[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:20 am

نيمار: انگليس ديگر قدرت بزرگ فوتبالي نيست

نيمار با اعلام اين که پيش از پيوستن به بارسلونا پيشنهاد چند تيم انگليس را رده کرده است، گفت: انگليس ديگر يک قدرت بزرگ در فوتبال جهان نيست.
[نيمار: انگليس ديگر قدرت بزرگ فوتبالي نيست]

برزيل و انگليس يکشنبه در ورزشگاه ماراکانا برزيل در ديداري دوستانه به مصاف هم مي‌روند.

به گزارش ايسنا ، نيمار در گفت‌وگو با روزنامه‌ "سان" عنوان کرد: براي بازيکنان انگليسي که در تيم‌هاي باشگاهي‌شان افتخارات زيادي کسب کردند احترام قائل هستم اما به نظرم انگليس به عنوان يک تيم ملي ديگر تيم قدرت قبل را ندارد و در جام جهاني 2014 برزيل مدعي نخواهد بود.

مهاجم جوان تيم ملي برزيل ادامه داد: قصد داريم در جام‌جهاني در حضور هوادارانمان به قهرماني برسيم. فکر مي‌کنم که اسپانيا و آلمان رقيبان ما در راه قهرماني در جام‌جهاني هستند و بعيد مي‌دانم انگليس بتواند حريف جدي براي ما در قهرماني جام‌جهاني باشد.

نيمار درباره نرفتن به فوتبال انگليس و پيوستنش به بارسلونا گفت: از چند تيم انگليسي پيشنهاد داشتم اما خانواده‌ام به من گفتند به تيمي برو که در قهرماني ثبات داشته باشد نه اين که هرازگاهي در جمع مدعيان حضور داشته باشد و به قهرماني برسد، دوست ندارم به تيمي بروم که مدام سرمربي خود را تغيير مي‌دهد.

مهاجم جديد بارسلونا در پايان درباره بازي امشب برزيل و انگليس هم گفت: بازي دوستانه يکشنبه بازي بزرگي براي ما خواهد بود زيرا دوست داريم که در اولين بازي خودمان پس از بازگشايي ماراکانا به پيروزي برسيم.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:33 am

[quote:603931c75f="mirza_younes"]حمزه جان اينو حال كن :D
جديدترين کاربر: vanpersie[/quote:603931c75f]

بیده ای ! اینقدر بوگوفتم : "می برار فان پرسی"
ایتا "فان پرسی" آبرار پیدا بوگودیم!!!

مجموع کاربران:2,091
جديدترين کاربر: vanpersie

خوش بامویی آبره

اَ عکسَ تره تقدیم کونم :evil:

[img:603931c75f]http://upload7.ir/images/97017477247165405755.jpg[/img:603931c75f]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 8:50 am

[size=24:c5929e796b]اين داستان براي دوستاني كه از اينتر چيزي نميدونن ...و ميگن يووه پاكه!!؟؟
[/size:c5929e796b]

فصل 1960-61 سه تیم اینتر و یووه و میلان با هم رقابت شدیدی برای قهرمانی داشتن تا اینکه روز 16 آوریل بازی حساس یووه و اینتر میرسه.... بازی که میتونست سرنوشت قهرمان رو مشخص کنه، تعدادی تماشاگر میریزن تو زمین و باعث میشه بازی قطع بشه....

کمیته انظباطی ایتالیا رای به این میده که اینتر بازی رو 2-0 برده اما یه هفته مونده به پایان بازیا بخاطر نفوذ امبرتو انیلی کمیته انظباتی رایشو عوض میکنه و میگه باید بازی تکراری برگزار بشه..... !!!!!!!!!!!!!!!

آنجلو موراتی کبیر هم در بازی تکراری 10 جولای 1961 از سرمربی اینتر هلنیو هررای خواست که تیم زیر 20 ساله های اینتر رو به بازی بفرسته و یوونتوس بازی رو 9-1 برد و دوازدهمین قهرمانیش رو جشن گرفت....

چرا اینقدر یوونتوسی ها پاکن آخه؟؟؟ :?: :?: :?: :?: :?:

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:57 am

popo131 جـان یه رفیق دارم کـه ناجور یونتوسی هستش"همش کل کل میکنه سر منچستر و یونتوس هرچی اطلاعات نافرم از این تیم داری بده آبرار.دمت گـرم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:57 am

هاینکس:سه شنبه درآخرین کنفرانس خبری ام،درمورد آینده ام خبرمی دهم

سرمربی 68 ساله بایرن مونیخ درحالی آلیانس آرنا راترک کرد که نامش در تاریخ این باشگاه ثبت شده است

- یوپ هاینکس شنبه شب شاهد جام قهرمانی دیگری در دستان شاگردانش بود تا تعداد جام های قهرمانی فتح شه توسط باواریایی ها در رقابت های این فصل به عدد 3 برسد.

شنبه شب بایرن مونیخ در فینال جام حذفی آلمان موفق شد تا با نتیجه 2-3 از سد اشتوتگارت عبور کرده و قهرمانی سه گانه اش در رقابت های این فصل را جشن بگیرد. گلهای توماس مولر و ماریو گومز این برد را به نام بایرن رقم زد تا یوپ هاینکس خداحافظی باشکوهی ازنیمکت مربیگری بایرن داشته باشد.

هاینکس در پایان این بازی به خبرنگار اسکای گفت:« لحظاتی مملو از احساسات است. من روز سه شنبه آخرین کنفرانس خبری ام را دراینجا برگزار می کنم و در آن موقع است که در مورد آینده ام خبر می دهم؛ اینکه آیا به مرگبیری ادامه خواهم داد یا نه. تیم شنبه بهترین جایزه ممکن را به من داد. کسب قهرمانی سه گانه اتفاق بی نظیری است. فاکتور تعیین کننده و سرنوشت ساز برای موفقیت این تیم، روحیه بازیکنان بود. تک تک افراد برای حمایت از یکدیگر درکنار هم ایستاده بودند.»

دراین میان متیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ هم به تمجید از موفقیت های هاینکس با بایرن پرداخته و گفت:« هاینکس حالا درحال دریافت آن قدردانی ای است که شایستگی اش را داشت. او از نظر برنامه ریزی ، دقت، سعی و کوشش و خرد شفافیت فراوانی دارد. »

از سوی دیگر کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن هم گفت:« هاینکس عملکرد فوق العاده ای داشته و فصل فوق العاده ای را با تیم سپری کرد. حتی تیم بی نظیر دهه 70 ما هم نتوانسته بود به قهرمانی سه گانه دست بیابد.»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 10:00 am

روبن:برای بایرن همه کاری کرده ام ولی خاطره تلخ سوتهای انتقادی هنوز از یادم نرفته؛ شایسته بردمقابل اشتوتگارت بودیم

آرین روبن هنوز هم رفتارهای نادرست هواداران تیمش بعد از خراب کردن پنالتی در فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا که او را هو می کردند را فراموش نکرده است

– آرین روبن ستاره هلندی بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که هنوز هم به خاطر رفتار نادرست هواداران تیمش که مدتی او را هو می کردند ناراحت است.

این درحالی است که روبن و هم تیمی هایش درحالی که هنوز6 هفته تا پایان رقابت های بوندس لیگا باقی بود، قهرمانی شان در این رقابتها را مسجل کردند و هفته گذشته با برد مقابل دورتموند در فینال ومبلی قهرمانی شان در لیگ قهرمانان اروپا راجشن گرفتند و دیشب هم با برد مقابل اشتوتگارت در فینال جام حذفی آلمان، اولین تیم تاریخ فوتبال آلمان لقب گرفتند که در طول یک فصل قهرمانی سه گانه را کسب کرده.

این ستاره هلندی در طول این فصل نقش پررنگی دراین قهرمانی ها داشت و در فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز گل برتری تیمش را به ثمر رساند.

روبن 29 ساله حالا در صحبت هایی اعلام کرده که در فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا و وقتی که دربازی با چلسی یک ضربه پنالتی را خراب کرد به شدت مورد انتقاد هواداران تیمش قرار گرفت و هواداران او را هو کردند و ازاین بابت هنوز هم دلخور است.

روبن در صحبت هایی به ای.آر.دی گفت:« ما تیم فوق العاده ای داریم که درخشان است و من افتخار می کنم که عضوی از این تیم هستم که شنبه شب فینال دیگری را برگزار کرد. ولی بازی کردن بعد از فینال لیگ قهرمانان اروپا (مقابل انزلیچی دورتموند ) راحت نبود. به نظر من ما شایسته برد مقابل اشتوتگارت بودیم.»

روبن ادامه داد:« من هیچ وقت آن سوت هایی که در طول اردوی پیش فصل امسال (بعد از خراب کردن آن ضربه پنالتی مقابل چلسی) برایم زده می شد را فراموش نمی کنم و هنوز خاطره بد آن اتفاقات در ذهنم است.من برای این تیم و برای این افراد همه کاری کرده ام.»

روبن در ابتدای رقابت های این فصل نیمکت نشین بود ولی با مصدومیت تونی انزلیچی دوباره به ترکیب اصلی بایرن بازگشت و توانایی هایش را به یوپ هاینکس اثبات کرد تا درنهایت مرد سرنوشت ساز این فصل باواریایی ها لقب بگیرد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 10:05 am

[quote:d5deb6a3fe="mahyarmaya"]popo131 جـان یه رفیق دارم کـه ناجور یونتوسی هستش"همش کل کل میکنه سر منچستر و یونتوس هرچی اطلاعات نافرم از این تیم داری بده آبرار.دمت گـرم[/quote:d5deb6a3fe]

چشم ايشاالله در آينده ...كم كم دستشونو رو ميكنيم ..براي بچه هاي وارش ... :wink: :wink: :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 10:14 am

بکن باوئر: هاینکس پدر تمام این موفقیت هاست؛ لام: مزد تلاشهایمان را گرفتیم

ستاره فرانسوی از اینکه عضو تیمی است که توانسته به تاریخ باشگاه باواریایی بپیوندد خوشحال است

- فرانک ریبری بال فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ بعداز بازی شنبه شب تیمش در فینال جام حذفی آلمان غرق در شادی و هیجان بود.

بایرن مونیخ دراین بازی توانست تا با نتیجه 2-3 از سد اشتوتگارت عبور کرده و قهرمان جام حفی آلمان شود و بدین ترتیب ، بعد از فتح جامهای قهرمانی بوندس لیگا و لیگ قهرمانان اروپا، برای اولین بار در طول تاریخ فوتبال آلمان، در طول یک فصل سه جام قهرمانی را فتح کرده باشد.

گلهای توماس مولر و ماریو گومز بایرن را به این موفقیت رساندو در پایان این بازی فرانک ریبری در گفتگو با اسکای از شادی فراوانش صحبت کرد:« حس واقعا خوبی دارم. واقعا خوشحالم. این موفقیتی تاریخی برای باواریا و تمام هواداران است. می خواهم تا هر زمانی که می شود در اینجا بمانم.»

درپایان بازی فیلیپ لام هم به این نکته اشاره کرد که تلاشهای هم تیمی هایش در داخل و خارج از زمین جواب داده و آنها مزد تلاش هایشان را گرفته اند: «ماه های سختی را پشت سرگذاشتیم ولی ما درهفته های اخیر مزد تلاشهایمان را گرفتیم. الان زمان آنالیز کردن نیست. ما می دانستیم که در فینال جام حذفی در برلین فرصت خوبی خواهیم داشت تا به تاریخ بوندس لیگا بپیوندیم و این کار را هم کردیم. هیچ وقت در طول تاریخ یک تیم آلمانی نتوانسته بود در طول یک فصل به قهرمانی سه گانه برسد.»

فرانس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن هم در صحبت هایی اعلام کرد که این لحظه یکی از بزرگترین لحظات در تاریخ درخشان باشگاه باواریایی بوده. او در این باره گفت:« فکر می کنم که این بهترین لحظات تاریخ بایرن مونیخ است. نمی توانم فصلی را به یاد بیاورم که در آن بایرن عملکردی بهتر از این داشته..یوپ هاینکس پدر تمام این موفقیت هاست. ممکن نیست که او بتواندبا بازیکنانی بهتر از این ، کارکند.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژوئن 02, 2013 1:48 pm

[color=darkblue:297dc32439]یادداشت ویژه: سرداری که شاه شد یا قدرت چه بر سر مورینیو آورد؟ [/color:297dc32439]

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8% ... 8%B1%D8%AF

------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------

[color=blue:297dc32439]بدک نیست ، بخونیشد ، در وصف مترجم خاص فوتبال دنیاست که با اوردنگی بیرونش کردن .[/color:297dc32439] /10/ :lol: /10/ :lol:

[color=brown:297dc32439]به دوستان رئالیا میگفتم که من چنین پایانی متصور هستم ، چون نه نگاه مدیریت رئال و نه مربیش فوتبالی هست و فقط و فقط نتیجه گرایی ![/color:297dc32439]

[color=black:297dc32439]مترجم به این دلیل مربی رئال نشد که توانمد بود بلکه چون تونست از سد بارسا بگذره مدیریت (با تدبیر) رئال اونو آورد ، بلکه بتونه بارسا پایین بکشه
[برنامه ای که برای یوب هاینکس دارن] ، اما غافل از اینکه هر کاری حتی ضد فوتبال ، ابزار خودشو میخواد . این ابزار فقط امکانات و بازیکنان نیستن ،
بلکه چیزهایی مثل پیشینه و قدرت هم دخیل هست . [/color:297dc32439]

[color=red:297dc32439]منتظرم تا ببینم مدیریت رئال بازم اشتباه میکنه یا تقریبا گام تو مسیر صحیح میذاره ![/color:297dc32439]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه ژوئن 02, 2013 1:56 pm

[quote:8a630e6f9c="miladcivil"][color=darkblue:8a630e6f9c]یادداشت ویژه: سرداری که شاه شد یا قدرت چه بر سر مورینیو آورد؟ [/color:8a630e6f9c]

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8% ... 8%B1%D8%AF

------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------

[color=blue:8a630e6f9c]بدک نیست ، بخونیشد ، در وصف مترجم خاص فوتبال دنیاست که با اوردنگی بیرونش کردن .[/color:8a630e6f9c] /10/ :lol: /10/ :lol:

[color=brown:8a630e6f9c]به دوستان رئالیا میگفتم که من چنین پایانی متصور هستم ، چون نه نگاه مدیریت رئال و نه مربیش فوتبالی هست و فقط و فقط نتیجه گرایی ![/color:8a630e6f9c]

[color=black:8a630e6f9c]مترجم به این دلیل مربی رئال نشد که توانمد بود بلکه چون تونست از سد بارسا بگذره مدیریت (با تدبیر) رئال اونو آورد ، بلکه بتونه بارسا پایین بکشه
[برنامه ای که برای یوب هاینکس دارن] ، اما غافل از اینکه هر کاری حتی ضد فوتبال ، ابزار خودشو میخواد . این ابزار فقط امکانات و بازیکنان نیستن ،
بلکه چیزهایی مثل پیشینه و قدرت هم دخیل هست . [/color:8a630e6f9c]

[color=red:8a630e6f9c]منتظرم تا ببینم مدیریت رئال بازم اشتباه میکنه یا تقریبا گام تو مسیر صحیح میذاره ![/color:8a630e6f9c][/quote:8a630e6f9c]

مورنیو تو اینتر بود قدرشو ندونستن تو رئال هم بود ندونستن
3 قهرمانی پیاپی اورد واسه اینتر . تونست به قهرمانی های پیاپی بارسا خاتمه بده
اما یه مشکل تو کار مورنیو هست که سال اخر اینقد تر میزنه تا اخراجش کنند
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 4:13 pm

دوستان اينتري نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه ژوئن 02, 2013 4:28 pm

[quote:0940f06575="popo131"]دوستان اينتري نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[/quote:0940f06575]

والا من چون این آقا رو نمیشناسم نمیتونم نظر خاصی بدم چون همیشه ثروت زیاد موفقیت نمیاره درسته برنامه های خوبی داره اما من به شخصه ترجیح میدادم یه مالک ایتالیایی اینتر رو بخره . بازم میگم چون اطلاعات دقیقی ندارم نمیتونم الکی نظر بدم و زود قضاوت کنم ایشالا که خیره . فعلا از خبر سرمربی گریه ماتزاری تو اینتر خیلی خوشحالم گزینه ی خیلی خوبی بود واسه فصل آینده دلم خیلی روشنه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه ژوئن 02, 2013 5:02 pm

پدری که نام پسرش را لمپارد گذاشت
فرانک لمپارد عنوان کرد از این که پدری برزیلی نام فرزندش را به خاطر او انتخاب کرده است افتخار می کند.
[img:f581c925e0]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/rshhee5h.jpg[/img:f581c925e0]

در یک بازی دوستانه در ریو دو ژانیرو به مصاف یکدیگر می روند و چهار تن از اعضای تیم ملی انگلیس به همراه روی هاجسون از پروژه ورزشی کمک به مناطق فقیر نشین ریو دو ژانیرو بازدید کردند.

در این مناطق مردی زندگی می کرد که نام فرزندش را همنام یکی از بزرگ ترین بازیکنان تاریخ فوتبال گذاشته بود، نه پله، نه زیکو، بلکه لمپارد!

فرانک لمپارد جزو بازیکنانی نبود که به بازدید از این مناطق رفته بودند بنابرین شانس دیدار با این پدر و پسر را از دست داد. نام این پسر برزیلی لیندرو لمپارد می باشد. با این حال از زبان دوستانش این داستان را شنیده است.

لمپارد گفت: "متاسفانه من آنجا نبودم ولی چیزهایی در این باره شنیدم. دوست دارم که این پدر و پسر را ببینم، زیرا این یک افتخار است."

"اگر شخصی لندنی این کار را انجام دهد باز هم یک افتخار است، ولی وقتی کسی در برزیل چنین کاری می کند...چه چیزی می توانید در این مورد بگویید؟"
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 6:42 pm

باز من نبودم اینجارو پر خبرهای اینتر کردید؟ :lol:
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 6:43 pm

غیر رسمی : پولی به ارزش 6.5 ملیون یورو راهی میلان شد

هافبک بازیساز سمپدوریا و جوان 23 ساله ایتالیایی تقریبا یک انزلیچی پوش شده و از فصل آینده در این باشگاه دوران حرفه ای خود را ادامه خواهد داد هر چند که این انتقال در استانه رسمی شدن است.بازیکنی که فصل گذشته به صورت قرضی نیز در اینتر حضور داشت.

آندرا پولی که بسیاری او را پیش از انتقال به اینتر با پیرلو ایتالیا مقایسه می کردند با قراردادی به ارزش 6.5 ملیون یورو به میلان پیوسته.

این جوان 23 ساله فصل گذشته را به صورت قرضی در باشگاه اینتر توپ زد اما در حال حاضر ظاهرا با قراردادی 4 ساله راهی میلان شده پس از جلسه ای که این هفته در ویاتوراتی ما بین گالیانی و جیوانی برانچینی در این رابطه صورت گرفت.

گفته می شود سمپدوریا مبلغ این انتقال را در چند قسمت از میلان دریافت خواهد کرد.انتقال آندرا پولی به میلان می تواند باعث دگرگونی و تقویت خط میانی انزلیچی شود بنابراین آینده هافبک هایی چون آمبروزینی ،متیو فلامینی ،آنتونیو نوچرینو همچنان نامشخص خواهد ماند هر چند که انتظار نمی رود میلان با ماسیو آمبروزینی که به نظر به پایان راهش در میلان نزدیک شده تمدید کند.

یوونتوس در ژآنویه ای که گذشت بسیار برای جذب این بازیکن 23 ساله تلاش کرد هر چند که آنها تا چند ماه گذشته برای جذب این بازیکن با میلان بسیار دست و پنجه نرم کردند اما به نظر می رسد این بازیکن در نهایت تصمیم گرفت تا به جای تیم قهرمان سری آ وارد تیم ماکس آلگری شود.

در عین حال اینتر نیز شانس این را داشت تا با این بازیکن در سال 2012 قرارداد ببندد اما آنها تمایلی به دائمی کردن قرارداد قرضی او نداشتند.

پولی دوران حرفه ای خود را در سال 2006 در تریویسیو آغاز کرد پیش از آنکه یک سال بعد راهی سمپدوریا شود.او همچنین دو دیدار برای تیم ملی ایتالیا در دیدار دوستانه برابر انگلیس در تابستان گذشته انجام داد.قابل ذکر است که این یکی از خریدهای مورد علاقه ماکس آلگری بوده که همین انتقال باعث می شود ماندن او در میلان قوت بگیرد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان