[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:23 pm

کسی منکر زحمات ایشون نبوده نشده؟
من مخالف هیچ کس تو باشگاه نبودمو نیستم.شما یا منو یقینا رو من شناخت نداری که راجب من این بحث گذاشتی.
شماها هم چشمتونو بستید عزیز برادر.وقتی به نیم فصل رسیدیم با کلی لشگر مسدوم وبازیکن نداشتیم جایگزین کنیم،اونوقت شماها هستید میاد انتقاد میکنید از مربی،از بازکنان تیم،از مدیر عامل .من ایمان دارم به حرفام
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:26 pm

[quote:47fa4dce94="popo131"][quote:47fa4dce94="amin_asadolahpor"]آقایpopo131؟شماگاو فوتبالیست سراغ داری عزیز برادر به ریس باشگات بگو بیاره؟
واقعا متاسفم واست پوریا.
نمیدونم چرا 1عده سنگ حاجی رو به سینه میزنن؟چابلوسی بزارید کنار،این حق بازیکنان تیم ماست که برای شهر ما تلاش کردن،وپولوشونو میخوان.
شمایی که فقط توسایت تعصب خودتونو نشون میدید،خودتونو بزارید جای بازیکنان تیم.
حاجی واسه تیم زحمت کشید.درست .اما طرز برخورد شماهااصلا درست نیس.
امیدوارم امسال حداقل 1بازی خارج از خونه شمارو به غیر از عضدی ببینیم.
ازت 1 توقع دیگه داشتم،مدیرای زیادی امدنو رفتن اما این بازیکنان بودن بدون چشم داشتی جنگیدنو موندن
واقعا متاسف باید بود برای 1 عده[/quote:47fa4dce94]

آقا امين من كي سنگ عابديني رو به سينه زدم ... من كه به بازيكن ها حق دادم .... و باعث افتخار كه اين بازيكنا به تيم شهرشون تعصب دارن .... عابديني هم ميره ... چه زود چه دير برام مهم نيست ..فقط شهر. رشت هست كه باقي ميمونه .... من فقط ميگم ..چند روز صبر كنيم ببينيم چه كار داره ميكنه اگه كاري كرد كه به تيم ضرر رسون بايد ازش انتقاد كرد ..بايد .... .. . بازيكن ها بايد پولشونو بگيرن ...بايد ... من فقط سنگ شهرمو به سينه ميزنم .... و در آخر اگه من حرفي زدم كه شما ناراحت شدين ..واقعا معذرت ميخوام...اگه كه نه حرفم شمارو ناراحت كرده ...ببخشيد ....[/quote:47fa4dce94]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:33 pm

من16 ساله با این تیم بودم،الطافی .زهرابی.شاد رو قبل حاجی دیدم امدنو رفتن.
اقا ،حاجی زحمت کشیده ودوست داریم بمونه تا اخرش در کنار تیم.
اما رسمش این نیست که بازیکن واسه پول انزلیچی بره نزول کنه انزلیچی بگیره.
و هر چی به حاجی زنگ میزنه ایشون جواب نمیدن.مدیر عامل قبلی حداقل تو رشت بودن
ایشون همش تو تهران داره دنبال اسپانسر میگرده؟بیخیال داداش
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:41 pm

[quote:51514a4b58="amin_asadolahpor"]من16 ساله با این تیم بودم،الطافی .زهرابی.شاد رو قبل حاجی دیدم امدنو رفتن.
ایشون همش تو تهران داره دنبال اسپانسر میگرده؟بیخیال داداش[/quote:51514a4b58]

واقعا تا الان اومدم خوش بین باشم ولی نمیشه آدم بعضی چیزارو کنار هم قرار میده 1حسی بدی به ادم دست میده نمیدونم دارم اشتباه میکنم که این فکرارو میکنم کسی به فکر تیم نیست یا این فکرایی که جدیدا زده به ذهنم درست.خیلی خوب میشد اگه حداقل کاردوست جذب میشد و اون مصاحبه رو نمیدیدم که تمام ذهنیتم عوض شه. بخاطر خیلی چیزا چند روز دیگه هم صبر میکنم ولی امیدوارم که از این شرایط در بیایم چون از دست من هوادار چیز زیادی بر نمیاد جز حمایت
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:46 pm

[quote:ab14d27fe7="amin_asadolahpor"]من16 ساله با این تیم بودم،الطافی .زهرابی.شاد رو قبل حاجی دیدم امدنو رفتن.
ایشون همش تو تهران داره دنبال اسپانسر میگرده؟بیخیال داداش[/quote:ab14d27fe7]

خوب من هم همينو ميگم ديگه بايد به بازيكن ها پولشونو داد ....وظيفه هر باشگاهي هست كه اين كارو انجام بده ......فقط من ميگم يكم صبر كنيم ببينيم چه كار ميكنه ... در مورد نبودن تو رشت ...همه اين اعتقادو داريم كه بايد تو رشت باشه ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:49 pm .

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hesam150 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:47 pm

بلاتکليفي داماش باعث شده عده‌اي از بازيکنان تصميم به جدايي بگيرند و عده‌اي ديگر نيز منتظر خبرهاي خوشي از باشگاه باشند. حال اينکه اين خبرها ‌کي مي‌رسد گفت و گوي نود را با محمدرضا مهدوي کاپيتان داماش بخوانيد که احتمالا با خبر است

محمدرضا مهدوي: خبرهاي خوش داماش پشت سد منجيل گير کرده!
90: بلاتکليفي داماش باعث شده عده‌اي از بازيکنان تصميم به جدايي بگيرند و عده‌اي ديگر نيز منتظر خبرهاي خوشي از باشگاه باشند. حال اينکه اين خبرها ‌کي مي‌رسد گفت و گوي نود را با محمدرضا مهدوي کاپيتان داماش بخوانيد که احتمالا با خبر است!
90: چه خبر از داماش؟
خبر خاصي نيست و داريم در خانه استراحت مي‌کنيم!
90: قرار بود خبرهاي خوشي برسد؟
به ما هم گفتند قرار است خبرهاي خوشي برسد اما اين خبرها کجا گير کرده فکر کنم پشت سد منجيل گير کرده باشد (مي‌خندد)
90: با مديرعامل تيم صحبت نکردي؟
هفته پيش صحبت کردم که گفت خبرهاي خوشي در راه است. بعدش ديگر خبري نشد.
90: اکثر تيم‌ها دارند بازيکن مي‌گيرند و حتي تمرينات خود را نيز آغاز کرده‌اند. داماش کي‌ مي‌ خواهد بازيکن بگيرد؟
من مسئول نقل و انتقالات نيستم ولي امروز (ديروز) خواندم که آقاي عابديني گفته ليگ 16 تيمي است و اکثر بازيکنانش بيرون مي‌مانند. منتظر مي‌مانيم و بازيکنان بيرون مانده را مي‌گيريم!
90: يعني داماش بايد منتظر بازيکنان بيرون مانده باشد؟
اگر قرار است فصل آينده هم براي سقوط نکردن دست و پا بزنيم بهتر است همان دنبال بيرون مانده‌ها باشيم. مطمئن باشيد اگر پول نباشد و تيم بازيکنان اصلي‌اش را از دست بدهد راه سقوط را در پيش مي‌گيرد.
90: خود تو مي‌خواهي چکار کني؟
من به باشگاه هم گفته‌ام اگر پولم را ندهند قرارداد نمي‌بندم حتي اگر شده بيرون بمانم. نهايتا نيم فصل بيرون مي‌مانم. ولي پولم را مي‌گيرم. اميدوارم که فدراسيون قانون جديد را نيز اجرا کند و باشگاههاي بدهکار را به ليگ راه ندهد.
90: بحث بومي بودن هم کارت را سخت کرده؟
متاسفانه با همين بحث بومي بودن بازيکنان را مقابل مردم قرار مي‌دهند. که اصلا کار درستي نيست. هواداران هم نمي‌دانند که هيچ پولي نگرفته‌ام!

آخه چرا فقط داماش اینقدر بی پوله :? ؟
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه ژوئن 09, 2013 6:24 pm

آقای عابدینی دو ساله که با امسال میشه سه سال یه مالک خوب پیدا نکرده مگه میشه؟اونجا تهران نشسته فقط فتوا صادر میکنه دیگه تک و پهلوی آدمو به حرف میاره ،من منکر زحماتش نیستم ولی به نظر من اگه واقعا برای پیدا کردن مالک خوب تلاش میکرد پیدا میشد الان دیگه کاپیتانم میگه اگه پول نرسه قراداد نمیبندم پس دیگه از بقیه بازیکنا اصلا انتظار نمیره با اوضاع بسازن البته حقم دارن مگه میشه بازیکن مفتی بره تو زمین بازی کنه به هر حال اونا هم زن و بچه دارن و باید زندگیشونو بچرخونن ولی من فقط واسه اونایی متاسفم که میتونن کاریو انجام بدن ولی نمیخوان چون اصلا با عقل جور در نمیاد مگه داماش تیم دسته سومیه که یه مالک خوب براش پیدا نشه /9/ /9/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 6:32 pm

آقا مهرداد یه انتقاد ازتون دارم.
این کارتون که تبلیغ کاندیداهای غیر متخصص رو میکنین کاملا اشتباهه.
برای مثال آقای الماسخاله.درسته خیلی توی کارش موفقه و واقعا هم یار و یاور داماش بوده.ولی آیا این آقا هیچ تخصصی تو شورای شهر دارن؟یا هیچ مدرک تحصیلیه مربوطی دارن؟قطعا خیر.این کار کاملا تعصبانست و اگر به فکر شهرت هستی باید کسی رو انتخاب کنی که به اصطلاح این کاره باشه.این کار دقیقا مثل این میمونه که استقلالیا برن به جواد نکونام رای بدن چون بازیکن خوبیه.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 6:32 pm

[quote:477b349a14="amirdamashcity"]آقای عابدینی دو ساله که با امسال میشه سه سال یه مالک خوب پیدا نکرده مگه میشه؟اونجا تهران نشسته فقط فتوا صادر میکنه دیگه تک و پهلوی آدمو به حرف میاره ،من منکر زحماتش نیستم ولی به نظر من اگه واقعا برای پیدا کردن مالک خوب تلاش میکرد پیدا میشد الان دیگه کاپیتانم میگه اگه پول نرسه قراداد نمیبندم پس دیگه از بقیه بازیکنا اصلا انتظار نمیره با اوضاع بسازن البته حقم دارن مگه میشه بازیکن مفتی بره تو زمین بازی کنه به هر حال اونا هم زن و بچه دارن و باید زندگیشونو بچرخونن ولی من فقط واسه اونایی متاسفم که میتونن کاریو انجام بدن ولی نمیخوان چون اصلا با عقل جور در نمیاد مگه داماش تیم دسته سومیه که یه مالک خوب براش پیدا نشه /9/ /9/[/quote:477b349a14]

امير جان ...چند بار مالك مشخص ميشه مگه :roll: :roll:

داماش همچنان زیر پوشش شرکت امیر منصور آریا باقی خواهد ماند

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه ژوئن 09, 2013 6:41 pm

[quote:2264d302ae="popo131"][quote:2264d302ae="amirdamashcity"]آقای عابدینی دو ساله که با امسال میشه سه سال یه مالک خوب پیدا نکرده مگه میشه؟اونجا تهران نشسته فقط فتوا صادر میکنه دیگه تک و پهلوی آدمو به حرف میاره ،من منکر زحماتش نیستم ولی به نظر من اگه واقعا برای پیدا کردن مالک خوب تلاش میکرد پیدا میشد الان دیگه کاپیتانم میگه اگه پول نرسه قراداد نمیبندم پس دیگه از بقیه بازیکنا اصلا انتظار نمیره با اوضاع بسازن البته حقم دارن مگه میشه بازیکن مفتی بره تو زمین بازی کنه به هر حال اونا هم زن و بچه دارن و باید زندگیشونو بچرخونن ولی من فقط واسه اونایی متاسفم که میتونن کاریو انجام بدن ولی نمیخوان چون اصلا با عقل جور در نمیاد مگه داماش تیم دسته سومیه که یه مالک خوب براش پیدا نشه /9/ /9/[/quote:2264d302ae]

امير جان ...چند بار مالك مشخص ميشه مگه :roll: :roll:

داماش همچنان زیر پوشش شرکت امیر منصور آریا باقی خواهد ماند[/quote:2264d302ae]
آره میدونم ، ولی شما مطمئن باش این مالکیت موقته و دوباره به مشکل میخوریم مالک اونیه که الان ما به جای بازیکنه دسته یکی دنبال بازیکن لیگ برتری باشیم و کاپیتان تهدید به نبستن قرارداد نمیکرد مالک اونیه که آقای عابدینی میومد رشت قرارداد همه بازیکنا رو میداد به نظر شما این مالکیت چیزی هست که بشه بهش اطمینان کرد که داماش از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشه؟ من تو کامنت قبلیم گفتم مالک خوب نگفتم مالک ، مالک رو که همیشه مدیرعامل تیم پیدا میکنه!!!!!
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه ژوئن 09, 2013 7:21 pm

خبر مهم اونجوری که من تحقیق کردم تک وپهلو بچه داره به صدا میاد از مازیار تا کاربران دیگه :lol:
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژوئن 09, 2013 7:52 pm

[quote:9cf9023d17="armin_punisher6"]آقا مهرداد یه انتقاد ازتون دارم.
این کارتون که تبلیغ کاندیداهای غیر متخصص رو میکنین کاملا اشتباهه.
برای مثال آقای الماسخاله.درسته خیلی توی کارش موفقه و واقعا هم یار و یاور داماش بوده.ولی آیا این آقا هیچ تخصصی تو شورای شهر دارن؟یا هیچ مدرک تحصیلیه مربوطی دارن؟قطعا خیر.این کار کاملا تعصبانست و اگر به فکر شهرت هستی باید کسی رو انتخاب کنی که به اصطلاح این کاره باشه.این کار دقیقا مثل این میمونه که استقلالیا برن به جواد نکونام رای بدن چون بازیکن خوبیه.[/quote:9cf9023d17]
من تصمیم گرفت سوالی که از مهرداد کردید رو جواب بدم:
اول از همه ای کاش در جلسه امروز حضور داشتید تا بیشتر و راحت تر در این مورد بحث و گفتگو می کردیم و تمام افرادی که در جلسه حضور داشتند در مورد قرار گرفتن عکس این سه کاندیدا در سایت قانع بودند و اعتراضی نداشتند.
اگر قرار بود بدون بررسی کاندیدی رو انتخاب کنیم تا حالا سایت بالای 20 نفر رو با ارقام بسیار بالا مورد تبلیغ قرار می داد ، خیلی از دوستان در جریان هستند که ما فیلترهای زیادی برای انتخاب کاندیدا داشتیم.
1-توی لیست باشگاه باشه
2-سابقه حضور در ورزش به خصوص در این تیم رو داشته باشه
3-مورد حمایت و تایید بخشی از جامعه باشه
4-آدم سالم و با نفوذی باشه
5-بعد از انتخابشون دسترسی بهش ممکن باشه و ...
به غیر از الماس خاله که رئیس هیئت فوتبال گیلان هستند و حمایت کردن از اینشون یعنی حمایت از فوتبال گیلان ، اون دو نفر هم سابقه و هم مقبولیت خوبی بین اهالی شهر دارند.
روزی مدیریت و افراد این تیم عوض میشوند و با توجه به صنعت ضعیفی که این شهر داره تنها نهادی که با انتخاب مستقیم مردم انتخاب میشه شورای شهر هست و این افراد کسانی هستند که سابقه حمایت از این تیم رو دارند و علاوه بر این ها سابقه معاون فرمانداری و نائب رئیسی شورا رو دارند ، در این شک نداشته باشید که انتخاب این سه نفر کاملا به صلاح تیم و شهرمون هست و وارش اسپرت مثل همیشه از عواقب کاری رو که قرار انجام بده بررسی می کنه، همون طور که در بحث قویدل ، درخشان ، عکس العمل در مقابل تغییرنام و تغییر لوگو و رنگ پیراهن و ... که همیشه هم با حمایت شما به دستاورد خوبی رسیدیم.
یه سری صحبت ها هم امروز دوستان انجام دادند که بهتره من بیشتر ورود نکنم و دوستان هم نظراتشون رو با باقی کاربران در میان بگذارند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 8:02 pm

[quote:31ae7c4e38="popo131"]به دليل معوقات چندهزارميلياردي بانکي
عابربانک فوتبال دستگير شد

يکي از بدهکاران بزرگ بانکي که بيش از هفت سال معوقات بانکي دارد، براي دومين بار با پيگيري مأموران حراست يک بانک خصوصي و مأموران اداره ضربت و شعبه 14 پليس آگاهي تهران دستگير شد.

يکي از بزرگترين بدهکاران بانکي کشور که گفته مي‌شود بيش از چندين هزار ميليارد تومان از بانک‌هاي خصوصي وام گرفته و درگذشته نيز صاحب يکي از باشگاه‌هاي ورزشي بود و به عابربانک فوتبالي معروف است، امروز بازداشت شد.

به گزارش ايسنا ، اين بدهکار بانکي وام‌هاي کلاني از بانک‌هاي خصوصي و دولتي با ارائه وثيقه دريافت کرده اما سالهاست که اقساط آن را پرداخت نمي‌کند ضمن آنکه چندي پيش به اتهام بدهي چند هزار ميليارد توماني به چند بانک دولتي و خصوصي بازداشت و سپس با توديع وثيقه آزاد شده بود.

پيگيري خبرنگار از يکي از بانک‌هاي خصوصي که به عنوان شاکي اين بدهکار شناخته مي‌شود، با تاييد اين خبر از سوي اين بانک همراه شد.[/quote:31ae7c4e38]
حدودا 2سال پیش یه نامه محرمانه واسه محل کارمون اومده بود که بانک مرکزی 30بدهکار بزرگ شبکه بانکی رو طی لیستی اعلام کرده بود که بانکها حق ندارند به انها سرویس بدهند جالبه بدونید که دو ردیف این لیست یکی حسین هدایتی (شاکی بانک پارسیان )ودیگری شرکت گروه استیل اذین بود
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه ژوئن 09, 2013 8:57 pm

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am