[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 29, 2013 3:52 pm

[quote:cb9afed2a0="eshgh-damash"]تو پست آبشک میشه از حاجی زاده استفاده کرد[/quote:cb9afed2a0]

چرا حاجي زاده ...رضا كاردوست داريم مثل شير ..با تمام وجود ميتونه بازي كنه :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه مه 29, 2013 3:53 pm

[quote:fc9fb54378="popo131"][quote:fc9fb54378="eshgh-damash"]تو پست آبشک میشه از حاجی زاده استفاده کرد[/quote:fc9fb54378]

چرا حاجي زاده ...رضا كاردوست داريم مثل شير ..با تمام وجود ميتونه بازي كنه :wink:[/quote:fc9fb54378]
اینم حرفیه
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 29, 2013 4:44 pm

[img:03cb51bdaa]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1392/2/KA-3.jpg[/img:03cb51bdaa]

امیر عابدینی در این گفتگو به بخش های مهمی از زندگی شخصی و فوتبالی اش در ایران پرداخته است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،مجله کیهان ورزشی گفتگوی مفصلی با امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص زندگی شخصی و مسیر فوتبالی ایشان انجام داده است.
عین بخش دوم مصاحبه منتشر شده در کیهان ورزشی با امیر عابدینی را در ادامه مشاهده می کنید:

برای دیدن سایز بزرگ تصاویر روی آنها کلیک کنید

http://www.damashsc.com/fa/images/stori ... 281%29.jpg

http://www.damashsc.com/fa/images/stori ... 282%29.jpg

http://www.damashsc.com/fa/images/stori ... 283%29.jpg

http://www.damashsc.com/fa/images/stori ... 284%29.jpg

http://www.damashsc.com/fa/images/stori ... 285%29.jpg

http://www.damashsc.com/fa/images/stori ... 286%29.jpg
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه مه 29, 2013 4:45 pm

[quote:a72c72ed86="sepidroudi"]واسه پروژه ام هر چی تحلیل میکنم و هر بلایی سرش میارم به جواب مطلوب نمیرسم :o

حالا جواب مورد نظر 9میلی متر هست که من 3 میلیمتر میارم - آخه 6 میلیمتر هم ارزش داره که من گرفتار شدم و می اعصاب داغان بوبوسته :D :roll:[/quote:a72c72ed86]

معین تو داداش داری ؟؟؟توی خاتم الانبیا میاد؟؟؟؟یه کیو دیدم اونجا توی راه پلش اصن کپی تو بود
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه مه 29, 2013 4:57 pm

[quote:a24e104982="havadarehamishegi"][quote:a24e104982="sepidroudi"]واسه پروژه ام هر چی تحلیل میکنم و هر بلایی سرش میارم به جواب مطلوب نمیرسم :o

حالا جواب مورد نظر 9میلی متر هست که من 3 میلیمتر میارم - آخه 6 میلیمتر هم ارزش داره که من گرفتار شدم و می اعصاب داغان بوبوسته :D :roll:[/quote:a24e104982]

معین تو داداش داری ؟؟؟توی خاتم الانبیا میاد؟؟؟؟یه کیو دیدم اونجا توی راه پلش اصن کپی تو بود[/quote:a24e104982]

من از دارو دنیا یه داداش دارم که 8 سالی ازم بزرگتره و تهران زندگی میکنه - شبیه هم هستیم ولی کپی نیستیم
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مه 29, 2013 5:04 pm

[quote:99bb62af19="sepidroudi"][quote:99bb62af19="havadarehamishegi"][quote:99bb62af19="sepidroudi"]واسه پروژه ام هر چی تحلیل میکنم و هر بلایی سرش میارم به جواب مطلوب نمیرسم :o

حالا جواب مورد نظر 9میلی متر هست که من 3 میلیمتر میارم - آخه 6 میلیمتر هم ارزش داره که من گرفتار شدم و می اعصاب داغان بوبوسته :D :roll:[/quote:99bb62af19]

معین تو داداش داری ؟؟؟توی خاتم الانبیا میاد؟؟؟؟یه کیو دیدم اونجا توی راه پلش اصن کپی تو بود[/quote:99bb62af19]

من از دارو دنیا یه داداش دارم که 8 سالی ازم بزرگتره و تهران زندگی میکنه - شبیه هم هستیم ولی کپی نیستیم[/quote:99bb62af19]

آیا اون شخصی که روز بازی با سپاهان توی استادیوم کنارت بود برادرت بود؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه مه 29, 2013 5:21 pm

[quote:d1b2760cca="The_King_of_rasht"][quote:d1b2760cca="sepidroudi"][quote:d1b2760cca="havadarehamishegi"][quote:d1b2760cca="sepidroudi"]واسه پروژه ام هر چی تحلیل میکنم و هر بلایی سرش میارم به جواب مطلوب نمیرسم :o

حالا جواب مورد نظر 9میلی متر هست که من 3 میلیمتر میارم - آخه 6 میلیمتر هم ارزش داره که من گرفتار شدم و می اعصاب داغان بوبوسته :D :roll:[/quote:d1b2760cca]

معین تو داداش داری ؟؟؟توی خاتم الانبیا میاد؟؟؟؟یه کیو دیدم اونجا توی راه پلش اصن کپی تو بود[/quote:d1b2760cca]

من از دارو دنیا یه داداش دارم که 8 سالی ازم بزرگتره و تهران زندگی میکنه - شبیه هم هستیم ولی کپی نیستیم[/quote:d1b2760cca]

آیا اون شخصی که روز بازی با سپاهان توی استادیوم کنارت بود برادرت بود؟[/quote:d1b2760cca]

نه حمزه جان - برادرم سالیان سال هست که ورزشگاه نمیاد!!!!!!! - اونی که سمت راستم نشسته بود پسر عموم بود (ایشون همون لیورپولی تیر هست که تازگی با نام کاربری september عضو شده و هنوز ما رو مفتخر به کامنت گذاشتن نکرده و همیشه و همه جا چه بازیهای داماش و چه سپیدرود با هم هستیم- زاک بیست و باحالی ایسه :arrow: )
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه مه 29, 2013 5:26 pm

[quote:6c0846feea="sepidroudi"]واسه پروژه ام هر چی تحلیل میکنم و هر بلایی سرش میارم به جواب مطلوب نمیرسم :o

حالا جواب مورد نظر 9میلی متر هست که من 3 میلیمتر میارم - آخه 6 میلیمتر هم ارزش داره که من گرفتار شدم و می اعصاب داغان بوبوسته :D :roll:[/quote:6c0846feea]

معین جان غم اخرت باشه،درکت میکنم :D
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » چهارشنبه مه 29, 2013 6:39 pm

[size=18:2b8feac1e1]آقا مازیاری که تهدید کردی اون تایپک رو میخای ببندی.مگه بچه ها چی گفتن؟آخه عزیزه من .من خودم به شخصه دارم دیوونه میشم به خدا.هر کس هر چی میخاد میگه و هر توهینی میخاد میکنه.ما هم که دستمون به هیجا بند نیست.
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه مه 29, 2013 6:44 pm

[quote:9d0c75a176="armilad"][size=18:9d0c75a176]آقا مازیاری که تهدید کردی اون تایپک رو میخای ببندی.مگه بچه ها چی گفتن؟آخه عزیزه من .من خودم به شخصه دارم دیوونه میشم به خدا.هر کس هر چی میخاد میگه و هر توهینی میخاد میکنه.ما هم که دستمون به هیجا بند نیست.[/quote:9d0c75a176]

میتونی توو شبکه های اجتماعی بهش فحش بدی یا هرچی که دوس داری ... میتونی ایمیل بزنی به باشگاه.... میتونی بری تهران دفتر باشگاه و اتیش بزنی و.....
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه مه 29, 2013 6:44 pm

[quote:b332705ec2="sepidroudi"][quote:b332705ec2="The_King_of_rasht"][quote:b332705ec2="sepidroudi"][quote:b332705ec2="havadarehamishegi"][quote:b332705ec2="sepidroudi"]واسه پروژه ام هر چی تحلیل میکنم و هر بلایی سرش میارم به جواب مطلوب نمیرسم :o

حالا جواب مورد نظر 9میلی متر هست که من 3 میلیمتر میارم - آخه 6 میلیمتر هم ارزش داره که من گرفتار شدم و می اعصاب داغان بوبوسته :D :roll:[/quote:b332705ec2]

معین تو داداش داری ؟؟؟توی خاتم الانبیا میاد؟؟؟؟یه کیو دیدم اونجا توی راه پلش اصن کپی تو بود[/quote:b332705ec2]

من از دارو دنیا یه داداش دارم که 8 سالی ازم بزرگتره و تهران زندگی میکنه - شبیه هم هستیم ولی کپی نیستیم[/quote:b332705ec2]

آیا اون شخصی که روز بازی با سپاهان توی استادیوم کنارت بود برادرت بود؟[/quote:b332705ec2]

نه حمزه جان - برادرم سالیان سال هست که ورزشگاه نمیاد!!!!!!! - اونی که سمت راستم نشسته بود پسر عموم بود (ایشون همون لیورپولی تیر هست که تازگی با نام کاربری september عضو شده و هنوز ما رو مفتخر به کامنت گذاشتن نکرده و همیشه و همه جا چه بازیهای داماش و چه سپیدرود با هم هستیم- زاک بیست و باحالی ایسه :arrow: )[/quote:b332705ec2]

لیورپولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :roll: به نظرت نظر حمزه درموردش چیه؟؟؟ لیورپول،منچستر دشمنان خونی هم هستند...!!!! :idea: :idea: :idea:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مه 29, 2013 6:46 pm

[quote:1e041a710c="armilad"][size=18:1e041a710c]آقا مازیاری که تهدید کردی اون تایپک رو میخای ببندی.مگه بچه ها چی گفتن؟آخه عزیزه من .من خودم به شخصه دارم دیوونه میشم به خدا.هر کس هر چی میخاد میگه و هر توهینی میخاد میکنه.ما هم که دستمون به هیجا بند نیست.[/quote:1e041a710c]

برای اعلام اعتراض خود نسبت به رفتار توهین آمیز مدیر قرمز پایتخت :

تماس با مدیرعامل قرمز پایتخت : http://www1.fc-perspolis.com/ارتباط-با-مدیر-عامل

پیامک قرمز پایتخت : 20001346

ایمیل قرمز پایتخت : info@fc-perspolis.com
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 29, 2013 6:53 pm

گلشیفته فراهانی ! به قتل رسید !

واقعيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه مه 29, 2013 6:56 pm

نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه مه 29, 2013 6:56 pm

[quote:4ac4a8e9c3="popo131"]گلشیفته فراهانی ! به قتل رسید !

واقعيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![/quote:4ac4a8e9c3]

http://www.iranyan.com/4613/%D8%AA%DA%A ... D9%88.html
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 5 مهمان