[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:30 pm

[quote:f6b2768f50="pedram_1367"][quote:f6b2768f50="popo131"]خيلي خوش گذشت ..جاي دوستان خالي ...ولي[/quote:f6b2768f50]

خب بگو ببینیم چندتات بازیکن گرفتیم ؟؟ بازیکن تپون شدیم یا نه ؟ ...[/quote:f6b2768f50]

مديران بگن بهتره :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:38 pm

[quote="metall"][quote:c75331524e="JUSTiran46"]8O 8O 8O
بچه ها کسی روش بی دردسر و صددرصد تضمینی برای خودکشی بلده
میخوام بمیرم
حمزه کجایی؟...یه روش بی دردسر بگو 8O[/quote:c75331524e]

بهترین راه سیانور هست بخور یک دقیقه بعد اونوری یا میتونی بیای پیش من چند تا قارچ سمی بدم حال کنی

امپول هوا در عرض چند دقیقه خوابت میگیره میمیری :lol:
میخوای دیگه باحال تر قلیون بزار یه قند بردار با ابدهنت خیس کن بزار توی توتون بکش اینقدر تا بمیری سنکوب می کنی البته یه نمه زجر داره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:43 pm

ما که خبر های که قرار بود امیرخان حضورا اعلام کنن نفهمیدیم چی بود امیر خان و آقای سراوانی که بعد صدازدن بازیکنا رفتن..... کسی خبر خوس رو میدونه خب بگه
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:46 pm

[size=24:63602ceb74]درود خر یا دروغگر مسئله این است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:63602ceb74] /23/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:52 pm

[quote:e1c74cbe40="pedram_1367"][quote:e1c74cbe40="popo131"]خيلي خوش گذشت ..جاي دوستان خالي ...ولي[/quote:e1c74cbe40]

خب بگو ببینیم چندتات بازیکن گرفتیم ؟؟ بازیکن تپون شدیم یا نه ؟ ...[/quote:e1c74cbe40]

والله امشب آقای عابدینی اِنقدر خبر خوش دادن که نمیدونم کدومشو بگم. :?:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:57 pm

[quote:d097a584eb="aryanrecord"][quote:d097a584eb="pedram_1367"][quote:d097a584eb="popo131"]خيلي خوش گذشت ..جاي دوستان خالي ...ولي[/quote:d097a584eb]

خب بگو ببینیم چندتات بازیکن گرفتیم ؟؟ بازیکن تپون شدیم یا نه ؟ ...[/quote:d097a584eb]

والله امشب آقای عابدینی اِنقدر خبر خوش دادن که نمیدونم کدومشو بگم. :?:[/quote:d097a584eb]

واله من به شخصه خبر زیادی نمی خوام .... فقط اینکه بازیکنان حفظ میشند یا نه ؟ بازیکن میگیریم یا نه ؟ وضعیت مالی درست میشه یا نه ؟ و ... ؟؟ :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:59 pm

دم آقای عابدینی گرم خوب گیر آورد من ساعت 8:30 از بیرون اومدم صاف اومدم وارش با این پیام از popo131 مواجه شدم:
"آبراران اگه ميخواين خبر خوش بشنوين .....كمكم آماده شين ...به اميد خبر هاي خوب"
با اینکه نمیخواستم بیام ولی خودمو راضی کردم بیام حالا جدا از اینکه از لحاظ دیگر مسائل خوش گذشت ولی در کل فکر کنم آقای عابدینی ... سه نقطه رو دوست ندارم بگم اما در کمال تاسف یه خرده احساس میکنم یه چیزایی وجود داره که گفتنش تو سایت درست نباشه ولی به صورت غیر مستقیم احساسمو میگم و اونم اینه که هر کی به فکر منفعت خودشه دیگه فکر کنم منظورمو گرفته باشین.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:02 pm

[quote:da216aa3dc="pedram_1367"][quote:da216aa3dc="aryanrecord"][quote:da216aa3dc="pedram_1367"][quote:da216aa3dc="popo131"]خيلي خوش گذشت ..جاي دوستان خالي ...ولي[/quote:da216aa3dc]

خب بگو ببینیم چندتات بازیکن گرفتیم ؟؟ بازیکن تپون شدیم یا نه ؟ ...[/quote:da216aa3dc]

والله امشب آقای عابدینی اِنقدر خبر خوش دادن که نمیدونم کدومشو بگم. :?:[/quote:da216aa3dc]

واله من به شخصه خبر زیادی نمی خوام .... فقط اینکه بازیکنان حفظ میشند یا نه ؟ بازیکن میگیریم یا نه ؟ وضعیت مالی درست میشه یا نه ؟ و ... ؟؟ :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink:[/quote:da216aa3dc]

برای قسمت اول سوالتون باید بگم که مثل اینکه با همه امروز تمدید کردند به غیر از 2/3 نفر که قرار شد بازم فردا مذاکره کنن بخش دوم و سوم سوالتونم در حال حاضر جوابی نیست تا جایی که من میدونم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:20 pm

فقط يه سوال از دوستان خبر خوب از نظر شما چيه ..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:26 pm

JUSTiran46 آبره زنده اي ..... يا 8) :? :o

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:26 pm

[quote:30f2dbb194="popo131"]فقط يه سوال از دوستان خبر خوب از نظر شما چيه ..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:30f2dbb194]
ثبات وضعیت مالی باشگاه و جذب بازیکنان خوب و نگه داشتن بازیکنان خوب قبلی
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:30 pm

[quote:382f42bfd3="amirdamashcity"][quote:382f42bfd3="popo131"]فقط يه سوال از دوستان خبر خوب از نظر شما چيه ..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:382f42bfd3]
ثبات وضعیت مالی باشگاه و جذب بازیکنان خوب و نگه داشتن بازیکنان خوب قبلی[/quote:382f42bfd3]

خوب خدا رو شكر آخريش انجام شد

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:30 pm

این مصاحبه آقای سراوانی عزیز بیشتر شبیه تست هوش بود تا جنبه اطلاع رسانی داشته باشه ...

همه تمدید کردند ، چند تا دیر رسیدند ، چند تا به توافق نرسیدند و رفتند به دور دوم ! ، یکی عجله کرد ( این رو متوجه شدم کیه :wink: ) ، شاید کاردوست بیاد ، شاید دارکو بره و نظرمحمدی کمک مربی شد ...

البته من اینجا واسم مبهمه که اگه بنا باشه حاجتی ، آبشک ، سهرابی و حاجی زاده 8O بمونند ، دیگه کاردوست می خواد بیاد چیکار ؟؟!! حدس می زنم با وجود اون 4 تا باز حاجی زاده میشه فیکس /7/ حالا اگه عسگری بیاد ( هرچند زیاد موافق نیستم ) و با توجه به جدایی ابراهیمی ؛ میشه گفت به درد می خوره البته از روی ناچاری ...

فکر کنم باز هم بیشتر باید منتظر بمونیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:32 pm

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در آستانه سفر به کره جنوبی در جمع خبرنگاران از اظهارات شرم آور سرمربی تیم ملی کره جنوبی به شدت انتقاد کرد ، کارلوس کی‌روش از سرمربی تیم ملی کره خواست تا پیش از حضور ایران در بوسان از مردم ایران،‌ هوادران فوتبال ایران و مردم کره به خاطر اظهاراتش عذرخواهی کند. او چوی را مایه ننگ و شرم فوتبال کره دانست.

کی‌روش در نشست خبری پیش از سفر تیم ملی به کره جنوبی درباره اظهارات سرمربی تیم ملی کره گفت: من در صحبت‌هایم گفتم که حریفان ما سه تیم هستند اما شما باید آقای چوی را هم به حریفان ما اضافه کنید. او گفته از ایران خوشش نمی‌آید. من می‌خواهم حرف‌هایم را شفاف بگویم و امیدوارم رسانه‌های بین‌المللی صحبت‌های من را پوشش دهند. مطالبی که ایشان می‌گویند به این معناست که تیم ملی کره مقابل ازبکستان خیلی تلاش نکرده است و تنها ازبک‌ها با یک گل که مدافعان‌شان به ثمر رساندند باعث پیروزی کره شدند.

وی افزود: این نشان می‌دهد کره‌ای‌ها هیچ تلاشی برابر ایران انجام ندادند. چوی مایه شرم و ننگ فوتبال کره است. من مطمئن هستم که بازیکنان کره و هواداران او موافق حرف‌های چوی نیستند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران افزود: چوی مایه ننگ فوتبال کره است. او به فوتبال ایران و مربیانش بی‌احترامی کرده است. او گله‌مند است که با تیمش در ایران برخورد خوبی صورت نگرفته است اما باید بگویم ما بهترین امکانات را در اختیار تیمش قرار دادیم.اجازه بدهید مثالی برایتان بزنم. وقتی شما 5 مرغ دارید و به یک نفر تنها بال یک مرغ را می‌دهید، این یک مسئله است اما وقتی شما یک ران مرغ دارید و آن را با مهمان‌تان شریک می‌شوید او باید از شما متشکر باشد. چوی حق اظهار نظر دارد ولی حق بی‌احترامی ندارد. کلمات آخر من در مواجهه با سرمربی کره است.
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:36 pm

[quote:cde491d46c="pedram_1367"]این مصاحبه آقای سراوانی عزیز بیشتر شبیه تست هوش بود تا جنبه اطلاع رسانی داشته باشه ...

همه تمدید کردند ، چند تا دیر رسیدند ، چند تا به توافق نرسیدند و رفتند به دور دوم ! ، یکی عجله کرد ( این رو متوجه شدم کیه :wink: ) ، شاید کاردوست بیاد ، شاید دارکو بره و نظرمحمدی کمک مربی شد ...

البته من اینجا واسم مبهمه که اگه بنا باشه حاجتی ، آبشک ، سهرابی و حاجی زاده 8O بمونند ، دیگه کاردوست می خواد بیاد چیکار ؟؟!! حدس می زنم با وجود اون 4 تا باز حاجی زاده میشه فیکس /7/ حالا اگه عسگری بیاد ( هرچند زیاد موافق نیستم ) و با توجه به جدایی ابراهیمی ؛ میشه گفت به درد می خوره البته از روی ناچاری ...

فکر کنم باز هم بیشتر باید منتظر بمونیم ...[/quote:cde491d46c]
احتمالا هادی سهرابی رو واسه دفاع راست کنارمیذارن دیگه فک نکنم بازیکن خوبی در دفاع راستی مونده باشه که جذب بشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 8 مهمان