من نفهمیدم چرا هروقت یکی میاد ادرس یه پیچ میذاره میگه بیا جواب این ادمین روبدید به رشتیا فحش داده!!!!!!!!
من نفهمیدم این شبکه اجتماعی یا شبکه فحاشی علیه هم
یا دنبال دخترگشتن!!!!!
واقعا مملکت ما جنبه همینم نداره الحق که جهان سومی هستیم نسل امروز این مملکت بخاطر ندانم کاریه یه مشت ادم فرهنگ کش داره ابرویه تاریخ کهن این مملکت میسوزونه
ازچیزی که داریم اونم به زور فیلترشکن و وی پی ان بهش میرسیم درست حسابی استفاده نمیکنیم واقعا متاسفم!!!!
ARYANST122 :چیه داداش انتظار داری باهاش چیکارکنیم فحش داده شعرو ور گقته به رشتیها الان چیکارکنیم عزا بگیریم بریم دست جمعی توفیسبوک دعوا اون مردیکه جراتش رو داره بیاد رو در رو حرف بزنه ببین اون وقت ببین چه پدری ازش دربیاریم فک میکنی الان چیزی ازمون کم شد بره وابده این فستبوک رو هرادم بیجربزه ایی میادتو اون خراب شده فحش میده اصلا اون اشخاص یه مشت بی وجودن که دارن عقده های خودشون رو خالی میکنن فرهنگ نداشته شو نشون میده
الان اون ادمین اومد توفیسبوک به من رشتی توهین کردکه چی شد؟؟؟ مهم خودمم که از زندگی توشهرم رشت لذت میبرم وبه همشهریام افتخار میکنم اون ادمین هم اصلا جزو امارنیست جرات داره بیاد رشت حرف بزنه اونوقت جوابشو میگیره که جراتشم نداره!
ارین ابره وابده اینارو خودت وشخصیتت رومحدود این فیسبوک نکن این چندمین باربودکه دیدم ازاین لینکا میذاری که یه خری عرعر کرده ول کن وابده خودت و خودم وخودشوعشقه
درضمن فک میکنم این لینک هایی که ازفیسبوک میذارید هم برای سایت خوب نباشه

.png)
.png)
.png)

.png)