[quote:58858ba35a="abarar1989"][b:58858ba35a]دوستان عزیزی که تو جلسه امروز شرکت داشتند،چه خبر از جلسه؟
چه اتفاقایی افتاد؟از تیم چه صحبتهایی شد؟به اجماع رسیدید برای حمایت از افراد خاصی یا نه؟
متاسفانه بشدت درگیر امتحان آخرم هستم تازه الان اومدم تو سایت که دیدم هیچ کس چیزی از جلسه نگفت!![/b:58858ba35a][/quote:58858ba35a]
جات خالی جلسه خوبی بود آبرار و تا ساعت 7:30 طول کشید.
اول از همه جا داره از آبراران مهرداد و مازیار واسه تشکیل جلسه تشکر کنم و سپس یه دمت گرم جانانه به siabagh (آبرار فرهاد دوست داشتنی) بگم چون وقتی اومد چرخید و با همه دست داد و سلام علیک کرد که نشان از خونگرمیشه.
صحبتها در مورد سایت و اخبار داماش بود، ابتدا در مورد سایت مازیار حرفهایی زد و بعدش مهرداد و دوباره مازیار و بازم مهرداد و چندین بار حرف همو قطع و وصل میکردند تا تکمیل کننده هم باشند (مثل زوج روماریو و ببتو که با یک و دو همه رو گیج میکردن

) در مجموع قرار شد به زودی سایت (نه فقط قالب) تغییرات اساسی داشته باشه. لازمه سیستم مدیریت کامنتها (CMS) توسط خود کاربرا اجرا بشه که از پیچیدگی خاصی برخورداره. راست میگن دیگه خودمون باید بعد از این همه مدت کار کردن تو سایت بدونیم چه حرفی رو میشه گفت و چه حرفی را نباید گفت. در مورد عکس کاندیداها که در سایت قرار گرفته شد حرف شد و دلیل آوردن که دنبال پول نبودیم و صلاح باشگاه در اینه (گرچه کمی هم ممکنه به صلاح سایت باشه ولی اگر صرفا قرار بود به فکر مادیات باشیم سراغ کاندیدایی میرفتیم که خوب تراول خرج میکنه)
در وسطای جلسه بود که آقای سراوانی تشریف آوردن و با همه دست دادن. خستگی از سر روش میبارید من دلم میخاست هرچه زودتر جلسه تموم شه تا بنده خدا بره یکم بخابه، اینقدر چشماشو میمالید که اشک در اومده بود.
اول در مورد وضعیت مالی و قراردادها صحبت شد و همه بچه ها و خود آقای سراوانی به بازیکنا حق داد ولی عابدینی هم نمیتونست مقصر جلوه بده چون در این شرایط بی پولی چطور میشه تیمو جمع کرد. قرار شد آقای عابدینی اندکی پول از دادستانی کل کشور آزاد کنه و با پولی که از جهانبخش میگیریم فصل را شروع کنیم.
سود آب معدنی داماش هم به باشگاه میرسه (بچه ها تا میتونین آب داماشو تبلیغ کنین) ولی این کمه و قراره دادستانی چندتا شرکت دیگر امیرمنصورم به داماش بده.
یه قول صنعتی هم تازه افتتاح شده که هنوز به مرحله سوددهی نرسیده (تقریبا دو سال دیگه به مرحله سوددهی میرسه) و قراره اونم به داماش برسه که اگر برسه میتونه 3 تا تیم در سطح آسیا رو بچرخونه (امیدواریم مشکلی تو راهش پیش نیاد)
بعد از اینکه معلوم شد همه چیز بزودی توسط آقای عابدینی معلوم میشه رسیدیم به بحث مهم شورای شهر رشت و نقشی که اونا میتونن داشته باشن و دلایلی که باشگاه داره از تعدادی کاندید حمایت میکنه.