[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » جمعه مه 31, 2013 5:08 am

شاید ای یکشنبه بیاید،شاید....
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه مه 31, 2013 9:48 am

تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 31, 2013 9:55 am

امیدواریم تا یک بازیکن به اروپا ترانسفر بشود و باعث گردد که جوانانی که دنبال باشگاه مناسب می گردند یک نیم نگاهی به داماش داشته باشند.

سایت گل – امیر عابدینی مدیرعامل داماش گیلان در گفتگو با برنامه سکو شبکه باران از وقوع اتفاقاتی خوش در یکشنبه آینده برای این باشگاه شمالی خبر داد. وی که به صورت تلفنی روی خط این برنامه آمده بود در پاسخ به پرسش مجتبی پوربخش مجری و تهیه کننده سکو، مبنی بر خروج بازیکنان سرشناس این تیم از جمله: حسین ابراهیمی، جهانبخش، نظیف کار، آبشک و.. گفت:

ببینید جهانبخش در حال ترانسفر شدن به خارج از کشور است و با هماهنگی کامل ما انجام می شود و امیدواریم تا یک بازیکن به اروپا ترانسفر بشود و باعث گردد که جوانانی که دنبال باشگاه مناسب می گردند یک نیم نگاهی به داماش داشته باشند. چون وقتی اینجا برای کسی فرصتی پیش بیاید ما فرصت سوزی نمی کنیم.

در مورد حسین ابراهیمی، اگر او بیاید و با هم مذاکره کنیم بنده اینجا عرض می کنم که رقمی که به آقای ابراهیمی پیشنهاد کردند و ایشان و باشگاه نفت اعلام کرده 400 میلیون تومان است و بنده اینجا عرض می کنم و شهادت می دهم در جلوی مردم گیلان اعلام می کنم که ما 450 میلیون تومان به حسین خواهیم داد، تا او بماند. بهانه را از ایشان خواهیم گرفت. حسین ابراهیمی متعلق به این شهر است و متعلق به این باشگاه است. آبشک و نظیف کار قطعا الان نگران بعضی مسایل مالی هستند و بنده عرض می کنم مسایل مالی به زودی حل خواهد شد و اتفاقات میمونی در حال افتادن است و من نوید روزهای خوشی را از دوستانمان شنیدم و امکان اینکه سال آینده دیگر این مشکلات را نداشته باشیم بسیار زیاد است.

وی در ادامه در ارتباط با مشکلات مالی که در این دو ساله به شدت گریبان این تیم را گرفته است و احتمال رفتن سایر بازیکنان، چنین گفت:

من در اول سال قراردادهای بچه ها را با تخفیف منعقد کردم. با خلف وعده هایی که دوستان و خریدار ما ایجاد کردند، باز هم بچه های ما ایستادند. هارمونی فوتبالی که در ایران نشان دادند در برابر سپاهان و استقلال بی نظیر بود و به همین دلیل دست ما را امسال بازگذاشتند که زیاد نگران بازیکنان جدید نباشیم. 3،4 بازیکن تازه نیاز داریم که خواهیم گرفت. ابوذر رحیمی قراردادش را با ما تمدید کرد و می ماند.نگرانی ما این بود که ابوذر برود و او حالا خواهد ماند.

درباره سایر بچه ها هم که به ریش سپید ما احترام می گذارند وقتی ما ریش گرو بگذاریم معمولا می مانند. ضمن اینکه واقعیت مطلب این است که وقتی فدراسیون نام سیزده باشگاه بدهکار را اعلام کرد ما جز آنها نبودیم.البته این اعتباری است و نه اینکه بدهکار نباشیم. این حسن نیت بازیکنان ما را نشان می دهد. حسن نیت طلبکاران ما را نشان می دهد و اینکه آنها به یک ریشه ای اعتقاد دارند. ریشه ی داماش، و آن شرایطی که ما در بحران داشتیم. من از همه آنها ممنونم که باعث آبرو داری شدند. تا حالا صبوری کردند. بنده هم اینجا به طرفدارهای داماش اعلام می کنمکه داماش سال آینده هم بازیهایش را با موفقیت حاضر خواهد شد و مسیر کارش را رقم خواهد زد.

عابدینی درباره اینکه گفته بود ناظمی و دارکو فعلا گزینه ما برای سرمربی و مربی هستند، گفت:

من دوست ندارم که از لغت فعلا برای سرمربی گری ناظمی استفاده کنیم. من به آنها اعتقاد دارم مگر اینکه اتفاقی بیفتد که از دست من خارج باشد.

وی در پاسخ به اینکه "چه تضمینی وجود دارد داستان هرندی برای ناظمی تکرار نشود، چرا که شما گفته بودید اخراج هرندی و آمدن من تصمیم من نبود و خواسته آقای قویدل بود!" چنین گفت:

من سکوت کرده بودم درباره علت جدایی هرندی و آمدن درخشان و حالا شما علنی کردید. بله درست است. اما من از آقای هرندی پیش از آمدن به داماش در کار مربی گری سابقه ای نداشتماما از آقای ناظمی و دارکو این سابقه را دارم. من مخالف آقای درخشان بودم و چگونه رفتن آقای هرندی هم برای من مساله بود. دلم نمی خواست هرندی اینگونه برود. ولی به هر حال این اتفاق افتاد.سال سختی را پشت سر گذاشتیم.اما با عاقبت خیر به پایان رسید.امیدوار هستم سال جدید را به گونه ای شروع کنیم که دیگر نگرانی های ما کمتر شود.
مدیرعامل داماش گیلان درباره موعد رسیدن این خبرهای خوش چنین گفت:

خبرهای خوشی روز یکشنبه در یک نشستی که خواهد بود قرار است اتفاق بیفتد و من آنها و تصمیماتی که خواهیم گرفت را در اختیار رسانه ها قرار خواهم داد. جا دارد اینجا از مسئولان استان، از آقای فرماندار تشکر کنم. از رییس هیات فوتبال استان که پا به پای ما و کنار ما ایستاد و کار را به دست گرفت تا این نتایج بدست آمد، تقدیر کنم. از همه تشکر می کنم و دست مردم را می بوسم و به خدمت گذارانی که به مردم خدمت صادقانه می کنند درود می فرستم
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 87?ICID=OP
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 10:16 am

[quote:950b4ea4c9="siabagh"]آمار چند نظر سنجي حاكي از....

http://www.webgozar.com/poll/results.aspx

http://www.meiar92.ir/indx.html

http://entekhabat.irancarpet.org/tag/%D ... %D8%AA-92/

http://www.1abzar.com/abzar/nazarsanji- ... 8%B1%D9%81[/quote:950b4ea4c9]

جالبه !!!
این دو نفر کاندیدای درجه 1 اصلاح طلبان هم نیستند! با این وجود در صدر آمار هستند
جالبتر اینکه در یکی از این سایتها درصد آرا سفید و گزینه رای نمیدهم از دو نفر از کاندیدها بیشتره!!!
ادامه حرفها باعث کشیده شدن بحث به سیاست میشه ،
وا بَدن
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 31, 2013 10:20 am

[color=red:0e85262f4d]دوستان شبکه 1 قراره برنامه منظاره هر 8 کاندید باهم پخش کنه . [/color:0e85262f4d]
[color=black:0e85262f4d]فکر میکنم نزدیک به آغازش هست . [/color:0e85262f4d]
[color=blue:0e85262f4d]ببینید بد نیست ، سحر نزدیک هست (با سحر داماش متفاوت هستا) [/color:0e85262f4d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه مه 31, 2013 10:31 am

[quote:e68f761959="ali_damashi"]واقعیت مطلب این است که وقتی فدراسیون نام سیزده باشگاه بدهکار را اعلام کرد ما جز آنها نبودیم.البته این اعتباری است و نه اینکه بدهکار نباشیم. این حسن نیت بازیکنان ما را نشان می دهد. حسن نیت طلبکاران ما را نشان می دهد و اینکه آنها به یک ریشه ای اعتقاد دارند. ریشه ی داماش، و آن شرایطی که ما در بحران داشتیم. من از همه آنها ممنونم که باعث آبرو داری شدند. تا حالا صبوری کردند.[/quote:e68f761959]
نکته داره .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 10:31 am

[quote:038bf1a8fa="miladcivil"][color=red:038bf1a8fa]دوستان شبکه 1 قراره برنامه منظاره هر 8 کاندید باهم پخش کنه . [/color:038bf1a8fa]
[color=black:038bf1a8fa]فکر میکنم نزدیک به آغازش هست . [/color:038bf1a8fa]
[color=blue:038bf1a8fa]ببینید بد نیست ، سحر نزدیک هست (با سحر داماش متفاوت هستا) [/color:038bf1a8fa][/quote:038bf1a8fa]

میلاد جان دقیقا ساعت چند قراره پخش بشه؟ اسم برنامه چی هست چون توی جدول پخش برنامههای شبکه 1چیزی نزده!!

http://ch1.iribtv.ir/index.php?option=c ... Itemid=458
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 31, 2013 10:36 am

[quote:71f0dda095="The_King_of_rasht"][quote:71f0dda095="miladcivil"][color=red:71f0dda095]دوستان شبکه 1 قراره برنامه منظاره هر 8 کاندید باهم پخش کنه . [/color:71f0dda095]
[color=black:71f0dda095]فکر میکنم نزدیک به آغازش هست . [/color:71f0dda095]
[color=blue:71f0dda095]ببینید بد نیست ، سحر نزدیک هست (با سحر داماش متفاوت هستا) [/color:71f0dda095][/quote:71f0dda095]

میلاد جان دقیقا ساعت چند قراره پخش بشه؟ اسم برنامه چی هست چون توی جدول پخش برنامههای شبکه 1چیزی نزده!!

http://ch1.iribtv.ir/index.php?option=c ... Itemid=458[/quote:71f0dda095]

[color=red:71f0dda095]دقیقا ساعت 4 ، [/color:71f0dda095][color=blue:71f0dda095]هر 8 کاندید به صورت زنده مناظره دارن ![/color:71f0dda095][list]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 31, 2013 10:37 am

[quote:ad1cf513e4="The_King_of_rasht"][quote:ad1cf513e4="miladcivil"][color=red:ad1cf513e4]دوستان شبکه 1 قراره برنامه منظاره هر 8 کاندید باهم پخش کنه . [/color:ad1cf513e4]
[color=black:ad1cf513e4]فکر میکنم نزدیک به آغازش هست . [/color:ad1cf513e4]
[color=blue:ad1cf513e4]ببینید بد نیست ، سحر نزدیک هست (با سحر داماش متفاوت هستا) [/color:ad1cf513e4][/quote:ad1cf513e4]

http://ch1.iribtv.ir/index.php?option=c ... Itemid=458[/quote:ad1cf513e4]

حمزه جان الان مجری برنامه گفت ساعت 16 شروع میشه
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط moji » جمعه مه 31, 2013 11:12 am

[img:198517c184]http://8pic.ir/images/95469371616386812877.jpg[/img:198517c184]
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه مه 31, 2013 1:55 pm

[quote:af52dfa7ed="RASHTBOY"][b:af52dfa7ed][color=blue:af52dfa7ed]400 نقد به از 450نسیه[/color:af52dfa7ed] [/b:af52dfa7ed][/quote:af52dfa7ed]

جالبه اگه برگرده پایان فصل از اون 450تاهم فقط 10درصدشو میگیره
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه مه 31, 2013 2:01 pm

[quote:cd9bfac6c6="shervin1381"][quote:cd9bfac6c6="RASHTBOY"][b:cd9bfac6c6][color=blue:cd9bfac6c6]400 نقد به از 450نسیه[/color:cd9bfac6c6] [/b:cd9bfac6c6][/quote:cd9bfac6c6]

جالبه اگه برگرده پایان فصل از اون 450تاهم فقط 10درصدشو میگیره[/quote:cd9bfac6c6]
شما از کجا مطمئنی برادر اینقدر.فقط فاز منفی تا کی... :?:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 31, 2013 5:23 pm

بانوان فوتسالیست داماش گیلان نوشهر را شکست دادند
در جریان هفته دهم از دور برگشت لیگ برتر فوتسال بانوان کشور تیم داماش گیلان در رشت با اختلاف سه گل مهمان خود شورای شهر نوشهر را شکست داد.

به گزارش فارس از رشت، تیم فوتسال بانوان داماش گیلان امروز در چارچوب هفته دهم از دور برگشت لیگ برتر فوتسال بانوان کشور در سالن آتش نشانی این شهر میزبان شورای شهر نوشهر بود و در پایان با نتیجه 4 بر یک مهمان خود را شکست داد.

نسا احدی، چهار گل داماش را در دقایق دو، 25، 30 و 40 به ثمر رساند و تک گل شورای شهر نوشهر را آذر موسوی در دقیقه 9 بازی وارد دروازه داماش کرد و مدینه دین محمدی از داماش گیلان از داور این دیدار کارت زرد گرفت.

قضاوت این دیدار به عهده فاطمه کمندی از تهران و دیانا عبد الله زاده از خوزستان بود و ملینا شفیع نژاد از گیلان به عنوان داور سوم و سمیرا بیگدلی از تهران به عنوان وقت نگهدار داور این دیدار را همراهی کردند.

در دقیقه 35 مسابقه مقرب زادحسینعلی از داماش با وجود داشتن موقعیت گل با انجام حرکت جوانمردانه به دلیل مصدومیت بازیکن نوشهر توپ را به خارج از زمین هدایت کرد و مورد تشویق تیم حریف و تماشاگران قرار گرفت.

*مسئولان ورزش از بانوان داماش گیلان حمایت مالی کنند

سرمربی تیم فوتسال بانوان داماش گیلان در پایان این مسابقه در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به مشکلات داماش اظهار کرد: تیم فوتسال بانوان داماش با کمک هیئت فوتبال مسابقه می دهد و نیازمند حمایت است.

معصومه جهانچی ادامه داد: سرمایه داران و ارگان های دولتی اگر یک درصد بودجه خود را صرف ورزش بانوان استان کنند مشکل تیم برطرف می شود.

وی با اشاره به حمایت امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش از تیم فوتسال اذعان کرد:مدتی این حمایت ادامه داشت اما باشگاه پول ندارد که به ما کمک کند و تیم را به هیئت فوتبال استان داد که هیئت تنها خرج سفرهای ما را می دهد.

سرمربی تیم فوتسال بانوان داماش گیلان با بیان اینکه بانوان داماش سالن برای تمرین ندارند و تنها مانند یک مهمان برای مسابقه در رشت حاضر می شوند، تصریح کرد: بازیکنان این تیم تمام توان خود را در بازی گذاشتند و خوب بازی کردند اما پرسپولیس توانست و نتیجه گرفت.

وی اضافه کرد: امیدواریم تیم داماش که هشت سال سابقه حضور در لیگ برتر فوتسال بانوان را دارد حفظ شود و مسئولان به داد تیم داماش بانوان برسند.

جهانچی خاطرنشان کرد: تبلیغات زیادی برای ورزش و جوانان در استان صورت می گیرد اما اگر از این جوانان حمایت نشود سال بعد تیم متلاشی می شود.

به گفته وی، تیم فوتسال داماش در هفته یازدهم مهمان تیم صنعت نفت آبادان است.

---------------------------------------------------------------------------
پ ن . از وارش اسپرت انتظار میره خبر های بانوان داماش رو هم روی خروجی سایت کار کنند
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه مه 31, 2013 5:36 pm

[img:b3a1b8ed90]http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_27092.jpeg[/img:b3a1b8ed90]

عکس بالا رو حتماً تو تلویزیون دیدین و دکتر عارف گفت جاذبه توریستی
بقیه هم گفتند تو ایران هست و رفتیم دیدیم و معدن هست

اما جالبه بدونید تصویر بالا معدن Bingham Canyon در جنوب غربی آمریکا هست و امروز به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری و تاریخی آمریکا ازش اسم برده میشه.

It was designated a National Historic Landmark in 1966 under the name Bingham Canyon Open Pit Copper Mine.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bingham_Canyon_Mine
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه مه 31, 2013 7:30 pm

آقا من یه مدتی نبودم ،یکم مشکل پیدا کردم !! الان بحث سر چی هست ؟ معدن ؟ سحر ؟ مناظره ؟ عکس ؟ فروزان ؟ ملوان ؟ عابدینی ؟ انزلیچی ؟ کریمی ؟ درودگر ؟
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان