[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 29, 2013 5:09 am

[quote:5f7a60e41d="pouryaR-damash"]امیر عابدینی در گفتگو با مهر:
امسال فقط از لیگ یک بازیکن می‌گیریم

http://www.mehrnews.com/detail/News/2065089[/quote:5f7a60e41d]

اگه منظورش تيم هاي هست كه افتادن ..مثل گهر ..آلمينيوم و... هست ..بگم كه بهترين كار همينه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » چهارشنبه مه 29, 2013 5:50 am

یعنی اگه واقعا مسئولین تیم، نمیتونن حرف بزنن و جواب بدن، تشریف ببرن خودشون

وسط امتحانات اومدم روحیه بگیرم ، چه ضد حالی خوردم. 8O
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه مه 29, 2013 6:38 am

میگن تو گلسار یه بچه رو کشتن ! راسته ؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nirvana » چهارشنبه مه 29, 2013 7:59 am

همچی رامسر گیلانیه و فقط تو نقشه کشوری جز مازندرانه ک ایشالا چند مدت دیگم ب گیلان برمیگرده بخاطر همینه که این پشمک این حرف مفتو زد.باید به شدت در مورد این قضیه اعتراض بشه ک دفعه بعد از این زرا نزنه مرتیکه...
Only Gilan
نماد کاربر
nirvana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 04, 2013 12:00 am

پستتوسط eparsi » چهارشنبه مه 29, 2013 8:15 am

[quote:0deb9b46d0="popo131"][quote:0deb9b46d0="pouryaR-damash"]امیر عابدینی در گفتگو با مهر:

http://www.mehrnews.com/detail/News/2065089[/quote:0deb9b46d0]

اگه منظورش تيم هاي هست كه افتادن ..مثل گهر ..آلمينيوم و... هست ..بگم كه بهترين كار همينه[/quote:0deb9b46d0]

نه آبرار منظورش تیم های لیگ دسته اول هست اونا که لیگ برتری حساب میشن
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 29, 2013 8:17 am

[quote:b655f39032="eparsi"][quote:b655f39032="popo131"][quote:b655f39032="pouryaR-damash"]امیر عابدینی در گفتگو با مهر:

http://www.mehrnews.com/detail/News/2065089[/quote:b655f39032]

اگه منظورش تيم هاي هست كه افتادن ..مثل گهر ..آلمينيوم و... هست ..بگم كه بهترين كار همينه[/quote:b655f39032]

نه آبرار منظورش تیم های لیگ دسته اول هست اونا که لیگ برتری حساب میشن[/quote:b655f39032]

بهت قول ميدم .الكي ميگه ....عابديني رو دست كم گرفتي :wink: :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Mohammad_S » چهارشنبه مه 29, 2013 8:26 am

این یعنی چی؟
یعنی واقعا این طوری بوده؟ چرا ابراهیمی این کارو کرد؟

عابدینی افزود: ابراهیمی با من قرارداد داخلی سفید دارد و باید 40 درصد قراردادش را به داماش پرداخت کند. 20 درصد این مبلغ به این دلیل است که او بازیکن زیر 23 سال است و طبق قانون فیفا باید به داماش پرداخت شود. 20 درصد دیگر هم طبق قانون نقل و انتقال به ما می‌رسد. ما در نظر داشتیم ابراهیمی را هم ترانسفر کنیم و با یک باشگاه انزلیچی هم توافق کرده بودیم ولی خودش همه چیز را خراب کرد.[b]
نماد کاربر
Mohammad_S
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 22, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه مه 29, 2013 8:51 am

[size=24:11046470a1]امیر عابدینی در گفتگو با مهر:
ابراهیمی باید 40 درصد قرادادش را به داماش بدهد/ امسال فقط از لیگ یک بازیکن می‌گیریم[/size:11046470a1]
مدیرعامل باشگاه داماش با بیان این که از فروش بازیکن و کمک‌های قوه قضاییه روزهای خوبی در انتظار این باشگاه است، گفت: امسال کادر فنی را حفظ می‌کنیم و همه خریدهایمان از لیگ یک خواهد بود.

[align=center:11046470a1][img:11046470a1]http://multimedia.mehrnews.com/Larg1/1391/11/28/IMG18522271.jpg[/img:11046470a1][/align:11046470a1]

امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص شرایط این باشگاه گفت: اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است. مسئولین قضایی کمک‌های خوبی به ما کرده اند و کمک 900 میلیونی این باشگاه در راه است. امیدواریم بتوانیم تیم را به خوبی در فصل نقل و انتقال جمع کنیم. با ترانسفر بازیکن هم بخش از بدهی‌های باشگاه را جبران خواهیم کرد.

وی در خصوص سرنوشت علیرضا جهانبخش برای پیوستن به تیم هلندی اظهار داشت: همه کارهای او انجام شده و تنها منتظر ویزای این بازیکن هستیم. قرارداد اولیه او هم به امضاء رسیده و پیراهن این بازیکن هم به ایران ارسال شده است. از فروش او یک میلیارد تومان عاید باشگاه می‌شود و خود جهانبخش نیز ماهانه 18 هزار یورو دریافت خواهد کرد.

مدیرعامل باشگاه داماش در پاسخ به این پرسش که اگر ویزای این بازیکن صادر نشود چه سرنوشتی در انتظار جهانبخش خواهد بود، گفت: دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان خواهان به خدمت گرفتن او هستند. رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان به من زنگ زد و احترام گذاشت اما به وی گفتم که قبلا پرسپولیس برای خرید او اقدام کرده بود.

عابدینی با اشاره به پیوستن حسین ابراهیمی به تیم نفت تهران خاطرنشان کرد: این بازیکن 5 سال در کنار ما بود و از او حمایت کردیم اما برخی از باشگاه‌ها که تمام سیستم اقتصادی مملکت پشت سر آنها هستند با پیشنهادهای خودشان به این بازیکنان به دنبال نابودی تیمی مثل داماش هستند که با روزمرگی روزگار می‌گذراند. باشگاه‌های نفت، پرسپولیس، سپاهان و فولاد پشتوانه‌های مالی قوی دارند.

[size=18:11046470a1]وی افزود: ابراهیمی با من قرارداد داخلی سفید دارد و باید 40 درصد قراردادش را به داماش پرداخت کند. 20 درصد این مبلغ به این دلیل است که او بازیکن زیر 23 سال است و طبق قانون فیفا باید به داماش پرداخت شود. 20 درصد دیگر هم طبق قانون نقل و انتقال به ما می‌رسد. ما در نظر داشتیم ابراهیمی را هم ترانسفر کنیم و با یک باشگاه انزلیچی هم توافق کرده بودیم ولی خودش همه چیز را خراب کرد.[/size:11046470a1]

مدیرعامل باشگاه داماش در خصوص کادر فنی و بازیکنان جدید این تیم بیان کرد: کادر فنی تیم تغییر نمی کند. با همین کادر سپاهان و استقلال را بردیم و در لیگ ماندگار شدیم بنابراین به ترکیب برنده دست نمی‌زنند. امسال خریدهای ما همه از لیگ یک هستند و از لیگ برتر بازیکن نمی‌خریم چرا که اکثر بازیکنان فصل گذشته را حفظ می‌کنیم.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه مه 29, 2013 9:10 am

خوب ها که رفتن بعد فقط از لیگ یک بازیکن بگیریم خبر خوبیه من از این فصل میترسم که قدرت تیم بشه در حد گهر درود /6/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه مه 29, 2013 9:18 am

کسی میتونه در مورد این وب یه توضیحاتی ارائه بده خیلی دوست دارم ببینم کی ادراش میکنه
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 29, 2013 9:30 am

رفتم دانشگاه براي حذف يه درس با مدير گروهمون صحبت كنه ...يكي از هم كلاسيام اون جا بود داشت انتقالي ميگرفت....گفتم چرا داري انتقالي ..گفت تو رسوا كردي ..ديوانه كردي منو ..از دست تو ..هر وقت منو ميبيني ميگي زير مايي :lol: ..بعد گفت......حاضرم راه دورتر برم تورو ديگه نبينم ...از کوچصفهان داشت ميرفت لنگرود ......شايد باور نكنين ..........ولي يك واقيته..... :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه مه 29, 2013 9:31 am

نواقص مدارک 5 باشگاه براي ارسال به کنفدراسيون

مدير روابط بين الملل سازمان ليگ از نقص مدرک 5 باشگاه ليگ برتري جهت ارسال به کنفدراسيون فوتبال آسيا خبر داد.
[نواقص مدارک 5 باشگاه براي ارسال به کنفدراسيون]

محمدرضا کسرايي مدير روابط بين الملل سازمان ليگ اعلام کرد؛ بايد از باشگاه ها و هيئت هاي فوتبال نهايت تشکر را براي همکاري با سازمان ليگ جهت ارسال مدارک لازم براي ارسال به کنفدراسيون فوتبال آسيا انجام بدهم. اميدوارم در سال 92 نيز باشگاه ها و هيئت هاي فوتبال همان رويه را داشته باشند و با سازمان ليگ و کميته صدور مجوز حرفه اي باشگاه ها همکاري کنند. تا بتوانيم مدارک را به موقع تحويل کنفدراسيون فوتبال اسيا بدهيم تا سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا براي سال 2014 مشخص شود.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: سازمان ليگ در فروردين ماه يکدوره کارگاه آموزشي براي باشگاه ها برگزار کرد و به نمايندگان باشگاه ها گفتيم که چه مدارکي و با چه کيفيتي براي سازمان ليگ ارسال کنند و قرار بود تا آخر ارديبهشت ماه تمامي باشگاه ها مدارک خود را به سازمان ليگ ارسال کنند که اکنون فقط چند باشگاه داري نقص مدرک هستند. اين باشگاه ها به شرح زير هستند:

1-فولاد خوزستان: ترازنامه مالي به همراه رزومه مدير مسابقات

2-نفت تهران: ترازنامه مالي به همراه رزومه مدير مسابقات و همکاري که با نهادهاي دولتي براي حمايت از باشگاه داشته است.

3- راه آهن: روزمه مدير مسابقات
[color=blue:a8bd4f58f1]
4- داماش گيلان: سند مالکيت و يا اجاره نامه ورزشگاهي که ديدارهايش در آنجا برگزار مي شود و همچنين سند مالکيت يا اجاره زمين تمرين به همراه فعاليت هاي خيريه و اجتماعي که اين باشگاه داشته و دارد.[/color:a8bd4f58f1]

5- باشگاه سايپا: ترازنامه مالي باشگاه

ساير باشگاه ها تمامي مدارکشان تکميل است و مشکلي ندارند.

کسرايي ادامه داد: دو باشگاه گسترش فولاد تبريز و استقلال صنعتي اهواز که به ليگ برتر آمده اند نيز بايد هرچه سريعتر مدارک خود را به سازمان ليگ تحويل بدهند. باشگاه گسترش فولاد تبريز بخشي از مدارک را تحويل داده است اما باشگاه استقلال صنعتي اهواز هنوز هيچ مدرکي را به ما ارايه نکرده است

رئيس روابط بين الملل سازمان ليگ با اشاره به نواقص برخي ورزشگاه ها اظهار داشت: ورزشگاه هاي غدير اهواز، دستگردي و اکباتان تهران و [color=blue:a8bd4f58f1]همچنين ورزشگاه هاي عضدي و سردار جنگل رشت فصل گذشته در ليگ برتر فعال بوده اند[/color:a8bd4f58f1] اما مسئولان اين ورزشگاه ها بايد تلاش کنند اين ورزشگاه ها را هرچه سريعتر به کلاس آ منفي برسانند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط aryanrecord در چهارشنبه مه 29, 2013 9:33 am .
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه مه 29, 2013 9:33 am

اینم سحر!
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » چهارشنبه مه 29, 2013 10:19 am

[color=black:8239108f9f][size=18:8239108f9f]آبشک: بر خلاف میلم از داماش جدا می‌شوم/ با تراکتور و دو تیم دیگر حرف زدم/ شاید بروم یک تیم بزرگ[/size:8239108f9f]

سایت گل- با محمد آبشک تماس گرفتیم ببینیم قراردادش با داماش تمدید شده یا نه، اما ظاهرا ماجرای او با تیم گبلانی را باید تمام‌شده دانست. آبشک می‌گوید با تراکتور حرف زده اما شاید به یک تیم بزرگ برود. یعنی او تراکتور را تیم بزرگی نمی‌داند؟!

با داماش تمدید کردی؟

هنوز هیچ خبری نشده است. نه در مورد پول پارسال با من حرفی زده‌اند و نه تمدید قرارداد. فقط امروز و فردا می‌کنند و من نمی‌دانم که این فردا کی می‌رسد.

یعنی از داماش جدا می‌شوی؟

داستان من و داماش این‌ط‌ور که معلوم است منتفی است. نه با حرف می‌زنند و نه بخشی از قرارداد من را پرداخت می‌کنند. من هم تصمیم خودم را گرفتم و می‌خواهم بر خلاف میل قلبی‌ام به تیمی دیگر بروم چون خیلی شرایط سختی دارم.

صحبت از رفتن تو به تراکتور است؟

بله با تراکتور و دو تیم دیگر حرف زده‌ام و احتمالاً به زودی تصمیم خودم را می‌گیرم. اما این احتمال هم هست که به یک تیم بزرگ بروم.

چه تیمی؟

فعلاً اسمی نبرم بهتر است.

حرف آخر؟

از تمام هواداران داماش می‌خواهم که از من راضی باشند و من را درک کنند. مطمئن باشند که اگر من دارم از داماش جدا می‌شوم بر خلاف میل باطنی‌ام است. شرایط سختی دارم و مجبورم جدا شوم.[/color:8239108f9f]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه مه 29, 2013 10:31 am

واترکسم برا.چقدر خوب تاریخ امتحانام رو گذاشتن.3 امتحان تا تو 2 روز.یکی با 2 هفته فاصله
خوایم 3،4 روز وارش میان بوخوسم /14/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 3 مهمان