[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 11:50 pm

اشکال از سیستمه، گاهی وقتا قاطی می کنه :lol:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 11:56 pm

[quote:dcfd50cca8="MEHRDAD"]اشکال از سیستمه، گاهی وقتا قاطی می کنه :lol:[/quote:dcfd50cca8]

خدایا نگیر این دلخوشی رو از ما :lol:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه ژوئن 14, 2013 12:00 am

[img:0b6b062152]http://jonbeshema.com/fa/wp-content/uploads/2013/03/01.png[/img:0b6b062152]

یکی سیبیل نداشته باشه حکایت چیه؟! /4/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط fire_boy » جمعه ژوئن 14, 2013 12:07 am

پاسخ گستاخانه مربی کره به کروش/ چوی: سال بعد جام جهانی را از خانه ات می بینی آقای مربی جهانی!
ورزش > فوتبال ملی - مربی کره جنوبی چوی کانگ هی اگرچه سعی کرد دل مردم ایران را بدست آورد اما لحن بدش را این بار نثار سرمربی تیم ملی ایران کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ چوی کانگ هی که بلافاصله بعد از بازی تیم ملی کشورش با ازبکستان جنگ روانی علیه تیم ملی کشورمان را شروع کرده و گفته«ایران» را دوست ندارد و ترجیح می دهد ازبکستان به جام جهانی برود ، بعد از واکنش جسورانه کارلوس کروش سرمربی تیم ملی کشورمان در حمایت از مردم ایران ناچار شد تا حرف هایش را تصحیح کند. او که از سوی کروش متهم به خیانت به تیم ملی کشور خودش هم شده است در جمع خبرنگاران کره ای جنگ لفظی با کروش را ادامه داد و این بار خطاب به سرمربی تیم ملی کشورمان گفت:« نمی دانم چرا حرف های فوتبالی مرا با حرفهایی احساسی و سیاسی پاسخ می دهند. من هنوز هم می گویم بازی با ایران سخت است ، آنها همیشه برای برد می ایند چون تیم ملی ایران هستند یک حریف قدیمی. با این وجود ما بازی را می بریم.»
او در این حرف ها سعی کرده تا حرف هایش درباره اینکه از ایران« بدش» می آید را جبران کند. این تاکتیکی است که سردبیر بخش کره ای سایت بین المللی گل هم در پیش گرفته و در مصاحبه ای با بخش فارسی این سایت سعی کرده بگوید حرف های چوی کانگ هی به فارسی بد ترجمه شده و کارلوس کروش برای انتقاد از مربی کره عجله کرده است.
البته این مربی به کری هایش ادامه داده و در گفت و گوی جدیدش که سایت فدراسیون کره هم آن را منتشر کرده خطاب به کارلوس کروش گفته است:« شما که یک سرمربی بین المللی هستی! جام جهانی سال آینده را حتما تماشا می کنی اما از خانه ات در پرتغال و پای تلویزیون!»
او سعی کرده اینگونه بر کری هایش بیفزاید. چوی کانگ هی ، یکی از اعضای کادر فدراسیون کره است که در سال 1996 شکست تاریخی شان برابر ایران یعنی شکست 6 بر 2 را تجربه کردند. باختی که تا ابد در کارنامه فوتبالی شان می ماند. کارلوس کروش در اولین روز حضور تیم ملی در اولسان گفت به کانگ هی یک پیراهن ازبکستان را می دهد تا با این پیراهن روی نیمکت کره بنشیند. مربی ایران اما از بازیکنان و مردم کره به عنوان دوستانی مهربان و خوب یاد کرد اما می گوید سرمربی کره برای واژه ای که درباره ایرانی ها به کار برده باید عذرخواهی کند. کاری که مربی نه چندان موفق کره ای ها از آن سر باز می زند. ملی پوشان فوتبال ایران در صورت پیروزی برابر کره در اولسان تیم ملی کره را حتی در آستانه سقوط از جام جهانی قرار می دهند. این اتفاق اگرچه کاری بس دشوار است اما آنها همیشه نشان دادند برای دفاع از کیان ایرانی تا پای جان شان می جنگند.
=========================================================================================
به امید خدا میبریم و یه تو دهنی میزان به این الدنگ میزنیم
و به امید روزی که جهانبخش رو بجای شجاعی ببینم(انشا الله تو جام جهانی)
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه ژوئن 14, 2013 5:24 am

تبریک بابت تمدید همه ی بازیکنا. فقط کاش حسین هم.... بیخیال. به نظر من توی این وضعیت که همه میدونیم وضعیت خیلی ایده الی هم نیست خبر تمدید بچه ها خودش جای خوشحالی و تبریک داره. و امیدوارم با راه افتادن اون کارخونه ها وضعیتمون بهتر هم بشه. بعدش هم که امیدوارم انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر هم در نهایت به نفع تیم تموم شه و افرادی که مد نظر باشگاه هست برنده انتخابات بشن تا حامیای تیم بیشتر بشه. فقط ارزو میکنم اونایی که به نوعی سر این جریان الان خودشون رو به داماش چسبوندن بعد برگزیده شدن هم داماش رو به خاطر داشته باشن و به معنای واقعی و تمام قد پشت تیم باشن.
میخواستم یه تشکر از اقای عابدینی کنم اول بخاطر جلب رضایت بازیکنا بابت تمدید و مهمتر از اون بابت مصاحبش در مورد بانوان و نقش اون ها در هویت بخشیدن هر چه بیشتر تیم. واقعا به نظر من هم با وجود حمایت بانوان تیم خیلی قوی تر خواهد شد و باعث میشه در داخل زمین بازیکنا با غیرت و تعصب بیشتری کار کنند و هم بازتاب خوبی داره و هم وجه تیم 100% مردمی داماش رو عام تر و مردمی تر میکنه.
موضوع بعدی هم شروع تمرینات که از شنبه مثل اینکه داره استارت میخوره و من از الان دارم واسه دیدن تیمم و شما ابراران گل لحظه شماری میکنم.
به امید موفقیت داماش شهر باران.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط kiavash » جمعه ژوئن 14, 2013 6:47 am

مربی کره هم خیلی دور اوساده!!!!
باید ایته جواب بدیم انه.می دیل گه بریم اشنه.اونم با خفت /10/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژوئن 14, 2013 7:06 am

[quote:f47fb2c6f5="fire_boy"]پاسخ گستاخانه مربی کره به کروش/ چوی: سال بعد جام جهانی را از خانه ات می بینی آقای مربی جهانی!
ورزش > فوتبال ملی - مربی کره جنوبی چوی کانگ هی اگرچه سعی کرد دل مردم ایران را بدست آورد اما لحن بدش را این بار نثار سرمربی تیم ملی ایران کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ چوی کانگ هی که بلافاصله بعد از بازی تیم ملی کشورش با ازبکستان جنگ روانی علیه تیم ملی کشورمان را شروع کرده و گفته«ایران» را دوست ندارد و ترجیح می دهد ازبکستان به جام جهانی برود ، بعد از واکنش جسورانه کارلوس کروش سرمربی تیم ملی کشورمان در حمایت از مردم ایران ناچار شد تا حرف هایش را تصحیح کند. او که از سوی کروش متهم به خیانت به تیم ملی کشور خودش هم شده است در جمع خبرنگاران کره ای جنگ لفظی با کروش را ادامه داد و این بار خطاب به سرمربی تیم ملی کشورمان گفت:« نمی دانم چرا حرف های فوتبالی مرا با حرفهایی احساسی و سیاسی پاسخ می دهند. من هنوز هم می گویم بازی با ایران سخت است ، آنها همیشه برای برد می ایند چون تیم ملی ایران هستند یک حریف قدیمی. با این وجود ما بازی را می بریم.»
او در این حرف ها سعی کرده تا حرف هایش درباره اینکه از ایران« بدش» می آید را جبران کند. این تاکتیکی است که سردبیر بخش کره ای سایت بین المللی گل هم در پیش گرفته و در مصاحبه ای با بخش فارسی این سایت سعی کرده بگوید حرف های چوی کانگ هی به فارسی بد ترجمه شده و کارلوس کروش برای انتقاد از مربی کره عجله کرده است.
البته این مربی به کری هایش ادامه داده و در گفت و گوی جدیدش که سایت فدراسیون کره هم آن را منتشر کرده خطاب به کارلوس کروش گفته است:« شما که یک سرمربی بین المللی هستی! جام جهانی سال آینده را حتما تماشا می کنی اما از خانه ات در پرتغال و پای تلویزیون!»
او سعی کرده اینگونه بر کری هایش بیفزاید. چوی کانگ هی ، یکی از اعضای کادر فدراسیون کره است که در سال 1996 شکست تاریخی شان برابر ایران یعنی شکست 6 بر 2 را تجربه کردند. باختی که تا ابد در کارنامه فوتبالی شان می ماند. کارلوس کروش در اولین روز حضور تیم ملی در اولسان گفت به کانگ هی یک پیراهن ازبکستان را می دهد تا با این پیراهن روی نیمکت کره بنشیند. مربی ایران اما از بازیکنان و مردم کره به عنوان دوستانی مهربان و خوب یاد کرد اما می گوید سرمربی کره برای واژه ای که درباره ایرانی ها به کار برده باید عذرخواهی کند. کاری که مربی نه چندان موفق کره ای ها از آن سر باز می زند. ملی پوشان فوتبال ایران در صورت پیروزی برابر کره در اولسان تیم ملی کره را حتی در آستانه سقوط از جام جهانی قرار می دهند. این اتفاق اگرچه کاری بس دشوار است اما آنها همیشه نشان دادند برای دفاع از کیان ایرانی تا پای جان شان می جنگند.
=========================================================================================
به امید خدا میبریم و یه تو دهنی میزان به این الدنگ میزنیم
و به امید روزی که جهانبخش رو بجای شجاعی ببینم(انشا الله تو جام جهانی)[/quote:f47fb2c6f5]

من زیاد با این تیم ملی حال نمیکنم,ولی دوست دارم این بازی رو ببریم تا روی این کره ای زبون دراز کم بشه!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه ژوئن 14, 2013 7:22 am

[quote:eb22449e68="fire_boy"]شنیدم اول باید به رئیس جمهوری رای بدی بعد به شورا :roll: یعنی اگه کسی بخواد فقط به شورا رای بده نمیتونه! :idea:
[size=18:eb22449e68][color=red:eb22449e68]درضمن به بعضی دوستان پ.خ دادم یه نگاهی بندازید بعد نیس /21/ [/color:eb22449e68][/size:eb22449e68]
در هر صورت حرفاش نسبت به دیگران قشنگ تر بود(بنظرم)! البته نظر & رای شخصیه /17/[/quote:eb22449e68]

نه اقا من خودم رفتم رای دادم اصن همچین چیزی که مردم میگن نیس مرده میپرسه میخوای ریاست جمهوری رای بدی یا شورا رو پرسیدم مگه اول نباید به ریاست جمهوری رای داد مرده گفت نه بابا بعدش دیدم چن نفر خلی راحت شورا رو فقط رای دادن
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژوئن 14, 2013 7:24 am

[quote:2f00bd3cc3="havadarehamishegi"][quote:2f00bd3cc3="fire_boy"]شنیدم اول باید به رئیس جمهوری رای بدی بعد به شورا :roll: یعنی اگه کسی بخواد فقط به شورا رای بده نمیتونه! :idea:
[size=18:2f00bd3cc3][color=red:2f00bd3cc3]درضمن به بعضی دوستان پ.خ دادم یه نگاهی بندازید بعد نیس /21/ [/color:2f00bd3cc3][/size:2f00bd3cc3]
در هر صورت حرفاش نسبت به دیگران قشنگ تر بود(بنظرم)! البته نظر & رای شخصیه /17/[/quote:2f00bd3cc3]

نه اقا من خودم رفتم رای دادم اصن همچین چیزی که مردم میگن نیس مرده میپرسه میخوای ریاست جمهوری رای بدی یا شورا رو پرسیدم مگه اول نباید به ریاست جمهوری رای داد مرده گفت نه بابا بعدش دیدم چن نفر خلی راحت شورا رو فقط رای دادن[/quote:2f00bd3cc3]

من هم رای دادم البته به هر دو ؛البته اونجایی که من رفتم استقبال از شوراها بیشتر از ریاست جمهوری بود!!!!!!!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 14, 2013 7:52 am

[quote:654ee64eb4="havadarehamishegi"][quote:654ee64eb4="fire_boy"]شنیدم اول باید به رئیس جمهوری رای بدی بعد به شورا :roll: یعنی اگه کسی بخواد فقط به شورا رای بده نمیتونه! :idea:
[size=18:654ee64eb4][color=red:654ee64eb4]درضمن به بعضی دوستان پ.خ دادم یه نگاهی بندازید بعد نیس /21/ [/color:654ee64eb4][/size:654ee64eb4]
در هر صورت حرفاش نسبت به دیگران قشنگ تر بود(بنظرم)! البته نظر & رای شخصیه /17/[/quote:654ee64eb4]

نه اقا من خودم رفتم رای دادم اصن همچین چیزی که مردم میگن نیس مرده میپرسه میخوای ریاست جمهوری رای بدی یا شورا رو پرسیدم مگه اول نباید به ریاست جمهوری رای داد مرده گفت نه بابا بعدش دیدم چن نفر خلی راحت شورا رو فقط رای دادن[/quote:654ee64eb4]

[color=red:654ee64eb4]خب خداروشکر .[/color:654ee64eb4] [color=darkblue:654ee64eb4]واسه اون عزیزانی که فقط قصد شرکت تو شورا داشتن عالی شد ، یک تیر و دو نشان . [/color:654ee64eb4]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 14, 2013 7:57 am

[color=black:7429c8355d]قربانعلی الماسخاله مطرح کرد؛
[b:7429c8355d]حرف‌‎های مدیرعامل ملوان مهم نیست/ درودگر ملوان را به حاشیه می‌برد[/b:7429c8355d]

رئیس هیات فوتبال استان گیلان اعلام کرد صادق درودگر هر وقت کم می‌آورد سعی می‌کند با انجام اینگونه مصاحبه‌ها افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی هیات فوتبال استان گیلان، قربانعلی الماسخاله در پاسخ به انتقادات صادق درودگر که عنوان کرده "از الماسخاله حمایت نخواستیم، به ملوان ضربه نزنید"، گفت: این آقا (دورودگر) تا به امروز برای ملوان چه کرده است؟ جز تنش، درگیری و تفرقه اندازی کار دیگری بلد نیست. آقایان آن همه وعده به مردم و بازیکنان داداند، به کدامش عمل کردند. جالب است آقایان به دروغگویی معروف هستند، بعد می‌آیند در مورد هیات فوتبال حرف می‌زنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: صادق دوردگر همیشه در حساس‌ترین شرایط با انجام چنین مصاحبه‌های ملوان را دچار چالش می‌کند، الان ملوان نیاز به آرامش دارد، آنهم در شرایطی که بازیکنان پول پارسال را نگرفته‌اند و آقایان تنها حرف تحویل مردم و بازیکنان داده‌اند.

رئیس هیات فوتبال استان گیلان با بیان اینکه از تهدیدهای درودگر هراسی ندارد، افزود: درودگر پیغام داده نامه‌ای به فدراسیون بزنیم که ملوان هیچگونه بدهی ندارد و وقتی دید ما چنین کاری نمی‌کنیم، پیغام داد با انجام مصاحبه جوسازی می‌کنم و فکر می‌کند ما از این تهدیدها میت‌رسیم.

وی در ادامه تاکید کرد: صادق درودگر زمانی که شما داشتید در باغ کنار کوچه‌تان بازی می‌کردید، ما داشتیم مقابل دشمن بدون اسلحه می‌جنگیدیم و بهترین دوستانمان را در جنگ از دست دادیم، پس فکر نکنید از این مصاحبه‌ها می‌ترسیم، بهتر است بروید یاد بگیرید به قانون احترام بگذارید.

الماسخاله در پایان در خصوص کمک 200 میلیون تومانی به باشگاه داماش گفت: سال گذشته 200 میلیون تومان برای رضایتنامه رافخایی به ذوب‌آهن دادیم، امسال هم 200 میلیون تومان برای کمک به داماش پرداخت کردیم، پس سعی نکنید کم‌کاری خودتان در ملوان را گردن این و آن بیندازید.[/color:7429c8355d]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:53 am

اینجا کسی هست که نرم افزار افترافکت بلد باشه؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:55 am

عابدینی:بدهی ما به ابراهیمی ربطی به قنبرزاده ندارد/حاصل دسترنج مرا دلالان به یغما بردند
مدیرعامل داماش گفت:مثلا آقای قنبرزاده خیلی فنی است؟
امیر عابدینی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص اظهارات منصور قنبرزاده پیرامون جذب ابرهیمی اظهار داشت:متأسفانه دلال ها پدر این فوتبال را درآورده اند.تیمهایی که از بودجه عمومی و بیت المال استفاده می کنند خیلی راحت بازیکنی را که در داماش پروش دیده جذب می کنند.حسین ابراهیمی در تیم من رشد و نمو پیدا کرده آن وقت حاصل دسترنج ما به راحتی توسط دلالان شناخته شده این فوتبال برباد می رود.
وی افزود:طبق قانون او باید 20 درصد قرارداد خود را ما بدهد ضمن اینکه 20 درصد قراردادش را نیز باید به ما پرداخت کند.این قانون است.
وی در خصوص اینکه قنبرزاده گفته ابراهیمی از داماش طلب دارد،گفت:بله اما این چه ربطی به نفت دارد؟البته طبق اعلام فدراسیون داماش به بازیکنی بدهکار نیست.ما و نفت تهران و سپاهان و فجرسپاسی تیمهایی هستیم که بدهی نداریم.نفت بودجه عمومی دارد و سپاهان هم که وضعش معلوم است.ببینید چه هنری داریم ما که بدهی بر جای نگذاشته ایم.این به خاطر اعتبار ماست. عابدینی درباره طلب ابراهیمی نیز گفت:اگر 40 درصد را کم کنیم او 110 میلیون تومان طلب دارد.همین و بس.
عابدینی با اعلام اینکه قرارداد 12 بازیکن داماش با این تیم تمدید شده گفت:ناظمی هدایت تیم در فصل آینده را بر عهده خواهد داشت.
وی در خصوص تأمین بودجه داماش نیز گفت:قرار شده شرکت های زیر مجموعه آریا که هم اکنون زیر نظر قوه قضاییه فعال هستند اسپانسر تیم شوند.
عابدینی در پایان در خصوص استعفای فتح الله زاده گفت:بودجه و بدهی کمر فتح الله زاده را شکسته.در این وضعیت هیچ مدیری دوام نمی آورد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه ژوئن 14, 2013 9:07 am

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:23 am

روز گذشته / قرارداد 12 بازیکن داماش تمدید شد

قرار داد شماری از بازیکنان داماش تمدید شد.
به گزارش اوج نیوز،روز گذشته قرارداد بازیکنانی نظیر نظیف کار،ابوذر رحیمی، محمد سیاه ،مرتضی ابراهیمی ، مختاری، آبشک، رضا مهدوی، چاووشی ،کبه ،متوسل زاده ،سهرابی و حاجتی با داماش تمدید شد.
امیر عابدینی،مدیرعامل داماش،با اعلام این خبر به اوج افزود:بخشی از مطالبات بازیکنان نیز به آنان پرداخت شده است.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان