[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:33 am

[quote:60fbbabea9="The_King_of_rasht"][quote:60fbbabea9="popo131"]عابديني اومد رشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:60fbbabea9]

سوال غلطه!!
نظری ندارم!
:roll: :roll:[/quote:60fbbabea9]
:roll: :roll:

آبره امروز نزديك هاي ساعت 10.30 بود... با دوستم رفته بودم ترمينال ... بعد موقع برگشت ...اومد دنبال .. دوستش خونشون داخل كوچه باشگاهبود (رسالت ) ..جلويه باشگاه شلوغ بود ..آقاي ش.ح هم بود داشت با تلفن صحبت ميكرد ...خبريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:37 am

توضيح آقاي سراواني درمورد خبري كه ديروز اومد.......

با توجه به متن خبر به زودی باشگاه داماش گیلان در رشت ثبت خواهد شد که بنام امیر عابدینی خواهد بود و تمامی شرکتهای تحت پوشش امیرمنصور آریا در گیلان حامیان مالی این باشگاه خواهند بود و اگر فقط به همین نکته توجه کنید خوب بودن خبر را متوجه خواهید شد
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:42 am

[quote:c93cf7218c="popo131"]توضيح آقاي سراواني درمورد خبري كه ديروز اومد.......

با توجه به متن خبر به زودی باشگاه داماش گیلان در رشت ثبت خواهد شد که بنام امیر عابدینی خواهد بود و تمامی شرکتهای تحت پوشش امیرمنصور آریا در گیلان حامیان مالی این باشگاه خواهند بود و اگر فقط به همین نکته توجه کنید خوب بودن خبر را متوجه خواهید شد[/quote:c93cf7218c]

[color=darkblue:c93cf7218c][size=18:c93cf7218c]ایشالا هرچی زودتر این کار انجام بشه,و ما و همه مردم رشت و گیلان که طرفداران داماش عزیز هستن,نتیجه 2سال سختی و صبر خودشون رو بینن,و ازین به بعد آرامش رو در تیم محبوب پایتخت شمال ایران شاهد باشیم/3//3//3//3//3//3//3//3/[/size:c93cf7218c][/color:c93cf7218c]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:44 am

[quote:9bf6829884="ARYANST122"]واقعا واسه بعضی ها متاسفم یه ادمین بی همه چیز بدترین استاتوس رو درباره مردم شهر رشت گذاشته اما دوستان فکر امتیاز و امتیاز جمع کردنن[/quote:9bf6829884]

آرین جان
امیدوارم از دستم ناراحت نشی که تند حرف میزنم: :roll:
1_اول اینکه به جناب عالی اصلا ربطی نداره که من چه طوری کامنت میگذارم
2_من به ادمین اون پیج دو ساعت زودتر پیام خصوصی داده بودم که پستش رو برداره(این هم همچنان به تو ربطی نداره)
3_من دو ساعت زودتر از اینکه شما خبردار بشی پیجش رو ریپورت کردم(این هم به تو ربطی نداره)
4_اگه نمیدونستی بدون که اگه یه پیج رو ریپورت کنی و درست انجام بشه مطالب اون پیج دیگه دیده برای شما قابل دیدن نیست(اون هم به جای یکبار دو بار با دو پیج مختلف)
5_اگه با فحش دادن به یه بی همه چیز قضیه حل میشه اینقدر که بهش فحش دادین آدم شد یا باز کار خودش رو میکرد؟
6_اون موقعی که جناب عالی به سیب زمینی میگفتی دیب دمینی من می رفتم انزلی واسه یه کار دیگه!!!! (عملی انجام میدیم نه در حرف)
حرف که آسونه
7_در آخر جمله شماره 1 رو تکرار میکنم:
" به جناب عالی اصلا ربطی نداره که من چه طوری کامنت میگذارم"

اگه رک صحبت کردم ببخشید
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:51 am

[quote:f63a9091cb="soroosh8"][quote:f63a9091cb="sepidroudi"][quote:f63a9091cb="siabagh"]http://www.mehrnews.com/detail/News/2066655

آبرارن دانستيد او اتش نشاني كي اي نفر تهران ميان نجات بدا رشتي بو
اميد عباسي خودا انه بيامرزه[/quote:f63a9091cb]

این موضوع باید تو فضای مجازی که در اختیار ما گیلانیها و رشتیها هست بیشتر مانور داده بشه

چی از این بهتر در زمانی که زنده ای جون یک فرشته ای رو نجات بدی و با مرگت هم .............

درود بر روح بزرگش و روحش شاد[/quote:f63a9091cb]

خدا بیامرزتت مرد,رشتی با تعصب همینه همینه/3/[/quote:f63a9091cb]

[color=red:f63a9091cb]این آدم ، فرد بزرگی بود .... خیلی مهمه .[/color:f63a9091cb] [color=blue:f63a9091cb]حالا اگه امی بچه محل هم ببه دِ بهتر . [/color:f63a9091cb]
[color=black:f63a9091cb]اما تو متن خبر زده مادرش سنگری هست . . . . . [/color:f63a9091cb]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:57 am

[quote:97698db34a="siabagh"]http://www.mehrnews.com/detail/News/2066655

آبرارن دانستيد او اتش نشاني كي اي نفر تهران ميان نجات بدا رشتي بو
اميد عباسي خودا انه بيامرزه[/quote:97698db34a]

[b:97698db34a][color=blue:97698db34a]عجب حرفی بزه ای بره ه ه ه ه ه!!!می جانه مو ویریشته...
خودا انه بیامرزه...
بعد امان گیم دونیا فقط رشت مسخره کونید... :( :(
[/color:97698db34a]
[/b:97698db34a]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:57 am

[quote:539956b80a="ARYANST122"][quote:539956b80a="ali_damashi"][quote:539956b80a="ARYANST122"]واقعا واسه بعضی ها متاسفم یه ادمین بی همه چیز بدترین استاتوس رو درباره مردم شهر رشت گذاشته اما دوستان فکر امتیاز و امتیاز جمع کردنن[/quote:539956b80a]

مستقیم منظورت با من و محمد . سروش و حمزه هست ؟

اگه بری همونجا بخونی cm به اسم من هست ! تو خودت تنها پرچمداری کن ![/quote:539956b80a]

دقیقا منظورم با همون افرادی بود که خودت گفتی

نه داداش دیگه پرچم داریم نمیکنم میرم حرف از گل و بلبل میزنم و استاتوس های د و س ت د خ ت ر م رو لایک میزنم

میرم مثل همون رفیقام که بهشون پی ام دادم بیاید تو اون پیج جواب اون ادمینو بدید دختر add میکنم

این همه سال نه رشتی ها بلکه تمام گیلانیها چوب بیخیالیشونو خوردن و موقعی که باید همه با هم متحد میشدن هرکی رفت سمت خودش

به خاطر اینه که حال و روز ما الان شده این که امثال رویانیان ها مستقیم به 2.5 میلیون گیلانی توهین کنن[/quote:539956b80a]

[color=darkblue:539956b80a][size=12:539956b80a]
آبرار گلم,داداش گلم,من الان 2سال fb ندارم,بستم,چون حالم ازون محیط بهم میخوره و بهش میگم * book!!!!!!آدم باید فرهنگ استفاده از یه چیز رو داشته باشه و جماعت ایران ندارن و گند میزنن به همچی از جمله شبکه های اجتماعی که واسه ارتباط بهتر با هم هستش,نه...!!!
داداش گلم,یه جوری میگی انگار ما غیرت نداریم,من دارم یه شهر دیگه درس میخونم,میخوای بهت بگم چندبار دعوام شده با همه جور آدم که کمترین چیز درمورد شهر عزیزمون گفتن؟اینجوری حرفیدن درست نیست,مطمئن باش هرکی اینجا هست از با تعصبهای این شهر هستشو جونشم میده واسش.
در ضمن من خیلی حال میکنم با کارت بهت افتخارم میکنم,منم داشتم میومدم دهنش رو...[/size:539956b80a][/color:539956b80a]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 8:58 am

[quote="soroosh8"][quote:95944d992e="ARYANST122"][quote:95944d992e="ali_damashi"][quote:95944d992e="ARYANST122"]واقعا واسه بعضی ها متاسفم یه ادمین بی همه چیز بدترین استاتوس رو درباره مردم شهر رشت گذاشته اما دوستان فکر امتیاز و امتیاز جمع کردنن[/quote:95944d992e]

مستقیم منظورت با من و محمد . سروش و حمزه هست ؟

اگه بری همونجا بخونی cm به اسم من هست ! تو خودت تنها پرچمداری کن ![/quote:95944d992e]

دقیقا منظورم با همون افرادی بود که خودت گفتی

نه داداش دیگه پرچم داریم نمیکنم میرم حرف از گل و بلبل میزنم و استاتوس های د و س ت د خ ت ر م رو لایک میزنم

میرم مثل همون رفیقام که بهشون پی ام دادم بیاید تو اون پیج جواب اون ادمینو بدید دختر add میکنم

این همه سال نه رشتی ها بلکه تمام گیلانیها چوب بیخیالیشونو خوردن و موقعی که باید همه با هم متحد میشدن هرکی رفت سمت خودش

به خاطر اینه که حال و روز ما الان شده این که امثال رویانیان ها مستقیم به 2.5 میلیون گیلانی توهین کنن[/quote:95944d992e]

[color=darkblue:95944d992e][size=18:95944d992e]آبرار گلم,داداش گلم,من الان 2سال fb ندارم,بستم,چون حالم ازون محیط بهم میخوره و بهش میگم * book!!!!!!آدم باید فرهنگ استفاده از یه چیز رو داشته باشه و جماعت ایران ندارن و گند میزنن به همچی از جمله شبکه های اجتماعی که واسه ارتباط بهتر با هم هستش,نه...!!!
داداش گلم,یه جوری میگی انگار ما غیرت نداریم,من دارم یه شهر دیگه درس میخونم,میخوای بهت بگم چندبار دعوام شده با همه جور آدم که کمترین چیز درمورد شهر عزیزمون گفتن؟اینجوری حرفیدن درست نیست,مطمئن باش هرکی اینجا هست از با تعصبهای این شهر هستشو جونشم میده واسش.
در ضمن من خیلی حال میکنم با کارت بهت افتخارم میکنم,منم داشتم میومدم دهنش رو...[/size:95944d992e][/color:95944d992e]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 9:01 am

[quote:baba493053="The_King_of_rasht"][quote:baba493053="ARYANST122"]واقعا واسه بعضی ها متاسفم یه ادمین بی همه چیز بدترین استاتوس رو درباره مردم شهر رشت گذاشته اما دوستان فکر امتیاز و امتیاز جمع کردنن[/quote:baba493053]

آرین جان
امیدوارم از دستم ناراحت نشی که تند حرف میزنم: :roll:
1_اول اینکه به جناب عالی اصلا ربطی نداره که من چه طوری کامنت میگذارم
2_من به ادمین اون پیج دو ساعت زودتر پیام خصوصی داده بودم که پستش رو برداره(این هم همچنان به تو ربطی نداره)
3_من دو ساعت زودتر از اینکه شما خبردار بشی پیجش رو ریپورت کردم(این هم به تو ربطی نداره)
4_اگه نمیدونستی بدون که اگه یه پیج رو ریپورت کنی و درست انجام بشه مطالب اون پیج دیگه دیده برای شما قابل دیدن نیست(اون هم به جای یکبار دو بار با دو پیج مختلف)
5_اگه با فحش دادن به یه بی همه چیز قضیه حل میشه اینقدر که بهش فحش دادین آدم شد یا باز کار خودش رو میکرد؟
6_اون موقعی که جناب عالی به سیب زمینی میگفتی دیب دمینی من می رفتم انزلی واسه یه کار دیگه!!!! (عملی انجام میدیم نه در حرف)
حرف که آسونه
7_در آخر جمله شماره 1 رو تکرار میکنم:
" به جناب عالی اصلا ربطی نداره که من چه طوری کامنت میگذارم"

اگه رک صحبت کردم ببخشید[/quote:baba493053]

اوه...بد اخلاق :roll:

ایزرری مهربان تر برارجان :D
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » دوشنبه ژوئن 03, 2013 9:14 am

ناصحی در دفترعابدینی

رضا ناصحی هافبک چپ پای مشهدی امروز به اتفاق مدیربرنامه هایش به دفتر امیرعابدینی رفت تا پیشنهاد داماش را برای فصل اینده بررسی کند . ناصحی در این باره می گوید: آقای عابدینی فوتبالی هستند ومن افتخار می کنم که در خدمت ایشان باشم. البته شرایط باشگاه داماش خاص است و من شاید به پیشنهادهای دیگرم هم فکر کنم.
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه ژوئن 03, 2013 9:20 am

صبوری رضایت نامه میخواهد
علیرضا صبوری مهاجم سپیدرود رشت از جمله بهترین گلزن های مسابقات فصل پیش دسته دوم کشور بود اکنون مسئولان تیم شهرداری لنگرود می خواهند صبوری را به ان تیم ببرند اما او با سپیدرود یک فصل دیگر قرارداد دارد و برای جدا شدن حتما"باید رضایت نامه دریافت کند...
منبع:خزر
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژوئن 03, 2013 9:21 am

[quote:fd43dc7e9b="nima_beckham"]خوب دوست عزیز . تو این چند سال آمار نشون داده که صحبت کردن زبان گیلکی و مازنی نصف شده . این نشون دهنده اینکه این همه مدت زبان گیلکی تخریب شده و مورد تمسخر قرار گرفته شده کسی نیومده در مقام دفاع قرار نگرفته بلکه خانواده ها ازش فرار کردند . همینو تو زبان مثال زدم چون آمار مکتوب دارم و تو بحث های دیگه به چشم دیدم و خودمونم میدونم که چقدر فرار از هویت تو گیلان و بین گیلک ها زیاد شده .

چندین ساله این اتفاق ها داره ما رو تخریب میکنه باید جلوی آسیب رسوندنش رو بگیریم . وگرنه از نظر من همه ی افرادی که به نژاد ها ی مختلف و قومیت ها توهین میکنند ابله هستند ! پس تو هر رسانه ای و هر شبکه اجتماعی یه ابله توهین کرد بگیم جوابش رو نمیدیم ؟

(این کار مثل شطرنج بازی کردن با میمون میمونه! خود ما مقصر خواهیم بود اگر از میمون انتظار داشته باشیم پای بند به قوانین شطرنج باشه!)
این خیلی نوشته قشنگی هست ! ولی فقط نوشته قشنگی هست .[/quote:fd43dc7e9b]

مطمئن باش که زبان گیلکی وفرهنگ گیلکی و رشتی هیچوقت نابود نمیشه و نسل ما محکم پشتش هستیم و مخصوصا به فرزندانمون این فرهنگ رو قویتر از گذشته منتقل میکینم.خود من هرکی بام گیلکی حرف بزنه باهاش گیلکیحرف میزنم و لذت میبرم,همیشه هم انقدر از شهرمون تعریف میکنم همه بچه های شهرهای دیگه دوست دارن بیان و این جواهر شمال روببینن/3/
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه ژوئن 03, 2013 9:42 am

[quote:ff2917efca="Mordab"]صبوری رضایت نامه میخواهد
علیرضا صبوری مهاجم سپیدرود رشت از جمله بهترین گلزن های مسابقات فصل پیش دسته دوم کشور بود اکنون مسئولان تیم شهرداری لنگرود می خواهند صبوری را به ان تیم ببرند اما او با سپیدرود یک فصل دیگر قرارداد دارد و برای جدا شدن حتما"باید رضایت نامه دریافت کند...
منبع:خزر[/quote:ff2917efca]

:idea: میدونستم اینجوری میشه

پ.ن: مهردادجان تحویل بگیر
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژوئن 03, 2013 9:42 am

[b:649e1f6a1b][color=red:649e1f6a1b]کاربران عزیز ، خواهشا در کمال احترام و ادب با هم گفتگو کنید...[/color:649e1f6a1b][/b:649e1f6a1b]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژوئن 03, 2013 10:04 am

هر چند تا امروز تنها حدود 300 نفر در اين نظرسنجي شركت كرده اند اما جالب اينجاست كه 53 درصد هواداران ملوان و راي دهندگان رافخايي را مي خواهند
فـقــط 300 نفـر؟!
---------

سايت گل – سايت باشگاه ملوان در يك نظر سنجي جالب از هوادارانش خواسته بازيكني كه از نظر آنها جذبش الزامي و واجب است را مشخص كنند.براي اين سوال در نظرسنجي فوق7 گزينه مطرح شده كه شامل جلال رافخايي،علي كريمي،سيدجلال حسيني،مهدي دغاغله،محسن مسلمان،مازيار زارع و ايمان مبعلي هستند.

هر چند تا امروز تنها حدود 300 نفر در اين نظرسنجي شركت كرده اند اما جالب اينجاست كه 53 درصد هواداران ملوان و راي دهندگان رافخايي را مي خواهند و 21 درصد به محسن مسلمان راي داده اند.اين در حالي است كه سيدجلال حسيني و علي كريمي 8 و 6 درصد آرا را به خود اختصاص داده اند.

مازيار زارع و مهدي دغاغله 5 درصد و ايمان مبعلي هم 2 درصد آرا را به خود اختصاص داده اند.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 4 مهمان