[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 9:53 am

داسـتانی فوق العاده در مورد دروگـبـا از زبان خودش :

زمانی که من در چلـسی بازی میکردم ، مردم زیـادی واسه ی دیدن تمرینات ما میومدن .. روزی یه پسـر جوان برای من دست تکان داد و من نزدیکـش رفتم و فکر کردم که از من امـضا می خواد ..

وقتی نـزدیکش شدم ازش پرسیدم "سـلام مرد جوان ، امـضا میخوای ؟! "
اون منو "کـاکـا سـیـاه" خطاب کرد و پدرش هم از دسـتش عصبانی شد و بهش گفت که نبـاید این حرف رو میزدی !
من به پدرش گفتـم درسـتش می کنم ..

رو به پسـر جوان کردم و گفتم " ببین ، من سیـاهم و تو سفـید ، حالا میخوام چیـزی بهت نشون بدم "
دستش رو روی سینـه ی خودم قرار دادم و بهش گفتم "حسـش می کنی !؟ من هم مثل تو ضـربان قلب دارم ، مثل تو دو دسـت دارم ، مثل تو دو پـا دارم ، وقتی ضربه می خـورم مثل تو میـگم آااخ .. یه چیزی رو فهمیـدی !؟ من هم مثل تو انسـانم و مهم نیسـت سیاهم یا سفید ! "

پسر به سمت پدرش دوید و شـروع کرد به گریه کردن .. من هم به نشـانه ی احترام لباس امضـا شده ی خودم رو بهـش تقـدیم کردم !

به امید ریشـه کن شدن نژادپرسـتی و احترام برای دروگـبای بزرگ ..
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه ژوئن 03, 2013 10:36 am

[img:88dc6b528f]http://upload7.ir/images/19226461391625259097.jpg[/img:88dc6b528f]

جدید ترین رده بندی باشگاهی
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط kiavash » دوشنبه ژوئن 03, 2013 11:11 am

کسی آدرس سایتی که نقل و انتقالات تیمای اروپایی رو میزنه داره؟
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط keyvan » دوشنبه ژوئن 03, 2013 11:24 am

[quote:1e9adfc962="The_King_of_rasht"][quote:1e9adfc962="arsalan27"][quote:1e9adfc962="The_King_of_rasht"]/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/

[img:1e9adfc962]http://upload7.ir/images/69400004851473698894.jpg[/img:1e9adfc962]

[img:1e9adfc962]http://upload7.ir/images/25304897816472116143.jpg[/img:1e9adfc962]

[color=red:1e9adfc962] :evil: WE ARE UNITED :evil: [/color:1e9adfc962][/quote:1e9adfc962]

حمزه جان اسپانیا رو با انگلیس اشتباه نگیر مخصوصا اونم ایالت کاتولونیا رو اونجا برادران اراذل ببینن کیس خوش قد و هیکلی مثل تری رو رحم نمیکنن بهش انگلیس نیست اونجا که هرکار دلش خاست بکنه.در ضمن عکس ازدواج اینیستا قدیمی میتونی برای بازی منچستر ببریش خونه evans اگه اشتباه ننوشته باشم اسمش اگه دستی بر اتش و امر خیر داری.[/quote:1e9adfc962]

جان تریه دیگه، اسپانیایی دوست داره دیگه به ما چه؟
خیالت راحت ارسلان جان نه خود جان تری و نه حتی باباش به شمال غرب انگلیس نزدیک نمیشن چه برسه بره منچستر !
البته نگران نباش چون جان تری اعلام کرده در تعطیلات پیش فصل سفری هم به [color=red:1e9adfc962]رم[/color:1e9adfc962] خواهد داشت!!!!![/quote:1e9adfc962]

آره گفته میره رم ولی بعد از اینکه این شب جمعه از [color=red:1e9adfc962]خونه فردیناند [/color:1e9adfc962]برگشت!!!
گلادیاتورهای رمی هم بی صبرانه منتظرش هستن تا یه فوتورک درست و حسابی بهش بزنن تا هوس ایتالیا نکنه، مطمئن باش تا به رم نرسیده خودش پشیمون میشه و برمیگرده خونه فردیناند!!!!
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 11:37 am

[quote:5b09f20a96="kiavash"]کسی آدرس سایتی که نقل و انتقالات تیمای اروپایی رو میزنه داره؟[/quote:5b09f20a96]

فكر كنم ...بتونه كمكت كنه

http://www.goal.com/iran/scores/transfer-zone?ICID=HP

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 12:08 pm

ماتادورها هم که بعله !!!
صدای طبل از دور خوش است.

در روزهایی که تعریف و تمجید از لیگی دو قطبی و بعضا تک قطبی گوش فلک را کر کرده افشای حقیقتی آشکار فکر فوتبال دوستان اروپا رو به خود مشغول کرده است.
حتما تجربه ی این را داشته اید که در مشاجره با هواداران تیمهای اسپانیایی با جمله ای کلیشه ای “لیگ ایتالیا = مافیا،تبانی” رو به رو شوید.
اما برای ایتالیا و کالچو هر چه بود مشخص، بررسی و تمام شده ست. ما قورباغه خودمان را قورت داده ایم.اول صبح !

اما هواداران لالیگا،بوندسلیگا و پریمیرلیگ همچنان شب را با ترس افشای حقایقی این چنینی صبح میکنند.
بخشی از حقایق از زبان بازیکن و رییس یکی از باشگاه هها درلالیگا:
ما خودمان را برای بازی با لوانته آماده می کردیم و در صحبت های پیش از بازی سرمربی تیم به ما گفت که می رویم، بازی می کنیم، رقابت می کنیم و گل می زنیم. اگر یک گل بخوریم، آنها بازی را مساوی خواهند کرد و اگر آنها به ما یک گل بزنند، کار را به تساوی خواهند کشاند.اگر در دقیقه ۸۵ بازی مساوی بود از تلاش دست می کشید، همین.یک مساوی به نفع هردو تیم است. بازی را ۰-۰ تمام می کنید.
رئیس یکی از تیم های دسته اول لالیگا:” در ایتالیا، در آلمان، این مسائل کاملا مشخص شده. یک کارت قرمز بهتر از صد کارت زرد است. دراین کشورها لیگ ها بهتر شده است.علف های هرز از میان رفته اند و باغچه ای دارند که تماشایی است”

نشانه های بازگشت فوتبال ایتالیا از رکود در یکی دو سال اخیر به وضوح مشخص هست.نمایانگر بازگشت ایتالیا به دوران خوبش.بازسازی بعد از یک سونامی هولناک!اما دیر یا زود لیگ های دیگر اروپایی باید آنچه را که سالهای سال پنهان کرده و ژست پاکی و مریم مقدسی را پیش گرفته بودند آشکار کنند.
البته آلمان ها هم چند سال پیش بخشی از حقایق را افشا کرده بودند.روبرت هویزر، داورآلمانی در سال ۲۰۰۵ اعتراف کرد ۶۷ هزار یورو برای تبانی رقابت‌ها دریافت کرده است، بعدش هم به دلیل تقلب و کلاهبرداری به دو سال و ۵ ماه حبس محکوم شد.اما مطمئنا این همه ی ماجرا نبود.یعنی صلاح این بود که ماجرا به همین جا ختم شود.
اما در ایتالیا کاملا قاطع و بدون هیچ گذشتی با خاطیان برخورد میشود و نکته جالب اینجاست ایتالیا و فوتبالش را به خاطر این شهامت به چالش میکشند دریغ ازاینکه جلوی بوی تعفن پریمیر لیگ ،لالیگا و بوندسلیگا را تا به اینجا فقط با اسپری خوش بو کننده است که گرفته اند.
اما ماه پشت ابر نمیماند امروز لالیگا فردا لیگی دیگر…

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 12:11 pm

[quote:4b3d7eac48="The_King_of_rasht"][quote:4b3d7eac48="arsalan27"][quote:4b3d7eac48="The_King_of_rasht"]/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/

[img:4b3d7eac48]http://upload7.ir/images/69400004851473698894.jpg[/img:4b3d7eac48]

[img:4b3d7eac48]http://upload7.ir/images/25304897816472116143.jpg[/img:4b3d7eac48]

[color=red:4b3d7eac48] :evil: WE ARE UNITED :evil: [/color:4b3d7eac48][/quote:4b3d7eac48]

حمزه جان اسپانیا رو با انگلیس اشتباه نگیر مخصوصا اونم ایالت کاتولونیا رو اونجا برادران اراذل ببینن کیس خوش قد و هیکلی مثل تری رو رحم نمیکنن بهش انگلیس نیست اونجا که هرکار دلش خاست بکنه.در ضمن عکس ازدواج اینیستا قدیمی میتونی برای بازی منچستر ببریش خونه evans اگه اشتباه ننوشته باشم اسمش اگه دستی بر اتش و امر خیر داری.[/quote:4b3d7eac48]

جان تریه دیگه، اسپانیایی دوست داره دیگه به ما چه؟
خیالت راحت ارسلان جان نه خود جان تری و نه حتی باباش به شمال غرب انگلیس نزدیک نمیشن چه برسه بره منچستر !
البته نگران نباش چون جان تری اعلام کرده در تعطیلات پیش فصل سفری هم به [color=red:4b3d7eac48]رم[/color:4b3d7eac48] خواهد داشت!!!!![/quote:4b3d7eac48]

اره میدونم ولی نمیدونم چرا فکر میکنم bridge بازیکن انگلیس باشه.بازم بذار بیاد باهاش 1کاری میکنیم دیگه فکر کمر ب بیجیر نکنه!!!!
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژوئن 03, 2013 2:07 pm

نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژوئن 03, 2013 3:30 pm

[quote:8b68f8e194="mahyarmaya"][/quote:8b68f8e194]

[color=red:8b68f8e194]عجب بازی قشنگی بود . 4تا گل زیبا هم داشت . [/color:8b68f8e194]
[color=brown:8b68f8e194]خداییش معنای کیفیت یعنی این ! [/color:8b68f8e194][color=blue:8b68f8e194]حالا درسته انگلیس و برزیل قدرتهای قدیمی فوتبال دنیا هستن و الان جز تیمهای
درجه 2 محسوب میشن ،[/color:8b68f8e194][color=black:8b68f8e194] اما باز دنیایی از نکات آموزشی درش هست . [/color:8b68f8e194]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژوئن 03, 2013 5:09 pm

نقل و انتقالات تابستانی : یونایتد كریستیانو رونالدو را هدف گرفت !
كریستیانو رونالدو آماده بازگشت به تیم سابق خود است در حالی كه مادرید به شدت مخالفت خود را اعلام كرده و در تلاش است كه قرارداد او را تا سال 2015 تمدید كند.
رونالدو یكی از بهترین و گرانقیمت ترین های تمام دوران فوتبال به حساب می آید این فصل به ندرت از تمدید قراردادش با رئال سخن گفته
و به قدر كافی ناخشنود به نظر میرسد كه منچستر امید به بخدمت گرفتنش داشته باشد, گرچه كه باشگاه مبلغی در حدود 80 میلیون يورو باید بپردازد تا نظر تیم مادریدی را جلب كند.

رونالدو در سپتامبر گذشته با صحبت از" نارضایتی "خود در مادرید و اینكه این نارضایتی هیچ ربطی به مسائل مالی ندارد ، باعث نگرانی رئال شده است .
بازیكن 28 ساله رئال احساس میكند در برنابئو مورد بی مهری قرار گرفته و میگوید كه ارزش اورا درك نمیكنند

در این میان فلورنتيو پرز گفته است كه حفظ رونالدو برایش در اولویت قرار دارد و حتی 1 میلیارد یورو او را نمیفروشد.
به نظر میرسد كه رونالدو نسبت به انتقالش به الدترافورد مثبت است گفته می شود اگر رونالدو علاقه به بازگشت داشته باشد رئال هیچ شانسی برای نگهداشتن او ندارد و اینكه طرفدارها نیز اورا هنوز دوست دارند و این خیلی مهم است.
در فصل گذشته رونالدو بازگشتی تراژیك به الدترافورد داشت و پس از بازی این بازگشت را "بسیار احساسی" بیان كرد و بعد از بازی تمام مدت را نزد هم تیمی های سابق خود به سر برد.
به دلیل نا خشنودی و شرایط نامعلوم رونی ، مويس قصد دارد یك ستاره بزرگ جذب كند و اگر رونالدو اعلام آمادگی كند بی شك برای جذب او می شتابد چلسی نیز با آمدن مورينيو بیكار نخواهد ماند .
رونالدو در مقابل دشمن و رقیب دیرینه خود در لا لیگا (مسی ) موفق نبوده در حالی كه مسی موفق به كسب افتخارات شخصی و تیمی زیادی شده است .

مشكل اصلی كه كمی از ارزش وی كم میكند سن رونالدوست نسبت به اهداف دیگر باشگاه مثل گرت بیل كه باشگاه معتقد است كه خود رونالدو (از طریق تبلیغات) بسیار درآمد زاست و این نكته مثبتیست.
پیش بینی میشود كه اگر این فصل هم در رئال بماند حتما روزی به انگلیس برخواهد گشت .

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... ID=HP_FT_2
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 5:25 pm

[size=24:4f739daf11]اينتر از 1908 تا 2013 ....[color=red:4f739daf11] سري اول [/color:4f739daf11]
[/size:4f739daf11]

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه ژوئن 04, 2013 6:59 am

[b:af842645ff]معرفي نيمار به 60 هزار بارسايي در نوکمپ[/b:af842645ff]

نيمار سرانجام پس از کش و قوس‌هاي زياد به بارسلونا پيوست تا همبازي ليونل مسي ستاره محبوب کاتالونيا در نوکمپ شود.

به گزارش ايسنا ، ستاره سانتوس و تيم ملي فوتبال برزيل با حضور در نوکمپ به هواداران بارسلونا معرفي شد.

ژوزه ماريا بارتومئو نايب رييس بارسلونا در نشست خبري معرفي نيمار گفت: سرانجام موفق شديم با 57 ميليون يورو نيمار را به خدمت بگيريم. رقم فسخ قرارداد او 190 ميليون يورو است. جذب اين ستاره برزيلي اصلا آسان نبود. خوشبختانه موفق شديم بدون هيچ‌گونه زد و بندي او را جذب کنيم. باشگاه‌هاي ديگري هم خواهان جذب نيمار بودند اما او ترجيح داد براي بارسلونا بازي کند. پيشنهاد بارسلونا پايين‌تر از ديگر تيم‌ها بود. نيمار دوست داشت براي بارسلونا بازي کند و اين مايه خوشحالي ماست.

نيمار که از بهترين بازيکنان حال حاضر فوتبال برزيل و از اميدهاي درخشش سلسائو در جام جهاني برزيل به شمار مي‌آيد در نشست معارفه خود گفت: قلبم با بارسلونا بود. پول باعث انتخابم نبود. دوست داشتم شانس حضور در کنار مسي، ژاوي و اينيستا را از دست ندهم. به همين خاطر بارسلونا را انتخاب کردم.

اين ستاره‌ي برزيلي درباره‌ي پيشنهاد وسوسه‌انگيز رئال مادريد به او گفت: پول چيز خوبي است اما خوشبختي مهم‌تر است. رئال مادريد باشگاه بزرگي است و من براي آن احترام قائل هستم اما به جايي رفتم که قلبم دوست داشت.

در مراسم معارفه نيمار در نوکمپ 59 هزار و 500 تماشاگر حضور داشتند. بسياري از تماشاگران در حالي که عکس نيمار بر روي پيراهنشان بود نام اين مهاجم برزيلي را صدا زدند.

او درباره‌ي حضور اين تماشاگران پرشور در نوکمپ گفت: امروز روز بزرگي براي من است. بسيار بر خودم فشار مي‌آورم تا گريه نکنم. روياي بچه کوچکي به تحقق پيوست. احساس وصف‌ناپذيري دارم. من يکي از خوشبخت‌ترين بازيکنان جهان هستم؛ چرا که در کنار مسي بازي مي‌کنم. اين براي من افتخار است. اميدوارم بتوانم به او کمک کنم تا هم‌چنان مرد اول فوتبال جهان باشد. از زمان درخشش رونالدينيو در نوکمپ جرقه‌هاي عشق به بارسلونا در من به وجود آمد. رونالدينيو الگوي اصلي من است.اطمينان دارم که خيلي سريع به بازي در بارسلونا و ليگ قهرمانان اروپا عادت مي کنم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 10:41 am

لیست نهایی بازیکنان دعوت شده برای جام کنفدراسیون ها
دو هدف اصلی میلان از اردوی تیم ملی کنار گذاشته شدند.
چزاره پراندلی نیز ظاهرا ترجیح می دهد به مانند راه دیگر مربیان توجه ویژه ای به تمام بازیکنان تیم اول شهر تورین داشته باشد چرا که در لیست نهایی اسامی دعوت شدگان برای جام کنفدراسیون ها نامی از آندرا پولی ، آنجلو اوبونا دیده نمی شود.

هر چند که به با این دعوت نشدن کار میلان برای جذب این دو بازیکن راحت تر خواهد شده بود.اسکای اسپورت در تازه ترین گزارش خود اعلام کرده طی چند روز آینده پولی رسما میلانی خواهد شد اما شرایط اوبونا شاید کمی پیچیده تر باشد.

در رابطه با آلسیو چرچی خرید مورد علاقه میلانی ها ، سران انزلیچی با باشگاه تورینی بر سر نیمی از مالکیت این بازیکن خوش آتیه که در اختیار تورینو می باشد به توافق رسیده اند اما نیمی از آن در ا ختیار فیورنتیا بوده که ظاهرا علاقه ای به مذاکرده با میلان در این باره ندارند.باید دید این جنگ را چه کسی پیروز می شود.

جالب است بدانید خبرگزاری Alfredo Pedulla اعلام کرده هوندا پیشنهاد تمدید قراردادش را رد کرده در حالی که قرارداد کیسوکه هوندا که در ژآنویه آینده به پایان می رسد.چندین باشگاه به دنبال جذب او هستند اما او ترجیح می دهد راهی میلان شود.

میلان در جام کنفدراسیون ها پنج بازیکن ملی پوش دارد : دی شیلیو،آباته،مونتولیوو،استفان الشعراوی و ماریو بالوتلی ..........برای همه میلانی ها در تیم ملی ایتالیا آرزوی موفقیت می کنیم
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 10:45 am

بونرا: تصمیم میلان برای نگه‌داشتن آلگری صحیح بود

این مدافع بر این باور است که آلگری باید در این باشگاه می‌ماند.

سایت گل – دانیله بونرا حس می‌کند میلان تصمیم صحیحی گرفته که ماسیمیلیانو آلگری را نگاه داشته.

سیلویو برلوسکونی ظاهرا به فکر اخراج این مربی 45ساله بوده. او در این فصل با میلان سوم شد. اما برلوسکونی در نهایت پس از جلسه برلوسکونی با آدریانو گالیانی، مدیر ارشد اجرایی باشگاه، تصمیم گرفت به کار با آلگری ادامه دهد.

بونرا در گفتگو با میلان‌تی‌وی می‌گوید: «روشن است که از این تصمیم نهایی بسیار خوشحالم.

خوشبختانه رییس، و گالیانی هر دو تجربه بسیاری دارند و در 30 سال گذشته حتی یک گام اشتباه هم برنداشته‌اند.

این‌ها تصمیماتی است که باشگاه می‌گیرد. اما اگر نظر شخصی من را بخواهید من از این تصمیم راضی‌ام و مطمئنم که آنها دلیل خود را داشته‌اند.»

آلگری از تابستان 2010 مربی میلان بوده. او آنها را به یک قهرمانی در سری آ رسانده و سه بار پیاپی میلان را در جمع سه تیم برتر سری آ نگاه داشته.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:50 pm

[size=24:61d5f4d84b][color=red:61d5f4d84b]گرد و خاک مورينيو (مترجم خاص) در اولين مصاحبه‌اش در چلسي![/color:61d5f4d84b][/size:61d5f4d84b]
[color=black:61d5f4d84b]ژوزه مورينيو در اولين مصاحبه خود پس از پيوستن به چلسي، شمشمير را از رو بست و به انتقادات زيادي پرداخت.
باشگاه چلسي و ژوزه مورينيو روز گذشته براي امضاي قرارداد چهار ساله به توافق نهايي دست يافتند تا ژوزه مورينيو بازگشت دوباره‌اي به تيم چلسي داشته باشد.
به گزارش خبرآنلاين، آقاي خاص در اولين مصاحبه خود پس از بازگشت به چلسي در گفت‌وگو با تلويزيون اين باشگاه گفت: من به تيم خودم بازگشتم. لحظه‌ي بسيار ويژه‌اي براي من است. من همان مورينيوي چند سال قبل هستم که به اين باشگاه آمدم اما اکنون کمي باتجربه‌تر شده‌ام. من توانستم[/color:61d5f4d84b] [color=blue:61d5f4d84b]اذيت‌هاي کاسياس که با اندوه و ناراحتي خود و با چشمان سگي‌اش من را آزار مي‌داد، تحمل کنم. [/color:61d5f4d84b][color=black:61d5f4d84b]اين من را قويتر کرده است.[/color:61d5f4d84b]
[color=black:61d5f4d84b]سرمربي جديد چلسي در ادامه درباره‌ي باشگاه خود به اين باشگاه لندني گفت: تصميم من براي بازگشت به چلسي تصميم آساني بود. رومن آبراموويچ از من پرسيد آيا دوست داري به چلسي برگردي؟ من هم بعد از 5 دقيقه فکر کردن گفتم بله دوست دارم و تصميم گرفتم تا به باشگاه سابقم بازگردم. دوست دارم که مدت زمان زيادي در چلسي بمانم؛ زيرا فهميدم که اسپانيا و ايتاليا با شخصيت خاص من همخواني ندارد. اين‌جا همه مرا دوست دارند. از بازيکنان گرفته تا مسوولان تيم.
ژوزه مورينيو در ادامه به حضور رافائل بنيتس در باشگاه چلسي اظهار کرد:[/color:61d5f4d84b] [color=blue:61d5f4d84b]اگر مي‌بينيد که چشمانم کمي خيس است و اشک در چشمانم جمع شده است به اين خاطر نيست که احساساتي شده‌ام بلکه به خاطر اين است که بوي رافائل بنيتس هنوز در دفتر من وجود دارد. بويي شبيه پياز و پنير مانده اين‌جا مي‌آيد. اما بايد از او به خاطر يک چيز تشکر کنم. بايد از او به خاطر تنها کسب ليگ اروپا تشکر کنم. زماني که رافائل بنيتس در اين تيم بود هواداران او را دوست نداشتند و در استاديوم‌ها به روبرتو دي‌ماتئو سرمربي سابق اين تيم اداي احترام مي‌کردند. با توجه به اين‌که دي‌ماتئو شماره پيراهن 16 چلسي را مي‌پوشيد هواداران در دقيقه 16 بازي‌هاي چلسي دي‌ماتئو را تشويق مي‌کردند. اکنون که بنيتس از باشگاه رفته است به هواداران توصيه مي‌کنم در طول بازي‌هاي چلسي دو بار به افتخار او سيفون توالت را بکشند.[/color:61d5f4d84b]
[color=brown:61d5f4d84b]مورينيو که گويا حال طبيعي نداشت حتي فرگوسن که هميشه مورد اعتماد او بود را نيز از انتقادات خود بي بهره نگذاشت و گفت: آنها ظاهرا فکر مي‌کنند انگشت کردن در چشمان تيتو ويلانووا و انتقاد از داوران از پرتاب لنگه کفش به صورت ديويد بکام بدتر است. اما سال‌ها آلکس فرگوسن در منچستريونايتد هرطور که مي‌خواست از داوران انتقاد مي‌کرد و با خبرنگاران صحبت مي‌کرد. اما اشکالي ندارد، شياطين سرخ آن‌قدر در طول اين سال‌ها محبوب بودند که جايگاهي مثل فرشته کسب کرده بودند. اکنون آنها ديويد مويس را روي نيمکت خود مي‌بينند و خواهند فهميد که با حضور اين مربي به رتبه‌ي ششم مي‌رسند و هيچ جامي کسب نخواهند کرد.[/color:61d5f4d84b]
[color=blue:61d5f4d84b]سرمربي جديد چلسي در پايان براي رقيب سابق خود نيز صحبت‌هايي داشت و خطاب به گوارديولا گفت: با پپ گوارديولا درفينال سوپرجام اروپا روبرو خواهم شد. او کسي است که يک سال پيش قبل از اين که به بايرن مونيخ بپيوندد از من فرار کرد. هي پيتزا پپروني راه فراري نداري. در سوپرجام اروپا تو را مي‌بينم.[/color:61d5f4d84b]
[color=black:61d5f4d84b]ژوزه مورينيو قرار است در اين هفته به طور رسمي در ورزشگاه استمفوردبريج به هواداران اين باشگاه معرفي شود.[/color:61d5f4d84b]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان