[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RainCityGirl » يکشنبه ژوئن 16, 2013 6:38 pm

[b:50c1afab26]پ[color=darkblue:50c1afab26]يغام يکي از خوانندگان روزنامه آفتاب يزد در ستون روي خط آفتاب - يکشنبه 26 خرداد[/color:50c1afab26] [/b:50c1afab26]
[b:50c1afab26]سلام خسته نباشيد.چند روز قبل پيامي تلفني دادم در رابطه با پخش مستند پرفسور سميعي از تلويزيون شبکه 5 تهران که چاپ نشد که در زيرنويس اين مستند نوشته شده بود مشاهير تهران.آيا جناب پرفسور سميعي تهراني بودند؟ ايشان از مشاهير ايران هستند هستند نه تهران بعد هم ايشان اصالتا از رشت هستند نه تهران ، مسئولان صداو سيما دقت کنند مردم ايران فهيم هستند سوءاستفاده نکنند ....-0911[/b:50c1afab26]
نماد کاربر
RainCityGirl
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 17, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه ژوئن 16, 2013 6:53 pm

بچه ها به نظرتون گوشی galaxy s3 بهتره یا huawei G600 بچه های گوشی باز نظر بدن لطفا. اولی 930 تومن دومی 790 تومن.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:01 pm

[quote:d692e51422="soheil_shahre_baran"]بچه ها به نظرتون گوشی galaxy s3 بهتره یا huawei G600 بچه های گوشی باز نظر بدن لطفا. اولی 930 تومن دومی 790 تومن.[/quote:d692e51422]

مقايسه كن

http://gsm.ir/item/mobile/show/21029/%D ... scend+G600

http://gsm.ir/item/mobile/show/20601/%D ... mini+I8190

نظر من Samsung Galaxy S III Mini ...
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:01 pm

[quote:9d8cc86973="soheil_shahre_baran"]بچه ها به نظرتون گوشی galaxy s3 بهتره یا huawei G600 بچه های گوشی باز نظر بدن لطفا. اولی 930 تومن دومی 790 تومن.[/quote:9d8cc86973]
شما چه طوری این دو تا رو با هم مقایسه میکنی galaxy از رقیب های iphone هست و من صد در صد به شما اطمینان میدم galaxy بهتره و اگه بخریش پشیمون نمیشی در ضمن قیمتش 1,686,000 تومن هست

http://gsm.ir/item/mobile/show/19496/%D ... laxy+S+III
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:10 pm

[quote:cd53cb1ff9="amirdamashcity"][quote:cd53cb1ff9="soheil_shahre_baran"]بچه ها به نظرتون گوشی galaxy s3 بهتره یا huawei G600 بچه های گوشی باز نظر بدن لطفا. اولی 930 تومن دومی 790 تومن.[/quote:cd53cb1ff9]
شما چه طوری این دو تا رو با هم مقایسه میکنی galaxy از رقیب های iphone هست و من صد در صد به شما اطمینان میدم galaxy بهتره و اگه بخریش پشیمون نمیشی در ضمن قیمتش 1,686,000 تومن هست

http://gsm.ir/item/mobile/show/19496/%D ... laxy+S+III[/quote:cd53cb1ff9]

اینی که شما میگی باید s3 mini باشه که قیمتش زیر 1 تومنه...با این حال بازم نسبت به g600 سر تره...تنها برتری که g600 داره دوربین 8 مگاپیکسل این گوشیه
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:16 pm

دو و نیم تیم از لیگ سقوط می کنند

تیم های پانزدهم و شانزدهم به دسته اول سقوط خواهند و تیم چهاردهم به پلی آف می رود

سایت گل-لیگ برتر دوره سیزدهم از 21تیر با شرکت 16 تیم برگزار می شود و تیم های پانزدهم و شانزدهم به دسته اول سقوط خواهند و تیم چهاردهم به پلی آف می رود تا دیداری با تیم سوم دسته اول برگزار نماید. در سال هایی که لیگ 16 تیمی بود فقط دو تیم سقوط می کند اما اکنون چون گفته می شود لیگ دسته اول با 26تیم برگزار می گردد و برای صعود از این لیگ دو تیم کم است، یک نیم سهمیه هم به آن اضافه شده که در پلی آف تکلیف آن مشخص می گردد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:21 pm

[quote:52119280fa="JUSTiran46"][quote:52119280fa="amirdamashcity"][quote:52119280fa="soheil_shahre_baran"]بچه ها به نظرتون گوشی galaxy s3 بهتره یا huawei G600 بچه های گوشی باز نظر بدن لطفا. اولی 930 تومن دومی 790 تومن.[/quote:52119280fa]

http://gsm.ir/item/mobile/show/19496/%D ... laxy+S+III[/quote:52119280fa]

اینی که شما میگی باید s3 mini باشه که قیمتش زیر 1 تومنه...با این حال بازم نسبت به g600 سر تره...تنها برتری که g600 داره دوربین 8 مگاپیکسل این گوشیه[/quote:52119280fa]
اره داداش منظورم mini بود. میخواستم نظر شخصی بچه ها رو بدونم. تو بین گوشی های این رنج قیمت بین این دو تا گیر کردم.
درست که شاید galaxy بهتر باشه اما از تفاوت قیمتش هم نمیشه گذشت. و فکر نمیکنم تفاوت امکاناتش فاحش باشه. هست دوستان؟
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:33 pm

[quote:a5d48a0ea2="soheil_shahre_baran"][quote:a5d48a0ea2="JUSTiran46"][quote:a5d48a0ea2="amirdamashcity"][quote:a5d48a0ea2="soheil_shahre_baran"]بچه ها به نظرتون گوشی galaxy s3 بهتره یا huawei G600 بچه های گوشی باز نظر بدن لطفا. اولی 930 تومن دومی 790 تومن.[/quote:a5d48a0ea2]

http://gsm.ir/item/mobile/show/19496/%D ... laxy+S+III[/quote:a5d48a0ea2]

اینی که شما میگی باید s3 mini باشه که قیمتش زیر 1 تومنه...با این حال بازم نسبت به g600 سر تره...تنها برتری که g600 داره دوربین 8 مگاپیکسل این گوشیه[/quote:a5d48a0ea2]
اره داداش منظورم mini بود. میخواستم نظر شخصی بچه ها رو بدونم. تو بین گوشی های این رنج قیمت بین این دو تا گیر کردم.
درست که شاید galaxy بهتر باشه اما از تفاوت قیمتش هم نمیشه گذشت. و فکر نمیکنم تفاوت امکاناتش فاحش باشه. هست دوستان؟[/quote:a5d48a0ea2]

از لحاظ سخت افزاری...s3 mini بهتره...مخصوصآ زمانی که بازی های hd رو اجرا کنی...از لحاظ سرعت میتونه ساپورت کنه...چون رم 1 داره
حافظه داخلی هم 2 برابر g600 هست
از نظر من که سامسونگ بهتره و برند معروفی تو اسمارت فون ها به حساب میاد
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:33 pm

[quote:00daef2c1b="soheil_shahre_baran"][quote:00daef2c1b="JUSTiran46"][quote:00daef2c1b="amirdamashcity"][quote:00daef2c1b="soheil_shahre_baran"]بچه ها به نظرتون گوشی galaxy s3 بهتره یا huawei G600 بچه های گوشی باز نظر بدن لطفا. اولی 930 تومن دومی 790 تومن.[/quote:00daef2c1b]

http://gsm.ir/item/mobile/show/19496/%D ... laxy+S+III[/quote:00daef2c1b]

اینی که شما میگی باید s3 mini باشه که قیمتش زیر 1 تومنه...با این حال بازم نسبت به g600 سر تره...تنها برتری که g600 داره دوربین 8 مگاپیکسل این گوشیه[/quote:00daef2c1b]
درست که شاید galaxy بهتر باشه اما از تفاوت قیمتش هم نمیشه گذشت. و فکر نمیکنم تفاوت امکاناتش فاحش باشه. هست دوستان؟[/quote:00daef2c1b]
بله
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه ژوئن 16, 2013 7:45 pm

مرسی از همتون. راستش من خیلی گوشی باز نیستم و خیلی تو بهر این چیزا نیستم و با یه گوشی سر میکنم. گوشی قبلیم نوکیا 6270 بود که فک کنم 6سالی نگهش داشتم و میخواستم یه گوشی بگیرم که اذیتم نکنه یه چند سال. پس احتمالا همین سامسونگو میگیرم. بازم ممنون ابراران.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:00 pm

آقای نوبخت نماینده سابق رشت در شبکه 1 درباره برنامه های اقتصادی دولت تدبیر و امید
هم اکنون
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط kiavash » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:11 pm

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، علی انصاریان در خصوص دیدار و آشتی خود با علی پروین که عصر امروز یکشنبه صورت گرفت ضمن بیان مطلب فوق گفت: کلمه آشتی با علی پروین کلمه خوبی نیست که شما از آن استفاده می کنید چون من با پروین قهر نبوده ام که حالا بخواهم آشتی کنم. من در چند وقت اخیر درگیر درس، کارهای شخصی و تحصیل بودم و با توجه به اینکه اطراف علی آقا شلوغ بود نمی توانستم نزد او بروم. البته طی این مدت هفته ای یک بار تلفنی با وی صحبت می کردم.
وی در همین خصوص افزود: هنوز یک ماه نیست که کنفدراسیون فوتبال آسیا علی پروین را در جمع برترین های پیشکسوتان فوتبال آسیا انتخاب کرده است. ما باید قدر اسطوره های خود را بدانید و اجازه ندهیم آنها خانه نشین شوند. اسطوره های فوتبال باید سر کار باشند تا ما از تجربیات آنها استفاده کنیم. من همیشه گفته و باز هم می گویم به شاگردی پروین افتخار می کنم.
بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: امیدوارم آقای روحانی به وعده های خود عمل کند و همانطور که گفته ورزش را در اختیار ورزشی ها قرار دهد. امیدوارم در همین راستا پرسپولیس نیز به صاحبان اصلی خود برگردانده شود.
وی در خصوص کادر فنی تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: از اختیارات سرمربی است که هر کسی را می خواهد در کادر فنی به عنوان کمک های خود به کار گیرد اما من معتقدم کادر فعلی پرسپولیس از نظر فنی تراز بالایی نداشته و من به غیر از خود علی دایی و جواد منافی را در این کار فنی نمی بینم.
انصاریان تاکید کرد: می شود تراز فنی کادر پرسپولیس بالاتر رود چون اگر این اتفاق نیفتد علی دایی طی رقابت های لیگ برتر با مشکلات زیادی روبرو خواهند شد هرچند وی کار سختی را در پرسپولیس پیش رو داشته و انتظارات هواداران نیز از او بالاست.
وی در خصوص حضور کریم باقری در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من اگر به جای کریم باقری بودم به هر طریقی به کادر فنی اضافه نمی شدم. کریم نباید اجازه دهد تا به راحتی از نام و محبوبیت او استفاده شود.
انصاریان در خصوص حضور علی کریمی در تیم فوتبال تراکتورسازی تصریح کرد: پسران علی کریمی در مدرسه فوتبال شاگردان من هستند. من با کریمی صحبت کرده و به او گفتم ای کاش برای رفتن به تیم دیگری عجله نمی کرد چون مطمئنم همان اتفاقی که برای فرهاد مجیدی رخ داد برای علی کریمی نیز رخ می دهد و او با افتخار به پرسپولیس باز می گردد.
وی افزود: من همچنین اعتقاد دارم هوداران پرسپولیس بر روی سکوها از هفته سوم به بعد به تشویق علی کریمی خواهند پرداخت.
بازیکن پیشین تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال در ادامه افزود: من مطمئنم با توجه به مشکلاتی که از قبل بین علی دایی و محمد رویانیان وجود داشت این دو نفر حداکثر تا هفته دهم با یکدیگر به مشکل برمی خورند. البته اگر رویانیان تا آن موقع در سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس باقی بماند و استعفا ندهد. شک نکنید او اگر استعفا بدهد همه اهالی فوتبال از این استعفا استقبال خواهند کرد.
انصاریان تصریح کرد: امیدوارم شیرینی دست از سر پرسپولیس بردارد و پیش از آنکه از پرسپولیس برود بتواند چک های بلامحلی را که کشیده پاس کند
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:21 pm

[quote:3c80d2082f="The_King_of_rasht"]آقای نوبخت نماینده سابق رشت در شبکه 1 درباره برنامه های اقتصادی دولت تدبیر و امید
هم اکنون[/quote:3c80d2082f]
بنده به شدت تنفر دارم نسبت به این شخص...البته اطلاعاتم کافی نیست...اما تا جایی که میدونم و شنیدم دلیل بدبختی و بیکاری تو گیلان همین شخصه :wink:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:28 pm

[quote:60ae1b95a6="JUSTiran46"][quote:60ae1b95a6="The_King_of_rasht"]آقای نوبخت نماینده سابق رشت در شبکه 1 درباره برنامه های اقتصادی دولت تدبیر و امید
هم اکنون[/quote:60ae1b95a6]
بنده به شدت تنفر دارم نسبت به این شخص...البته اطلاعاتم کافی نیست...اما تا جایی که میدونم و شنیدم دلیل بدبختی و بیکاری تو گیلان همین شخصه :wink:[/quote:60ae1b95a6]

me too شخصی که نماینده ما بود ولی کارخونه هاش رو توی اصفهان زد به شخصه هیچوقت نمیبخشمش بخاطر 1سری خیانت هایی که در حق رشتو رشتی کرد.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:34 pm

[quote:fda57064cd="arsalan27"][quote:fda57064cd="JUSTiran46"][quote:fda57064cd="The_King_of_rasht"]آقای نوبخت نماینده سابق رشت در شبکه 1 درباره برنامه های اقتصادی دولت تدبیر و امید
هم اکنون[/quote:fda57064cd]
بنده به شدت تنفر دارم نسبت به این شخص...البته اطلاعاتم کافی نیست...اما تا جایی که میدونم و شنیدم دلیل بدبختی و بیکاری تو گیلان همین شخصه :wink:[/quote:fda57064cd]

me too شخصی که نماینده ما بود ولی کارخونه هاش رو توی اصفهان زد به شخصه هیچوقت نمیبخشمش بخاطر 1سری خیانت هایی که در حق رشتو رشتی کرد.[/quote:fda57064cd]

دقیقآ...فولاد مبارکه قرار بود تو گیلان احداث بشه اما همین *باعث شد تا امتیازش به اصفحانی ها واگذار بشه :wink:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 7 مهمان