[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mamalirize » جمعه ژوئن 14, 2013 7:25 pm

بچه هایی که ترجمه شون خوبه مصاحبه جهانبخش رو زحمت بکشن ترجمه کنن .

http://www.nec-nijmegen.nl/bibliotheek/ ... e-doorslag
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژوئن 14, 2013 7:34 pm

[quote:1b79122695="mamalirize"]بچه هایی که ترجمه شون خوبه مصاحبه جهانبخش رو زحمت بکشن ترجمه کنن .

http://www.nec-nijmegen.nl/bibliotheek/ ... e-doorslag[/quote:1b79122695]

این ترجمه اش با استفاده از گوگل ترانسلیت :

علیرضا جهانبخش: "آموزش خوب قاطع بود"

آن را قبلا شناخته شده بود که n.e.c. تا به حال یک توافق لفظی با او، اما جمعه می تواند علیرضا جهانبخش در واقع به عنوان یک بازیکن NEC ارائه شده ایران باعث می شود که گذار از SC داماش. جناح جوان خوشحال است که او در حال حاضر در هلند. "من دوست دارم حال حاضر نیمیخن است."
عکس

"من خوشحالم من در هلند هستم هستم. حالا من دوست دارم تمام نیمیخن.، شهر آرام و زیبا. علاوه بر این، قابل مقایسه با ایران نیست که 75 میلیون نفر جمعیت، بنابراین در همه جا شما بروید شلوغ است این انتقال را دشوار است، اما من خودم را دوست دارم خوشبختانه از مکان های آرام. "

بدیهی جهانبخش صحبت می کنند (هنوز) هلندی. زبان انگلیسی یک زبان برای او دشوار است، بنابراین مترجم پس از ارائه تمام پرسش و پاسخ ترجمه. سخت خوشحال کاملا عجیب و غریب است نه قادر به درک زبان انگلیسی. من در مدرسه من که برای مدتی به حال کرده ام. بنابراین تمرکز من در حال حاضر به که برای اولین بار به طور قابل توجهی با یک معلم خصوصی را بهبود بخشد، من پس از آن می تواند به هلندی یاد بگیرند. "

حرکت از ایران به هلند است البته بزرگ است. N.e.c. بنابراین حق سرپرست منصوب زمانی که انتقال به نورد آمد. ایران است که دقیقا درب بعدی است، بنابراین خانواده فصل آینده دور. "از آنجا که من پانزده من زندگی می کنند در خانه دیگر بود، توسط باشگاه جایی که من فوتبال بازی می کردیم. بنابراین من کاملا استفاده می شود خانواده ام، تنها تا دور نیست دور که دشوار خواهد بود، اما آن را یک قربانی من را برای رسیدن به. "بالا

"وقتی که من شنیده ام که NEC تا به حال علاقه در من، من می خواهم در مورد این باشگاه به عنوان خوانده شده. درباره عملکرد، بازیکنان، ورزشگاه. که همه خشنود. پس از آن من رفتم برای دیدن لیگ چگونه است. چه کسی شناخته شده است آموزش و پرورش خوب و یک محل که در آن بازیکن جوان به درستی می تواند ایجاد شود. دقیقا همان می رود برای NEC که چرا با وجود علاقه از باشگاه های دیگر من به NEC تصمیم گرفتیم تا سوئیچ. در اینجا من می خواهم را به مرحله بعدی در زندگی حرفه ای من. "
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:07 pm

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mohammadrashti22 در جمعه ژوئن 14, 2013 8:28 pm .
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Arvin » جمعه ژوئن 14, 2013 8:18 pm

Alireza Jahanbakhsh: "Good training was decisive"

It was previously known that n.e.c. had a verbal agreement with him, but Friday could Alireza Jahanbakhsh are actually presented as a player of NEC The Iranian makes the transition from SC Damash. The young winger is happy that he is now in the Netherlands. "I love already Nijmegen."
Photo

"I'm glad I'm in the Netherlands. Now I love all of Nijmegen. A beautiful, quiet town. Moreover, not comparable with Iran. That's 75 million inhabitants, so everywhere you go is crowded. This transition will take some be difficult, but I love myself fortunately of quiet places. "

Obviously Jahanbakhsh speak (yet) Dutch. English is a difficult language for him, so an interpreter translates after presenting all the questions and answers. "It is hard to not be able to understand English.'s Me happy not quite strange. At school I've had that for a while. My focus is therefore now to that first significantly improve with a tutor, I can then go Dutch learn. "

The move from Iran to the Netherlands is of course great. N.e.c. is therefore right a supervisor appointed when the transfer came to rolling. Iran is not exactly next door, so the family will next season be far away. "Since I was fifteen I live was no longer at home, by the clubs where I've played football. So I am quite used to be my family, only not so far away. That will be tough, but it's a sacrifice I have to make to achieve. "top

"When I heard that NEC had interest in me, I am going to read about the club. About the performance, the players, the stadium. That's all well pleased. Afterwards I went to see how the league is. Who is known for the good education and a place where young players can develop properly. exactly same goes for NEC That's why despite interest from other clubs I decided to NEC to make the switch. Here I want to take the next step in my career. "

By: Roel Small
علیرضا جهانبخش: "آموزش خوب روی انتخاب من تاثیر گذار بود"
مذاکره شفاهی او با ان ای سی قبلا اعلام شده بود اما روز جمعه او بصورت رسمی به عنوان بازیکن باشگاه معرفی شد.
این انتقال از باشگاه ایرانی [b:948e4596e9]داماش[/b:948e4596e9] صورت گرفته است. هافبک کناری جوان بسیار از بودنش در هلند راضیست, "من از چند وقت پیش عاشق نایمخن شده ام".
"خوشحالم که در هلند هستم. حالا من تمام دهکده کوچک اما زیبای نایمخن را دوست دارم. اما این شهر با ایران 75 میلیون نفری قابل مقایسه نیست که هر جایی میروی شلوغ است. این انتقال مشکلاتی را به همراه خواهد داشت اما من از زندگی در مکان های ساکت لذت میبرم"
قطعا جهانبخش هنوز نمی تواند هلندی صحبت کند. انگلیسی برای او زبان سختی است, بنابر این یک مترجم پس از اتمام تمام سوالات و جوابها آنها را ترجمه کرد.
" نفهمیدن انگلیسی سخت است. انگلیسی آنچنان برای من غریب نیست. در مدرسه تا حدودی آن را فراگرفتم اما از این پس تمام توان خود را بر آن خواهم گذاشت تا به کمک یک معلم آن را فرا بگیرم و سپس یاد گرفتن زبان هلندی را شروع کنم"
آمدن از ایران به هلند قطعا عالی است. بنابر این ان ای سی نماینده ای جهت سرپرستی او در هلند منصوب نمود. ایران در این نزدیکی ها نیست و خانواده اش در فصل آتی از او دور خواهند بود." از 15 سالگی من در باشگاههای مختلفی بازی کردم و مجبور بودم از خانه دور باشم. بنابر این با زندگی دور از خانواده خو گرفته ام. این سخت است اما برای پیشرفت کردن چنین از خود گذشتگی لازم است"
"زمانی که متوجه شدم ان ای سی به دنبال من است سعی کردم تا راجع به باشگاه اطلاعات کسب کنم. در مورد عملکرد, بازیکنان و استادیوم.همه اینها عالی به نظر میرسند. همچنین من سعی کردم تا در مورد لیگ هلند که معروف است به اینکه مکانی عالی برای آموزش و پرورش بازیکنان جوان است بیشتر بدانم. دقیقا تمام اینها در مورد ان ای سی هم صادق است و روی تصمیم من برای اینکه فوتبالم را در این باشگاه ادامه دهم تاثیر گذار بود. اینجا میخواهم گام بعدی را در حرفه ام بردارم"
نماد کاربر
Arvin
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 16, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:42 pm

[b:3edbbfc9c2]به گزارش شبکه اطلاع رساني دانا،عفت‌منش ناظر شورای نگهبان مستقر در فرمانداری تهران و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شمارش آرای صندوق 110 به پایان رسید که آمار آن به شرح زیر است:

سعید جلیلی 200 رای، محمدباقر قالیباف 124 رای و دیگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری زیر 20 رای را کسب کردند.[/b:3edbbfc9c2]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:46 pm

شبکه خبر اعلام کرد تا حولو حوش 1 تا 1.5 ساعت دیگه اولین اخبار از سوی وزارت کشور اعلام میشه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:52 pm

[quote:0fce75bf18="JUSTiran46"][b:0fce75bf18]به گزارش شبکه اطلاع رساني دانا،عفت‌منش ناظر شورای نگهبان مستقر در فرمانداری تهران و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شمارش آرای صندوق 110 به پایان رسید که آمار آن به شرح زیر است:

سعید جلیلی 200 رای، محمدباقر قالیباف 124 رای و دیگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری زیر 20 رای را کسب کردند.[/b:0fce75bf18][/quote:0fce75bf18]
چقدر رای های این صندوق کمه جمعل 400 تا نمیشه!!! 8O :idea: :?:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه ژوئن 14, 2013 8:57 pm

[quote:4c99af8220="abarar0131"][quote:4c99af8220="JUSTiran46"][b:4c99af8220]به گزارش شبکه اطلاع رساني دانا،عفت‌منش ناظر شورای نگهبان مستقر در فرمانداری تهران و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شمارش آرای صندوق 110 به پایان رسید که آمار آن به شرح زیر است:

سعید جلیلی 200 رای، محمدباقر قالیباف 124 رای و دیگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری زیر 20 رای را کسب کردند.[/b:4c99af8220][/quote:4c99af8220]
چقدر رای های این صندوق کمه جمعل 400 تا نمیشه!!! 8O :idea: :?:[/quote:4c99af8220]

این صندوق ..... - وابدن ول کن

روایت هست صندوق خاتم الانبیا رو شمردن و این نتایج هست (راست و دروغ پای راوی)

نتیجه صندوق رای گیری شعبه خاتم الانبیا: روحانی667 قالیباف147 جلیلی113 دیگر دوستان 19
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:57 pm

حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:59 pm

[quote:a318643b2d="sepidroudi"][quote:a318643b2d="abarar0131"][quote:a318643b2d="JUSTiran46"][b:a318643b2d]به گزارش شبکه اطلاع رساني دانا،عفت‌منش ناظر شورای نگهبان مستقر در فرمانداری تهران و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شمارش آرای صندوق 110 به پایان رسید که آمار آن به شرح زیر است:

سعید جلیلی 200 رای، محمدباقر قالیباف 124 رای و دیگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری زیر 20 رای را کسب کردند.[/b:a318643b2d][/quote:a318643b2d]
چقدر رای های این صندوق کمه جمعل 400 تا نمیشه!!! 8O :idea: :?:[/quote:a318643b2d]

نتیجه صندوق رای گیری شعبه خاتم الانبیا: روحانی667 قالیباف147 جلیلی113 دیگر دوستان 19[/quote:a318643b2d]
این شد صندوق دیگه برر نزدیک 1000 تا رای داره ایشالا بقیشم اینطوری پر بار باشه :wink:
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:02 pm

[quote:2c0d9f3377="abarar0131"][quote:2c0d9f3377="sepidroudi"][quote:2c0d9f3377="abarar0131"][quote:2c0d9f3377="JUSTiran46"][b:2c0d9f3377]به گزارش شبکه اطلاع رساني دانا،عفت‌منش ناظر شورای نگهبان مستقر در فرمانداری تهران و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شمارش آرای صندوق 110 به پایان رسید که آمار آن به شرح زیر است:

سعید جلیلی 200 رای، محمدباقر قالیباف 124 رای و دیگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری زیر 20 رای را کسب کردند.[/b:2c0d9f3377][/quote:2c0d9f3377]
چقدر رای های این صندوق کمه جمعل 400 تا نمیشه!!! 8O :idea: :?:[/quote:2c0d9f3377]

نتیجه صندوق رای گیری شعبه خاتم الانبیا: روحانی667 قالیباف147 جلیلی113 دیگر دوستان 19[/quote:2c0d9f3377]
این شد صندوق دیگه برر نزدیک 1000 تا رای داره ایشالا بقیشم اینطوری پر بار باشه :wink:[/quote:2c0d9f3377]

سعید احمدی شهرکی معاون سیاسی فرماندار تهران گفت: شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری با شمارش آرای موجود در صندوق شماره 110 آغاز شد.
سعید احمدی شهرکی افزود: به دلیل میمون و مبارک بودن صندوق شماره 110 به عنوان صندوقی که اولین رای را رهبری در آن انداخته اند، بسیاری از افراد تمایل داشتند تا آرایشان را در این صندوق بیندازند.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:02 pm

صندوق 110 صندوقی هست که رهبر رای خودش رو درش انداخته و بعد این صندوق چرخیده و کسانی که دوست داشتن رایشون تو صندوقی باشه که رای رهبر هست تو این صندوق رای دادن
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:04 pm

راي هاي شمرده شده يكي از شعبه هاي صومعه سرا ....

از 983 راي

567 روحاني

142 قاليباف

جليلي 114
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:06 pm

جالبه جمع آرا سایرین با توجه به آمار دوستان به 100 150هم نمیرسه!!!
عجب رقابتی داشتن اونا! /4/ /10/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 14, 2013 9:08 pm

دوستان عزیز لطفا در مورد تعداد آرای ریاست جمهوری غیر مستند کامنت نگذارید و از اظهار نظر خارج از چارچوب خودداری فرمائید. ممنون
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان