[quote:d974b476a4="sepidroudi"][quote:d974b476a4="mahyarmaya"][quote:d974b476a4="saluk"]عابدینی:با سند و مدرک به دولت نمره مردودی می دهم/ مردم باورهایشان را از دست داده اند
http://www.zendeginews.com/news.aspx?id=42196
پ.ن: در این مصاحبه دنبال خبری از داماش نباشید

[/quote:d974b476a4]
دوست عزیز اینقدر زووم نکنید "منم متنفرم که عابدینی از تیم دیگه حرف میزنه
امــا انصافا خودت رو جای عابدینی بذار"مسلکی که داره(رک"نترس"بی جواب نذاشتن "و....) می شد کـه جواب سوال رو ندی؟
مثلا خبرنگار میپرسه نظرت در مورد یک استاندار سابق در مورد انتخابات چیـه؟!
عابدینی: دامـاش گل های گله "داماش قهرمان میشه!:)
خب خبرنگار طراح سوال هستش چظور میشه کـه جواب نداد یا در مورد چیز دیگه جواب داد.
مثال:رادنی عزیز برای سایت گل یک گزارش بلندبالا تهیه میکنه و آخرش میگه نظرتون در مورد ورود علی دایی به لنگ چیه؟!این سوال از فتح ا... زاده بپرسن وجدانا جواب میده چه برسه به عابدینی .(امـا کار رادنی خیلی عجیب بود با این همه حساسیت چرا این سوال رو پرسید !)
----
دوستان نقد و انتقاد بکنید امـا یه ماجرا رو مثل ایرانی ها لؤس نکنید !مثل پراید .
الان همه دوستان گل وارشی ته جمله سحر نزدیک است رو بعنوان تیکه میندازن"به عنوان خنده شاید جذاب باشه امـا دقت کردین که دیگه آقای سراوانی خبری نداده از اون موقع ؟
وقتی ماجرا به مسخره کردن میرسه دل چرکین بشه "کسی دیگه راغب بکاری نمیشه امـا نقد بشه یا انتقادی بشه شخص پیگیرتر میشه .[/quote:d974b476a4]
مهیار جان بنده یکی از مریدان شما در وارش هستم و ارادت خاصی نسبت به شما دارم, ولی با این صحبت شما و تحلیلی که ارائه کردید مخالفم
این ماییم که مسخره شدیم - این ماییم که دوزار برای حرفمون ارزش قائل نشدن
اتفاقا چطور وقتی ما اینجا حرف سیاسی می زنیم مدیریت به حق تذکر میده و میگه برای سایت بد میشه ولی آقای مدیرعامل در عین حالی که میدونه داماش دست قوه قضاییه هست و روی خودش هم حساسیت وجود داره حرف سیاسی میزنه که ممکنه ضربش به داماش برسه - چطور وقتی این همه ازش خواسته میشه تورو به ارواح رفتگانت قسم در مورد پس پس حرف نزن, حرف میزنه و عملا با بی توجهی به حرف ما و اصرار بر مواضع گذشته خودش ما رو مسخره خودش میکنه
حمزه قبلا یه متن خوبی نوشت گفت مگه پس پس به جز ایشون پیشکسوت دیگه ای نداره؟؟ - والا منم جای سربدار روباهیان بودم اعصابم خورد میشد
اتفاقا الان این ماییم که داریم نقد میکنیم و در عین حال داریم مسخره هم میشیم
اینقدر صبر کردیم و کوتاه اومدیم که به کف مطالباتمون هم رضایت دادیم هرچند همونم ازمون دریغ میکنند !!!![/quote:d974b476a4]
معین جــان شرمنده نکن مارو آبرار.بزرگوارید دوست عزیز.
موضع من در در مورد سیاسی حرف زدن عابدینی در این شرایط دامـاش بصلاح نباشه امـا تدبیر من کجـا عابدینی کجـــــــا.
معین جان امـا هنوز به حرفم ایمان دارم از فتح ا... زاده هم بپرسن در مورد کریمی و علی دایی جواب میده .
--------
saluk :منم مثل شما کاربر هستم "نـه مدیر سایت هستم نه مدیر روابط عمومی.نظر دادم و شور حسینی برپـا نکردم که آبرار.
در ضمن همیشه این ترس رو داشتم که مدیری که مردمی باشه و رک و صمیمی هستش تمسخر باعث نشه که نزدیک بودن رو دلیل بدونه.
موفق باشید