[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 10, 2013 10:57 am

حمـزه تو باید مداح میشدی! :wink: .هی غم میدی به آدم.
من بیخیال شدم عکس و کلیپ فرگوسن رو میبینم سریع رد میشم تــا خاظراتم "خوشی هام و الان ناخوشی هام سر باز نکنه.
دوست ندارم نظر بدم در مورد موریس!چون نمیدونم یه تار موی سـر الکس ما میشه یا نه !
الان توی دو دلی گیر کردم که منچستر رو برای فرگوسن دوست داشتم یا فرگوسن رو برای منچستر!
خودم به شخصه دوست داشتم اسکولز میومد و مشاورش سر الکس میشد امــا ....!
تنها روزنه امیدم اینکه ســرالکس میراث دار رو تعیین کرده و مثل هیچ کدوم از کارهاش امیدوارم اشتباه نباشه.
خوشحالم کسی کسی میاد که 11 سال دشمنٍ دشمنم بوده و الان اون حس رو داره که جلوی لیورپولی کثیف از تاریخ دفاع کنه.
فرگوسن یک جمه داشت:بزرگترین چالش من این نیست که در حال حاضر چه اتفاقی رخ می دهد. بزرگترین چالش من، این بود که لیورپول را از آن جایگاه گرم و نرمش پایین بکشم. این را حتما چاپ کنید(عین جمله )
------
این عکس رو به منچستری های سایت تقدیم میکنم "امیدوارم دامـاش امروز بزنه تا خداحافطی الکس کبیر کمی فراموش بشه !
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در جمعه مه 10, 2013 1:10 pm .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مه 10, 2013 12:00 pm

پارک لاله تهران /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 10, 2013 1:21 pm

[quote:e1535aaaea="mahyarmaya"]حمـزه تو باید مداح میشدی! :wink: .هی غم میدی به آدم.
من بیخیال شدم عکس و کلیپ فرگوسن رو میبینم سریع رد میشم تــا خاظراتم "خوشی هام و الان ناخوشی هام سر باز نکنه.
دوست ندارم نظر بدم در مورد موریس!چون نمیدونم یه تار موی سـر الکس ما میشه یا نه !
الان توی دو دلی گیر کردم که منچستر رو برای فرگوسن دوست داشتم یا فرگوسن رو برای منچستر!
خودم به شخصه دوست داشتم اسکولز میومد و مشاورش سر الکس میشد امــا ....!
تنها روزنه امیدم اینکه ســرالکس میراث دار رو تعیین کرده و مثل هیچ کدوم از کارهاش امیدوارم اشتباه نباشه.
خوشحالم کسی کسی میاد که 11 سال دشمنٍ دشمنم بوده و الان اون حس رو داره که جلوی لیورپولی کثیف از تاریخ دفاع کنه.
فرگوسن یک جمه داشت:بزرگترین چالش من این نیست که در حال حاضر چه اتفاقی رخ می دهد. بزرگترین چالش من، این بود که لیورپول را از آن جایگاه گرم و نرمش پایین بکشم. این را حتما چاپ کنید(عین جمله )
------
این عکس رو به منچستری های سایت تقدیم میکنم "امیدوارم دامـاش امروز بزنه تا خداحافطی الکس کبیر کمی فراموش بشه !
[/quote:e1535aaaea]

مهیار جان من هرگز اسطوره زنده تیمم رو فراموشش نمکنم
اریک کانتونا روز خداحافظی خودش گفت : "پادشاهان میروند ولی مملکت ها می مانند"

فرگوسن رو نمیتونم فراموش کنم ولی منچستر رو هم نمیتونم ترک کنم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه مه 10, 2013 1:26 pm

حمزه صداقت تورو آدم باید بزنه تو سر تهرانی ها...تو نمونه بارز یک آبرار هستی /12/ من به تو افتخار میکنم :D درضمن دیگه نبینم به آرسنال بگی مهدکودک ها :P
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه مه 11, 2013 7:50 am

دیروز بازی زیبای داماش در حد چمیونز لیگ بود واسه همین اومدم اینجا کامنت گذاشتم . دست همه بازیکنای باغیرتمون درد نکنه که ما رو رو سفید کردن
:P :P :P :P
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 11, 2013 9:12 am

برنامه بازیهای هفته سی وسوم بوندس لیگا: بازیهای تشریفاتی برای باواریایی ها

درپایان هفته سی ودوم رقابت ها، بایرن مونیخ با85امتیاز صدرنشین مقتدر رقابت هاست وچند هفته ای است که قهرمانی اش را در این رقابت ها قطعی نموده است.انزلیچی دورتموند با65 امتیاز تیم دوم است

- هفته سی وسوم بوندس لیگا امشب با برگزاری بازیهایش آغاز و به پایان می رسد.

اوضاع جدول

درپایان هفته سی ودوم رقابت ها، بایرن مونیخ با85امتیاز صدرنشین مقتدر رقابت هاست وچند هفته ای است که قهرمانی اش را در این رقابت ها قطعی نموده است.انزلیچی دورتموند با65 امتیاز تیم دوم است و بایر لورکوزن با59 امتیاز در رده سوم قرار گرفته. تیم های شالکه و اینتراخت فرانکفورت هم با 52 و49 امتیاز تیم های چهارم و پنجم هستند و فرایبورگ هم حالا 48 امتیازی است و در رده ششم قرار گرفته. هامبورگ، انزلیچی مونشن گلادباخ ،هانوفر و ماینتس هم در رده های بعدی هستند.

بازیهای مهم هفته

در مهمترین بازی های این هفته انزلیچی دورتموند در خانه وولفسبورگ به میدان می رود. بایرن مونیخ و آگزبورگ با هم روبرو می شوند. شالکه و اشتوتگارت با هم بازی دارند و وردربرمن میزبان اینتراخت فرانکفورت است

برترین گلزنان

درپایان هفته گذشته رقابت ها ، روبرت لواندوفسکی با 23 گل زده (یک گل از روی نقطه پنالتی) برای دورتموند واستفان کیسلینگ با 23 گل (4گل از روی نقطه پنالتی) برای لورکوزن مشترکا در جایگاه برترین گلزن رقابت های بوندس لیگا هستند. الکساندر میر با 16 گل برای اینتراخت فرانکفورت در رده دوم است و ماریو ماندزوکیچ، گلزن باواریایی ها با 15 گل در رده سوم قرار گرفته است. ادام اسزالای (برای ماینتس) و وداد ایبیسوویچ (اشتوتگارت) هر دو با زدن 13 گل هم در جایگاه های بعدی قرار گرفته اند.

برنامه بازیهای این هفته فوتبال آلمان بدین ترتیب است

شنبه21 اردیبهشت (11 می)

بایرلورکوزن- هانوفر

بایرن مونیخ- آگزبورگ

فورتونا دوسلدورف- نورنبرگ

ماینتس- انزلیچی مونشن گلادباخ

شالکه- اشتوتگارت

گروثر فورث- فرایبورگ

هوفنهایم – هامبورگ

وولفسبورگ – انزلیچی دورتموند

وردربرمن – اینتراخت فرانکفورت
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 11, 2013 9:18 am

هیتسفلد: توماس مولر، لواندوفسکی و گوتزه می توانند برنده توپ طلا شوند

در چهار سال اخیر توپ طلا به لیونل مسی رسید اما سرمربی سابق بایرن و دورتموند معتقد است که بازیکنان این دو تیم می توانند به فرمانروایی ستاره آرژانتینی پایان بدهند

- اتمار هیتسفلد، سرمربی تیم ملی سوئیس، معتقد است به دلیل نمایش های خوب بازیکنان بایرن مونیخ و انزلیچی دورتموند در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ، توپ طلای امسال به یکی از بازیکنان این دو تیم خواهد رسید.

در چهار سال اخیر توپ طلا به لیونل مسی رسید اما سرمربی سابق بایرن و دورتموند معتقد است که بازیکنان مانند روبرت لواندوفسکی، ماریو گوتزه و توماس مولر می توانند به فرمانروایی ستاره آرژانتینی پایان بدهند.

او در گفتگو با کیکر گفت:" بازیکنان بایرن و دورتموند امسال از شانس بردن توپ طلا برخوردارند. دیدار فینال چمپیونزلیگ لحظه مهمی است.

نمایش های توماس مولر در این فصل من را تحت تاثیر قرار داد. او پیشرفت قابل توجهی داشت. همین طور روبرت لواندوفسکی.

گوتزه هم بازیکنی در کلاس جهانی است. انتقال او به بایرن انگیزه های او را بیشتر خواهد کرد. اگر او به عنوان قهرمان چمپیونزلیگ به بایرن برود، شرایط برای او آسان تر خواهد شد."
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی فعلی بایرن، آخرین بازیکن بوندس لیگاست که توانسته توپ طلا را در سال 1996 از آن خود کند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه مه 11, 2013 2:08 pm

بواتنگ میلان را ترک می کند ؟!
میلان و کوین پرینس بواتنگ اماده هستند تا در فصل تابستان از یک دیگر جدا شوند.

با وجود آن که بواتنگ یکی از مهم ترین بازیکنان میلان در دوره ی حضور سه ساله ی آلگری در میلان بوده است اما عملکرد وی در فصل گذشته چندان درخور نام او نبوده است.

بواتنگ در این فصل در سی و سه بازی برای میلان به میدان رفت . اگرچه این بازیکن 26 ساله توانایی حضور در خط حمله را نیز دارد اما بر اساس تشخیص سرمربی میلان وی در پست های گوناگونی در طی فصل برای میلان به میدان رفت.

با این وجود پایگاه خبری Goal در گزارشی اعلام کرد که میلان حاضر است در ازای 15 میلیون یورو این بازیکن را به فروش برساند.

سران منچستر سیتی به طور رسمی شرایط بواتنگ را بررسی کرده اند اما آن ها در همین راستا شرایط ایسکو ستاره ی تیم مالاگا و فرناندینهو بازیکن تیم شاختار را نیز بررسی می کنند.

تیم تاتنهام نیز دیگر تیم خواهان جذب بواتنگ است. این بازیکن غنایی در سال 2007 از هرتابرلین جدا شد و به تاتنهام پیوست و در طی دو سال تنها 14 بازی برای این تیم انجام داد.

اگر بواتنگ تمایل خود به ترک میلان را به طور رسمی اعلام کند بی شک این دو باشگاه برای خرید وی وارد عمل خواهند شد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه مه 11, 2013 2:08 pm

آبیاتی در میلان خواهد ماند
آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان اعلام کرد که کیریستین آبیاتی یک فصل دیگر در میلان خواهد ماند.

آبیاتی از سال 1998 به میلان پیوسته است و در این میان به طور قرضی مدتی را در یوونتوس و اتلتیکو مادرید سپری کرد.

این دروازبان 35 ساله تنها تا پایان فصل با میلان قرارداد دارد اما آدریانو گالیانی اعلام کرد که وی در میلان خواهند ماند.

" هیچ شکی وجود ندارد که آبیاتی یک فصل دیگر در میلان خواهند ماند . او یکی از مهم ترین بازیکنان تیم ماست و نیازی به پرسیدن سوال در مورد تمدید قراردادش وجود ندارد. تنها امضای نهایی باقی مانده است."

" در بازی برابر تورینو او به خوبی نشان داد که هنوز کیفیت لازم را دارد. ما نمی خواهیم خود را از داشته هایمان محروم کنیم."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه مه 11, 2013 2:23 pm

بالوتلی و ورود به پیست کارتینگ با اتومبیل فراری اش

اف 450 بالوتلی که آخرین اتومبیل اونیز هست 250 هزار یورو ارزش دارد. او مالک یک پیست کارتینگ را راضی کرده تا به او اجازه دهد تا با ماشین فراری اش وارد پیست شود

سایت گل- چند روز بعد از برهم خوردن رابطه نامزدی ماریو بالوتلی با فانی نگوئشا، نامزد بلژیکی او، مهاجم ایتالیایی دنیای فوتبال دوباره رفتار عجیب وغریب دیگری را به نمایش گذاشته.

او که اخیرا یک فراری اف 450 به قیمت 250 هزار یورو خریداری کرده بود، مالک یکی از پیست های کارتینگ را راضی کرده تا با اتومبیل فراری اش وارد پیست شود.

طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس، مهاجم انزلیچی یکی از طرفداران پروپاقرص موتور و اتومبیل است و برای بازی کارتینگ به یکی از پیست های اطراف میلان می رود. او اخیرا صاحب این پیست را راضی کرده بود تا با اتومبیل جدیدش دراین پیست دوری بزند. البته این اقدام او چندان به مذاق سران باشگاه میلان خوش نیامده و بعد از انتشار عکس هایی از بالوتلی و فراری سفیدش در این پیست کارتینگ، حالا او باید منتظر جریمه هایی از سوی باشگاه باشد.

جالب اینجاست که سران باشگاه میلان با اطلاع از علایق این فوتبالیست ایتالیایی با او قرارداد بسته بودند و در یکی از بندهای قرارداد او هرگونه حضور در پیست های اتومبیل رانی برای بالوتلی ممنوع اعلام شده بود؛ چرا که سران میلان نگران مصدومیت و مجروح شدن احتمالی او بودند. حالا طبق گزارش منتشره در دیلی میل باید درانتظار جریمه سنگین بالوتلی باشیم؛ چرا که او پا روی تعهدش با باشگاه انزلیچی گذاشته است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه مه 11, 2013 2:23 pm

اسکوئینزی : برلوسکونی به من گفت،آلگری با نیمکت نشینی الشعراوی ثابت کرد هیچ چیزی از فوتبال نمی فهمد!

جورجیو اسکوئینزی مالک باشگاه ساسیولو که در آستانه صعود به سری آ است به عنوان یک هوادار سرسخت میلان در صحبت هایی عجیب نظر شخصی سیلویو برلوسکونی در رابطه با آلگری را فاش کرد.

سایت گل-باشگاه ساسیولو صدرنشین این فصل سری بی ایتالیا برای صعود به سری آ ایتالیا همچنان در حال مبارزه بوده هر چند که اسکوئینزی مالک این باشگاه یک هوادار سرسخت میلان نیز شناخته می شود.

به نقل از ac-milan.ir-او در مصاحبه با رادیو 24 ایتالیا گفت که برلوسکونی مالک باشگاه میلان گاهی اوقات در تماس های تلفنی که با یکدیگر دارند در رابطه با موضوعات فوتبالی بحث می کنند.

اسکوئینزی در این باره گفت " برلوسکونی به من گفت که آلگری هیچ چیزی از فوتبال نمی داند چرا که این اواخر تصمیم به کنار گذاشتن استفان الشعراوی از ترکیب اصلی تیمش گرفته"

"او فکر می کند عملکرد خوب اخیر میلان فقط به دلیل حضور ماریو بالوتلی مهاجم 22 ساله ملی پوش تیم ملی ایتالیا بوده که تمام سنگینی وظایف تیم بر عهده او بوده.اما اگر نظر من را بخواهید ،آلگری با توجه به داشته هایش عملکرد خوبی داشته"

اسکوئینزی که یک هوادار سرسخت میلان نیز می باشد در رابطه به حضور فصل آینده تیمش در سری آ و مصاف با اینتر چنین گفت "بسیار دوست دارم که ساسیولو موفق به شکست اینتر در سن سیرو شود و از همین حالا می توانم نتجیه 0-1 بازی به سود تیمم را تصور کنم"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه مه 11, 2013 3:29 pm

انزلیچی: اشتباه است اگر میلان آلگری را اخراج کند

کاپیتان میلان معتقد است که مربی تیمش به دلیل عملکرد خوبی که در سه فصل حضور در سن سیرو داشته، شایسته ادامه حضور روی نیمکت انزلیچی است

سایت گل- ماسیمو انزلیچی، کاپیتان میلان، معتقد است این باشگاه اشتباه خواهد کرد اگر در پایان فصل با ماکسی آلگری قطع همکاری کند.

به تازگی شایعات زیادی در مورد آینده آلگری بعد از پایان فصل جاری منتشر شده اما انزلیچی معتقد است که مربی تیمش به دلیل عملکرد خوبی که در سه فصل حضور در سن سیرو داشته، شایسته ادامه حضور روی نیمکت انزلیچی است.

او در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" آلگری در شرایط دشوار آرامشش را از دست نداد و توانست این آرامش را به بازیکنان منتقل کند.

قطع همکاری با مربی ای که در سه فصل گذشته نتایج بسیار خوبی گرفت و به اهداف باشگاه رسید، تصمیم بزرگی است؛ به ویژه اگر ما این فصل را در رتبه سوم به پایان برسانیم.
فکر می کنم میلان باید برای فصل آینده هم آلگری را حفظ کند. باید ببینیم در دو هفته آینده چه رخ خواهد داد.

این مسئله بستگی زیادی دارد که رئیس باشگاه چه خواسته ای دارد. وقتی او چیزی در ذهن داشته باشد، دشوار است که آن را تغییر داد."

آلگری از سال 2010 هدایت میلان را برعهده گرفت و در اولین فصل با این تیم قهرمان سری آ شد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » شنبه مه 11, 2013 4:19 pm

[img:0d097486cf]http://u.goal.com/279300/279342hp2.jpg[/img:0d097486cf]
لمپارد با زدن دو گل در این دیدار، رکورد گلزنی باشگاه چلسی را به نام خود کرد

سایت گل- چلسی با دو گل فرانک لمپارد و رکورد شکنی او، توانست 2-1 استون ویلا را شکست دهد و صعودش به رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ قطعی شود.

در این دیدار پل لمبرت، سرمربی استون ویلا، تیمش را با یک تغییر نسبت به دیدار قبل مقابل نوریچ راهی میدان کرد. در حالی که بنتیس تغییرات بیشتری در ترکیب اصلی اش داشت و تری، لمپارد، موزس و تورس را از ابتدا به میدان فرستاد.

بازی با برتری میزبان آغاز شد و این بنته که بود که در دقیقه 15، تیمش را پیش انداخت. ستاره بلژیکی در کوشه محوطه جریمه چلسی صاحب توپ شد و بعد از پشت سر گذاشتن گری کیهیل، با یک ضربه دقیق از زاویه بسته، پتر چک را مغلوب کرد. این چهاردهمین گل بنته که در این فصل بود که آن را به استیلین پتروف، کاپیتان سابق استون ویلا که به تازگی اعلام بازنشستگی کرد، تقدیم کرد.

بعد از این گل، رفته رفته برتری میزبان کاهش پیدا کرد و اولین موقعیت جدی آبی ها را فرانک لمپارد ایجاد کرد اما ضربه او را بِرَد گوسان دفع کرد.

چند دقیقه بعد بنته که می توانست دروازه چلسی را برای دومین بار باز کند اما خطای تری که یک کارت زرد را برای او به همراه داشت، از این اتفاق جلوگیری کرد.

چند دقیقه بعد نوبت رامیرس بود که با کارت زرد داور جریمه شود. او لحظاتی بعد به خاطر یک خطای کف پا دوباره کارت گرفت تا آبی ها پیش از پایان اول، 10 نفره شوند. در نهایت نیمه اول با همان تک گل به پایان رسید.

در ابتدای نیمه دوم، گابریل آگبنلاهور یک موقعیت بسیار خوب را از دست داد تا تیم میزبان نتواند برتری اش را دوبرابر کند.

دقایقی بعد با اخراج بنته که با خطایی شبیه به رامیرس، کارت زرد دوم را گرفت تا هر دو تیم 10 نفره شوند.

بلافاصله بعد از 10 نفره شدن استون ویلا، چلسی توسط لمپارد به گل رسید. حرکت در عرض هافبک آبی ها در محوطه جریمه و ضربه فنی او، با حرکت بدون توپ خوب دمبا با، به گل تساوی بازی تبدیل شد.

در حالی که به نظر می رسید بازی با همین نتیجه به پایان خواهد رسید، در دقیقه 88، پاس در عرض آزارد، در محوطه شش قدم به لمپارد رسید تا او گل پیروزی تیمش و گل رکورد شکن خود را به ثمر برساند.

نیمه دوم پرخورد بازی 7 دقیقه وقت تلف شده داشت اما استون ویلا نتوانست به گل برسد تا سه امتیاز دلچسب این دیدار نصیب آبی ها شود. چلسی به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به تاتنهام، از حضور در رقابتهای فصل آینده لیگ قهرمانان مطمئن شده است.
در پایان بازی همه بازیکنان چلسی دور لمپارد جمع شدند و رکورد شکنی اش را به او تبریک گفتند.

[img:0d097486cf]http://u.goal.com/279300/279341hp2.jpg[/img:0d097486cf]

لمپارد در حالی رکورد تامبلینگ را پشت سر گذاشت که یک هافبک است؛ در حالی که رکورددار قبلی چلسی، مهاجم بود.

سایت گل- فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، با دو گلی که در دیدار امروز مقابل استون ویلا به ثمر رساند، تعداد گل های زده اش با پیراهن چلسی را به 203 رساند و رکورد 202 گل بابی تامبلیگ را شکست.

این ملی پوش انگلیسی در دقیقه 61 گل اول تیمش را وارد دروازه حریف کرد و در دقیقه 88، گل پیروزی بخش آبی ها را به ثمر رساند.

لمپارد در حالی رکورد تامبلینگ را پشت سر گذاشت که یک هافبک است؛ در حالی که رکورددار قبلی چلسی، مهاجم بود.

تامبلینگ که اکنون 71 ساله است، ماه گذشته در دیدار مقابل سوانسی، در استمفوردبریج حاضر شد و شاهد گل شماره 201 لمپارد بود.

تامبیلگ رکورد 202 گل اش را در 370 بازی در طی 12 سال به جا گذاشت؛ در حالی که لمپارد در 606 بازی به این رکورد رسید.
این هافبک ملی پوش در سال 2001 از وستهم به چلسی پیوست و با این تیم سه قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورد. قرارداد او با این باشگاه لندنی در پایان همین فصل به اتمام می رسد و مدیران باشگاه هنوز حاضر به تمدید قرارداد او نشده اند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali_damashi در شنبه مه 11, 2013 4:24 pm .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » شنبه مه 11, 2013 4:22 pm

عجب لباس قشنگی داره چلسی تاحالا اینو ندیده بودم :P
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » شنبه مه 11, 2013 4:44 pm

[align=center:891e2434e7][size=18:891e2434e7]Super Bayern[/size:891e2434e7][/align:891e2434e7]
[align=center:891e2434e7]
[img:891e2434e7]http://www.fcbayern.telekom.de/media/images/fotogalerie_12_13/augsburg/fcbaug_get_110513_20.jpg[/img:891e2434e7]

[img:891e2434e7]http://www.fcbayern.telekom.de/media/images/fotogalerie_12_13/augsburg/fcbaug_get_110513_23.jpg[/img:891e2434e7][/align:891e2434e7]
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان