توسط soheil_shahre_baran » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:16 am
دوستان من هم با کمی تاخیر پیروزی اصلاح طلب ها و اقای روحانی رو به شما و به همه ی ازاد اندیشان و مردم خوب ایران تبریک میگم. البته من خودم رای ندادم چون از انتخابات یکم دلسرد شده بودم بعد 88. و نتونستم خودمو راضی کنم و برم رای بدم. اما اگه به دور دوم کشیده میشد حتما رای میدادم. اما خوب خدا رو شکر دوباره شرایط داره به روز های نسبتا خوبش برمیگرده و اگه هیچ پیامد خوبی هم نداشته باشه حداقل از نظر ازادی نشریات و سینما وضع کمی بهتر خواهد شد و از این 8سال بسته
یکم اوضاع تغییر خواهد کرد. و از طرفی برای ما وارشی ها هم که عشق داماشیم انشالا با روی کار اومدن اصلاح طلب ها اوضاع تغییر خواهد کرد و تیممون از این بی پولی در خواهد اومد. امروز صبح بیرون بودم از این ماشین های حمل و نقل اب معدنی داماش رو واسه ی اولین بار بعد اون جریانا دیدم خیلی خوشحال شدم و از همه جالبتر اینکه روش نوشته شده بود امیر منصور اریا!
خلاصه اینکه امیدوارم با اومدن دولت جدید هم وضع داماش شهر باران بهبود پیدا کنه هم وضع ما بازاری ها که بیچاره شدیم این مدت! هم وضع اقتصادی و اشتغال و هم اینکه زندانی های سیاسی به امید خدا کم کم ازاد شن.
یه بنده خدایی تو تی وی میگفت رئیس جمهور جدید باید دو سال جون بکنه تا بتونه شاید اوضاع اقتصادی رو تازه مثل 8سال قبل کنه!! همه سعی میکنن رو به جلو برن ما مجبوریم 2سال جون بکنیم به 8سال قبل برگردیم. اما به هر حال چه میشه کرد ایرادی نداره ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست!
بگذریم. من دیروز 5 نوبت دکتر داشتم و تا 7:30 مطب بودم و متاسفانه سرم بی کلاه موندو نتونستم تمرین تیم رو بیام. خواهش میکنم بچه های مطلع تمرین بعدی رو اعلام کنند و یکم راجع به تمرینای دیروز کامنت بزارن بفهمیم چی شد چی نشد. ابراران قوربان.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران