[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:40 am

[quote:92d6de3264="miladcivil"][quote:92d6de3264="havadarehamishegi"][quote:92d6de3264="fire_boy"]شنیدم اول باید به رئیس جمهوری رای بدی بعد به شورا :roll: یعنی اگه کسی بخواد فقط به شورا رای بده نمیتونه! :idea:
[size=18:92d6de3264][color=red:92d6de3264]درضمن به بعضی دوستان پ.خ دادم یه نگاهی بندازید بعد نیس /21/ [/color:92d6de3264][/size:92d6de3264]
در هر صورت حرفاش نسبت به دیگران قشنگ تر بود(بنظرم)! البته نظر & رای شخصیه /17/[/quote:92d6de3264]

نه اقا من خودم رفتم رای دادم اصن همچین چیزی که مردم میگن نیس مرده میپرسه میخوای ریاست جمهوری رای بدی یا شورا رو پرسیدم مگه اول نباید به ریاست جمهوری رای داد مرده گفت نه بابا بعدش دیدم چن نفر خلی راحت شورا رو فقط رای دادن[/quote:92d6de3264]

[color=red:92d6de3264]خب خداروشکر .[/color:92d6de3264] [color=darkblue:92d6de3264]واسه اون عزیزانی که فقط قصد شرکت تو شورا داشتن عالی شد ، یک تیر و دو نشان . [/color:92d6de3264][/quote:92d6de3264]

فرزندان میرزاکوچک هرگز سکوت نمی کردند. میرزا کوچک هرگز اهل بی تفاوتی نبود!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:53 am

[quote:b740b5c2de="popo131"]روز گذشته / قرارداد 12 بازیکن داماش تمدید شد

قرار داد شماری از بازیکنان داماش تمدید شد.
به گزارش اوج نیوز،روز گذشته قرارداد بازیکنانی نظیر نظیف کار،ابوذر رحیمی، محمد سیاه ،مرتضی ابراهیمی ، مختاری، آبشک، رضا مهدوی، چاووشی ،کبه ،متوسل زاده ،سهرابی و حاجتی با داماش تمدید شد.
امیر عابدینی،مدیرعامل داماش،با اعلام این خبر به اوج افزود:بخشی از مطالبات بازیکنان نیز به آنان پرداخت شده است.[/quote:b740b5c2de]

مدت قرارداد اعلام نشده ؟؟ می خوام ببینم سال بعد هم باید دلشوره داشته باشیم یا فقط 2 سال در میون ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژوئن 14, 2013 10:47 am

ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه ژوئن 14, 2013 10:56 am

یکی به من بگه کانون بانوان هوادار دقیقا چه کاری انجام میدن تا اونجایی که من میدونم از بانوان فقط تیم فوتسال باقی مونده ! یعنی اینا الان طرفدار دو آتیشه داماشن؟؟
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه ژوئن 14, 2013 11:15 am

[color=black:69dcb864b8]داماشي‌ها قراردادشان را تمديد کردند
به جز 2 بازيکن فصل گذشته تمامي بازيکنان داماش گيلان قراردادشان را با اين باشگاه تمديد کردند.
روز گذشته امير عابديني مدير عامل داماش با بازيکنان داماش جلسه برگزار کرد و قرارداد آنها را تمديد کرد. تمامي بازيکناني که شايعه جدايي آنها از داماش مطرح بود قراردادشان را تمديد کردند.

به گزارش فارس، آبشک، نظيف کار، مختاري، مهدوي، حاجتي، رودباريان، ابوذر رحيمي، محمد سياه، کبه و متوسل زاده قراردادشان را با داماش تمديد کردند و فقط ابوالفضل حاجي زاده و کوشکي از باشگاه داماش جدا شدند.

عابديني با تاييد اين خبر به فارس گفت: سرمربي فصل آينده ما افشين ناظمي است که ما با او صحبت‌هايمان را کرديم و قول و قرارهايمان را گذاشتيم اما دارکو به دليل گراني ارز به احتمال زياد از تيم جدا مي‌شود مگر آنکه با رقمي جديدي که به او پيشنهاد مي‌کنيم در تيم بماند.[/color:69dcb864b8]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژوئن 14, 2013 11:17 am

[quote:96de78a269="gilan-astaneh"]یکی به من بگه کانون بانوان هوادار دقیقا چه کاری انجام میدن تا اونجایی که من میدونم از بانوان فقط تیم فوتسال باقی مونده ! یعنی اینا الان طرفدار دو آتیشه داماشن؟؟[/quote:96de78a269]

همون کاری که کانون آقایون انجام میده یعنی هیچی !!!
بله این خانوم ها از هواداران دو آتیشه و سر سخت داماش هستند که بعضا تعصبشون از خیلی از آقایون هم بیشتره اگر اشتباه نکنم چندتاشون هم عضو همین سایت هستند.
قبلا اعلام شده بود که برای راه پیدا کردن داماش در داخل خانه ها کانون بانوان تشکیل شده ولی چون کانون هواداران بودجه و برنامه مشخص نداره فعلا در حد یک اسم هستند!

http://isna.ir/fa/imageReport/920324139 ... A7%DB%8C#1
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 14, 2013 11:20 am

اطلاعی از درآمدها و قراردادهای سازمان لیگ نداریم
عابدینی: تاج باید زیر نظر هیئت رئیسه سازمان لیگ کار کند/ خرد جمعی را فدای خرد فردی می‌کنیم
عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ گفت: مهدی تاج باید زیر نظر هیئت رئیسه سازمان لیگ کار کند و تاکنون جلسه‌ای نداشتیم.

امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت تیم ملی ایران گفت: بعد از بازی با قطر هم گفتم تیم ایران به هارمونی رسیده است اما هنوز ظرفیت‌های لازم و بالاتری را که باید در تیم ملی ببینیم شاهدش نیستیم. در واقع هنوز فوتبال ملی ما از کل بضاعتش استفاده نکرده است اما تیم ملی یک شخصیت تیمی پیدا کرده که باعث دلگرمی است.

وی ادامه داد: اما آنچه در فوتبال ما می‌گذرد مایه تاسف است، زیرا 18 تیم لیگ برتری نتوانسته است یک مهاجم به تیم ملی بدهند و در نهایت مهاجم تیم ملی را از لژیونرها آوردیم،استفاده از لژیونرها عیبی ندارد اما اینکه فوتبال ما هنوز نتوانسته جانشینی برای علی دایی بسازد باعث نگرانی است، باید برای رشد و پیشرفت کیفی فوتبالمان فکری بکنیم.

عابدینی با اشاره به دیدار ایران و کره در روز سه شنبه گفت: کی‌روش سیستم کره را خوب می‌شناسد، انها بر حمله تبدیل به سیستم 4-2-4 می‌شوند و سانتر‌های خوبی را از جناحین انجام می‌دهد، ما اگر در نیمه اول کره گلی نخوریم به این تیم نمی‌بازیم.

مدیر عامل باشگاه دانمارک در مورد اظهارات سرمربی کره علیه ایران گفت: آنها فرهنگ ما را نمی‌شناسند، اگر این گونه بود بعد از آن حرف‌ها سریعأ از ایران عذرخواهی می‌کردند. شاید ما ایرانی‌ها بین خودمان مشکل زیاد داشته باشیم اما برخی خارجی‌ها آن‌ها را بزرگ نمایی می‌کنند، ضمن اینکه نمی‌دانند ما مهیمان نواز هستیم و همواره از خارجی‌هایی که میهمان ما بودند به بهترین شکل پذیرایی کردیم، حرف‌های سرمربی کره همیت ملی ما را بیشتر کرد، البته سرمربی کره جایگاه اخلاقی و فرهنگی ندارد که بخواهد در مورد ایران حرف بزند، قطعا بازیکنان ما در زمین پاسخ منطقی به او خواهند داد.

عضو هئیت رئیسه سازمان لیگ در مورد وضعیت این سازمان اظهار داشت: متاسفانه عادت کردیم که خرد جمعی را فدای خرد شخصی کنیم، در این مدتی که من به هئیت رئیسه سازمان لیگ آمدم هیچ جلسه‌ای بین اعضای هیئت رئیسه برگزار نشده است و فقط بخشنامه و آیین نامه صادر می شود، نمی‌دانم اینها در کجا مصوب می‌شوند، اگر قرار است مصوبات هیئت رئیسه قبلی اجرا شود پس چرا هیئت رئیسه جدید انتخاب کردند، اگر هم قرار است تصمیمات جدید برای کارهای نوین گرفته شود، باید جلسات هیئت رئیسه برگزار شود، قطعا خود دوستان در سازمان لیگ می‌دانند که ایرادهای زیادی در این سازمان وجود دارد و اینکه ما یک اختتامیه خوب برگزار کرده‌ایم و یا اینکه یک افتتاحیه خوب قرار است برگزار کنیم مایه دلخوشی نباید باشد.

وی افزود: هیئت رئیسه سازمان لیگ نمایندگان همه فوتبال کشور هستند و رئیس سازمان لیگ باید به آنها گزارش دهد و در واقع تاج باید زیر نظر هیئت رئیسه کار کند و هیئت رئیسه نیز پاسخگوی مجمع باشد، اینکه ما به مجمع سازمان لیگ بگوییم خبر نداشتیم و از تصمیم گیری‌ها بی اطلاع بودیم درست نیست، باید کار روی روال درستش پیش برود اگر غیر از این باشد حرفهای زیادی برای گفتن خواهم داشت.

عابدینی در مورد اینکه این حرفها را به خود تاج گفته است یا نه گفت: من نباید اینها را به تاج بگویم، هیئت رئیسه برای چه انتخاب شده است؟ تاج رئیس سازمان لیگ است نه رئیس هیئت رئیسه، او باید به ما پاسخگو باشد. تاج اهل تعامل است اما ما هم باید از تصمیم گیری‌ها با خبر باشیم قبل از اینکه شروع به کار کنیم به ما گفتند در فلان روز و فلان تاریخ مسابقات شروع می‌شود بدون آنکه کنکاش و بررسی در موردش انجام شود . ما نمی‌دانیم بودجه به چه صورت باید تقسیم شود و درآمدها چگونه است.

عابدینی تصریح کرد: اطلاعی از اسپانسرهای میدانی و محیطی و نحوه قرارداد آنها نداریم و اینکه اسپانسرها قراردادشان باید تمدید شود یا اسپانسر جدیدی باید جذب کرد. وضعیت حق پخش صدا و سیما مشخص نیست، نباید فرصت سوزی کنیم و مدام در رسانه‌ها بگوییم انشاالله مسابقات خوب برگزار می‌شود. من در هرجایی که کار کنم باید طبق روال قانونی کارها انجام شود.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 14, 2013 11:38 am

[quote:aaeea376e8="pedram_1367"][quote:aaeea376e8="popo131"]روز گذشته / قرارداد 12 بازیکن داماش تمدید شد

قرار داد شماری از بازیکنان داماش تمدید شد.
به گزارش اوج نیوز،روز گذشته قرارداد بازیکنانی نظیر نظیف کار،ابوذر رحیمی، محمد سیاه ،مرتضی ابراهیمی ، مختاری، آبشک، رضا مهدوی، چاووشی ،کبه ،متوسل زاده ،سهرابی و حاجتی با داماش تمدید شد.
امیر عابدینی،مدیرعامل داماش،با اعلام این خبر به اوج افزود:بخشی از مطالبات بازیکنان نیز به آنان پرداخت شده است.[/quote:aaeea376e8]

مدت قرارداد اعلام نشده ؟؟ می خوام ببینم سال بعد هم باید دلشوره داشته باشیم یا فقط 2 سال در میون ...[/quote:aaeea376e8]
پایین 28 سال 3 ساله "بقیه 1ساله
احتمال خیلی زیاد البته
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه ژوئن 14, 2013 12:03 pm

[quote:0adea4e18c="popo131"]
[size=18:0adea4e18c][color=red:0adea4e18c]مدیر عامل باشگاه دانمارک [/color:0adea4e18c][/size:0adea4e18c]در مورد اظهارات سرمربی کره علیه ایران گفت[/quote:0adea4e18c]

/18/ /17/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 14, 2013 12:07 pm

محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور کنونی کشور و رئیس دولت‌های نهم و دهم هنوز برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دور بعد پای صندوق رأی نرفته است.

احمدی‌نژاد که در انتخابات‌های ریاست‌جمهوری نهم و دهم تقریبا در ساعات اولیه صبح پای صندوق رفته بود و در انتخابات‌های مجلس هشتم و نهم هم پیش از ساعت 14 بعد از ظهر رأی خود را به صندوق انداخته بود، حالا در حالی که ساعت به16 بعد از ظهر نزدیک می‌شود، هنوز در هیچ حوزه اخذ رأیی حاضر نشده است.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 12:14 pm

دنیا فقط رشت ،دنیافقط داماش =تقدیم به دوست عزیزم سعیدمرتضوی
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 12:16 pm

داداش سعید مرتضوی عشقه بچه هایه دروازه لاکان باتیفوسی ها
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه ژوئن 14, 2013 12:20 pm

وقتی داشتم برگه رای رو تا میزدم رو کردم به مسئولین پشت صندوق گفتم
اومدم سرنوشت کشورم رو تعیین کنم * (با خنده) ...همه خندیدن :lol:
بعد که برگه رو انداختم تو صندوق رو کردم به سروانه گفتم امیدوارم تا مقصد پلمپ صندوق باز نشه /15/ بعد زود جیم شدم:lol: /17/ ولی چهراش بعد حرفم دیدنی بود بنده خدا هنگ کرده بود بدونه مقدمه این چه حرفی بود زدم :twisted: نزدیک بود به چنگ برم...
این حرف رو نمی زدم شب خوابم نمی برد /15/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژوئن 14, 2013 12:22 pm

اولین تریلر هابیت برهوت اسماگ (هابیت 2) اومد.. واقعا فوق العادست حتما دانلود کنید.. خدا این پیتر جکسونو از ما نگیره /11/
http://fs2.filegir.com/3dmahdi/The_Hobb ... g22%5D.mp4
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط ali73 » جمعه ژوئن 14, 2013 12:38 pm

سلام دوستان ، من چند روز بود سایت نیومده بودم خبر نداشتم کاندیدهای مورد نظر باشگاه کدومند ولی موقع رای دادن اسم آقای الماسخاله رو دیدم و خودم و یکی دیگه براش رای دادیم انشالله رای بیاره
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان