[quote:32a984428a="miladcivil"][quote:32a984428a="hesam150"]دوستان قبول دارم شرایط سخته و تو دفاع راست و دروازه و گوش و ... کمبود داریم که این کمبود با رفتن ابراهیمی و جهانبخش بیشتر احساس خواهد شد.
اما من بیشتر نگران شروع شدن تمرینات و بدن سازی پیش فصل هستم تا جذب بازیکن. حفظ تیم پارسال و جذب چند تا بازیکن خوب برای پست هایی که توشون ضعف داریم و البته تقویت نیمکت (با بازیکن های خوب و جوان) برامون کافیه.
مگه استقلال و پرسپولیس که پارسال تا این موقع بازار رو جارو کرده بودند، الان چه کسی رو خریدند؟ تیم هایی مثل فجر و صبا و مس و حتی فولاد بازیکنایی که خریدن قابل قیاس با اونایی که رفتن نیستند. به شخصه حفظ و تقویت تیم پارسال رو به جذب بازیکن های فراوان ولی ناکارآمد ترجیح می دم.
در هر صورت قدم اول که حفظ اسکلت تیم هست برداشته شد(با توجه به مصاحبه ی آقای سراوانی) و قدم بعدی یعنی جذب بازیکن کارآمد باید محکم برداشته بشه.

[/quote:32a984428a]
[color=green:32a984428a]hesam150 جان ، اگه ما تیم سال قبل بطور کامل حفظ میکردیم ، در 3 پست باید خودمونو تقویت میکردیم تا تیمی خوبتر میشدیم . [/color:32a984428a]
[color=red:32a984428a]اما بر فرض اینکه آبشک و نظیفکار هم بمونن ، فقط کاردوست بازیکنی هست که امسال میتونه برامون مفید باشه ؛ جذب کردیم ، [/color:32a984428a]
[color=black:32a984428a]تازه اونم در پستی که ما تقریبا مشکلی نداشتیم. امیدوارم حاجی زاده هم ماندگار نشه تا بتونیم از 4 بازیکن بومی و قوی خودمون
(حاجتی، آبشک، سهرابی و کاردوست) تو پست هافبک دفاعی استفاده کنیم، وگرنه بازم به استعدادهای ناب خودمون بازی نمیرسه
و یه بازیکنی که تو کل فصل فصل 2،3 بازی خوب و بدون اشتباه برامون انجام داد، بازی میکنه !!![/color:32a984428a]
[color=darkblue:32a984428a]در ضمن تیم ما ضعیفتر از سال قبل شد ، چون عملا قدرت تهاجمی ما باطل شده، نه حسین و نه جهانبخش نداریم. در حالیکه تو جدول
پاس گلها و یا تعداد گلها اون دوتا در صدر بودن، پس میبینیم ما تا همینجای کار هم بسیار ضرر کردیم.[/color:32a984428a][/quote:32a984428a]
درسته در مورد قدرت تهاجمی و ضعیف شدن نسبت به پارسال کاملا حق با شماست. من هم با منحصر کردن هادی سهرابی در دفاع راست و بازی دادن به فراهانی و وضعیت نامعلوم گوش چپ و راست مخالفم. با اومدن کاردوست احتمالا از حاجتی، حاجی زاده و سهرابی در مواقع نیاز تو پست های دیگه استفاده می شه. اما باید توجه داشت که تا یک هفته پیش هیچ کس از موندن باقی بازیکنان مطمئن نبود.
در مورد جذب بازیکن همونطور که گفتید باید با بازیکنای خوب یا متوسط لیگ یا بازیکنان مستعد لیگ های پایین تر و تیم امید قرارداد بست. صادقانه بگم اگه قراره بازیکنی مثل داسیلوا(پارسال) جذب بشه، صد در صد مخالفم. بازیکن های امید ما چه چیزی کمتر از امثال داسیلوا دارن؟ یا بهنام لایقی فر از فراهانی بدتر بود؟ به خدا اگه باشگاه بخواد بازیکن الکی جذب کنه براش کاری نداره (کاری که ملوان داره می کنه) اما اشتباه محضه.
ما باید نقاط ضعفمونو پر کنیم ولی متاسفانه شرایط خرید بازیکن خوب از تیم های پولدار رو نداریم. پس اگه قراره بازیکن خوب جذب کنیم، باید سریع اقدام کنیم تا از تیم های فقیرتر و کم طرفدارتر یارگیری کنیم.
به هر حال باید تمرینات هر چه سریعتر برگزار بشه تا بازیکنای جوون با تیم هماهنگ بشن و از طرفی بازیکنایی مثل مهدوی و چاوشی آمادگی خودشونو حفظ کنند چون شدیدا این فصل به تجربه شون نیاز داریم....