[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط farzin0131 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:08 am

بچه هاگوش به خبر باشیدساعت14آرا اعلام میشه از فرمانداری خودم الان بارضا الماسخاله صحبت کردم گفت وضع خرابه بابا الان رتبه اش12هست رای ها همه به هم نزدیکه فقط صندوق سلیمانداراب مونده
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:13 am

[quote:bc8da103be="hamidjavan"]باعث خوشحالی است که تیم ما تونسته اکثر بازیکنان تیمشو حفظ کنه و تمام بازیکنان تیم که تو این 2سال تعصبشونو به تیم نشان داده بودند تو تیم ماندند که این بزرگترین موفقیت ما تو فصل نقل وانتقالات بود. مخصوصا" حفظ چند تا بازیکن کلیدیمون . نکته امیدوار کننده و دلگرم کننده حفظ خط دفاعیمون است که تمام عناصرش حفظ شد (برای بستن یه تیم باید از خط دفاع و دروازه شروع کرد بدون خط ذفاع خوب تو هیچ جامی نمیشه موفق شد) مخصوصا" حفظ علی نظیفکار بزرگترین موفقیت ما تو فصل نقل وانتقالات بود. اما تو خط حمله تیم ما حسین ابراهیمی و جهانبخش را از دست داده که در اکثر گلهامون این تاثیر گذار بودند و یادمون نره که ما پارسال با وجود این دو بازیکن هم تو خیلی از بازیهای فصل برای گلزنی مشکل داشتیم پس باید تو خط حمله خیلی تقویت بشیم هر چند من امسال خیلی به درخشش دوباره افشین چاووشی امیدوارم . میشه روی جوانانی مثل مرتضوی و امیر محمد مظلوم هم حساب باز کرد که این دومی که انشالله شاهد درخشش تو جام جهانی نوجوانان خواهیم بود شایدیه استعداد نابتر از جهانبخش باشه. امیدوارم بعد از جام جهانی شاهد درخشش تو تیم داماش باشیم.[/quote:bc8da103be]
سعید مرتضوی امسال با انگیزه و جان دل وتعصب خودش وعاشق این تیمو شهر هستش اومد
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:13 am

[quote:aa90a9948e="farzin0131"]بچه هاگوش به خبر باشیدساعت14آرا اعلام میشه از فرمانداری خودم الان بارضا الماسخاله صحبت کردم گفت وضع خرابه بابا الان رتبه اش12هست رای ها همه به هم نزدیکه فقط صندوق سلیمانداراب مونده[/quote:aa90a9948e]

اره 12 قرار بود امار بره فرمانداری...چیزی نمی گم فقط نمیدونم چرا یهو همه چی برعکس شد :roll: :roll: :roll:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:16 am

دوستان من هم با کمی تاخیر پیروزی اصلاح طلب ها و اقای روحانی رو به شما و به همه ی ازاد اندیشان و مردم خوب ایران تبریک میگم. البته من خودم رای ندادم چون از انتخابات یکم دلسرد شده بودم بعد 88. و نتونستم خودمو راضی کنم و برم رای بدم. اما اگه به دور دوم کشیده میشد حتما رای میدادم. اما خوب خدا رو شکر دوباره شرایط داره به روز های نسبتا خوبش برمیگرده و اگه هیچ پیامد خوبی هم نداشته باشه حداقل از نظر ازادی نشریات و سینما وضع کمی بهتر خواهد شد و از این 8سال بسته
یکم اوضاع تغییر خواهد کرد. و از طرفی برای ما وارشی ها هم که عشق داماشیم انشالا با روی کار اومدن اصلاح طلب ها اوضاع تغییر خواهد کرد و تیممون از این بی پولی در خواهد اومد. امروز صبح بیرون بودم از این ماشین های حمل و نقل اب معدنی داماش رو واسه ی اولین بار بعد اون جریانا دیدم خیلی خوشحال شدم و از همه جالبتر اینکه روش نوشته شده بود امیر منصور اریا!
خلاصه اینکه امیدوارم با اومدن دولت جدید هم وضع داماش شهر باران بهبود پیدا کنه هم وضع ما بازاری ها که بیچاره شدیم این مدت! هم وضع اقتصادی و اشتغال و هم اینکه زندانی های سیاسی به امید خدا کم کم ازاد شن.
یه بنده خدایی تو تی وی میگفت رئیس جمهور جدید باید دو سال جون بکنه تا بتونه شاید اوضاع اقتصادی رو تازه مثل 8سال قبل کنه!! همه سعی میکنن رو به جلو برن ما مجبوریم 2سال جون بکنیم به 8سال قبل برگردیم. اما به هر حال چه میشه کرد ایرادی نداره ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست!
بگذریم. من دیروز 5 نوبت دکتر داشتم و تا 7:30 مطب بودم و متاسفانه سرم بی کلاه موندو نتونستم تمرین تیم رو بیام. خواهش میکنم بچه های مطلع تمرین بعدی رو اعلام کنند و یکم راجع به تمرینای دیروز کامنت بزارن بفهمیم چی شد چی نشد. ابراران قوربان.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:20 am

[quote:e6082d72f3="hamidjavan"]باعث خوشحالی است که تیم ما تونسته اکثر بازیکنان تیمشو حفظ کنه و تمام بازیکنان تیم که تو این 2سال تعصبشونو به تیم نشان داده بودند تو تیم ماندند که این بزرگترین موفقیت ما تو فصل نقل وانتقالات بود. مخصوصا" حفظ چند تا بازیکن کلیدیمون . نکته امیدوار کننده و دلگرم کننده حفظ خط دفاعیمون است که تمام عناصرش حفظ شد (برای بستن یه تیم باید از خط دفاع و دروازه شروع کرد بدون خط ذفاع خوب تو هیچ جامی نمیشه موفق شد) مخصوصا" حفظ علی نظیفکار بزرگترین موفقیت ما تو فصل نقل وانتقالات بود. اما تو خط حمله تیم ما حسین ابراهیمی و جهانبخش را از دست داده که در اکثر گلهامون این تاثیر گذار بودند و یادمون نره که ما پارسال با وجود این دو بازیکن هم تو خیلی از بازیهای فصل برای گلزنی مشکل داشتیم پس باید تو خط حمله خیلی تقویت بشیم هر چند من امسال خیلی به درخشش دوباره افشین چاووشی امیدوارم . میشه روی جوانانی مثل مرتضوی و امیر محمد مظلوم هم حساب باز کرد که این دومی که انشالله شاهد درخشش تو جام جهانی نوجوانان خواهیم بود شایدیه استعداد نابتر از جهانبخش باشه. امیدوارم بعد از جام جهانی شاهد درخشش تو تیم داماش باشیم.[/quote:e6082d72f3]
البته اینم بگم که سعیدپیشنهادهایی ازتیم هایه لیگ برترولیگ1داشت ومشکلاتی هم داشت وهنوز هم هست وخودم به سعید گفتم به مشکلات فکرنکن فقط به تیم وشهرت فکرکن غیر از رشت که حقت هست جایه دیگه نباید بری بازی کنی ،بعددرجواب سعیدمرتضوی بهم گفت در1کلمه دنیافقط رشت
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط majid13 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:23 am

[quote:2035c746b1="farzin0131"][quote:2035c746b1="hamidjavan"]باعث خوشحالی است که تیم ما تونسته اکثر بازیکنان تیمشو حفظ کنه و تمام بازیکنان تیم که تو این 2سال تعصبشونو به تیم نشان داده بودند تو تیم ماندند که این بزرگترین موفقیت ما تو فصل نقل وانتقالات بود. مخصوصا" حفظ چند تا بازیکن کلیدیمون . نکته امیدوار کننده و دلگرم کننده حفظ خط دفاعیمون است که تمام عناصرش حفظ شد (برای بستن یه تیم باید از خط دفاع و دروازه شروع کرد بدون خط ذفاع خوب تو هیچ جامی نمیشه موفق شد) مخصوصا" حفظ علی نظیفکار بزرگترین موفقیت ما تو فصل نقل وانتقالات بود. اما تو خط حمله تیم ما حسین ابراهیمی و جهانبخش را از دست داده که در اکثر گلهامون این تاثیر گذار بودند و یادمون نره که ما پارسال با وجود این دو بازیکن هم تو خیلی از بازیهای فصل برای گلزنی مشکل داشتیم پس باید تو خط حمله خیلی تقویت بشیم هر چند من امسال خیلی به درخشش دوباره افشین چاووشی امیدوارم . میشه روی جوانانی مثل مرتضوی و امیر محمد مظلوم هم حساب باز کرد که این دومی که انشالله شاهد درخشش تو جام جهانی نوجوانان خواهیم بود شایدیه استعداد نابتر از جهانبخش باشه. امیدوارم بعد از جام جهانی شاهد درخشش تو تیم داماش باشیم.[/quote:2035c746b1]
البته اینم بگم که سعیدپیشنهادهایی ازتیم هایه لیگ برترولیگ1داشت ومشکلاتی هم داشت وهنوز هم هست وخودم به سعید گفتم به مشکلات فکرنکن فقط به تیم وشهرت فکرکن غیر از رشت که حقت هست جایه دیگه نباید بری بازی کنی ،بعددرجواب سعیدمرتضوی بهم گفت در1کلمه دنیافقط رشت[/quote:2035c746b1]
آبره دنیا فقط رشت 3 کلمه :D
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:26 am

[quote:a17a3680e1="mostafa"]با سلام به همگی دوستان،
یک سوال: امسال از لیگ 16 تیمی، چند تیم سقوط میکنه به لیگ 1؟ /4/[/quote:a17a3680e1]
دو تیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:39 am

[quote:51885529da="navidiya"]لس آنجلس بلوز آمريکا مالکش ایرانیه فک کنم سرمربیشم ایرانی باشه[/quote:51885529da]

آره سر مربیش هم داریوش یزدانی قرار از امسال مشغول بشه اونجا.براش آرزوی موفقیت هم میکنم به عنوان 1 ایرانی
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط gilak_boy » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:39 am

تمرین امروز ساعت چنده؟
نماد کاربر
gilak_boy
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 02, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:42 am

[quote:6d8b4ad9bc="gilak_boy"]تمرین امروز ساعت چنده؟[/quote:6d8b4ad9bc]
18
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه ژوئن 16, 2013 8:46 am

کسی لینک دانلود قسمت نهم فصل 3 بازی سلطنت رو داره ؟؟؟بهم بده :idea:
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:00 am

ورود این 8نفر به شورا شهر قطعی شده
رضا جمشیدی چناری
فرانک پیشگر
اسماعیل حاجی پور
محمود باقری خطیبانی
فرهاد شوقی
محمدحسین واثق کارگرنیا
مسعود کاظمی
مجید رجبی ویسرودی

7نفر دیگر تا ساعتی دیگر مشخص میشه امیدوارم الماسخاله هم بینشون باشه
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:13 am

[quote:6b866ec22e="havadarehamishegi"]کسی لینک دانلود قسمت نهم فصل 3 بازی سلطنت رو داره ؟؟؟بهم بده :idea:[/quote:6b866ec22e]

بیا آبرار....شرمنده من تازه دیدم کامنتت رو

[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:20 am

[quote:401225a925="farzin0131"]بچه هاگوش به خبر باشیدساعت14آرا اعلام میشه از فرمانداری خودم الان بارضا الماسخاله صحبت کردم گفت وضع خرابه بابا الان رتبه اش12هست رای ها همه به هم نزدیکه فقط صندوق سلیمانداراب مونده[/quote:401225a925]

[color=red:401225a925]سلیمانداراب دارای اکثریت و ارتقا با نودهی هاست . [/color:401225a925]
[color=blue:401225a925]فقط امیدوارم نیکومنش بالا نرررره . [/color:401225a925]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه ژوئن 16, 2013 9:25 am

منظورم به جمله پایینش بود!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi