[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 777 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 1:03 pm

[quote:a3ffc4c0e8="miladcivil"][size=24:a3ffc4c0e8][color=red:a3ffc4c0e8]گرد و خاک مورينيو (مترجم خاص) در اولين مصاحبه‌اش در چلسي![/color:a3ffc4c0e8][/size:a3ffc4c0e8]
[color=black:a3ffc4c0e8]ژوزه مورينيو در اولين مصاحبه خود پس از پيوستن به چلسي، شمشمير را از رو بست و به انتقادات زيادي پرداخت.
باشگاه چلسي و ژوزه مورينيو روز گذشته براي امضاي قرارداد چهار ساله به توافق نهايي دست يافتند تا ژوزه مورينيو بازگشت دوباره‌اي به تيم چلسي داشته باشد.
به گزارش خبرآنلاين، آقاي خاص در اولين مصاحبه خود پس از بازگشت به چلسي در گفت‌وگو با تلويزيون اين باشگاه گفت: من به تيم خودم بازگشتم. لحظه‌ي بسيار ويژه‌اي براي من است. من همان مورينيوي چند سال قبل هستم که به اين باشگاه آمدم اما اکنون کمي باتجربه‌تر شده‌ام. من توانستم[/color:a3ffc4c0e8] [color=blue:a3ffc4c0e8]اذيت‌هاي کاسياس که با اندوه و ناراحتي خود و با چشمان سگي‌اش من را آزار مي‌داد، تحمل کنم. [/color:a3ffc4c0e8][color=black:a3ffc4c0e8]اين من را قويتر کرده است.[/color:a3ffc4c0e8]
[color=black:a3ffc4c0e8]سرمربي جديد چلسي در ادامه درباره‌ي باشگاه خود به اين باشگاه لندني گفت: تصميم من براي بازگشت به چلسي تصميم آساني بود. رومن آبراموويچ از من پرسيد آيا دوست داري به چلسي برگردي؟ من هم بعد از 5 دقيقه فکر کردن گفتم بله دوست دارم و تصميم گرفتم تا به باشگاه سابقم بازگردم. دوست دارم که مدت زمان زيادي در چلسي بمانم؛ زيرا فهميدم که اسپانيا و ايتاليا با شخصيت خاص من همخواني ندارد. اين‌جا همه مرا دوست دارند. از بازيکنان گرفته تا مسوولان تيم.
ژوزه مورينيو در ادامه به حضور رافائل بنيتس در باشگاه چلسي اظهار کرد:[/color:a3ffc4c0e8] [color=blue:a3ffc4c0e8]اگر مي‌بينيد که چشمانم کمي خيس است و اشک در چشمانم جمع شده است به اين خاطر نيست که احساساتي شده‌ام بلکه به خاطر اين است که بوي رافائل بنيتس هنوز در دفتر من وجود دارد. بويي شبيه پياز و پنير مانده اين‌جا مي‌آيد. اما بايد از او به خاطر يک چيز تشکر کنم. بايد از او به خاطر تنها کسب ليگ اروپا تشکر کنم. زماني که رافائل بنيتس در اين تيم بود هواداران او را دوست نداشتند و در استاديوم‌ها به روبرتو دي‌ماتئو سرمربي سابق اين تيم اداي احترام مي‌کردند. با توجه به اين‌که دي‌ماتئو شماره پيراهن 16 چلسي را مي‌پوشيد هواداران در دقيقه 16 بازي‌هاي چلسي دي‌ماتئو را تشويق مي‌کردند. اکنون که بنيتس از باشگاه رفته است به هواداران توصيه مي‌کنم در طول بازي‌هاي چلسي دو بار به افتخار او سيفون توالت را بکشند.[/color:a3ffc4c0e8]
[color=brown:a3ffc4c0e8]مورينيو که گويا حال طبيعي نداشت حتي فرگوسن که هميشه مورد اعتماد او بود را نيز از انتقادات خود بي بهره نگذاشت و گفت: آنها ظاهرا فکر مي‌کنند انگشت کردن در چشمان تيتو ويلانووا و انتقاد از داوران از پرتاب لنگه کفش به صورت ديويد بکام بدتر است. اما سال‌ها آلکس فرگوسن در منچستريونايتد هرطور که مي‌خواست از داوران انتقاد مي‌کرد و با خبرنگاران صحبت مي‌کرد. اما اشکالي ندارد، شياطين سرخ آن‌قدر در طول اين سال‌ها محبوب بودند که جايگاهي مثل فرشته کسب کرده بودند. اکنون آنها ديويد مويس را روي نيمکت خود مي‌بينند و خواهند فهميد که با حضور اين مربي به رتبه‌ي ششم مي‌رسند و هيچ جامي کسب نخواهند کرد.[/color:a3ffc4c0e8]
[color=blue:a3ffc4c0e8]سرمربي جديد چلسي در پايان براي رقيب سابق خود نيز صحبت‌هايي داشت و خطاب به گوارديولا گفت: با پپ گوارديولا درفينال سوپرجام اروپا روبرو خواهم شد. او کسي است که يک سال پيش قبل از اين که به بايرن مونيخ بپيوندد از من فرار کرد. هي پيتزا پپروني راه فراري نداري. در سوپرجام اروپا تو را مي‌بينم.[/color:a3ffc4c0e8]
[color=black:a3ffc4c0e8]ژوزه مورينيو قرار است در اين هفته به طور رسمي در ورزشگاه استمفوردبريج به هواداران اين باشگاه معرفي شود.[/color:a3ffc4c0e8][/quote:a3ffc4c0e8]
:roll: :( :( :( :(
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 04, 2013 2:22 pm

[quote:333efc54e9="kiavash"]کسی آدرس سایتی که نقل و انتقالات تیمای اروپایی رو میزنه داره؟[/quote:333efc54e9]

http://www.transfermarkt.com/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 2:39 pm

[quote:42f4dab251="miladcivil"][size=24:42f4dab251][color=red:42f4dab251]گرد و خاک مورينيو (مترجم خاص) در اولين مصاحبه‌اش در چلسي![/color:42f4dab251][/size:42f4dab251]

[color=brown:42f4dab251]مورينيو که گويا حال طبيعي نداشت حتي فرگوسن که هميشه مورد اعتماد او بود را نيز از انتقادات خود بي بهره نگذاشت و گفت: آنها ظاهرا فکر مي‌کنند انگشت کردن در چشمان تيتو ويلانووا و انتقاد از داوران از پرتاب لنگه کفش به صورت ديويد بکام بدتر است. اما سال‌ها آلکس فرگوسن در منچستريونايتد هرطور که مي‌خواست از داوران انتقاد مي‌کرد و با خبرنگاران صحبت مي‌کرد. اما اشکالي ندارد، شياطين سرخ آن‌قدر در طول اين سال‌ها محبوب بودند که جايگاهي مثل فرشته کسب کرده بودند. اکنون آنها ديويد مويس را روي نيمکت خود مي‌بينند و خواهند فهميد که با حضور اين مربي به رتبه‌ي ششم مي‌رسند و هيچ جامي کسب نخواهند کرد.[/color:42f4dab251]
[/quote:42f4dab251]

خطاب به فیروز کریمی فوتیال اروپا
اول که فرگوسن نه آقای سر آلکس فرگوسن ملقب به رییس
در مورد حرفش درباره دیوید مویس هم باید بگم که به زودی تی رنگَ دینم!!!!! آقای باقلا
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 04, 2013 7:00 pm

[quote:c7d5d5612d="The_King_of_rasht"][quote:c7d5d5612d="miladcivil"][size=24:c7d5d5612d][color=red:c7d5d5612d]گرد و خاک مورينيو (مترجم خاص) در اولين مصاحبه‌اش در چلسي![/color:c7d5d5612d][/size:c7d5d5612d]

[color=brown:c7d5d5612d]مورينيو که گويا حال طبيعي نداشت حتي فرگوسن که هميشه مورد اعتماد او بود را نيز از انتقادات خود بي بهره نگذاشت و گفت: آنها ظاهرا فکر مي‌کنند انگشت کردن در چشمان تيتو ويلانووا و انتقاد از داوران از پرتاب لنگه کفش به صورت ديويد بکام بدتر است. اما سال‌ها آلکس فرگوسن در منچستريونايتد هرطور که مي‌خواست از داوران انتقاد مي‌کرد و با خبرنگاران صحبت مي‌کرد. اما اشکالي ندارد، شياطين سرخ آن‌قدر در طول اين سال‌ها محبوب بودند که جايگاهي مثل فرشته کسب کرده بودند. اکنون آنها ديويد مويس را روي نيمکت خود مي‌بينند و خواهند فهميد که با حضور اين مربي به رتبه‌ي ششم مي‌رسند و هيچ جامي کسب نخواهند کرد.[/color:c7d5d5612d]
[/quote:c7d5d5612d]

خطاب به فیروز کریمی فوتیال اروپا
اول که فرگوسن نه آقای سر آلکس فرگوسن ملقب به رییس
در مورد حرفش درباره دیوید مویس هم باید بگم که به زودی تی رنگَ دینم!!!!! آقای باقلا
زیادی بهش گفتن خـاص جوگیر شده"شک ندارم که روزی میرسه که مغفور میشه برای همه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 04, 2013 8:31 pm

در سال 1996 اين مدافع كاونتري سيتي در مسابقه يي مقابل منچستريونايتد مصدوم شد و استخوان درشت ني ساق پايش به طرز بدي شكست.12 دقيقه طول كشيد تا خونريزي اش در زمين توسط نيروي امداد كنترل شود و در بيمارستان 26 جراحي روي پايش انجام شد تا اين احتمال به وجود بيايد كه شايد بتواند در آينده باز هم فوتبال بازي كند.

پــــــــــــــــودر میـــکـــنــــیـــم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 10:43 pm

روني آماده پيوستن به آرسنال

وين روني، ستاره منچستريونايتد، آماده است تا در تابستان پيش رو راهي آرسنال شود؛ البته در صورتي که اين باشگاه با دستمزد درخواستي او موافقت کند.
[روني آماده پيوستن به آرسنال]

اين مهاجم ملي پوش از شرايطش در الدترافورد راضي نيست و مي خواهد در تابستان الدترافورد را ترک کند.

به گزارش گل، چلسي، رئال مادريد و پاري سن ژرمن نيز ديگر باشگاه هايي هستند که شرايط روني را زير نظر دارند و آماده به خدمت گرفتن او هستند اما آرسنالي ها که در اين تابستان بودجه قابل توجهي را براي خريد بازيکنان جديد در نظر گرفته اند، جدي ترين مقصد براي روني محسوب مي شود.

با جدايي فرگوسن از منچستريونايتد، اکنون اميد آرسنالي ها براي کاهش فاصله با شياطين سرخ افزايش پيدا کرده و ونگر قصد دارد با به خدمت گرفتن روني، به نوعي انتقال فن پرسي را هم جبران کند.

گفته مي شود روني به طور غير رسمي به باشگاه آرسنال اعلام کرده که آماده است در همين تابستان با انتقالي پر سر و صدا راهي اميريتس شود.

او که فصل قبل در الدترافورد تا اندازه اي حاشيه نشين شد، مي خواهد بار ديگر به ستاره تيمش تبديل شود و با توجه به حضور توپچي ها در ليگ قهرمانان و همچنين ملي پوشاني ماند ويلشر، والکات و چمبرلين در اين باشگاه، او از انتقال به آرسنال استقبال کرده است.

البته اين اتفاق در صورتي رخ خواهد داد که آرسنالي ها حاضر شوند بيشترين دستمزد تاريخ باشگاه شان را به او بپردازند.

هنوز دو سال از قرارداد فعلي روني با منچستريونايتد باقي مانده که براساس آن، او هفته اي 250 هزار پوند دستمزد مي گيرد و حاضر به کاهش اين مبلغ نيست.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 10:47 pm

[[size=18:e3b39e60d7]color=darkblue]آرسنال به دنبال خريد ژوليو سزار[/color][/size:e3b39e60d7]
آرسنال با کويينز پارک رنجرز وارد مذاکره شده تا ژوليو سزار را از آنها بخرد.

توپچي‌ها اعلام کرده‌اند مي‌خواهند مبلغ حداکثر 1.17 ميليون يورو براي خريد اين ملي‌پوش برزيلي بپردازند.

به گزارش گل، آرسن ونگر دروازه‌باني مي‌خواهد که تجربه بازي در ليگ برتر را داشته باشد و بتواند در پاس‌دهي‌هاي تيم حضور داشته باشد.

اسمير بگوويچ بسيار مد نظر آرسنال بود اما استوک‌سيتي قيمت اين دروازه‌بان بوسنيايي را 14 ميليون يورو تعيين کرده بود.

آرسنالي‌ها په‌په رينا را هم در نظر داشته‌اند اما او خودش دوست دارد به بارسلونا بازگردد.

سزار 33ساله در فصل اول حضورش در کويينز پارک رنجرز درخشيد ولي نتوانست مانع سقوط تيم شود. قرارداد او 91500 يورو در هفته برايش دستمزد به همراه دارد و آرسنال مي‌داند که کويينز پارک رنجرز مجبور است براي کاهش هزينه‌هايش در حضور در مسابقات قهرماني (چمپيونشيپ – دسته دوم فوتبال انگليس) او را بفروشد. آرسنال مي‌خواهد با پرداخت همين دستمزد او را با قراردادي دوساله، قابل تمديد تا سه سال به خدمت بگيرد.

آرسنال همچنين در آستانه خريد اشلي ويليامز، مدافع مياني سوانزي هم هست. آنها مبلغي بين 9 تا 11 ميليون يورو برايش مي‌پردازند.

آرسن ونگر بيشترين بودجه نقل و انتقالات تاريخ باشگاه را در تابستان جاري در اختيار خواهد داشت.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 8:42 am

روبن: بایرن نمی‌تواند بهتر از فصل پیش عمل کند

ستاره بایرن مونیخ درباره اهداف شخصی خود صحبت کرده است.

– آرین روبن، بال بایرن مونیخ گفته محال است بتوان عملکردی بهتر از فصل پیش بایرن داشت.

آنها سه‌گانه را فتح کردند و روبن می‌گوید: «پیشرفت از نظر عناوین به‌دست‌آمده غیرممکن است. من امیدوارم فصلی بدون مشکلات فیزیکی داشته باشم؛ از جمله در جام جهانی 2014.»

این بازیکن سابق چلسی و رئال مادرید درباره تیم ملی هلند می‌گوید: «با هلند در آستانه فتح جام جهانی بودم و می‌دانید که از این فرصت‌ها در زندگی یک بار پیش می‌آید. اما من در سومین فینال لیگ قهرمانان به قهرمانی رسیدم. کسی چه می‌داند با هلند هم این‌گونه می‌شود یا نه؟»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 8:45 am

ریبری: روبن اکنون بیشتر در خدمت تیم است

ملی‌پوش فرانسوی تغییر سبک این مهاجم را ستوده است.

– فرانک ریبری از هم‌تیمی خود آرین روبن ستایش کرده و گفته میزان تلاش او در فصل اخیر عالی بوده.

این دو نفر در فصل اخیر رابطه پرتنشی با هم داشتند. آنها در جریان بازی با رئال مادرید در لیگ قهرمانان با هم دعوا کرده بودند و پس از آن رابطه‌شان چندان خوب نبود. اما ریبری گفته این دو نفر تفاوت‌ها را پشت سر گذاشته‌اند.

ریبری می‌گوید: «ما بسیار صحبت کرده‌ایم. من گفته‌ام که مهم نیست چه کسی گل می‌زند. بایرن که اف‌سی ریبری یا اف‌سی روبن نیست.

مساله اصلی بایرن است و ما به هم نیاز داریم تا بتوانیم موفق شویم. این بزرگ‌ترین نقطه قوت ما در این فصل بوده است. ما همیشه مانند یک تیم عمل کرده‌ایم.

روبن سبک بازی‌اش را عوض کرده و اکنون دیگر واقعا بسیار برای تیم تلاش می‌کند.»

ریبری همچنین گفت که به زودی قراردادش را تا ژوئن 2017 تمدید خواهد کرد: «ما درباره همه چیز صحبت کرده‌ایم و "بله" برای من یعنی "بله". ما عملا نیازی به کاغذ و این‌ها نداریم تا توافق خود را رسمی کنیم. اما روشن است که سرانجام این قراردادها را ثبت خواهیم کرد و این کار را تا حد امکان زود انجام خواهیم داد. من از گذشته هم خوشحال‌ترم.»

قرارداد این بازیکن 30 ساله در سال 2015 منقضی می‌شود.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 8:46 am

ریبری: روبن اکنون بیشتر در خدمت تیم است

ملی‌پوش فرانسوی تغییر سبک این مهاجم را ستوده است.

– فرانک ریبری از هم‌تیمی خود آرین روبن ستایش کرده و گفته میزان تلاش او در فصل اخیر عالی بوده.

این دو نفر در فصل اخیر رابطه پرتنشی با هم داشتند. آنها در جریان بازی با رئال مادرید در لیگ قهرمانان با هم دعوا کرده بودند و پس از آن رابطه‌شان چندان خوب نبود. اما ریبری گفته این دو نفر تفاوت‌ها را پشت سر گذاشته‌اند.

ریبری می‌گوید: «ما بسیار صحبت کرده‌ایم. من گفته‌ام که مهم نیست چه کسی گل می‌زند. بایرن که اف‌سی ریبری یا اف‌سی روبن نیست.

مساله اصلی بایرن است و ما به هم نیاز داریم تا بتوانیم موفق شویم. این بزرگ‌ترین نقطه قوت ما در این فصل بوده است. ما همیشه مانند یک تیم عمل کرده‌ایم.

روبن سبک بازی‌اش را عوض کرده و اکنون دیگر واقعا بسیار برای تیم تلاش می‌کند.»

ریبری همچنین گفت که به زودی قراردادش را تا ژوئن 2017 تمدید خواهد کرد: «ما درباره همه چیز صحبت کرده‌ایم و "بله" برای من یعنی "بله". ما عملا نیازی به کاغذ و این‌ها نداریم تا توافق خود را رسمی کنیم. اما روشن است که سرانجام این قراردادها را ثبت خواهیم کرد و این کار را تا حد امکان زود انجام خواهیم داد. من از گذشته هم خوشحال‌ترم.»

قرارداد این بازیکن 30 ساله در سال 2015 منقضی می‌شود.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 8:48 am

هاینکس: به رئال نمی روم / امسال نه در خارج و نه در بوندس لیگا مربیگری نمی کنم

به تازگی شایعاتی در مورد پیوستن او به رئال به عنوان جانشین ژوزه مورینیو مطرح شد اما هاینکس امروز اعلام کرد برای مدتی استراحت خواهد کر

- یوپ هاینکس، سرمربی در آستانه جدایی بایرن مونیخ، اعلام کرد که قصد ندارد در این تابستان راهی رئال مادرید شود اما اعلام بازنشستگی هم نکرد.

این مربی 68 ساله توانست این فصل با بایرن مونیخ قهرمانی در بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ را جشن بگیرد اما همان طور که در ژانویه گذشته اعلام شد، در تابستان جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد.

به تازگی شایعاتی در مورد پیوستن او به رئال به عنوان جانشین ژوزه مورینیو مطرح شد اما هاینکس امروز اعلام کرد برای مدتی استراحت خواهد کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من سال قبل به همسرم گفته بودم که برنامه ام این است که تا پایان قراردادم در بایرن بمانم و بعد بازنشسته شوم. من سال قبل هیچ تعطیلاتی نداشتم و در چند هفته گذشته مطلع شدم که بیش از اندازه به خودم فشار آوردم.

چند باشگاه برای به خدمت گرفتن من ابراز علاقه کردند. در این بین باشگاه های متمولی هم بودند اما مسئله پول نیست؛ همچنین باشگاه هایی هم بودند که می توانید از کار در آنها لذت ببرید. یک باشگاه بزرگ هم بود که البته در حال حاضر در سطح بایرن نیست.

اکنون باید از تعطیلاتم لذت ببرم و به همین خاطر فصل بعد نه در خارج و نه در بوندس لیگا مربیگری نمی کنم.

آیا این یک بازنشستگی قطعی است؟ دوست ندارم از کلمه قطعی استفاده کنم چون هرگز نمی دانید در آینده چه رخ می دهد. به هر حال بعد از زندگی حرفه ای، زندگی شخصی هم وجود دارد."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط kiavash » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 8:51 am

امیدوارم آرسنال با خریدهای چون رونی-سزار و یکی دوتا دیگه امسال قهرمانی لیگ رو بدست بیاره /11/ /11/ /11/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 10:49 am

مورينيو: مشکلم در رئال انتقاد ناپذيري رونالدو بود

ژوزه مورينيو اعلام کرد در زمان پيوستن به رئال مادريد تنها مشکلش رونالدو بود.

رونالدو در سال 2009، با قراردادي به ارزش حدود 90 ميليون يورو از منچستريونايتد انگليس به رئال مادريد پيوست و تحت هدايت مورينيو به موفقيت ها گلزني هاي خود براي رئال ادامه داد. مورينيو اوايل اين هفته رئال را به مقصد چلسي در انگليس ترک کرد.

مورينيو در مصاحبه با شبکه تلويزيوني اسپانيا درباره روابط خود با رونالدو گفت رونالدو انتقاد پذير نبود.

اين سرمربي پرتغال گفت:« من فقط با او يک مشکل داشتم که بسيار ساده اما بسيار مهم بود . زماني که سرمربي از بازيکني از نقطه نظر تاکتيکي انتقاد مي کند او بايد آن را بپذيرد و در جهت بهبود گام بردارد.»

مورينيو گفت:« در آن زمان او اين کار را به خوبي انجام نمي داد زيرا شايد او فکر مي کرد همه چيز را مي داند و مربي نمي تواند به او کمک کند تا عملکردش را بهبود بخشد. کريستيانو سه فصل خارق العاده را با من پشت سر گذاشت. نمي دانم آن دوران بهترين دوران حرفه اي او بود يا نه زيرا او در منچستر يونايتد نيز فصل هاي موفقي داشت.»

مورينيو گفت:« فکر مي کنم از نظر تاکتيکي ما شرايطي فوق العاده براي او فراهم کرديم که او از طريق آن مي توانست همه استعدادهاي بالقوه را به بالفعل تبديل و بسيار گلزني کند.»

به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد، ناکامي رئال در فتح جامي معتبر در فصل گذشته و گزارش هايي درباره بروز اختلافات در رختکن اين تيم اين گمانه زني ها را شدت بخشيد که رونالدو ممکن است در پي ترک سانتياگو برنابئو باشد. اين در حالي است که رونالدو تا ماه ژوئن 2015 با رئال قرارداد دارد.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 12:35 pm

[color=red:d7c94e1fb2][size=24:d7c94e1fb2]تيم منتخب لاليگا به انتخاب کاربران مارکا:[/size:d7c94e1fb2][/color:d7c94e1fb2]
[color=black:d7c94e1fb2]خوانندگان سايت مارکا در يک نظرسنجي تيم فصل 2013 - 2012 لاليگا را انتخاب کردند.
سايت مارکا اقدام به نظرسنجي درباره تيم منتخب فصل 2012-2013 لاليگا کرد که در اين راي‌گيري بيش از 150 هزار نفر شرکت کردند.
به نقل از فارس، در ميان بهترين بازيکنان فصل 4 بازيکن از بارسلونا، 3 بازيکن از رئال مادريد، 2 بازيکن از رئال سوسيه‌داد و 2 بازيکن از اتلتيکو مادريد به چشم مي‌خورد.[/color:d7c94e1fb2]
[color=darkblue:d7c94e1fb2]بر اين اساس در درون دروازه کورتويس دروازه‌بان بلژيکي اتلتيکو با بيش از 70 درصد آرا به عنوان بهترين دروازه‌بان لاليگا انتخاب شد.
اين دروازه‌بان در 36 بازي تنها 28 گل دريافت کرد و کمک زيادي به تيمش کرد تا اتلتيکو مادريد عنوان بهترين خط دفاعي لاليگا را بدست آورد.[/color:d7c94e1fb2]
[color=green:d7c94e1fb2]سرخيو راموس از رئال مادريد و اينيگو مارتينس از رئال سوسيه‌داد در قلب خط دفاعي قرار گرفتند.
کارلوس مارتينس از سوسيه‌داد در دفاع راست و جوردي آلبا از بارسا در دفاع چپ قرار دارند.[/color:d7c94e1fb2]
[color=blue:d7c94e1fb2]بوسکتس به عنوان هافبک دفاعي انتخاب شد و اينيستا و مسعود اوزيل به عنوان دو هافبک مرکزي و بازي‌ساز تيم منتخب از ديد هواداران انتخاب شدند[/color:d7c94e1fb2].
[color=red:d7c94e1fb2]خط آتش لاليگا هم شامل ليونل مسي در سمت راست، کريستيانو رونالدو در سمت چپ و رادامل فالکائو در نوک حمله مهاجمان تيم منتخب به شمار مي‌روند.[/color:d7c94e1fb2]
[color=brown:d7c94e1fb2]سرمربي اين تيم هم ديگو سيمئونه سرمربي اتلتيکو مادريد است.[/color:d7c94e1fb2]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 5:43 pm

نبرد 5+1 برای بلهاندا : آیا او میلان را انتخاب می کند؟
باشگاه فرانسوی مونته پلیر فرانسه به طور رسمی تمایل میلان به جذب این هافبک تهاجمی خود را اعلام کرده است.

لوئیس نیکولین رئیس باشگاه در این باره گفت :

" او احتمال فراوان تیم را ترک می کند."

" پنج تیم بزرگ اروپایی به دنبال او هستند و این بستگی دارد که خودش می خواهد به کدام تیم برود. او شرایط برخی از این تیم ها را نیز پذیرفته است."

" قیمت او بین 14-15 میلیون یورو است.پیشنهادات ما از میلان ، اینتر ، اتلتیکو مادرید ، گالاتاسرای و استون ویلا بوده است."

بلهاندای 23 ساله که عضو تیم ملی مراکش است در طی 30 بازی لیگ 10 گل به ثمر رساند و در شش بازی اروپایی خود نیز دو گل برای تیمش به ثمر رساند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان