[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط meelad » سه شنبه مه 28, 2013 4:32 am

حسین ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: بر خلاف میل خودم که بیشتر دوست داشتم در داماش بمانم به خاطر برخی از مسائل و پایان قرار دادم ترجیح دادم امسال از این تیم جدا شوم.

وی افزود: می خواهم این فصل در تهران و با گل محمدی تجربه جدید بدست بیاورم و به حقم برسم.

ابراهیمی تصریح کرد: بعد از سالها از تیم داماش جدا شدم و دوست دارم هر دو تیم امسال در لیگ نتایج خوبی بگیرند.

وی خاطر نشان کرد: من در حال حاضر به توافقات اولیه رسیدم و هنوز قرار دادی ثبت نکردم امسال هم می خواهم نشان دهم که انگیزه زیادی دارم و دوست دارم به تیم ملی دعوت شوم و نا امید نیستم
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » سه شنبه مه 28, 2013 4:47 am

عابدینی یکی از قدیمی ترین مدیر های فوتبال ایران است. سال های سال در پرسپولیس مدیریت کرد و حالا نیز مدیر عامل باشگاه داماش است.

به گزارش تماشاگر به نقل از ستاره ها؛ وقتی با او درباره سوژه قلیان کشی بازیکنان حرف می زنیم، شروع می کند به تعریف کردن خاطره های جالب. عابدینی با خنده می گوید: «من خودم جزو دوپینگی ها هستم.»

*آقای عابدینی با توجه به اینکه از سال 2013 نیکوتین هم جزو مواد ممنوعه خواهد بود، الان از فوتبالیست ها تست بگیرند چند نفر دوپینگی می شوند؟!

البته خود من هم جزو مدیران دوپینگی فوتبال هستم!(خنده) ولی این قانون برای فوتبال ایران نوشته نشده. رضا شاهرودی وقتی در ترکیه بود، به من گفت نمی توانم بمانم اینها سیگار می کشند. وسط نیمه بازیکنان به یک اتفاق دیگر می روند و یک دودی می گیرند. اتفاقا خیلی از بازیکنان خارجی هم که به فوتبال ایران آمدند و می آیند، سیگاری هستند. مثلا ساشا ایلیچ سیگار می کشید. من به او گفتم چرا سیگار می کشی، با این ضربان قلب و فشاری که داری خیلی ضرر است ولی می گفت من اگر سیگار نکشم نمی توانم بدوم!

*پس بین خارجی ها زیاد سیگاری است.

بله در اروپا این چیزها هست. در فوتبال ما هم این موضوع خیلی نگران کننده است. به هر حال من 12 سال مدیر فوتبالی بوده ام و خودم هم فوتبال بازی کرده ام. یکجورهایی 22 سال است که در فوتبال ایرانم. در زمان خود ما اگر سیگاری در تیم پیدا می کردی، نهایتا یک نفر بود. در زمان مدیریت من در پرسپولیس یکی از بازیکنان سیگار می کشید که من هم می دانستم. او هم خیلی ملاحظه می کرد و هر حایی نمی کشید.

*الان قلیان کشی یکجورهایی در فوتبال ایران اپیدمی شده. این را قبول دارید؟

بگذارید یک خاطر تعریف کنم. یک شب رفتیم تولد بچه یکی از بازیکنان پرسپولیس که احمد رضا عابدزاده هم بود. آن وقت دیگر بازی نمی کرد. دیدیم چند بازیکن تیم شلنگ قلیان را انداخته اند لب دهانشان و کام می گیرند. احمد رضا شلنگ قلیان ها را کشید و با همان شلنگ ها بچه ها را زد که شما غلط کرده اید قلیان می کشید، مگر فوتبالیست قلیان هم می کشد. آن بچه ها هم گفتند چشم آقا احمد رضا.

*البته خود شما هم ظاهرا دستی در قلیان کشی دارید.

من رفته بودم قطر. سفره خانه های این کشور را خیلی دوست دارم. واقعا قلیان های جالبی داشتند. گنده و عجیب بودند. می شد انها را گذاشت سانتر فورارد! یک قلیان بود و 60 تا شلنگ! خلاصه قلیان هایشان مکانیکال بود!

*در بین مربیان هم انگار قلیان کش زیاد است.

من فقط یک نفر را بین مربیانم دیدم که قلیان می کشد. بقیه خیلی هوس قلیان کشی نمی کردند. می دانید، متاسفانه قلیان کشی مد شده. بد مدی هم هست.

*فوتبالی ها هم علاقه زیادی به راه اندازی سفره خانه دارند.

بله، ببیند فوتبالیست ها یکدفعه پول خوبی در می آوردند و می ببیند اگر بخواهند یک کاری راه بیاندازند که پرسود باشد، چه کاری بهتر از افتتاح سفره خانه. مدیریتش هم زیاد سخت نیست. هزینه زیادی هم ندارد. تبدیل به پاتوق جوان ها هم می شود. خوب شد که الان قلیان کشی شده خلاف ورزشی.

*ظاهرا یک خاطره جالب هم از چین دارید.

بله، من رفته بودم چین و داشتیم از کاخ های امپراطوری این کشور دیدن می کردیم. من سیگار کشیدم و دیدم یک آقایی خاک انداز آورد جلویم و گفت ته سیگارتان را در این بیاندازید. وقتی انداختم یک قبض به من داد که به خاطر سیگار کشیدن باید 5 یوان جریمه می دادم. من هم 10 یوان به او دادم گفت الان بقیه اش را نمی دهم. گفتم نمی خواهم چون می خواهم یک سیگار دیگر بکشم!(خنده) به قول معروف ما خودمان جزو دوپینگی ها هستیم ولی به هر حال من فوتبال بازی نمی کنم. به همه هم می گویم سیگار کشیدن یا قلیان کشیدن خوب نیست. الان هم واقعا خوشحالم که قرار است نیکوتین جزو مواد ممنوعه باشد چون واقعا به ورزشکار آسیب می زند.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه مه 28, 2013 6:59 am

دیگه حسابی دپرسم. خیلی وقته که هیچ خبر خوشحال کننده ای از باشگاه نمیرسه.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » سه شنبه مه 28, 2013 7:15 am

حسم بهم میگه امسال یا اوضاع خیلی خراب میشه و یا خیلی خوب .
از هر لحاظ.
حتی مالی .
فکر نکنم حد وسط داشته باشه
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه مه 28, 2013 7:38 am

[color=black:aa59454aea]تمجيد مدير فني NEC از جهانبخش
سايت باشگاه NEC هلند خبر توافق با رضا قوچان نژاد را به صورت رسمي تائيد کرد.
به نوشته سايت اين باشگاه توافقات شفاهي براي اين انتقال انجام شده اما هنوز هيچ قراردادي با مهاجم فصل گذشته داماش امضا نشده است و اين کار بعد از آمدن جهانبخش به هلند و انجام تستهاي پزشکي صورت خواهد گرفت.

به گزارش اوج نيوز، از طرف ديگر سايت gelderlander هلند هم در گزارشي اعلام کرده جهانبخش در صورت قبولي در تست پزشکي باشگاه NEC قرارداد سه ساله اش با اين باشگاه را امضا خواهد کرد.

کارلوس آلبرس مدير فني باشگاه NEC درباره جهانبخش گفته است: او يکي از مستعد ترين بازيکنان آسيا است و به لحاظ تکنيکي در سطح بسيار بالايي قرار دارد ضمن آنکه قدرت بدني او هم بسيار بالاست.[/color:aa59454aea]
http://www.nec-nijmegen.nl/home/07425_n ... ahanbakhsh
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه مه 28, 2013 7:57 am

miladcivil:دل پری داری آبرار. امسال نباید دنبال کسب سهمیه باشیم ما فقط باید تا زمانی که یک حامی درست و حسابی پیدا کنیم خودمون رو تو سطح خوبی نگه داریم. الان صحبت کردن از کسب سهمیه واقع گرایانه که هیچ احمقانست. مگر اینکه یک کارهایی بصورت پنهانی جاری باشه که ما بی خبر باشیم. به نظر من باید دنبال رتبه ای بین 8-12 باشیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه مه 28, 2013 8:35 am

*البته خود شما هم ظاهرا دستی در قلیان کشی دارید.

من رفته بودم قطر. سفره خانه های این کشور را خیلی دوست دارم. واقعا قلیان های جالبی داشتند. گنده و عجیب بودند. می شد انها را گذاشت سانتر فورارد! یک قلیان بود و 60 تا شلنگ! خلاصه قلیان هایشان مکانیکال بود!

*ظاهرا یک خاطره جالب هم از چین دارید.

بله، من رفته بودم چین و داشتیم از کاخ های امپراطوری این کشور دیدن می کردیم. من سیگار کشیدم و دیدم یک آقایی خاک انداز آورد جلویم و گفت ته سیگارتان را در این بیاندازید. وقتی انداختم یک قبض به من داد که به خاطر سیگار کشیدن باید 5 یوان جریمه می دادم. من هم 10 یوان به او دادم گفت الان بقیه اش را نمی دهم. گفتم نمی خواهم چون می خواهم یک سیگار دیگر بکشم!(خنده) به قول معروف ما خودمان جزو دوپینگی ها هستیم ولی به هر حال من فوتبال بازی نمی کنم. به همه هم می گویم سیگار کشیدن یا قلیان کشیدن خوب نیست. الان هم واقعا خوشحالم که قرار است نیکوتین جزو مواد ممنوعه باشد چون واقعا به ورزشکار آسیب می زند.

آقای عابدینی از شما بعید بودا. ضرر داره برای خودتون میگم /10/ /8/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 28, 2013 8:36 am

دو قانون از آیین نامه جدید سازمان لیگ برتر!

دو قانون از آیین نامه جدید سازمان لیگ برتر!
ماده 10- حق پرورش
1- یک بازیکن حرفه ای که براساس قرارداد مکتوب بین خود و باشگاه به صورت قرضی یا قطعی به باشگاه جدید انتقال می یابد می بایست 20 درصد از محل مبلغ قرارداد با باشگاه جدید حق پرورش بازیکن و مکانیزم مشارکت را پرداخت نماید.
ب - 2 - بازیکن حرفه ای که تا قبل از 23 سالگی اش از باشگاهی به باشگاه دیگر منتقل می شود، بایستی نسبت به پرداخت حق پرورش، چه انتقال در طول قرارداد باشد و چه در اتمام قرارداد اقدام نماید.

Ali Ahmadi Saravani
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه مه 28, 2013 8:42 am

/18/ /18/ /18/
[b:1e2e173a54]دانلود گفت و گوی خبری جنجالی دیشب حسن روحانی یکی از کاندیدا[/b:1e2e173a54]

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط JUSTiran46 در سه شنبه مه 28, 2013 8:58 am .
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 28, 2013 8:48 am

[quote:ee64f22a7d="JUSTiran46"]/18/ /18/ /18/
[b:ee64f22a7d]دانلود گفت و گوی خبری جنجالی دیشب حسن روحانی یکی از کاندیدا[/b:ee64f22a7d]

[/quote:ee64f22a7d]

[color=blue:ee64f22a7d]آقا جان دستت درد نکنه ، [/color:ee64f22a7d][color=black:ee64f22a7d]دیروز اس ام اسش برام اومده بود و حتما میخواستم ببینمش ، اما حواسپرتی و مشغله اجازه
نداد . از گوشه و کنار خبر میرسه این حاجی هم دستی تو اصلاح طلبان داره و میشه بهش امیدوار بود [/color:ee64f22a7d] /4/ :wink: /8/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه مه 28, 2013 8:48 am

[quote:fb76529468="JUSTiran46"]/18/ /18/ /18/
[b:fb76529468]دانلود گفت و گوی خبری جنجالی دیشب حسن روحانی یکی از کاندیدا[/b:fb76529468]

[/quote:fb76529468]
http://www.entekhab.ir/fa/news/113568
تصاویر: حواشی حضور حسن روحانی در تلوزیون
-------------
امـا انصافا توی آژانس بود خیلی وضع بهتری داشتیم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه مه 28, 2013 8:51 am

[quote:4716590ae7="miladcivil"][quote:4716590ae7="JUSTiran46"]/18/ /18/ /18/
[b:4716590ae7]دانلود گفت و گوی خبری جنجالی دیشب حسن روحانی یکی از کاندیدا[/b:4716590ae7]

[/quote:4716590ae7]

[color=blue:4716590ae7]آقا جان دستت درد نکنه ، [/color:4716590ae7][color=black:4716590ae7]دیروز اس ام اسش برام اومده بود و حتما میخواستم ببینمش ، اما حواسپرتی و مشغله اجازه
نداد . از گوشه و کنار خبر میرسه این حاجی هم دستی تو اصلاح طلبان داره و میشه بهش امیدوار بود [/color:4716590ae7] /4/ :wink: /8/[/quote:4716590ae7]
میلاد جـان کتابش رو بخون "چیز بدی نیست.در ضمن از کاندیدا (با اون همه رای )دوره قبل خیلی باهوشتر و توانمند هستش و از اون سید خوش چهره هم قابل اعتمادتر هستش بنظر بنده البته
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه مه 28, 2013 8:52 am

[color=darkblue:ef990fbde1][b:ef990fbde1]بحث سیاسی ممنوع[/b:ef990fbde1][/color:ef990fbde1]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 28, 2013 9:02 am

[size=24:3e64e19ece][color=red:3e64e19ece]آتش سوزی در بازار شفت:[/color:3e64e19ece][/size:3e64e19ece]
[color=blue:3e64e19ece]۹۰ مغازه کاملا در آتش سوخت/ یک نفر کشته شد.[/color:3e64e19ece]
[color=black:3e64e19ece]بر اثر آتش‌سوزی بخشی از بازار انزلیچی امامزاده ابراهیم (ع) شفت یک پیرمرد ۸۰ ساله کشته شد.
آتش‌سوزی بخشی از بازار امامزاده ابراهیم (ع) این شهرستان که از بامداد امروز آغاز شده بود با تلاش سه ساعته مأموران آتش‌نشانی شهرهای شفت، احمد سرگوراب، رشت، فومن و تولم‌شهر صومعه‌سرا مهار شد.
در این آتش‌سوزی ۹۰ مغازه و منزل مسکونی و منازل مسافرتی خسارت دیدند و یک نفر پیرمرد ۸۰ ساله نیز حادثه جان خود را از دست داد.
فرماندار شفت به همراه بخشداران و مسئولان نظامی، انتظامی و امنیتی از ساعات اولیه آتش‌سوزی به همراه آتش‌نشانان در محل حادثه حاضر شدند.
جواد شفیعی‌ثابت، در جریان بازدید از نقاط حادثه‌دیده اظهار کرد: صبح امروز جلسه ستاد بحران با حضور رؤسای اداره‌ها و اعضای شورای تأمین و مدیر کل مدیریت بحران و حوادث گیلان در فرمانداری شفت برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه مدیریت بحران شفت با تقسیم وظایف دستگاه‌های خدماتی و عمرانی اقدام‌های عملی به سه بخش اقدام‌های فوری در سه روز نخست، اقدام‌های هفته اول و اقدام‌های میان‌مدت و بلند مدت تقسیم شد.
فرماندار شفت ادامه داد: مقرر شده تا مواد غذایی و نان در هفته نخست در بین خسارت‌دیدگان توزیع شود.
وی با بیان اینکه رئیس اداره مخابرات شفت موظف شد در مدت ۴۸ ساعت تمام دکل‌های تلفن همراه را بازسازی کند، اذعان کرد: در جلسه ستاد بحران مقرر شده تا اداره‌های برق، هلال احمر، بهزیستی، شبکه بهداشت و کمیته امداد تمام اقدام‌های لازم را به آسیب‌دیدگان ارائه کنند.
شفیعی‌ثابت با ابراز همدردی با حادثه‌دیدگان آتش‌سوزی مذکور، دستورات لازم را برای پیگیری و برطرف شدن نیاز فوری و برنامه‌ریزی برای بازسازی مکان‌های آسیب دیده صادر کرد.
وی افزود: بنیاد مسکن شفت با همکاری معاونان بنیاد مسکن استان فهرست تمام خسارت دیدگان، مالکان و مستأجران و ساختمان‌های آسیب دیده را تهیه کردند.
به گفته این مسئول، مسئولان مذکور آمادگی خود را برای ارائه تسهیلات جبران آتش‌سوزی و مقاوم‌سازی و پاکسازی محیطی بازار اعلام کردند.
وی بخشدار احمدسرگوراب را مدیر عملیات میدانی و کارهای عمومی امامزاده ابراهیم (ع) معرفی کرد و خواستار همکاری تمام دستگاه‌های مربوطه با بخشدار احمدسرگوراب شد.
شفیعی‌ثابت در تماس و مذاکره تلفنی با استاندار گیلان و نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و معاونان و مدیران کل استانی ضمن گزارش آخرین وضعیت و اقدام‌های انجام گرفته، نیازهای فوری و تقاضای مردم را به مسئولان انعکاس داد.
در این حادثه آسیبی به حرم مطهر امامزاده ابراهیم وارد نشد.[/color:3e64e19ece]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[color=red:3e64e19ece][size=18:3e64e19ece]حیف شد واقعا ، چندمین دفعه هست که این اتفاق ناخوشایند میوفته ! [/size:3e64e19ece][/color:3e64e19ece]
[color=blue:3e64e19ece]کلا بازار امامزاده ابراهیم باطل شد ، اما امروز تو اخبار گفت مثل اینکه قراره دیگه اجازه ساخت چوبی ندن و قرار
شده سازه ها بتنی بشه . [/color:3e64e19ece][color=brown:3e64e19ece]دوستان ما تو سایت که چند روز پیش اخبار نوشته شد ، عکس العملی نداشتن !!! [/color:3e64e19ece] /15/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amlasheman » سه شنبه مه 28, 2013 9:11 am

اين فروزان هم ديكه داره شورشو در مياره هر روز داره مصاحبه ميكنه هي هم تراكتور تراكتور و تبريز تبريز ميكنه خود بازيكن هاي تبريزي هم نسبت به تراكتور و شهرشون اين قدر تعصب نشون نميدن. واقعا كه!
نماد کاربر
amlasheman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 8 مهمان