[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط saluk » شنبه ژوئن 01, 2013 8:19 am

عابدینی:با سند و مدرک به دولت نمره مردودی می دهم/ مردم باورهایشان را از دست داده اند

http://www.zendeginews.com/news.aspx?id=42196

پ.ن: در این مصاحبه دنبال خبری از داماش نباشید /5/
نماد کاربر
saluk
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه ژوئن 01, 2013 8:28 am

خبر فوری از سپیدرود رشت :
_ خریدار جدید کار سپیدرود رشت را یکسره کرد ..
خریداران گروه بهمن (تیم بهمن ) سپیدرود رشت را سه ساله اجار کردند و تمامی بندهای هیئت فوتبال گیلان را پذیرفتند ...
در صورتی که اتفاق خاصی به وقوع نپیوندد این اتفاق در هفته پیش رو رسمی و ثبتی می گرد

_ گروه اجاره کننده در برنامه خود بعد از ثبت محضری در دستور کار برگزاری تست فنی را در تهران انجام خواهد داد و بعد از ان کلیه سیستم اداری و فنی را به رشت انتقال داده و با بازیکنان قرار داشته سپیدرودرشت بعد ازتست ارزیابی که در فاز دوم در رشت برگزار می کند در صورت نیاز قرار جدید منعقد می نماید .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط masoud449 » شنبه ژوئن 01, 2013 9:06 am

[quote:993489d2c4="pezhman-paskiyabi"]جای تاسف داره چرا ملوان؟چرا نرفت فجر یا تیمهای دسته یکی مثل نیرو زمینی.[/quote:993489d2c4]

[color=black:993489d2c4]جالب اینجاست زمانی که با وارش مصاحبه کرده بود گفته بود که ملوان نمی رم
ولی حالا ...[/color:993489d2c4]

[color=black:993489d2c4]اینم لینک مصاحبه[/color:993489d2c4]

http://www.varesh-sport.com/modules.php ... le&sid=388
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط nirvana » شنبه ژوئن 01, 2013 9:06 am

اگه آقای مدیرعامل ی تکونی ب خودش بده راحت علی کریمی رو میتونیم بیاریم داماش ولی حیف که....
Only Gilan
نماد کاربر
nirvana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 04, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه ژوئن 01, 2013 9:24 am

شاگرد ممتاز تیم اکبرمحمدی حالا در سنی استثنایی به لیگ هلند می رود . این یک موقعیت ویژه برای جهانبخش و فوتبال ایران است اکر او قدرش را بداند ... که می داند.

سایت گل – علیرضا جهانبخش حرفهایش را از اینجا آغاز می کند که : با باشگاه ان ای سی هلند در حال طی کردن مراحل نهایی هستیم تقریباً کارم تمام شده است ،اگر اتفاق خاصی نیفتد.

کی به هلند می روی؟

منتظر ویزا هستم که فکر کنم در این هفته برسد و من به هلند بروم.

از تیمی که می خواهی به آن بپیوندی بگو؟

قرارداد من 3ساله است.تیم نک یا ان ای سی ، یکی از تیمهای قدیمی و بازیکن سازاست که هر ساله به تیم های سطح اول بازیکن می دهد . این تیم متعلق است به شهر نیمسان هلند که یک شهر خوب و قدیمی با مردمی شاد و سر زنده شبیه خود ما ایرانی ها ست با شرایط اقلیمی مناسب که فکر کنم از نظر زندگی هم شرایط خوبی برایم فراهم باشد.

با پرداختی هایی که در ایران می شود شاید می ماندی بیشتر هم پول می گرفتی؟

بله خب ممکن بود که در ایران بیشتر هم بگیرم.اما اولویت من پول نبود و بیشتر به فکر پیشرفت هستم . ضمن اینکه مطمئن هستم در پیشرفت کردن پول هم وجود دارد.

پس از تصمیمت راضی هستی؟

بله تصمیم خوبی گرفتم. خیلی سخت بود. از همان اول هدفم اروپا بود و شرایطم طوری بود که خیلی دوست داشتم به اروپا بروم. قطعاً انتخاب سختی بود که با مشورت هایی که انجام دادم در نهایت تصمیم خودم را گرفتم.

بعد از تیم جوانان و امید به تیم ملی هم می رسی ؟

خب با رفتن من به لیگ هلند این احتمال زیاد است که به تیم ملی دعوت شوم اما پیش از هر چیز باید ابتدا بتوانم آنجا فیکس بازی کنم تا بتوانم نظر مساعد سرمربی تیم ملی را کسب کنم.این آرزوی من است که به تیم ملی بروم و امیدوارم این اتفاق بیفتد.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه ژوئن 01, 2013 9:25 am

[quote:9f1863bd09="ali_damashi"]خبر فوری از سپیدرود رشت :
_ خریدار جدید کار سپیدرود رشت را یکسره کرد ..
خریداران گروه بهمن (تیم بهمن ) سپیدرود رشت را سه ساله اجار کردند و تمامی بندهای هیئت فوتبال گیلان را پذیرفتند ...
در صورتی که اتفاق خاصی به وقوع نپیوندد این اتفاق در هفته پیش رو رسمی و ثبتی می گرد

_ گروه اجاره کننده در برنامه خود بعد از ثبت محضری در دستور کار برگزاری تست فنی را در تهران انجام خواهد داد و بعد از ان کلیه سیستم اداری و فنی را به رشت انتقال داده و با بازیکنان قرار داشته سپیدرودرشت بعد ازتست ارزیابی که در فاز دوم در رشت برگزار می کند در صورت نیاز قرار جدید منعقد می نماید .[/quote:9f1863bd09]
گروه بهمن همون مزداست؟
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » شنبه ژوئن 01, 2013 9:58 am

ملوان را به ورزشگاه تختي راه ندادند

قرار بود امروز ساعت 16 اولين جلسه تمريني تيم فوتبال ملوان در استاديوم تختي انزلي انجام شود اما هيات فوتبال انزلي گفته است که اجازه استفاده از زمين را به باشگاه نخواهد داد. هيات فوتبال دليل اين کار را بدهي نزديک به 100 ميليوني باشگاه ملوان طبق قرارداد في‌مابين به هيات فوتبال انزلي از فصل گذشته عنوان کرده است.

به گزارش ايسنا،بايد ديد آيا تا زمان تمرين اتفاق خاصي رخ خواهد داد يا ملوان اجازه تمرين در استاديوم تختي را نخواهد دا :!: :!:
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » شنبه ژوئن 01, 2013 10:05 am

:lol: :lol: :lol: :lol: ها ها ها :D :D :D
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژوئن 01, 2013 10:24 am

[quote:7c0f1b65a3="saluk"]عابدینی:با سند و مدرک به دولت نمره مردودی می دهم/ مردم باورهایشان را از دست داده اند

پ.ن: در این مصاحبه دنبال خبری از داماش نباشید /5/[/quote:7c0f1b65a3]
دوست عزیز اینقدر زووم نکنید "منم متنفرم که عابدینی از تیم دیگه حرف میزنه
امــا انصافا خودت رو جای عابدینی بذار"مسلکی که داره(رک"نترس"بی جواب نذاشتن "و....) می شد کـه جواب سوال رو ندی؟
مثلا خبرنگار میپرسه نظرت در مورد یک استاندار سابق در مورد انتخابات چیـه؟!
عابدینی: دامـاش گل های گله "داماش قهرمان میشه!:)
خب خبرنگار طراح سوال هستش چظور میشه کـه جواب نداد یا در مورد چیز دیگه جواب داد.
مثال:رادنی عزیز برای سایت گل یک گزارش بلندبالا تهیه میکنه و آخرش میگه نظرتون در مورد ورود علی دایی به لنگ چیه؟!این سوال از فتح ا... زاده بپرسن وجدانا جواب میده چه برسه به عابدینی .(امـا کار رادنی خیلی عجیب بود با این همه حساسیت چرا این سوال رو پرسید !)
----
دوستان نقد و انتقاد بکنید امـا یه ماجرا رو مثل ایرانی ها لؤس نکنید !مثل پراید .
الان همه دوستان گل وارشی ته جمله سحر نزدیک است رو بعنوان تیکه میندازن"به عنوان خنده شاید جذاب باشه امـا دقت کردین که دیگه آقای سراوانی خبری نداده از اون موقع ؟
وقتی ماجرا به مسخره کردن میرسه دل چرکین بشه "کسی دیگه راغب بکاری نمیشه امـا نقد بشه یا انتقادی بشه شخص پیگیرتر میشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژوئن 01, 2013 10:41 am

[quote:e1e72d6ad6="mahyarmaya"][quote:e1e72d6ad6="saluk"]عابدینی:با سند و مدرک به دولت نمره مردودی می دهم/ مردم باورهایشان را از دست داده اند

پ.ن: در این مصاحبه دنبال خبری از داماش نباشید /5/[/quote:e1e72d6ad6]
امــا انصافا خودت رو جای عابدینی بذار"مسلکی که داره(رک"نترس"بی جواب نذاشتن "و....) می شد کـه جواب سوال رو ندی؟
مثال:رادنی عزیز برای سایت گل یک گزارش بلندبالا تهیه میکنه و آخرش میگه نظرتون در مورد ورود علی دایی به لنگ چیه؟!این سوال از فتح ا... زاده بپرسن وجدانا جواب میده چه برسه به عابدینی .(امـا کار رادنی خیلی عجیب بود با این همه حساسیت چرا این سوال رو پرسید !)
----
الان همه دوستان گل وارشی ته جمله سحر نزدیک است رو بعنوان تیکه میندازن"به عنوان خنده شاید جذاب باشه امـا دقت کردین که دیگه آقای سراوانی خبری نداده از اون موقع ؟
وقتی ماجرا به مسخره کردن میرسه دل چرکین بشه "کسی دیگه راغب بکاری نمیشه امـا نقد بشه یا انتقادی بشه شخص پیگیرتر میشه .[/quote:e1e72d6ad6]

مهیار جان بنده یکی از مریدان شما در وارش هستم و ارادت خاصی نسبت به شما دارم, ولی با این صحبت شما و تحلیلی که ارائه کردید مخالفم

این ماییم که مسخره شدیم - این ماییم که دوزار برای حرفمون ارزش قائل نشدن

اتفاقا چطور وقتی ما اینجا حرف سیاسی می زنیم مدیریت به حق تذکر میده و میگه برای سایت بد میشه ولی آقای مدیرعامل در عین حالی که میدونه داماش دست قوه قضاییه هست و روی خودش هم حساسیت وجود داره حرف سیاسی میزنه که ممکنه ضربش به داماش برسه - چطور وقتی این همه ازش خواسته میشه تورو به ارواح رفتگانت قسم در مورد پس پس حرف نزن, حرف میزنه و عملا با بی توجهی به حرف ما و اصرار بر مواضع گذشته خودش ما رو مسخره خودش میکنه

حمزه قبلا یه متن خوبی نوشت گفت مگه پس پس به جز ایشون پیشکسوت دیگه ای نداره؟؟ - والا منم جای سربدار روباهیان بودم اعصابم خورد میشد

اتفاقا الان این ماییم که داریم نقد میکنیم و در عین حال داریم مسخره هم میشیم

اینقدر صبر کردیم و کوتاه اومدیم که به کف مطالباتمون هم رضایت دادیم هرچند همونم ازمون دریغ میکنند !!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط saluk » شنبه ژوئن 01, 2013 10:44 am

[quote:afb9cac654="mahyarmaya"][quote:afb9cac654="saluk"]عابدینی:با سند و مدرک به دولت نمره مردودی می دهم/ مردم باورهایشان را از دست داده اند

پ.ن: در این مصاحبه دنبال خبری از داماش نباشید /5/[/quote:afb9cac654]
----
وقتی ماجرا به مسخره کردن میرسه دل چرکین بشه "کسی دیگه راغب بکاری نمیشه امـا نقد بشه یا انتقادی بشه شخص پیگیرتر میشه .[/quote:afb9cac654]

البته هرکی نظر خودشو داره اما من فکر میکونم انتقاد بی توهین مشکلی نداره،مگر اینکه بخواید با شور حسینی فضا رو بسته کنید و قدیسه بسازید!!

از نظر من این مصاحبه ها زمانی جای اعتراض نداره که به توهین دزد بزرگ جوابی داده میشد یا یه مصاحبه کوتاهی جداگانه از داماش در کنارش بود

واسه من داماش مهمه واسه همین وقتی احساس میکنم داره کم لطفی میشه دلیلی واسه سکوت نمیبینم

موفق باشید
نماد کاربر
saluk
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط milad64 » شنبه ژوئن 01, 2013 11:00 am

****/23/ /23/ /23/
نماد کاربر
milad64
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژوئن 01, 2013 11:02 am

[quote:d974b476a4="sepidroudi"][quote:d974b476a4="mahyarmaya"][quote:d974b476a4="saluk"]عابدینی:با سند و مدرک به دولت نمره مردودی می دهم/ مردم باورهایشان را از دست داده اند

پ.ن: در این مصاحبه دنبال خبری از داماش نباشید /5/[/quote:d974b476a4]
----
وقتی ماجرا به مسخره کردن میرسه دل چرکین بشه "کسی دیگه راغب بکاری نمیشه امـا نقد بشه یا انتقادی بشه شخص پیگیرتر میشه .[/quote:d974b476a4]

مهیار جان بنده یکی از مریدان شما در وارش هستم و ارادت خاصی نسبت به شما دارم, ولی با این صحبت شما و تحلیلی که ارائه کردید مخالفم

این ماییم که مسخره شدیم - این ماییم که دوزار برای حرفمون ارزش قائل نشدن

اتفاقا چطور وقتی ما اینجا حرف سیاسی می زنیم مدیریت به حق تذکر میده و میگه برای سایت بد میشه ولی آقای مدیرعامل در عین حالی که میدونه داماش دست قوه قضاییه هست و روی خودش هم حساسیت وجود داره حرف سیاسی میزنه که ممکنه ضربش به داماش برسه - چطور وقتی این همه ازش خواسته میشه تورو به ارواح رفتگانت قسم در مورد پس پس حرف نزن, حرف میزنه و عملا با بی توجهی به حرف ما و اصرار بر مواضع گذشته خودش ما رو مسخره خودش میکنه

حمزه قبلا یه متن خوبی نوشت گفت مگه پس پس به جز ایشون پیشکسوت دیگه ای نداره؟؟ - والا منم جای سربدار روباهیان بودم اعصابم خورد میشد

اتفاقا الان این ماییم که داریم نقد میکنیم و در عین حال داریم مسخره هم میشیم

اینقدر صبر کردیم و کوتاه اومدیم که به کف مطالباتمون هم رضایت دادیم هرچند همونم ازمون دریغ میکنند !!!![/quote:d974b476a4]
معین جــان شرمنده نکن مارو آبرار.بزرگوارید دوست عزیز.
موضع من در در مورد سیاسی حرف زدن عابدینی در این شرایط دامـاش بصلاح نباشه امـا تدبیر من کجـا عابدینی کجـــــــا.
معین جان امـا هنوز به حرفم ایمان دارم از فتح ا... زاده هم بپرسن در مورد کریمی و علی دایی جواب میده .
--------
saluk :منم مثل شما کاربر هستم "نـه مدیر سایت هستم نه مدیر روابط عمومی.نظر دادم و شور حسینی برپـا نکردم که آبرار.
در ضمن همیشه این ترس رو داشتم که مدیری که مردمی باشه و رک و صمیمی هستش تمسخر باعث نشه که نزدیک بودن رو دلیل بدونه.
موفق باشید
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » شنبه ژوئن 01, 2013 11:08 am

[quote:850364aa41="milad64"]****/23/ /23/ /23/[/quote:850364aa41]

در اولین کامنت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/

یارو منشوریه ، خوده منشوریه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » شنبه ژوئن 01, 2013 11:24 am

[quote:33d64a2fa2="keyvan"][quote:33d64a2fa2="milad64"]*****/23/ /23/ /23/[/quote:33d64a2fa2]

در اولین کامنت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/

یارو منشوریه ، خوده منشوریه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:33d64a2fa2]
:D
آخرين ويرايش توسط eshgh-damash on شنبه ژوئن 01, 2013 11:57 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 6 مهمان