الماسخاله: درودگر به وعدههايش عمل کند
رئيس هيئت فوتبال گيلان گفت: درودگر به جاي آنکه خود را نخود هر آش کند، به وعدههايي که به هواداران ملوان داده عمل کند.
قربانعلي الماسخاله در مورد اظهارات صادق درودگر گفت: بهتر است که او خود را نخود هر آشي نکند و به عنوان مديرعامل ملوان انزلي فقط در مورد انتخابات شوراي شهر انزلي صحبت کند.
بازيکنان داماش و مديرعامل اين باشگاه اگر از من حمايت ميکنند به خاطر لطفي است که به من دارند.
مهدي آبشک، حاجتي و مهدوي بازيکنان من در باشگاه فجر بودند و سربازي خود را در باشگاه فجر گيلان گذراندهاند.
به گزارش فارس، وي افزود: درودگر به جاي اين حرفها بهتر است به وعدههايي که به هواداران ملوان داده عمل کند و با افکار عمومي بازي نکند. هيئت فوتبال گيلان در سال جاري نيز مثل سالهاي ديگر به دو باشگاه ملوان و داماش کمک ميکند. بهتر است درودگر در مورد اينکه من چه گلي به سر فوتبال ايران زدهآم صحبت نکند زيرا مردم گيلان خودشان ميدانند من براي فوتبال اين استان چه کردهام و افرادي که خارج از استان هستند صحبتي در اين مورد نکنند. ضمن اينکه او از من خواسته بود نامهاي به فدراسيون بنويسم و بگويم باشگاه ملوان بدهکار نيست اما من از حق بازيکنان نميگذرم.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%86%D8%AF