[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 777 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:40 pm

اقا این فیسپوک چه خبره!؟؟؟؟؟
من نفهمیدم چرا هروقت یکی میاد ادرس یه پیچ میذاره میگه بیا جواب این ادمین روبدید به رشتیا فحش داده!!!!!!!!
من نفهمیدم این شبکه اجتماعی یا شبکه فحاشی علیه هم
یا دنبال دخترگشتن!!!!!
واقعا مملکت ما جنبه همینم نداره الحق که جهان سومی هستیم نسل امروز این مملکت بخاطر ندانم کاریه یه مشت ادم فرهنگ کش داره ابرویه تاریخ کهن این مملکت میسوزونه
ازچیزی که داریم اونم به زور فیلترشکن و وی پی ان بهش میرسیم درست حسابی استفاده نمیکنیم واقعا متاسفم!!!!
ARYANST122 :چیه داداش انتظار داری باهاش چیکارکنیم فحش داده شعرو ور گقته به رشتیها الان چیکارکنیم عزا بگیریم بریم دست جمعی توفیسبوک دعوا اون مردیکه جراتش رو داره بیاد رو در رو حرف بزنه ببین اون وقت ببین چه پدری ازش دربیاریم فک میکنی الان چیزی ازمون کم شد بره وابده این فستبوک رو هرادم بیجربزه ایی میادتو اون خراب شده فحش میده اصلا اون اشخاص یه مشت بی وجودن که دارن عقده های خودشون رو خالی میکنن فرهنگ نداشته شو نشون میده
الان اون ادمین اومد توفیسبوک به من رشتی توهین کردکه چی شد؟؟؟ مهم خودمم که از زندگی توشهرم رشت لذت میبرم وبه همشهریام افتخار میکنم اون ادمین هم اصلا جزو امارنیست جرات داره بیاد رشت حرف بزنه اونوقت جوابشو میگیره که جراتشم نداره!
ارین ابره وابده اینارو خودت وشخصیتت رومحدود این فیسبوک نکن این چندمین باربودکه دیدم ازاین لینکا میذاری که یه خری عرعر کرده ول کن وابده خودت و خودم وخودشوعشقه
درضمن فک میکنم این لینک هایی که ازفیسبوک میذارید هم برای سایت خوب نباشه :twisted:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:41 pm

کامنت گذاشتن تو وارش ربطی به پیج فیسبوک نداره !

اما این واسه عقب افتادن گیلانیها

با من اكنون چه نشستن‌ها، خاموشي‌ها

با تو اكنون چه فراموشي‌هاست

چه كسي مي‌خواهد

من و تو ما نشويم

خانه‌اش ويران باد

من اگر ما نشوم، تنهايم

تو اگر ما نشوي،

خويشتني

از كجا كه من و تو

شور يكپارچگي را در شرق

باز برپا نكنيم

از كجا كه من و تو

مشت رسوايان را وانكنيم

من اگر برخيزم

تو اگر برخيزي

همه بر مي‌خيزند

من اگر بنشينم

تو اگر بنشيني

چه كسي برخيزد؟

چه كسي با دشمن بستيزد؟

چه كسي

پنجه در پنجه‌ي هر دشمن دون آويزد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali_damashi در يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:46 pm .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:41 pm

[quote:fe1d4b6f46="ARYANST122"][quote:fe1d4b6f46="ali_damashi"][quote:fe1d4b6f46="ARYANST122"]واقعا واسه بعضی ها متاسفم یه ادمین بی همه چیز بدترین استاتوس رو درباره مردم شهر رشت گذاشته اما دوستان فکر امتیاز و امتیاز جمع کردنن[/quote:fe1d4b6f46]

مستقیم منظورت با من و محمد . سروش و حمزه هست ؟

اگه بری همونجا بخونی cm به اسم من هست ! تو خودت تنها پرچمداری کن ![/quote:fe1d4b6f46]

دقیقا منظورم با همون افرادی بود که خودت گفتی

نه داداش دیگه پرچم داریم نمیکنم میرم حرف از گل و بلبل میزنم و استاتوس های د و س ت د خ ت ر م رو لایک میزنم

میرم مثل همون رفیقام که بهشون پی ام دادم بیاید تو اون پیج جواب اون ادمینو بدید دختر add میکنم

این همه سال نه رشتی ها بلکه تمام گیلانیها چوب بیخیالیشونو خوردن و موقعی که باید همه با هم متحد میشدن هرکی رفت سمت خودش

به خاطر اینه که حال و روز ما الان شده این که امثال رویانیان ها مستقیم به 2.5 میلیون گیلانی توهین کنن[/quote:fe1d4b6f46]
جان من تموم کنید الان همه عصبی هستید بعدا پشیمون میشین اونا همین اختلافات رو میخوان بزارین حداقل ما اتحاد داشته باشیم
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:46 pm

راستی میدونستید خدا گیلکها و مخصوصا رشتی ها رو تو این مملکت از همه بیشتر دوست داره؟! میپرسید چرا؟ به مشاهیر گیلان، نعمتهای طبیعی، زیبایی و . . . توجه کنید. اینها همه محتاج استعداد و لیاقت هست از استعداد در وجود انسان تا استعداد خاک. من بخاطر این همه نعمتی که خدا بطور خاص به گیلکها اعطاء کرده در کمال خلوص پیشانی رو خاک میگذارم و گوشم رو به مزخرفات یاوه گویان رانده شده میبندم. مهم اینه که قلب من واسه این خاک و رطوبت هواش پر میکشه. حرف دیگران باد هواست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:48 pm

[quote:1ce118890b="777"]اقا این فیسپوک چه خبره!؟؟؟؟؟
من نفهمیدم چرا هروقت یکی میاد ادرس یه پیچ میذاره میگه بیا جواب این ادمین روبدید به رشتیا فحش داده!!!!!!!!
یا دنبال دخترگشتن!!!!!
واقعا مملکت ما جنبه همینم نداره الحق که جهان سومی هستیم نسل امروز این مملکت بخاطر ندانم کاریه یه مشت ادم فرهنگ کش داره ابرویه تاریخ کهن این مملکت میسوزونه
ازچیزی که داریم اونم به زور فیلترشکن و وی پی ان بهش میرسیم درست حسابی استفاده نمیکنیم واقعا متاسفم!!!!
ARYANST122 :چیه داداش انتظار داری باهاش چیکارکنیم فحش داده شعرو ور گقته به رشتیها الان چیکارکنیم عزا بگیریم بریم دست جمعی توفیسبوک دعوا اون مردیکه جراتش رو داره بیاد رو در رو حرف بزنه ببین اون وقت ببین چه پدری ازش دربیاریم فک میکنی الان چیزی ازمون کم شد بره وابده این فستبوک رو هرادم بیجربزه ایی میادتو اون خراب شده فحش میده اصلا اون اشخاص یه مشت بی وجودن که دارن عقده های خودشون رو خالی میکنن فرهنگ نداشته شو نشون میده
الان اون ادمین اومد توفیسبوک به من رشتی توهین کردکه چی شد؟؟؟ مهم خودمم که از زندگی توشهرم رشت لذت میبرم وبه همشهریام افتخار میکنم اون ادمین هم اصلا جزو امارنیست جرات داره بیاد رشت حرف بزنه اونوقت جوابشو میگیره که جراتشم نداره!
ارین ابره وابده اینارو خودت وشخصیتت رومحدود این فیسبوک نکن این چندمین باربودکه دیدم ازاین لینکا میذاری که یه خری عرعر کرده ول کن وابده خودت و خودم وخودشوعشقه
درضمن فک میکنم این لینک هایی که ازفیسبوک میذارید هم برای سایت خوب نباشه :twisted:[/quote:1ce118890b]

دوست عزیز در مورد قسمت اول حرفت بگم که فیسبوک و این شبکه اجتماعی از دل جامعه ما میاد ... و یه جور بازتاب دهنده جامعه واقعی ما هست و جدیدا از هر نوع آدمی هم توش هست ! از آقای سروانی و الماسخاله گرفته تا من جوان و داداش نوجوانم و استاد دانشگاه و .... این جامعه کوچک نشون میده که تو جامعه بزرگ ما چه خبر هست ... مخصوصا تو زمینه این توهین هایی که به ما میشه ... نشون میده که تو ایران چه خبره !

در مورد حرفی که به ARYANST122 زدی بگم که هر کی نظری داره !

ولی من شخصا نظرم اینکه سکوت اصلا کار درستی نیست . سکوت راه رو براشون باز میکنه . هر چه سکوت کردیم بسه . من شخصا هر وقت fb میرم برای جواب دادن به اینا هست و یا نوشتن برای گیلان میرم ! الان هر کی تو fb به یه ترک فحش بده همه جوری جوابش رو بدند که که طرف از ترس خیلی چیزا دیگه اصلا بهش چیزی نمیکه ! ( به خیلی چیزا توجه شود )

وقتی ما رو نمی خوان به ما فحاشی میکنند مجبور نیستیم که خودمون رو بهشون بچسبونیم باید حالشون رو گرفت . برای به آتیش کشیدن این غیر گیلانیها از هیچ راهی نباید کوتاهی کرد ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:06 pm

[quote:2bef07e30e="nima_beckham"][quote:2bef07e30e="777"]اقا این فیسپوک چه خبره!؟؟؟؟؟
یا دنبال دخترگشتن!!!!!
درضمن فک میکنم این لینک هایی که ازفیسبوک میذارید هم برای سایت خوب نباشه :twisted:[/quote:2bef07e30e]

دوست عزیز در مورد قسمت اول حرفت بگم که فیسبوک و این شبکه اجتماعی از دل جامعه ما میاد ... و یه جور بازتاب دهنده جامعه واقعی ما هست و جدیدا از هر نوع آدمی هم توش هست ! از آقای سروانی و الماسخاله گرفته تا من جوان و داداش نوجوانم و استاد دانشگاه و .... این جامعه کوچک نشون میده که تو جامعه بزرگ ما چه خبر هست ... مخصوصا تو زمینه این توهین هایی که به ما میشه ... نشون میده که تو ایران چه خبره !

در مورد حرفی که به ARYANST122 زدی بگم که هر کی نظری داره !

ولی من شخصا نظرم اینکه سکوت اصلا کار درستی نیست . سکوت راه رو براشون باز میکنه . هر چه سکوت کردیم بسه . من شخصا هر وقت fb میرم برای جواب دادن به اینا هست و یا نوشتن برای گیلان میرم ! الان هر کی تو fb به یه ترک فحش بده همه جوری جوابش رو بدند که که طرف از ترس خیلی چیزا دیگه اصلا بهش چیزی نمیکه ! ( به خیلی چیزا توجه شود )

وقتی ما رو نمی خوان به ما فحاشی میکنند مجبور نیستیم که خودمون رو بهشون بچسبونیم باید حالشون رو گرفت . برای به آتیش کشیدن این غیر گیلانیها از هیچ راهی نباید کوتاهی کرد ...[/quote:2bef07e30e]
بااین قسمت حرفت موافقم[color=green:2bef07e30e]
دوست عزیز در مورد قسمت اول حرفت بگم که فیسبوک و این شبکه اجتماعی از دل جامعه ما میاد ... و یه جور بازتاب دهنده جامعه واقعی ما هست و جدیدا از هر نوع آدمی هم توش هست ! از آقای سروانی و الماسخاله گرفته تا من جوان و داداش نوجوانم و استاد دانشگاه و .... این جامعه کوچک نشون میده که تو جامعه بزرگ ما چه خبر هست ... مخصوصا تو زمینه این توهین هایی که به ما میشه ... نشون میده که تو ایران چه خبره ![/color:2bef07e30e]
اماقبول کن تو این جامعه ازاین شبکه اجتماعی اکثرا درست استفاده نمیکنن.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:17 pm

من اشتباه کردم که واسه گذاشتن حق یه آدم بی سرو پا کف دستش که به مردم شهرم توهین کرده از دوستان قدیمیم کمک خواستم
دیگه هم تو سایت های اجتماعی دنبال شر نمیگردم و هرجا هم دیدم مطلبی علیه خودمون نوشته شده یا خودمو میزنم به بیخیالی یا خوشحال میشم
دوستامم تا میتونن با هم خوش باشن تو این سایت
اشتباه از من بودم که 3 4 نفرو به خاطر کامنتشون مورد انتقاد قرار دادم در واقع به خاطر جمعیت زیاد ترشون حق با اونا بود
فاتحمه الصلواتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:24 pm

من با دوست 777 موافقم کسی برای برای درست استفاده کردن تو فیسبوک نمیره جای شده برای نشون دادن عقده ها چه خود نمایی و چه بی فرهنگی
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:28 pm

[quote:69093f6578="ARYANST122"]من اشتباه کردم که واسه گذاشتن حق یه آدم بی سرو پا کف دستش که به مردم شهرم توهین کرده از دوستان قدیمیم کمک خواستم
دیگه هم تو سایت های اجتماعی دنبال شر نمیگردم و هرجا هم دیدم مطلبی علیه خودمون نوشته شده یا خودمو میزنم به بیخیالی یا خوشحال میشم
اشتباه از من بودم که 3 4 نفرو به خاطر کامنتشون مورد انتقاد قرار دادم در واقع به خاطر جمعیت زیاد ترشون حق با اونا بود
فاتحمه الصلواتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت[/quote:69093f6578]

دوست عزیز کسایی که اینجا هستن باور کن که از با غیرت ترین و با تعصب ترین آدم های این شهر هستن و بدون ما این مشکل رو باید ریشه ای حل کنیم بهتره سر این موضوع بحث کنیم و ما دوست خودمون و هم شهریمون رو تنها نمیذاریم 8)
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:35 pm

بستگی داره استفاده درست رو تو چی ببینیم !

خوب مثلا یکی یه پیج میزنه و دوست داره همه لایک کنند . وقتی میبینه از 60 میلیون جمعیت ایران 50 میلیون نفر با شنیدن خندان میشند . به خاطر خندان شدن اون اکثریت معروف اون مطلب رو میزاره و اونا پیج رو لایک میکنند و برای اون 50 میلیون نفر میشه استفاده درست . و برای ما حرکت اون میشه استفاده غلط .

ما 10 میلیون نفر نفر هم باید بریم جوابش رو بدیم که این کار رو دیگه تکرار نکنه چون درست نیست ! اگه تکرار کرد باید کاری کنیم دهنش رو ببنده ...

حالا بعضیا میتونند گوششون رو ببندند . بعضیا هم مثل من میرند دهن اونایی که توهین میکنند رو میبندند .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:36 pm

[quote:78881eff3c="metall"][quote:78881eff3c="ARYANST122"]من اشتباه کردم که واسه گذاشتن حق یه آدم بی سرو پا کف دستش که به مردم شهرم توهین کرده از دوستان قدیمیم کمک خواستم
فاتحمه الصلواتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت[/quote:78881eff3c]

دوست عزیز کسایی که اینجا هستن باور کن که از با غیرت ترین و با تعصب ترین آدم های این شهر هستن و بدون ما این مشکل رو باید ریشه ای حل کنیم بهتره سر این موضوع بحث کنیم و ما دوست خودمون و هم شهریمون رو تنها نمیذاریم 8)[/quote:78881eff3c]

100 در 100 موافقم ... این آبرارمون رو درک میکنم . عصبی شده و بهتره چند مین کامنت نزاره .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Milad_777 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:37 pm

من این موقع ها یاد داستان هایی که تو منابع مذهبیمون خوندم می افتم! سعی میکنم شبیه اونا عمل کنم!

یاد این می افتم که تو مکه با پیغمبر چه کردن؟ یاد اون داستان می افتم که رو سر پیغمبر پهن ریختن اما پیغمبر به عیادت همون فرد رفت!

یاد داستان مالک اشتر می افتم که کضم غیض کرد و رفت مسجد تا برای اون فرد دعا کنه!

یاد این می افتم که به امام باقر گفت بقره! امام تنها جواب داد من باقرم!

یاد ..................

-------------------------------------------------------
من 9 ساله که تو خارج از گیلان مشغول تحصیل هستم! ان شاء الله تابستون امسال بر میگردم به وطنم! تو خوابگاه بودم ! هم خونه بودم با کلی پان ترک و پان کرد! خودمم شدیدا پان گیل هستم! با توجه به علاقه ام به تاریخ و سیاست بار ها از سرگذشت اجدادم با خیلی ها بحث کردم! اما هیچ وقت کسی جرات نمیکرد به قومیت من توهین کنه! با اینکه خیلی وقتا تو موضع ضعف بودم! نه اینکه از قد دو متریم یا وزن 110 کیلوییم بترسن! نه!
خیلی ها بهم میگفتن رشتیه مشتی! و منو میدند با توجه به اطلاع از علاقه من به وطنم از خوبی ها و افتخارت گیلان میگفتند!
من فکر میکنم این تنها نتیجه رفتار خودم بود!

نتیجه اعمال ما به ما بر میگرده! به این قانون یقین دارم!
یقین دارم توهین و نا سزا فقط اوضاع رو بدتر میکن!
عصبانیت و خشونت هیچ گره ای رو باز نمیکنه!
اگه میخوایم عقیده ای رو گسترش بدیم اجازه بدیم ازادنه دیگران به اون عقیده فکر کنند!
حرف حق همیشه حقه و غیر قابل انکار مگه اینکه به شیوه نا مطلوبی عنوان بشه :twisted: :twisted:
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:42 pm

[quote:5aa11ffc20="Milad_777"]من این موقع ها یاد داستان هایی که تو منابع مذهبیمون خوندم می افتم! سعی میکنم شبیه اونا عمل کنم!

یاد این می افتم که تو مکه با پیغمبر چه کردن؟ یاد اون داستان می افتم که رو سر پیغمبر پهن ریختن اما پیغمبر به عیادت همون فرد رفت!

یاد ..................

من 9 ساله که تو خارج از گیلان مشغول تحصیل هستم! ان شاء الله تابستون امسال بر میگردم به وطنم! تو خوابگاه بودم ! هم خونه بودم با کلی پان ترک و پان کرد! خودمم شدیدا پان گیل هستم! با توجه به علاقه ام به تاریخ و سیاست بار ها از سرگذشت اجدادم با خیلی ها بحث کردم! اما هیچ وقت کسی جرات نمیکرد به قومیت من توهین کنه! با اینکه خیلی وقتا تو موضع ضعف بودم! نه اینکه از قد دو متریم یا وزن 110 کیلوییم بترسن! نه!
خیلی ها بهم میگفتن رشتیه مشتی! و منو میدند با توجه به اطلاع از علاقه من به وطنم از خوبی ها و افتخارت گیلان میگفتند!

اگه میخوایم عقیده ای رو گسترش بدیم اجازه بدیم ازادنه دیگران به اون عقیده فکر کنند!
حرف حق همیشه حقه و غیر قابل انکار مگه اینکه به شیوه نا مطلوبی عنوان بشه :twisted: :twisted:[/quote:5aa11ffc20]

آبرار مغز و شعورت خیلی بزرگتر از هیکلته. سالاری.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:48 pm

[quote:48169efb2c="Milad_777"]من این موقع ها یاد داستان هایی که تو منابع مذهبیمون خوندم می افتم! سعی میکنم شبیه اونا عمل کنم!

یاد این می افتم که تو مکه با پیغمبر چه کردن؟ یاد اون کسی داستان می افتم که رو سر پیغمبر پهن ریختن اما پیغمبر به عیادت همون فرد رفت!

یاد ..................

حرف حق همیشه حقه و غیر قابل انکار مگه اینکه به شیوه نا مطلوبی عنوان بشه :twisted: :twisted:[/quote:48169efb2c]

آبرار به نظرتون تو جامعه ای که اینقدر به یه قوم توهین میشه آیا نوجوان ها و کودک ها هم مثل شما فکر میکنند ؟ آیا اونا گوششون رو میبندند و به هویتشون افتخار میکنند یا از هویتشون فرار میکنند ؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Milad_777 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 10:00 pm

[quote:15aa788cd7="nima_beckham"][quote:15aa788cd7="Milad_777"]من این موقع ها یاد داستان هایی که تو منابع مذهبیمون خوندم می افتم! سعی میکنم شبیه اونا عمل کنم!

یاد این می افتم که تو مکه با پیغمبر چه کردن؟ یاد اون کسی داستان می افتم که رو سر پیغمبر پهن ریختن اما پیغمبر به عیادت همون فرد رفت!

یاد ..................

حرف حق همیشه حقه و غیر قابل انکار مگه اینکه به شیوه نا مطلوبی عنوان بشه :twisted: :twisted:[/quote:15aa788cd7]

آبرار به نظرتون تو جامعه ای که اینقدر به یه قوم توهین میشه آیا نوجوان ها و کودک ها هم مثل شما فکر میکنند ؟ آیا اونا گوششون رو میبندند و به هویتشون افتخار میکنند یا از هویتشون فرار میکنند ؟[/quote:15aa788cd7]

من فکر میکنم کودکان و نوجوانان خیلی بی غرض از تر از ما فکر میکنند! همه میفهمند خوب یعنی چی و بد یعنی چی!
هیچ احدی خوشحال نمیشه که مورد توهین و استهزا قرار بگیره! این موضوع هم باعث نمیشه که نوجوان ها از هویتشون منزجر و دلسرد بشن!( من فکر میکنم همین موضوع باعث بشه که نوجوان ها سعی کنند در مقام دفاع قرار بگیرند ! با توجه به خصوصیت های سنیشون حتی بدون هیچ ریشه و پشتوانه نظری دست به هر واکنشی بزنند!)
همه این ها دلیل نمیشه ما حق رو زیر پا بزاریم! اگه ما داعیه اینو داریم که با خیلی ها فرق داریم! پس فرق ما و اونها چیه؟ اگه بخوایم توهین کنیم! جواب های رو با هوی بدیم ! پس داریم از چی دفاع میکنیم؟

ما بی غیرت نیستیم! بی تفاوت هم نیستیم! اما قرار هم نیست با هر ابلهی بحث کنیم!
این کار مثل شطرنج بازی کردن با میمون میمونه! خود ما مقصر خواهیم بود اگر از میمون انتظار داشته باشیم پای بند به قوانین شطرنج باشه!
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 7 مهمان