[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه ژوئن 15, 2013 8:43 pm

شورای شهر یک چیز من درآوردی و مزخرفی هست که فقط بودجه شهر رو هدر میده. امیدوارم یا هر چه زودتر جمع بشه یا برای تایید صلاحیت فیلترهای سخت تر و درست تری طراحی بشه. تو این قحط الرجالی که ما یک نماینده درست و حسابی هم تو مجلس نداریم حالا بخوایم به چندتا بچه برای اداره شهر دل ببندیم واقعا احمقانست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » شنبه ژوئن 15, 2013 8:46 pm

سلام دوباره به همه دوستان ، تبریک به همه کسانی که هنوزم دلگیرند ولی از تغیر اوضاع خوشحال ، امیدوارم با توجه به اینکه آقای عابدینی عزیز نزدیک به رفسنجانی هستند و با ئیس جمهور جدید هم آشنایی دارند بتونن برای داماش هم کاری انجام بدن سایه شوم بی پولی از سر داماش برداشته بشه
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه ژوئن 15, 2013 8:54 pm

برزیل 3-0ژاپن

ما هم از برزیل 3 تا خورده بودیم /8/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه ژوئن 15, 2013 8:58 pm

[quote:928ef5cea3="nima_beckham"][quote:928ef5cea3="siabagh"][quote:928ef5cea3="gilan-astaneh"][quote:928ef5cea3="siabagh"][color=red:928ef5cea3][size=18:928ef5cea3]الان با يكي از كانديداها صحبت كردم
گفت كه فقط يه سري اسامي رد و بدل ميشه
و نميشه بهش اعتماد كرد
و نتايج كامل تا فردا قبل از ظهر مشخص ميشه
نكته بعدي اي كه گفت خريد و فروش وحشتناك راي در ساعات پاياني راي گيري بوده و دستگيري هاي گسترده بعضي از خريداران و منتصبان به كانديداها
با اين حساب گفت كه اميد به يه شوراي خوب نداشته باشيد و باز يه شوراي ضعيف و رشت عقب مانده[/color:928ef5cea3][/size:928ef5cea3][/quote:928ef5cea3]
وقتی هرکس ناکسی تایید صلاحیت میکنن این میشه 304 کاندید بودن که 50% هم گیلانی نبودن
متاسفانه مسئولین استان هم کم در این ماجرا مقصر نیستن الان چند دورست افراد لااوبالی وارد شورا میشن؟ یعنی این استان انقدر بی صاحاب شده که بلا نسبت همه هر خری میتونه وارد شورا بشه؟ یک جمله ای هست همیشه سعی کنید آویزه گوش باشه از ماست که برماست![/quote:928ef5cea3]

نه دوست عزيز نزديك 90 درصد گيلاني بودند
منم موافقم باشما؛متاسفم چرا بايد بعضي ها كه مشكل دارند رو تاييد صلاحيت كنند!
من اينجا خودمو كشتم كه به چه كسي راي بدين و به چه كسي راي ندين ؛ جز عده اندكي كسي همراهي نكرد
ما مردم رشت لايق همين وضع هستيم؛[/quote:928ef5cea3]

من دقیقا لیستی که شما به من رو دادی تو چند تا پیج معرفی کردم خودم هم به همونا رای دادم ... ولی وقتی داشتم کد ها رو پیدا میکردم هر کی میومد شانسی اسم رو پر میکرد ... تو اون 10 دقیقه که من کد ها رو پیدا میکردم 10 نفر الکی فقط اومدند اسم پر کردند ... :?: برای خیلیا مهم نبود کی تو شورای شهر میاد ...[/quote:928ef5cea3]

آره خيليا شانس مينوشتند؛ و 3-4 نفر رو هم بيشتر نمينوشتند؛ درحالي كه شوراي شهر روي جزييات زندگي يك شهروند تاثير ميذاره
حالا اميدواريم حداقل 5-6 نف آدم سالم برن تو
ضمنا ممنون كه اون ليست رو نوشتي
و خوشبختانه 5 نفر فكر كنم از اون ليست راه پيدا كنند؛ فردا معلوم ميشه
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه ژوئن 15, 2013 9:03 pm

راستی این کبه وضعیتش چی شد؟ /4/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه ژوئن 15, 2013 9:11 pm

بدون اغراق بیش از 5 هزار نفر تو گلسار جشن گرفتیم
قسمت های مختلف شهر هم بود
-----------
امشب شب شادی یه / جای ندا خالیه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژوئن 15, 2013 9:14 pm

عصرایران - در پی انتشار رسمی خبر پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ، خیابان های تهران و برخی شهرهای ایران ، حال و هوای جشن و سرور به خود گرفت.

به گزارش خبرنگار عصرایران ، هم اکنون خودروهای پرشماری در سطح شهر تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله کرج، تبریز ،رشت و برخی شهرهای جنوبی کشور ، با بوق زدن های ممتد و فریادهای شادی سرنشینان آن در سطح شهرها در حال تردد هستند. تعدادی نیز همزمان با حرکت خودروهایشان در خیابان ، فریاد الله اکبر سر می دهند.

برخی از این خودروها در شهر تهران ، عکس روحانی را بر روی بدنه یا پشت شیشه هایشان دارند و سرنشینان آنها ، با نشان دادن علامت پیروزی - V - شادمانی خود را از پیروزی کاندیدای اعتدالگرایان و اصلاح طلبان بروز می دهند. موتور سواران نیز حال و هوای مشابهی دارند.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژوئن 15, 2013 9:25 pm

امشب تو گلسار شعارهای منشوری داده شد.

دهن روحانی سرویسه :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه ژوئن 15, 2013 9:26 pm

[quote:51fdb8849a="siabagh"][quote:51fdb8849a="civilboy"]آخرین نتایج از انتخابات شورای اسلامی کلانشهر رشت
اختصاصی دیارمیرزا روز گذشته مردم ایران ۲۴ خرداد را با یک حضور حماسی و بی نظیر در تاریخ ایران ثبت کردند و نشان دادند که به عشق رهبر و شهدایشان پای صندوق های رای می روند و افرادی را انتخاب می کنند که پایبند به نظام و آرمانهای شهدا باشند .

انتخابات شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز با حضور ۳۱۴ کاندیدا روزحماسی ای را پشت سر گذاشت و الان تقریبا همه کاندیداها به اضافه طرفدارانشان منتظر اعلام نتایج هستند اما بدلیل اینکه امسال انتخابات شورای اسلامی شهر و انزلیچی با یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری همزمان بود اعضای هیات اجرایی انتخابات اول صندوق های ریاست جمهوری را شمارش کردند و بعد از آن در حال شمارش صندوق های شورای اسلامی شهر رشت هستند اما بدلیل تعدد کاندیداها شمارش را کمی سخت کرده اما دست اندرکاران انتخابات در حال تلاش و شمارش آرا می باشند .

خبرهایی که از پشت در فرمانداری به گوش می رسد حاکی از این است که حدود چند نفر از کاندیداها با سبقت از دیگر کاندیداها در رتبه های بالاتری برخوردار هستند

اسامی شنیده شده حاکی از:

رضا جمشیدی چناری
محمدحسین واثق کارگرنیا
اسماعیل حاجی پور
محمود باقری خطیبانی
فرانک پیشگر
سید رضا موسوی روزان
محمد علی انتظام
حسین میربلوک
مجتبی شفیعی
محمدعلی رفیعی نودهی
امیر حسین علوی
مظفر نیکومنش
کاظمی[/quote:51fdb8849a]

فاجعه :? جز دو سه نفر بقيه بدون شك راي خريدند[/quote:51fdb8849a]
علوی که به علت خرید رای تمامی رای هاش باطله اعلام شد در ضمن حاجی پور جزئ سه تا اول هستش همینطور فرانک پیشگر و مرتضی احمدی سراوانی شانس بالایی دارن
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژوئن 15, 2013 9:30 pm

امشب واقعا به این نتیجه رسیدم که مردم چقدر خسته و دلزده از شرایط موجود و تشنه ی کمی شادی و فضای باز و ........ هستند.

امیدورارم دکتر روحانی قدر این اعتماد رو بدونه و یادش باشه رایهاش متعلق به چه طیفی از مردم بوده....

http://isna.ir/fa/imageReport/920326152 ... B3%D8%AA#1

http://isna.ir/fa/imageReport/920326152 ... 8%B3%D8%AA

http://isna.ir/fa/imageReport/920325152 ... 8%A7%D9%85

http://isna.ir/fa/imageReport/920325152 ... 8%A7%D9%85

http://isna.ir/fa/imageReport/920325152 ... 8%B3%D8%AA
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arsalan27 » شنبه ژوئن 15, 2013 9:40 pm

آبرار مهرداد اون خبر من دانم و تو خبری نشد؟آبره من نگرانش شدم :lol:
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه ژوئن 15, 2013 9:40 pm

[quote:c02b14dcbb="ali_damashi"]بدون اغراق بیش از 5 هزار نفر تو گلسار جشن گرفتیم
قسمت های مختلف شهر هم بود
-----------
امشب شب شادی یه / جای ندا خالیه[/quote:c02b14dcbb]
اگه تیم ملی بره جام جهانی این شادی تکمیل میشه
خدا حالا یه دوهفته ایی روهم به این ملت بده چی میشه مگه :twisted:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 15, 2013 9:43 pm

[quote:edc8807c99="arsalan27"]آبرار مهرداد اون خبر من دانم و تو خبری نشد؟آبره من نگرانش شدم :lol:[/quote:edc8807c99]
چرا خبری شد، منم شدیدا نگران بودم :wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه ژوئن 15, 2013 9:49 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژوئن 15, 2013 9:45 pm

آبرار هزار نهصدو خورده ای پیداش نیست :lol: :wink:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arsalan27 » شنبه ژوئن 15, 2013 9:47 pm

[quote:4358e5a37d="MEHRDAD"][quote:4358e5a37d="arsalan27"]آبرار مهرداد اون خبر من دانم و تو خبری نشد؟آبره من نگرانش شدم :lol:[/quote:4358e5a37d]
چرا خبری شد، منم شدیدا نگران بودم :wink: [/quote:4358e5a37d]

خوب خداروشکر.مارو که میشناسی دوس داریم همه چی با صلح حل بشه 1بلایی 1 وقت سر خودش نیاره همه رو گرفتار نکنه :lol: آبراران شبتون بخیر ما کم کم بریم
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 17 مهمان