[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه مه 11, 2013 6:50 pm

ویگان دقایقی قبل قهرمان اف ای کاپ شد!
جالبه منچستر سیتی با هزینه 180 میلیون پوندی امسال دستش از همه جامهای جزیره کوتاه شد!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه مه 11, 2013 6:57 pm

[quote:abdcfd8ceb="The_King_of_rasht"]ویگان دقایقی قبل قهرمان اف ای کاپ شد!
جالبه منچستر سیتی با هزینه 180 میلیون پوندی امسال دستش از همه جامهای جزیره کوتاه شد![/quote:abdcfd8ceb]

فصل قبل هم خودمون جام رو دو دستی تقدیمشون کردیم...وگرنه اینا رو چه به جام :wink:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه مه 11, 2013 7:01 pm

[quote:4f66fd914c="JUSTiran46"][quote:4f66fd914c="The_King_of_rasht"]ویگان دقایقی قبل قهرمان اف ای کاپ شد!
جالبه منچستر سیتی با هزینه 180 میلیون پوندی امسال دستش از همه جامهای جزیره کوتاه شد![/quote:4f66fd914c]

فصل قبل هم خودمون جام رو دو دستی تقدیمشون کردیم...وگرنه اینا رو چه به جام :wink:[/quote:4f66fd914c]

آبرار من رو یاد فصل قبل ننداز!
توی تفاضل گل فقط به لطف یک گل زده بیشتر!
اونهم در دقیقه "92:34
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه مه 11, 2013 7:04 pm

[quote:d1801a29cb="The_King_of_rasht"][quote:d1801a29cb="JUSTiran46"][quote:d1801a29cb="The_King_of_rasht"]ویگان دقایقی قبل قهرمان اف ای کاپ شد!
جالبه منچستر سیتی با هزینه 180 میلیون پوندی امسال دستش از همه جامهای جزیره کوتاه شد![/quote:d1801a29cb]

فصل قبل هم خودمون جام رو دو دستی تقدیمشون کردیم...وگرنه اینا رو چه به جام :wink:[/quote:d1801a29cb]

اونهم در دقیقه "92:34[/quote:d1801a29cb]

مشکل اینه که من یادم نمیره...هر از چند گاهی به یادم میاد اعصابم بهم میریزه :wink:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط 777 » شنبه مه 11, 2013 7:10 pm

[quote:2dc4a87911="JUSTiran46"][quote:2dc4a87911="The_King_of_rasht"][quote:2dc4a87911="JUSTiran46"][quote:2dc4a87911="The_King_of_rasht"]ویگان دقایقی قبل قهرمان اف ای کاپ شد!
جالبه منچستر سیتی با هزینه 180 میلیون پوندی امسال دستش از همه جامهای جزیره کوتاه شد![/quote:2dc4a87911]

فصل قبل هم خودمون جام رو دو دستی تقدیمشون کردیم...وگرنه اینا رو چه به جام :wink:[/quote:2dc4a87911]

اونهم در دقیقه "92:34[/quote:2dc4a87911]

مشکل اینه که من یادم نمیره...هر از چند گاهی به یادم میاد اعصابم بهم میریزه :wink:[/quote:2dc4a87911]
چ حالی داد اون بازی فقط بیست دقیقه اخرودیدم تواون دودقیقه سیتی به حقش رسید
پارسال واقعا حق سیتی بودقهرمان شه یگه اصاب خوردی نداشت که رفت وبرگشت یونایتدباخته بوداونم چ باختی
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه مه 11, 2013 7:10 pm

این جام برای اهدا به صاحب اصلیش حکاکی شد

[img:a9deb40538]http://www.8pic.ir/images/59356126953582489328.jpg[/img:a9deb40538]

بیانیه کانون هواداران یونایتد:
"فردا هواداران زودتر بیایند روز خداحافظی با رییس است!"
باشگاه منچستریونایتد قصد دارد فردا تبدیل به روزی فراموش نشدنی و سرشار از احساسات کند. در هنگام ورود بازیکنان به زمین، هواداران باید عبارت قهرمانی بیستم را بر روی سکوها حک کنند و در پایان بازی هم بازیکنان برای مراسم اهدای جام بر روی سکوی مخصوصی خواهند رفت، سر الکس فرگوسن آخرین جامش را بالای سر خواهد برد و در نهایت برای آخرین بار نیمکت مربیگری شیاطین سرخ در الدترافورد را ترک می کند.

[img:a9deb40538]http://www.8pic.ir/images/61199854203936917202.jpg[/img:a9deb40538]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 11, 2013 7:27 pm

نتایج دیدارهای امشب بوندس لیگا؛ پیروزی بایرن؛ توقف دورتموند

رویس زردها را از شکست مقابل وولفسبورگ نجات داد

- هفته سی و سوم رقابت های بوندس لیگا، دقایقی پیش با انجام 9 دیدار همزمان انجام شد و در مهمترین دیدار، بایرن مونیخ با 3 گل، میهمانش آگسبورگ را از پیش رو برداشت. توماس مولر، شکیری و لوئیس گوستاوو، گلزنان بایرن در این دیدار بودند.

دورتموند، تیم دوم جدول، در خانه وولفسبورگ به تساوی 3-3 رسید. در این دیدار شاگردان کلوپ تا 6 دقیقه به پایان بازی تا با نتیجه 3-1 عقب بودند اما دو گل از رویس، تیم فینالیست چمپیونزلیگ را به یک امتیاز این دیدار رساند.

وردربرمن هم مقابل فرانکفورت به تساوی 1-1 رسید تا از ماندن در رقابت های بوندس لیگای 1 مطمئن شود. در هفته پایانی تیم های هوفنهایم، آگسبورگ و دوسلفدورف باید برای فرار از سقوط بجنگند. سقوط تیم گروتر فورت به دسته پایین تر قطعی شده است.

نتایج کامل دیدارهای امشب:

بایر لورکوزن 3-1 هانوفر

بایرن مونیخ 3-0 آگسبورگ

دوسلدورف 1-2 نورنبرگ

گروترفورت 1-2 فرایبورگ

هوفنهایم 1-4 هامبورگ

ماینس 2-4 مونشن گلادباخ

شالکه 1-2 اشتوتگارت

وردربرمن 1-1 فرانکفورت

وولفسبورگ 3-3 دورتموند
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 11, 2013 7:27 pm

بایرن مونیخ 3-0 آگسبورگ: بولدوزرهای باواریا

پنج هفته بعد از قطعی شدن قهرمانی، بایرنی ها همچنان پای شان را از روی پدال گاز برنداشته اند
- در هفته سی و سوم بوندس لیگا، بایرن مونیخ در خانه با نتیجه 3-0 آگسبورگ را شکست داد و به بیست و هشتمین پیروزی این فصلش رسید.

نیمه اول بازی چندان هیجان انگیز نبود و دو تیم موقعیت های چندانی روی دروازه هم ایجاد نکردند. البته بایرنی ها می توانستند در همان دقایق ابتدایی توسط مولر به گل برسند اما الکس منینگر، دروازه بان آگسبورگ این موقعیت را از بازیکنان حریف گرفت.

در دقیقه 20 فرانک ریبری با یک سانتر خطرناک، ماریو ماندزوکیچ را صاحب موقعیت کرد اما ضربه ستاره کروات به صورت منینگر برخورد کرد و راهی به چهارچوب پیدا نکرد.

آگسبورگی ها تلاش می کردند روی ضدحملات دروازه بایرن را به خطر بیندازند و روی یکی از موقعیت ها، سرنگون شدن جی دونگ وون توسط خاوی مارتینس در درون محوط جریمه بایرن، صحنه ای مشکوک به پنالتی ایجاد کرد اما داور دستور به ادامه کار داد. در نهایت نیمه اول بدون گل به پایان رسید.

نیمه دوم موقعیت های بیشتری داشت. ضربه آزاد شواین اشتایگر می توانست به گل اول بازی تبدیل شود اما باز هم منینگر دروازه تیمش را نجات داد.

پس از آن نوبت به آندره هان رسید تا با شوتی محکم دروازه بایرن را تهدید کند.

سرانجام در دقیقه 69 بایرن توسط توماس مولر به گل رسید. یک ارسال از دانته و ضربه سر مولر، بایرن را 1-0 پیش انداخت.

حملات بایرن ادامه پیدا کرد و شکیری در دقیقه 82 برتری تیمش را دوبرابر کرد. ستاره سوئیسی روی پای ریبری این گل را به ثمر رساند.

تنها سه دقیقه پیش از پایان بازی، لوئیس گوستاوو باز هم روی پاس ریبری، با یک شوت دقیقه، گل سوم باواریایی ها را به ثمر رساند تا بیست و هشتمین پیروزی فصل بایرن رقم بخورد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 11, 2013 8:24 pm

موناکو به ليگ يک فرانسه صعود کرد

تيم فوتبال موناکو روز شنبه به ليگ يک فوتبال فرانسه صعود کرد.

موناکو با پيروزي در هفته سي و ششم ليگ دو صعود خود را قطعي کرد.

اين تيم که سال 2011 به ليگ دو سقوط کرده بود، در دو هفته قبلي دو فرصت صعود را با تساوي ( مقابل سدان يک - يک ) و شکست ( يک بر صفر از کان ) از دست داد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، ابراهيم ترائوره مهاجم سنگالي گل پيروزي موناکو را به ثمر رساند. او در ليگ دو فرانسه هفده گل زده است.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط 777 » شنبه مه 11, 2013 8:54 pm

فان‌پرسي: فرگوسن من را به رويايم رساند

رابين فان پرسي، مهاجم منچستريونايتد، از سرالکس فرگوسن به خاطر اينکه کمک کرد تا به رويايش براي قهرماني در ليگ برتر برسد، تشکر کرد.
اين ستاره هلندي که در تابستان سال گذشته با انتقالي 24 ميليون پوندي از آرسنال به منچستريونايتد پيوست، با 25 گلي که به ثمر رساند، يکي از ارکان اصلي بيستمين قهرماني شياطين سرخ در ليگ برتر بود.
به گزارش گل، فان پرسي کار کردن زير نظر فرگوسن، که در پايان اين فصل بازنشسته مي شود را يک افتخار دانست و اظهار داشت:" من واقعا از شنيدن خبر بازنشستگي سرالکس ناراحت شدم. اما خيلي خوشحالم که اين فرصت را پيدا کردم تا زير نظر او کار کنم. اين يک افتخار بزرگ براي من است.
او يک مربي بزرگ است و مهمتر از آن، يک انسان فوق العاده. من بايد از او به خاطر اين سال فوق العاده تشکر کنم. با قهرماني در ليگ برتر، او روياي من را به واقعيت تبديل کرد. من براي او و خانواده اش بهترين ها را آرزو مي کنم."
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه مه 12, 2013 8:21 am

هاینکس: این بایرن بهترین تیم تاریخ بوندس لیگاست

سرمربی باواریایی ها در صحبت هایی به تمجید از عملکرد درخشان شاگردانش در کسب عنوان قهرمانی بوندس لیگا پرداخته

- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ براین باور است که هیچ تیمی در تاریخ بوندس لیگا مثل بایرن مونیخ فوتبال بازی نکرده.

بایرن مونیخ شنبه شب و در آخرین بازی خانگی اش در بوندس لیگا موفق شد تا با نتیجه 0-3 از سد آگزبورگ عبور کند تا جشن قهرمانی آنها در آلیانس آرنا با این برد شیرینی مضاعفی داشته باشد

توماس مولر، ژردان شکیری و لوئیس گوستاوو در نیمه دوم بازی برای بایرن گلزنی کردند تا باواریایی ها به رکورد کسب 88 امتیاز در رقابت های این فصل دست یافته و با 22 امتیاز فاصله نسبت به انزلیچی دورتموند در صدر جدول بوندس لیگا قرار بگیرند.

دراین میان، یوپ هاینکس که در پایان رقابت های این فصل نیمکت مربیگری بایرن را ترک کرده و جایش را به پپ گواردیولا می دهد، براین باور است که این موفقیت تیمش در تاریخ ثبت خواهد شد.

سرمربی 68 ساله بایرن مونیخ در پایان بازی شنبه شب تیمش مقابل آگزبورگ در بوندس لیگا گفت:« این نتیجه همکاری بازیکنان و کادر فنی تیم است. هیچ تیمی در تاریخ فوتبال بوندس لیگا، سبک فوتبالی ای که ما این فصل ارائه دادیم را ارائه نداده بود و این مرا غرق در افتخار و غرور می نماید.»

ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن هم در پایان این بازی گفت:« این قهرمانی برای من معنا و مفهوم زیادی دارد.این فصل هنوز تمام نشده و ما هنوز بازیهای بزرگی را پیش رو داریم و اگر بتوانیم به خواسته هایمان برسیم، می توانیم بگوئیم که همه چیز خوب پیش رفته. ما الان 88 امتیازی هستیم و این حس خوبی است. امیدوارم که آمار و ارقام ما بتوانند جاودانه شوند.»

باستین شواین اشتایگر ، بازیکن باتجربه و موفق بایرن هم در جشن قهرمانی تیمش گفت:« ما با برتری فوق العاده ای در جدول بوندس لیگا به قهرمانی رسیدیم. این اتفاقی است که در طول 50 سال اخیر بوندس لیگا رخ نداده و فوق العاده است. این ششمین جام قهرمانی من است و من مثل اولین قهرمانی ام با بایرن خوشحالم. همه ما می دانیم که هنوز چند بازی دیگر باقی مانده ولی جشن قهرمانی امشب را طولانی و با حرارت برگزار می کنیم.»

بایرن باید در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل دورتموند قرار بگیرد و در فینال جام حذفی آلمان هم مقابل اشتوتگارت به میدان خواهد رفت تا در صورت برد دراین دوبازی ، یک قهرمانی سه گانه تاریخی را کسب کرده باشد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه مه 12, 2013 8:43 am

[size=24:4e6c230c2c][b:4e6c230c2c]خبرهای بد برای هواداران یونایتد و البته عاشقان فوتبال پشت سر هم!
گل بود به سبزه نیز آراسته شد!!!!
پل اسکولزدر پایان فصل از فوتبال خداحافظی میکند
[color=red:4e6c230c2c]پل اسکولز :[/color:4e6c230c2c]
"بله! بالاخره من برای همیشه کفشهایم را خواهم آویخت! بازی کردن فوتبال تمام چیزی هست که من همیشه می خواستم، برای همین داشتن چنین دوران ورزشی طولانی و موفقی تحت نظر بزرگترین سرمربی تاریخ افتخاری برای من بود. تیم تعادل خوبی داره و تحت نظر رهبری دیوید مویز پیشرفت خواهد کرد."[/b:4e6c230c2c][/size:4e6c230c2c]

خداحافظ مو طلایی

[img:4e6c230c2c]http://www.8pic.ir/images/63205816694360187760.png[/img:4e6c230c2c]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » يکشنبه مه 12, 2013 8:45 am

[quote:272ef1bca5="The_King_of_rasht"][size=24:272ef1bca5][b:272ef1bca5]خبرهای بد برای هواداران یونایتد و البته عاشقان فوتبال پشت سر هم!
گل بود به سبزه نیز آراسته شد!!!!
پل اسکولزدر پایان فصل از فوتبال خداحافظی میکند
[color=red:272ef1bca5]پل اسکولز :[/color:272ef1bca5]
"بله! بالاخره من برای همیشه کفشهایم را خواهم آویخت! بازی کردن فوتبال تمام چیزی هست که من همیشه می خواستم، برای همین داشتن چنین دوران ورزشی طولانی و موفقی تحت نظر بزرگترین سرمربی تاریخ افتخاری برای من بود. تیم تعادل خوبی داره و تحت نظر رهبری دیوید مویز پیشرفت خواهد کرد."[/b:272ef1bca5][/size:272ef1bca5]

خداحافظ مو طلایی

[img:272ef1bca5]http://www.8pic.ir/images/63205816694360187760.png[/img:272ef1bca5][/quote:272ef1bca5]

واقعا فصل دیگه با چه امیدی فوتبال نگاه کنیم ...نه زانتی هست ...نه اسکلز و نه ...
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed3 » يکشنبه مه 12, 2013 1:33 pm

[color=red:28f1cdf47d]واتفورد با گل دقیقه 97 3-1 لسترسیتیَ ببرده و به لیگ برتر انگلیس فَرسه. اگه 2-1 بَردی، با توجه به نتیجه 1-0 دور رفت، لسترسیتی شویی لیگ برتر. تی خودایَ قوربان!!! /18/[/color:28f1cdf47d]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه مه 12, 2013 6:15 pm

[quote:22b654e1f6="hamed3"][color=red:22b654e1f6]واتفورد با گل دقیقه 97 3-1 لسترسیتیَ ببرده و به لیگ برتر انگلیس فَرسه. اگه 2-1 بَردی، با توجه به نتیجه 1-0 دور رفت، لسترسیتی شویی لیگ برتر. تی خودایَ قوربان!!! /18/[/color:22b654e1f6][/quote:22b654e1f6]

واتفورد هنوز صعود نکرده به لیگ برتر...یه بازی با برنده برایتون و کریستال پالاس داره...
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان