی ایران علی دایی آذری هست. چه ربطی داره تیم ملی به پارس آخه[/quote:03e3c903d2]

منم میگم ربطی نداره ولی این دوستمون یه حرفی زد که باعقل جور درنمیاد.[/quote:03e3c903d2]

یا مثلاً خلعتبری که گیلانی هست. همین الآن چند تا بازیکن گیلانی تو تیم ملی هست[/quote:03e3c903d2]
تابلو نکنید خلعتبری مازندرانی هستش نه گیلانی
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:16 am

[quote:54bd2dfb52="farzin0131"][quote:54bd2dfb52="mohammadrashti22"][quote:54bd2dfb52="Rashti0131"][quote:54bd2dfb52="mohammadrashti22"][quote:54bd2dfb52="Rashti0131"][quote:54bd2dfb52="ali73"][quote:54bd2dfb52="navid_rasht"][quote:54bd2dfb52="Rashti0131"]منم این برد رو به پارس ها تبریک میگم :wink:[/quote:54bd2dfb52]
اگه منظور تهران باشه که این شهر قدمتی حدود صد سال داره و ترکیبی از قومیت های مختلف ایرانه.[/quote:54bd2dfb52]بله درست همینه ولی متاسفانه یک عده جاهل یا شایدم مغرض این کلمه رو دست آویز اهداف نژاد پراستانه خودشون کردن که امیدوارم از بین بره و وحدت ملی شکل بگیره[/quote:54bd2dfb52]

پس مردم اصفهان شیراز یزد چه قومیتی دارن ما تو ایران قومیت های مختلفی داریم گیلک مازنی ترک لر عرب بلوچ فارس اینا هر کدوم یه قومیتی دارن که به نظر من قوم فارس دارن حق بقیه قومیت هارو میخورن.[/quote:54bd2dfb52]

آقا این حرفا دیگه چی هست. این تیم ملی ایران هست. کشوری که از قومیت های مختلف هستند. دفاع مستحکم دیروز تیم ملی ایران گیلانی بود. مهاجمش مشهدی ، بازیکن ارمنی ما آندرانیک تیموریان و بازیکنای دیگه از قومیت های مختلف. مثلاً آقای گل فوتبال جهان و مهاجم تاریخی ایران علی دایی آذری هست. چه ربطی داره تیم ملی به پارس آخه[/quote:54bd2dfb52]

منم میگم ربطی نداره ولی این دوستمون یه حرفی زد که باعقل جور درنمیاد.[/quote:54bd2dfb52]

یا مثلاً خلعتبری که گیلانی هست. همین الآن چند تا بازیکن گیلانی تو تیم ملی هست[/quote:54bd2dfb52]
تابلو نکنید خلعتبری مازندرانی هستش نه گیلانی[/quote:54bd2dfb52]

خلعتبری از گیلک های مازندرانه.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:18 am

عشقه بچه هایه دروازه لاکان به پایه سعیدمرتضوی میتپد!دوستت داریم داداش سعید مرتضوی ،یادت نره اولی گل رو زدی پشت دروازه وتیفوسی هافراموش نشه /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /11/ /11/ /11/
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط farzin0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:22 am

[quote:7bafc6545a="Rashti0131"][quote:7bafc6545a="farzin0131"][quote:7bafc6545a="mohammadrashti22"][quote:7bafc6545a="Rashti0131"][quote:7bafc6545a="mohammadrashti22"][quote:7bafc6545a="Rashti0131"][quote:7bafc6545a="ali73"][quote:7bafc6545a="navid_rasht"][quote:7bafc6545a="Rashti0131"]منم این برد رو به پارس ها تبریک میگم :wink:[/quote:7bafc6545a]
اگه منظور تهران باشه که این شهر قدمتی حدود صد سال داره و ترکیبی از قومیت های مختلف ایرانه.[/quote:7bafc6545a]بله درست همینه ولی متاسفانه یک عده جاهل یا شایدم مغرض این کلمه رو دست آویز اهداف نژاد پراستانه خودشون کردن که امیدوارم از بین بره و وحدت ملی شکل بگیره[/quote:7bafc6545a]

پس مردم اصفهان شیراز یزد چه قومیتی دارن ما تو ایران قومیت های مختلفی داریم گیلک مازنی ترک لر عرب بلوچ فارس اینا هر کدوم یه قومیتی دارن که به نظر من قوم فارس دارن حق بقیه قومیت هارو میخورن.[/quote:7bafc6545a]

آقا این حرفا دیگه چی هست. این تیم ملی ایران هست. کشوری که از قومیت های مختلف هستند. دفاع مستحکم دیروز تیم ملی ایران گیلانی بود. مهاجمش مشهدی ، بازیکن ارمنی ما آندرانیک تیموریان و بازیکنای دیگه از قومیت های مختلف. مثلاً آقای گل فوتبال جهان و مهاجم تاریخی ایران علی دایی آذری هست. چه ربطی داره تیم ملی به پارس آخه[/quote:7bafc6545a]

منم میگم ربطی نداره ولی این دوستمون یه حرفی زد که باعقل جور درنمیاد.[/quote:7bafc6545a]

یا مثلاً خلعتبری که گیلانی هست. همین الآن چند تا بازیکن گیلانی تو تیم ملی هست[/quote:7bafc6545a]
تابلو نکنید خلعتبری مازندرانی هستش نه گیلانی[/quote:7bafc6545a]
بلاخره گیلانی نیستش ؟تاجایی که من بامحمدرضا صحبت کردم چون رفیق فابه مختاری هستش

خلعتبری از گیلک های مازندرانه.[/quote:7bafc6545a]
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 9 مهمان