[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:37 pm

[quote:9c358adad7="JUSTiran46"][quote:9c358adad7="arsalan27"][quote:9c358adad7="JUSTiran46"][quote:9c358adad7="The_King_of_rasht"]آقای نوبخت نماینده سابق رشت در شبکه 1 درباره برنامه های اقتصادی دولت تدبیر و امید
هم اکنون[/quote:9c358adad7]
بنده به شدت تنفر دارم نسبت به این شخص...البته اطلاعاتم کافی نیست...اما تا جایی که میدونم و شنیدم دلیل بدبختی و بیکاری تو گیلان همین شخصه :wink:[/quote:9c358adad7]

me too شخصی که نماینده ما بود ولی کارخونه هاش رو توی اصفهان زد به شخصه هیچوقت نمیبخشمش بخاطر 1سری خیانت هایی که در حق رشتو رشتی کرد.[/quote:9c358adad7]

دقیقآ...فولاد مبارکه قرار بود تو گیلان احداث بشه اما همین * باعث شد تا امتیازش به اصفحانی ها واگذار بشه :wink:[/quote:9c358adad7]

و همچنین چند تا کارخونه های شکر که باورش برام سخت وقتی فهمیدم چند نفر میشه توش مشغول به کار باشن.نمیدونم چرا شهر ما دلسوز نداره اگرم داره به جایی نمیرسن همشون فکر جیب خودشونن
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:41 pm

اصلا دوس ندارم هوادارن دو تیم قاطی میشینن!
دوس دارم هوادارن جدا از هم باشن "مثلا مکزیک و ایتالیا با هم نشستن !
یاد بازی ایتالیا و برزیل بخیر کـه یه سمت آبی میشد یه سمت دیگـه کاملا زرد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:50 pm

کلیپ معارفه علیرضا جهانبخش در باشگاه جدیدش :

http://www.aparat.com/v/anpFr
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:12 pm

[quote:f089992ce7="arsalan27"][quote:f089992ce7="JUSTiran46"][quote:f089992ce7="arsalan27"][quote:f089992ce7="JUSTiran46"][quote:f089992ce7="The_King_of_rasht"]آقای نوبخت نماینده سابق رشت در شبکه 1 درباره برنامه های اقتصادی دولت تدبیر و امید
هم اکنون[/quote:f089992ce7]
بنده به شدت تنفر دارم نسبت به این شخص...البته اطلاعاتم کافی نیست...اما تا جایی که میدونم و شنیدم دلیل بدبختی و بیکاری تو گیلان همین شخصه :wink:[/quote:f089992ce7]

me too شخصی که نماینده ما بود ولی کارخونه هاش رو توی اصفهان زد به شخصه هیچوقت نمیبخشمش بخاطر 1سری خیانت هایی که در حق رشتو رشتی کرد.[/quote:f089992ce7]

دقیقآ...فولاد مبارکه قرار بود تو گیلان احداث بشه اما همین بی وجود باعث شد تا امتیازش به اصفحانی ها واگذار بشه :wink:[/quote:f089992ce7]

و همچنین چند تا کارخونه های شکر که باورش برام سخت وقتی فهمیدم چند نفر میشه توش مشغول به کار باشن.نمیدونم چرا شهر ما دلسوز نداره اگرم داره به جایی نمیرسن همشون فکر جیب خودشونن[/quote:f089992ce7]

این یکی از خائینین به گیلان هست خیلی چیزا در موردش شنیدم فقط اینو بدونین بسیاری کارخونه های گیلان به لجن کشوند میدونید چندنفر از کار بیکار کرد
اون موقع که نماینده رشت بود یه کار مثبت برای این شهر انحام نداد به ازمقامش برای لابی و رسیدن به مقاصدش استفاده کرد نمیدونم اصلاح طلبها چی تو این دیدن که ازش به عنوان مشاور استفاده میکنن خیلی حرف در مورد این موجود دارم اما چون سیاسی هست نمیشه گفت!!!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:32 pm

كار خونه هاي نيمه سنگين دولتي گيلان ورشت در زمان ايشون به بخش خصوصي واگذار شد؛ بخش خصوصي كه چه عرض كنم؛ يه سري كلاهبردار كه به قيمت مفت اين كارخونه ها رو خريدن و همشون بدون استثنا ترك و اصفهاني و تهراني بودند، كارخونه هايي مسه فرش گيلان فومنات پوشش رشت الكتريك و خاور و و و
كه سر جمع بطور مستقيم 6000 نفر پرسنل داشتند، و تاثير بزرگي در اقتصاد رشت ايفا ميكردند؛ كه بعد ازواگذاري بدليل سوء مديريت همه شان در عرض چند سال ورشكسته شدند و هزاران كارگر بيكار و هزاران نفر مهاجرت كردند
اون موقع اين آقاي نوبخت هيچ موضع گيري اي نكرد، چطور به دولت روحاني اميدورا باشيم ،بازم احساس ميكنم نگاهشون به گيلان جنگل و مرداب و باران و اينجور چيزاست اين كويرنشينا، اينا ذاتا به جنگل حسادت ميكنند
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:39 pm

آبراران هر چی باشه نوبخت رشتی هست - اگه وزیر بشه تو دولت جدید که احتمالشم کم نیست خیلی خوبه ضمن اینکه تا اونجایی که شناخت دارم ازش در مجموع آدم باسواد و روشن و خوبیه و این مطالبی که شما میگین بیشترش خارج از وظایف یک نماینده هست

هر چند بازم تا اونجایی که یادمه ایشون فعالترین نماینده رشت بود نسبت به بقیه :roll:

حالا شما شاید از جزئیاتی خبر دارید که من نمیدونم ........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:45 pm

[quote:67d1c23448="sepidroudi"]آبراران هر چی باشه نوبخت رشتی هست - اگه وزیر بشه تو دولت جدید که احتمالشم کم نیست خیلی خوبه ضمن اینکه تا اونجایی که شناخت دارم ازش در مجموع آدم باسواد و روشن و خوبیه و این مطالبی که شما میگین بیشترش خارج از وظایف یک نماینده هست

هر چند بازم تا اونجایی که یادمه ایشون فعالترین نماینده رشت بود نسبت به بقیه :roll:

حالا شما شاید از جزئیاتی خبر دارید که من نمیدونم ........[/quote:67d1c23448]

دوست عزیز شما چون به اصلاح طلبها علاقه دارید باعث میشه نتونی به بدی های این * پی ببری
در زمان ایشون خیلی از خانواده ها به خاک سیاه نشستن میدونید چند نون آور از کار بیکار کرد
امیدوارم آقای روحانی از ایشون به عنوان وزیر استفاده نکنه چون این موجود اسما رشتی است نه قلبا!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه ژوئن 16, 2013 10:07 pm

قصد کـــــــش دادن قضیه رو ندارم - فقط چون مطلبی فرمودید بنده توضیحاتی عرض کنم که ایشون اصلاح طلب نبوده و هنوزم نیست بلکه در اوایل و اواسط دهه 70 که آقای هاشمی جز محافظه کاران و راست سنتی محسوب میشدن جز یاران و پیروان آقای هاشمی بودند و ماهیتا راست سنتی محسوب میشن ولی چون در سالهای اخیر آقای هاشمی به عنوان راس جریان اعتدال و اخیرا نزدیک به اصلاح طلبان شده این شائبه هم در مورد نوبخت هست که اصلاح طلبه!!!!! هر چند الان مواضعش نزدیک هست به اصلاح طلبان!!!
ضمنا بنده علاقه ای به صورت مبنایی به اصلاح طلب ها ندارم گرچه تو ایران امروزی و با این سیاست مداران موجود , اصلاحات رو بهترین جریان برای مدیریت کشور میدونم.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه ژوئن 17, 2013 4:08 am

[quote:e1575844f7="sepidroudi"]قصد کـــــــش دادن قضیه رو ندارم - فقط چون مطلبی فرمودید بنده توضیحاتی عرض کنم که ایشون اصلاح طلب نبوده و هنوزم نیست بلکه در اوایل و اواسط دهه 70 که آقای هاشمی جز محافظه کاران و راست سنتی محسوب میشدن جز یاران و پیروان آقای هاشمی بودند و ماهیتا راست سنتی محسوب میشن ولی چون در سالهای اخیر آقای هاشمی به عنوان راس جریان اعتدال و اخیرا نزدیک به اصلاح طلبان شده این شائبه هم در مورد نوبخت هست که اصلاح طلبه!!!!! هر چند الان مواضعش نزدیک هست به اصلاح طلبان!!!
ضمنا بنده علاقه ای به صورت مبنایی به اصلاح طلب ها ندارم گرچه تو ایران امروزی و با این سیاست مداران موجود , اصلاحات رو بهترین جریان برای مدیریت کشور میدونم.[/quote:e1575844f7]

در ادامه صحبت های دوست عزیز باید بگم که اوایل دهه 80 نو بخت حزب اعتدال و توسعه رو یه جورایی راه اندازی کرد و دبیرش بود.
که بعد از 88 حزب بسته شد !!
از جمله حزب های زیرشاخه کارگزارن سازندگی هستش .
کارگزاران یه جورایی حزب هاشمی و خانواده ش محسوب میشه .

در کل خیلی بد بختیم همین .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 17, 2013 4:26 am

/15/ /15/ :lol: :lol: :lol:

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه ژوئن 17, 2013 5:03 am

سرمربی بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که دیگر در دنیای فوتبال مربیگری نخواهد کرد و هدایت تیم دیگری را در دست نخواهد گرفت

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی باتجربه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که با دنیای مربیگری خداحافظی کرده و بعد از جدایی از بایرن مونیخ هدایت تیم دیگری را در دست نخواهد گرفت.

این سرمربی 68 ساله در فصلی که گذشت با بایرن یک قهرمانی سه گانه را به دست آورد و علاوه بر کسب عنوان قهرمانی در بوندس لیگا، با این تیم قهرمان جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا نیز شد تا بایرن اولین تیم المانی ای باشد که چنین افتخاری را کسب کرده و هفتمین تیم اروپایی لقب بگیرد که یک قهرمانی سه گانه را در طول یک فصل به دست آورده.

هاینکس مدتها پیش اعلام کرده بود که این فصل پایانی حضورش در بایرن مونیخ است و در فوریه سال 2013 سران بایرن نام گواردیولا را به عنوان جانشین او اعلام کردند. حالا در شرایطی که پپ گواردیولا در استانه آغاز دوران سرمربیگری اش در بایرن مونیخ است، یوپ هاینکس اعلام کرده که تصمیم گرفته تا بازنشسته شود.

سرمربی سابق باواریایی ها در صحبت هایی به در اشپیگل گفت:« من درحال مبارزه با پایان هستم ولی می توانم قاطعانه بگویم که دیگر هدایت تیم دیگری را در دست نخواهم داشت و قطعا از دنیای فوتبال کنار خواهم رفت.»

سرمربی سابق بایرن مونیخ کارنامه موفقی در دنیای فوتبال داشت؛ چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان سرمربی.

او در زمانی که به عنوان یک فوروارد فوتبالش را دنبال می کرد با مونشن گلادباخ قهرمان بوندس لیگا شد و در سال 1974 هم با تیم ملی آلمان قهرمانی در جام جهانی را تجربه کرد.

هاینکس در ادامه به تمجید ازگواردیولا پرداخت و اعلام کرد که او شایستگی زیادی برای هدایت بایرن دارد:« گواردیولا انتخاب صحیحی است. باید از این فرصت بهره برد. اگر سران بایرن جانشینی برای من پیدا نکرده بودند، شاید باهم مذاکره می کردیم ولی دراین شرایط بهترین کار برای من همین است. گواردیولا تیم فوق العاده خوب و پرتلاشی را در اختیار خواهد داشت.»

بعد ازجدایی مورینیو از رئال مادرید و ناکامی سران رئال در به خدمت گرفتن کارلو آنچلوتی(اولین گزینه مدنظرشان) که هنوز هم به سرانجام نرسیده، صحبت هایی درمورد تمایل سران رئال برای جذب هاینکس به گوش می رسید ولی در شرایطی که سران باشگاه مادریدی هنوز تکلیف سرمربی فصل بعدشان را مشخص نکرده اند، حالا با این تصمیم آنها گزینه بی شان را از دست خواهند داد.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه ژوئن 17, 2013 5:06 am

[quote:d27b1bc705="sepidroudi"]آبراران هر چی باشه نوبخت رشتی هست - اگه وزیر بشه تو دولت جدید که احتمالشم کم نیست خیلی خوبه ضمن اینکه تا اونجایی که شناخت دارم ازش در مجموع آدم باسواد و روشن و خوبیه و این مطالبی که شما میگین بیشترش خارج از وظایف یک نماینده هست

حالا شما شاید از جزئیاتی خبر دارید که من نمیدونم ........[/quote:d27b1bc705]
دیشب برنامه رو که دیدم اولش خوشحال شدم ولی بعد یکم فکر کردم دیدیم 4 دوره مردم بهش رای دادن ولی هیچ کاری برای گیلان و بخصوص رشت انجام نداد
حتی خبرشو دارم مدیران خودرو قرار بود تو گیلان دایر بشه ولی ایشون با هماهنگی با نماینده کرمان این مجموعه اقتصادی بزرگ رو به کرمان بردند
پس بهتره بگیم خیر تو به ما نمی رسد شر مرسان
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه ژوئن 17, 2013 5:10 am

[quote:8e2b78894d="JUSTiran46"][quote:8e2b78894d="arsalan27"][quote:8e2b78894d="JUSTiran46"][quote:8e2b78894d="The_King_of_rasht"]آقای نوبخت نماینده سابق رشت در شبکه 1 درباره برنامه های اقتصادی دولت تدبیر و امید
هم اکنون[/quote:8e2b78894d]
بنده به شدت تنفر دارم نسبت به این شخص...البته اطلاعاتم کافی نیست...اما تا جایی که میدونم و شنیدم دلیل بدبختی و بیکاری تو گیلان همین شخصه :wink:[/quote:8e2b78894d]

me too شخصی که نماینده ما بود ولی کارخونه هاش رو توی اصفهان زد به شخصه هیچوقت نمیبخشمش بخاطر 1سری خیانت هایی که در حق رشتو رشتی کرد.[/quote:8e2b78894d]

دقیقآ...فولاد مبارکه قرار بود تو گیلان احداث بشه اما همین * باعث شد تا امتیازش به اصفحانی ها واگذار بشه :wink:[/quote:8e2b78894d]
چالبه بگم فولاد مبارکه بخاطر نیاز شدید به آب باید حتما نزدیک رودخانه یا دریا باشه و علت خشک شدن زاینده رود یه مقدارش بر میگرده به همین فولاد مبارکه آب زاینده رود رو میبرن برای فولاد مبارکه یعنی یه آدم بی فکر یه سنگ می ندازه تو چاه .............
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه ژوئن 17, 2013 5:12 am

[quote:efbb298b43="mojtaba24"][quote:efbb298b43="sepidroudi"]آبراران هر چی باشه نوبخت رشتی هست - اگه وزیر بشه تو دولت جدید که احتمالشم کم نیست خیلی خوبه ضمن اینکه تا اونجایی که شناخت دارم ازش در مجموع آدم باسواد و روشن و خوبیه و این مطالبی که شما میگین بیشترش خارج از وظایف یک نماینده هست

حالا شما شاید از جزئیاتی خبر دارید که من نمیدونم ........[/quote:efbb298b43]
دیشب برنامه رو که دیدم اولش خوشحال شدم ولی بعد یکم فکر کردم دیدیم 4 دوره مردم بهش رای دادن ولی هیچ کاری برای گیلان و بخصوص رشت انجام نداد
حتی خبرشو دارم مدیران خودرو قرار بود تو گیلان دایر بشه ولی ایشون با هماهنگی با نماینده کرمان این مجموعه اقتصادی بزرگ رو به کرمان بردند
پس بهتره بگیم خیر تو به ما نمی رسد شر مرسان[/quote:efbb298b43]

اونهایی که قدیمی ترن میتونن بیان شهادت بدند. تنها کاری که نوبخت میکرد این بود که دوهفته مونده به انتخابات با یه وانت قیر میومد چاله های خیابونا رو پر میکرد تا مردم ببینند بگن چقدر دلسوزه (دریغ از اینکه بدونن اصلا وظیفه نماینده مجلس چیه)!!! بعدش که رای میاورد میرفت تا 4 سال جیب خودشو پر میکرد.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط kiavash » دوشنبه ژوئن 17, 2013 5:16 am

شبکه خبر تمرینات داماش رو نشون داد وبا ناظمی-چاوشی-ابراهیمی-حاجتی مصاحبه کرد.جالب بود که همگی از اینکه تیم اسکلت پارسال رو حفظ کرده وتمرین بصورت کامل استارت خورده خوشحال بودن وامیدوار به اینکه امسال جایگاه بهتری نسبت به سال قبل بدست میاریم
پس ما هم امیدواریم /11/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 8 مهمان