[quote:7d071ffb19="mahyarmaya"][quote:7d071ffb19="Mordab"][size=18:7d071ffb19]سابقه هويت فروشي در ادبيات فوتبال ایران { سالی که تیم سقوط کرده ملوان از گیلان با خرید امتیاز تیم بانک ملی هویت این تیم ریشه دار را از بین برد}!!!
ملوان تیمی با ریشه پوشالی[/size:7d071ffb19]
[size=18:7d071ffb19]جايگزيني ملوان بندر انزلي در مسابقات ليگ سال 74 جاي تيم بانک ملي صعود کننده هم از نکات جالب مسابقات ليگ اين سال بود. بانک ملي که از مسابقات ليگ دسته دوم آزادگان صعود کرده بود، رديف بودجه مشخصي براي حضور در مسابقات ليگ نداشت. لذا امتياز حضور خود را به درخواست ايرج زهرابي، مسئول فقيد هيات فوتبال استان گيلان به ملوان بندر انزلي واگذار کرد که از ليگ دسته اول آزادگان در سال 73 اوت شده بود!!!
درد دل های مهدی مهدوی کیا در مورد از بین بردن تیم با ریشه بانک ملی:
ما در سال 73 به لیگ آزادگان رفتیم در صورتی که باید این تیم را حفظ میکردند امتیاز بانک ملی را به ملوان دادند. ملوان باشگاه بزرگی است اما الان از صدقه سری بانک ملی تیم دارد. حتی ملوانیها برای این کار یک ریال هم هزینه نکردند. مثلث مدیرعامل بانک ملی، رییس فدراسیون و نمایندگان مجلس آن حرکت را انجام دادند اما بانک ملی باز هم با همان جوانهای خودش شروع کرد و در سال 77 به لیگ آزادگان آمد...///[/size:7d071ffb19][/quote:7d071ffb19]
میلاد جان این مسئله رو من نمیدونستم .
چرا باید بی سروصدا باشه؟!* که این همه دغدغه دارم که این تیم نابود بشه هنوز نمیدونستم چه برسه بقیه مردم...!
خیلی موافق این هستم که تبلیغ بشه .خذاروشکر مهدوی کیا اشاره کرد و این خودش امتیازه که رسانه ایی بشه .[/quote:7d071ffb19]
جدأ نمیدونستی!!!! من میدونستم فکر میکردن دوستان اطلاع دارن خب خداروشکر تو این روزای بی خبری سوژه دوستان هم جور شد