[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MajMaj » چهارشنبه مه 15, 2013 12:14 pm

مولر: گوتسه مي‌تواند هيجان فينال را بالا ببرد

توماس مولر با حمايت از هم‌تيمي فصل آينده خود گفت: حضور گوتسه در فينال ليگ قهرمانان اروپا هيجان بازي را بالا مي‌برد.

بايرن‌مونيخ و انزلیچی چهارم خرداد در فينال ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ومبلي به مصاف هم مي‌روند.

به گزارش ايسنا ، توماس مولر، مهاجم بايرن‌ روز گذشته در گفت‌وگو با خبرنگاران عنوان کرد: ماريو گوتسه را دوست دارم. از اين که او سال آينده به بايرن‌ مي‌آيد، خوشحالم. اين باعث مي‌شود، هيجان فينال ليگ قهرمانان اروپا بالا برود. هيجان زيادي در فوتبال وجود دارد. من هيجان را دوست دارم. بازي با دورتموند در فينال ليگ قهرمانان اروپا را دوست دارم، زيرا مي‌دانم هيجانش بالا خواهد بود.

توماس مولر درباره شرايط بايرن‌ براي فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: اکنون زمان قهرماني در اروپاست. اگر در فينال شکست بخوريم، براي هميشه برچسب شکست‌خوردگي روي ما خواهد ماند. شکست ما برابر چلسي و اينتر ربطي به بازي ما با دورتموند ندارد؛ هر چند امسال نسبت به سال گذشته قوي‌تر هستيم.

بايرن و دورتموند با شکست بارسلونا و رئال‌مادريد راهي فينال ليگ قهرمانان اروپا شدند.
نماد کاربر
MajMaj
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 29, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 15, 2013 6:37 pm

کارلو پالاویچینو : ماتزاری به اینتر می آید .

کارلو پالاویچینو مدیر برنامه های بازیکنانی نظیر سالواتوره سیریگو و گوران پاندف معتقد است ماتزاری در پایان فصل به اینتر میرود .

او در این باره گفت : " ماتزاری از توانایی بسیار بالایی برخوردار است و او در حال حاضر منتظر اینتر است ."

" والتر در نظر دارد ناپولی را ترک کند و به باشگاهی بزرگ برود اما با تمام احترامی که برای رم قائلم او ناپولی و چمپیونزلیگ را ترک نمیکند که به رم بیاید و هدف او اینتر است "

او درباره حمایت موراتی از استراما هم گفت : " درست است که موراتی در سطح کلمات از استراماچونی حمایت میکند اما او در پایان علاقه دارد ماتزاری به اینتر بیاید . پروژه احیای اینتر با آمدن ماتزاری شروع میشود "
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 15, 2013 7:46 pm

ترکيب چلسي و بنفيکا اعلام شد

ترکيب اوليه تيم‌هاي چلسي و بنفيکا براي ديدار نهايي ليگ اروپا اعلام شد.
[ترکيب چلسي و بنفيکا اعلام شد]

تيم‌هاي چلسي و بنفيکا در ديدار نهايي ليگ اروپا از ساعت 23:15 به وقت تهران و در ورزشگاه آمستردام آره‌نا به مصاف هم خواهند رفت.

به گزارش فارس، ترکيب اوليه اين 2 تيم به شرح زير اعلام شده است:

چلسي:

پتر چک، برانيسلاو ايوانوويچ، اشلي کول، داويد لوييز، تيم کيهيل، سزار آزپيليکوئتا، راميرس، فرانک لمپارد، اسکار، فرناندو تورس، خوان ماتا

بنفيکا:

آرتور، لوييزائو، گاراي، آندره آلميدا، گايتان، ماتيچ، پرز، اسکار کاردوزو، سالويو، رودريگو، مالگارخو
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 15, 2013 7:58 pm

بنا به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، فرانک لمپارد با امضای قراردادی یک ساله با چلسی به توافق رسیده است، قراردادی که او را تا تابستان 2014 در استمفوردبریج نگه می دارد.
[img:1ca497926c]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/ehhes5.jpg[/img:1ca497926c]
در ماه های گذشته شایعات فراوانی پیرامون جدایی اقای گل تاریخ باشگاه چلسی به گوش می رسید، با این حال با بازگشت قریب الوقوع خوزه مورینیو فرانک لمپارد نیز فصل آینده آبی پوش باقی خواهد ماند.

گل در گزارش خود عنوان کرده که پیش از مذاکرات چلسی با لمپارد برای تمدید قرارداد این بازیکن تا سال 2014، هافبک 34 ساله تیم ملی انگلستان پیشنهاداتی از امریکا را رد کرده است.

در ماه های گذشته اشلی کول بود که قرارداد خود را پس از شایعات فراوان برای یک سال با آبی ها تمدید کرد، حال فرانک لمپارد نفر بعدی خواهد بود که قراردادش تمدید می شود. باید منتظر بود و دید که در صورت عدم بروز مشکل خاصی تمدید قرارداد فرانک لمپارد در چه زمانی به صورت رسمی اعلام خواهد شد
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 15, 2013 8:10 pm

67'
بنفيکا 0 - 1 چلسي
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashtlove » چهارشنبه مه 15, 2013 9:38 pm

[align=center:1a04d6f1ea]این بنفیکا تو سالی که تو لیگ قهرمانان اول شدیم تو لیسبون رفت زیر ما
این چلسی, چلسی 50 درصد بود که واقعا هم جلو بنفیکای با انگیزه کم نیاورد و لولشون کردیم
به امید روز های روشن و برگشتن چلسی ب قدرت همیشگیش

قهـــــــــــــــــــــــ ـرمانیم!!!

تبریک به طرفداران و دوستداران چلسی

[color=blue:1a04d6f1ea]عاشقتم * فرانکی[/align:1a04d6f1ea][/color:1a04d6f1ea]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مه 16, 2013 4:49 am

بنفیکا 1-2 چلسی؛ قهرمانی آبی ها در اروپا

آبی های لندن با پیروزی مقابل بنفیکا موفق به قهرمانی در لیگ اروپا شدند.

[img:01570d3983]http://aksup.ir/images/fpxs4a6mzrd1rdvs8r93.jpg[/img:01570d3983]

چلسی در بازی دراماتیک و سراسر هیجان، موفق شد با گل های ایوانویچ و فرناندو تورس برنده جدال آمستردام شود و بار دیگر افتخاری اروپایی را جشن بگیرد.

همانطور که بنیتز نیز گفته بود، ادن هازارد به طور کلی در این بازی نتوانست حضور داشته باشد و کاپیتان جان تری نیز به طور کامل از مصدومیت خود ریکاوری نکرده بود و در کمتر از یک سال دومین فینال اروپایی خود را از دست داد.

در این مسابقه ایوانویچ و کیهیل زوج خط دفاع چلسی را تشکیل دادند و از داوید لوئیز به عنوان هافبک دفاعی استفاده شد. لوئیزی که زمانی در سن 21 سالگی بازوبند کاپیتانی بنفیکا را به بازو می بست. رامیرس نیز به عنوان وینگر بازی کرد، این صد و پنجاهمین بازی رامیرس با پیراهم چلسی بود.

بنفیکا نیمه اول را کاملا هجومی تر آغاز کرد. آن ها می توانستند در همان 20 دقیقه ابتدایی بازی از شلوغی محوطه جریمه چلسی استفاده کرده و گلزنی کنند، با این حال با خوش شانسی آبی ها گلی در نیمه اول رد و بدل نشد. تنها موقعیت جدی چلسی ضربه سرکش فرانک لمپارد از خارج محوطه جریمه بود که با واکنش زیبای دروازه بان بنفیکا، آرتور همراه شد.

نیمه دوم نیز با حملات بنفیکا آغاز شد تا این که پتر چک با شروع مجددی خوب ماتا را صاحب موقعیت کرد و این بازیکن اسپانیایی با پشت پایی دیدنی تورس را راه اندخت. فرناندو تورس نیز تقریبا از میانه میدان استارت زد و با جا گذاشتن دو مدافع و سرنجام دروازه بان بنفیکا گل اول بازی را بزند. چند دقیقه بعد توپ به دست آزپیلیکوئتا برخورد کرد و داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان داد. اسکار کاردوزو، مهاجم آماده این روز های بنفیکا نیز با ضربه ای محکم گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند.

در اواخر بازی فرانک لمپارد با ضربه ای محکم و دیدنی از خارج محوطه تیرک دروازه آرتور را به لرزه در آورد. در وقت های تلف شده مسابقه بودیم که رامیرس با هوشیاری یک کرنر برای چلسی گرفت. خوان ماتا که پاس گل اول را نیز داده بود، پشت ضربه کرنر ایستاد و توپ را به شکلی خطرناک روی دروازه ارسال کرد. ایوانویچ که همیشه ضربات سر خوبی می زند، با ضربه سری دیدنی در واپسین دقایق وقت های تلف شده گل قهرمانی چلسی را به ثمر رساند.

چند ثانیه بعد از گل، بنفیکا دست به حمله ای خطناک زد و کاردوزو با دروازه خالی آبی ها تنها مانده بود که گری کیهیل در حال که بر روی زمین افتاده بود، با تکلی بی مانند و استثنایی جلوی گل خوردن چلسی را گرفت تا چلسی قهرمان لیگ اروپا شود.

این دومین جام اروپایی پیاپی چلسی در کمتر از یک سال می باشد. همچنین چلسی در کنار بایرن مونیخ، آژاکس و یونتوس تنها تیمی است که موفق به کسب تمام جام های معتبر اروپایی شده است.

ترکیب چلسی: چک، آزپیلیکوئتا، کیهیل، ایوانویچ، کول، لمپارد، لوئیز، اسکار، ماتا، رامیرس، تورس
نیمکت: ترنبول، آکه، فریرا، مارین، بنایون، میکل، موسز
کارت زرد: تورس
گل: تورس (60) ، ایوانویچ (93)

ترکیب بنفیکا: آرتور، آلمیدا، لوئیسائو، گارای (78- خاردل)، میگارخو (66- جان)، پرز، ماتیچ، رودریگو، گایتان، کاردوزو، سالویو
نیمکت: لوپز، خاردل، اورتتا، گومز، آیمار، لیما، جان
کارت زرد: لوئیسائو، گارای
گل: کاردوزو (68)

-------------------------------------------------------------------------

رافا بنیتز: به این قهرمانی افتخار می کنم

رافا بنیتز، سرمربی اسپانیایی باشگاه چلسی احترام خود را به عملکرد تیمش پس از قهرمانی در لیگ اروپا ابراز کرد.

[img:01570d3983]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/3jqj.jpg[/img:01570d3983]

، بنیتز پس از اعتراف به این که تیمش در نیمه اول بازی به طور کامل در خارج از جریان بازی بود، عنوان کرد که از عملکرد و تحول تیمش در 45 دقیقه دوم بسیار خوش حال است.

بنیتز گفت: "من فکر می کنم که عملکرد فوق العاده ای در نیمه دوم داشتیم."

"در نیمه اول مشکلاتی مقابل بنفیکا که بسیار خوب کار می کرد داشتیم، ولی من واقعا از بازیکنان و همه کسانی که در این قهرمانی نقش داشتند راضیم."

بنیتز ادامه داد: "من واقا خوش حالم و واقعا افتخار می کنم، چرا که این قهرمانی اصلا ساده نبود. ما در تمام مدت در حال صحبت کردن راجع به این بودیم.

گلزنان چلسی در فینال: شایسته بودیم

گلزنان چلسی، برانیسلاو ایوانویچ و فرناندو تورس شادی خود را از قهرمانی در لیگ اروپا ابراز کردند

[img:01570d3983]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/5.jpg[/img:01570d3983]

گل دقایق پایانی ایوانوچ باعث پیروزی 2-1 چلسی در فینال آمستردام مقابل بنفیکا شد. فرناندو تورس نیز گل اول چلسی را با حرکتی دیدنی به ثمر رساند.

ایوانویچ در گفتگو با آی تی وی گفت: "این حس فوق العاده ای است. این تیم شایسته قهرمانی بود زیرا فصل بسیار سختی داشتیم و بازی های زیادی نیز انجام دادیم. بازی امروز خیلی سخت بود، بنفیکا واقعا خوب بازی می کرد. تیم و هواداران سزاوار این قهرمانی بودند."

"بازی کردن در فینالی اروپایی فوق العاده است و حالا زمانی براش جشن گرفتن می باشد."

[img:01570d3983]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/5pqp.jpg[/img:01570d3983]

"بازی کردن در فینالی اروپایی فوق العاده است و حالا زمانی براش جشن گرفتن می باشد."

تورس که برترین گلزن این فصل چلسی می باشد، اضافه کرد: "من خیلی خوش حالم، نمی توانستم صبر کنم و بازی سختی بود و شاید بنفیکا سزاوار بیشتر از این ها بود، با این حال احتمالا کیفیت های فردی بازیکنان چلسی باعث ایجاد تفاوت در نتیجه بازی شد."

"نیمه اول به هیچ وجه خوب نبود. باید ذهنیت خود را برای قهرمانی در یک فینال عوض می کردیم و شما می تواسنتید تغییر ما را در نیمه دوم ببینید."

همچنین این بازیکن اسپانیایی در مورد وضعیت خود در چلسی گقت: "من پنج ساله امضا کرده بودم و امیدوارم که حداقل تا پایان این زمان در چلسی بمانم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه مه 16, 2013 6:04 am

خسوس: نمايش دلپذيري داشتيم

چلسي و بنفيکا در ديدار پاياني ليگ اروپا باهم ديدار کردند که آبي‌هاي لندن با شکست تيم پرتغالي در دقيقه‌هاي پاياني، جام قهرماني را بالاي سر بردند.

در اين ديدار فرناندو تورس 60 و برانيسلاو ايوانوويچ 93 براي چلسي و اسکار کاردوزو 68 براي بنفيکا گلزني کردند.

به گزارش فارس،خورخه خسوس در مورد اين پيکار گفت: اين يک ديدار بزرگ بين 2 تيم بسيار خوب بود. همه از تماشاي اين ديدار لذت بردند. نمايش دلپذيري داشتيم ولي به اندازه‌اي که بايد، در اين ديدار شانس همراه ما نبود. در برخي از مواقع بسيار بهتر از چلسي ظاهر شديم ولي نتوانستيم به اندازه‌اي که مي‌‌خواهيم موقعيت سازي کرده و دروازه حريف را باز کنيم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه مه 16, 2013 6:05 am

ايوانوويچ: فصل سختي بود

مدافع چلسي پس از قهرماني در ليگ اروپا تاکيد کرد با پشت سر گذاشتن فصلي سخت اکنون زمان آن است که جشن بگيرند.
[ايوانوويچ: فصل سختي بود]

ديدار نهايي ليگ اروپا بين تيم‌هاي چلسي و بنفيکا برگزار شد که در پايان با حساب 2 بر يک به سود چلسي به پايان رسيد.

به گزارش فارس،در اين ديدار فرناندو تورس 60 و برانيسلاو ايوانوويچ 93 براي چلسي و اسکار کاردوزو 68 براي بنفيکا گلزني کردند.

ايوانوويچ که در پايان اين ديدار بسيار خوشحال به نظر مي‌رسيد در مورد پيکار مقابل بنفيکا گفت: احساس بسيار خوبي دارم. فکر مي‌کنم تيم ما شايسته اين عنوان بود. فصلي سخت و شلوغ را سپري کرديم. ديدارهاي زيادي را در برهه‌هاي زماني کم برگزار کرديم ولي اکنون زمان جشن گرفتن قهرماني‌مان است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مه 16, 2013 9:49 am

بالوتلي: از شنيدن اخراج مانچيني تعجب نکردم

بازيکن سابق منچسترسيتي اعلام کرد از شنيدن خبر اخراج مانچيني از اين باشگاه تعجب نکرده است.

ماريو بالوتلي اعلام کرد که از اخراج روبرتو مانچيني از باشگاه تعجب نکرده است.

به گزارش فارس،مانچيني روز دوشنبه پس از 3 سال و نيم فعاليت در باشگاه و با وجود کسب قهرماني در ليگ برتر و جام حذفي به گفته مالک باشگاه به دليل برآورده نکردن اهداف آن از سمت خود برکنار شد.

وي در آگوست 2010 بالوتلي را از اينتر خريد اما پس از مشکلاتي که در داخل و خارج از زمين به وجود آورد، در ژانويه 2013 اين بازيکن را به ميلان فروخت و اعلام کرد اين انتقال براي بالوتلي خوب است.

بالوتلي تأييد کرد که از شنيدن خبر اخراج مانچيني تعجب نکرده است و اظهار داشت: من واقعا تعجب نکردم. وقتي با او بودم، سرمربي بزرگي بود و يکي از بهترين تيم‌هايي را که تاکنون در آن بازي کرده‌ام با بهترين بازيکنان داشتيم.

وي ادامه داد: من نمي‌دانم چرا آنها قهرمان ليگ نشدند اما مطمئنا مشکلاتي در داخل وجود داشت. من در ميلان هستم بنابراين اطلاعي ندارم.

بالوتلي اين هفته در مرکز يک جريان نژادپرستانه ديگر در ايتاليا قرار گرفت تا باشگاه رم به دليل شعارهاي نژادپرستانه هوادارانش در سن‌سيرو به 50 هزار يورو جريمه نقدي محکوم شود.

وي در اين باره خاطرنشان کرد: هميشه گفتم که اگر نژادپرستي در ورزشگاه اتفاق بيفتد، جوري رفتار مي‌کنم که گويي کسي حرفي نزده و توجه نمي‌کنم اما اين بار کمي ذهنيتم را تغيير دادم. اگر اين اتفاق يک بار ديگر رخ دهد، زمين مسابقه را ترک مي‌کنم، زيرا کار بسيار احمقانه‌اي است.

ماريو بالوتلي اضافه کرد: با کوين پرينس بواتنگ صحبت کردم. يکشنبه مي‌خواستم زمين مسابقه را ترک کنم اما آنها فکر کردند به خاطر اينکه در بازي به مشکل خورده‌ايم مي‌خواهيم خارج شوم. من گفتم نه، بهتر است بازي کنيم و بعدا راجع به آن صحبت مي‌کنم اما اگر به اين خاطر نبود، از بازي بيرون مي‌رفتم.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 16, 2013 11:54 am

[b:0102db7556]یه چند روزی بی خیال این تاپیک شدم همه تیمها دوباره اومدن جلو!!

البته ضمن تبریک به چلسی و هوادارانش که از اعتبار فوتبال جزیره دفاع کردند این روز واقعا روز انگلیسی هاست !باز هم میزبانی هلند و باز هم قهرمانی یک تیم انگلیسی!

یونایتد در چنین روزی قهرمان جام "برندگان جام اروپا" شد.
1991

این بازی در مقابل 50,000 نفر تماشاگر ورزشگاه فاینورد انجام شد
و یونایتد توانست با 2 گل از "مارک هیوز" در مقابل تک گل "رونالد کئومان" بارسلونای "یوهان کرایوف" را شکست دهد و قهرمان این جام معتبر شود.

یونایتد در آن بازی از نفراتی همچون "دنیس اروین"،"استیو انزلیچی"،"گری پالیستر"،"پل اینس"،"برایان رابسون"،"مایک فیلان"،"مارک هیوز"،"برایان مک کلیر"،"لی شارپ" و ... سود میبرد
سر مربی سر آلکس فرگوسن :P

چپ مایک فیلان (دستیار کنونی فرگوسن که در فصل بعد دستیار مویس هم خواهد بود)
وسط برایان رابسون
سمت راستی هم لی شارپ[/b:0102db7556]

[img:0102db7556]http://www.8pic.ir/images/41433861665556069476.jpg[/img:0102db7556]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 16, 2013 3:00 pm

[b:247ebcb3af][size=24:247ebcb3af]عجب داستانی شده امسال!!!!
سال سیاه فوتبال دوستان= سال2013
خبرهای بد برای فوتبال دوستان واقعی پایان ندارد!
پس از سر آلکس فرگوسن،خاویر زانتی و پل اسکولز
دیوید بکهام از فوتبال خداحافظی کرد[/size:247ebcb3af][/b:247ebcb3af]

[img:247ebcb3af]http://www.8pic.ir/images/21260581908197498656.jpg[/img:247ebcb3af]

[img:247ebcb3af]http://www.8pic.ir/images/35294142754055160917.jpg[/img:247ebcb3af]

[img:247ebcb3af]http://www.8pic.ir/images/23181719018301104500.jpg[/img:247ebcb3af]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 16, 2013 3:29 pm

DB7

[img:7996a119c4]http://www.8pic.ir/images/43329634209215620251.jpg[/img:7996a119c4]

[img:7996a119c4]http://www.8pic.ir/images/55188573788968904247.jpg[/img:7996a119c4]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه مه 16, 2013 6:17 pm

خبر فوری: دیوید بکام اعلام بازنشستگی کرد

مدیران این باشگاه تمایل داشتند تا بکام قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کند اما او تصمیم گرفت تا کفش هایش را بیاویزد

سایت گل- دیوید بکام، هافبک باتجربه پاری سن ژرمن، اعلام کرد که در پایان این فصل از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

این هافبک باتجربه در ژانویه گذشته با قراردادی 5 ماهه به پاری سن ژرمن پیوست و مدیران این باشگاه تمایل داشتند تا بکام قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کند.

او کمک کرد تا پاریسی ها برای اولین بار در 19 سال اخیر قهرمان لوشامپیونا شوند اما سرانجام تصمیم گرفت تا به دوران پرافتخار دوران حرفه ای اش پایان بدهد و به این ترتیب دیدار مقابل لورین، آخرین بازی دوران حرفه ای او خواهد بود.

بکام دوران حرفه ای اش را در منچستریونایتد آغاز کرد و توانست با شیاطین سرخ 6 بار در لیگ برتر، دو بار در اف ای کاپو یک بار در لیگ قهرمانان به قهرمانی برسد. او در سال 2003 راهی رئال مادرید شد و در آخرین فصل حضورش در این باشگاه قهرمانی در لالیگا را جشن گرفت.

او در سال 2007 راهی ال ای گلکسی شد و با این تیم دو بار قهرمان رقابت های ام ال اس شد. بکام در طول دوران حضورش در گلکسی، دو بار به طور قرضی راهی میلان شد.

او اولین بازیکن انگلیسی است که توانسته در چهار کشور مختلف قهرمانی در لیگ های داخلی را جشن بگیرد.

عاشق بازی بکام بودم :P خدا حافظ 7 افسانه ای 8O
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مه 16, 2013 7:14 pm

نیما بکهام که خدا حافظی نکرده هست :lol:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه