توسط khorami201 » سه شنبه مه 07, 2013 7:18 pm
[color=black:e0859176d6][size=13:e0859176d6]ضمن تشکر از دوست خوبم آقا مجید ، من هم نظرات شخصی خودم را بیان می کنم :
فکر نمی کنم بر کسی زحمات آقای عابدینی پوشیده باشه و بر همگان روشن است که شاید اگر تدابیر و اندیشه های مدیریتی ایشان نبود امسال امکان وقوع اتفاقات ناخوشایند بسیار بود. به همین جهت گاها امید به تدبیر ایشان بر واقعیت موجود در ذهن همه ما سایه می افکند و دوصد بار شکر ایزد که حاصل این اعتماد قابل قبول بود.
امــــا در کنار این ارزشهای مدیریتی و جایگاه شخص امیر عابدینی شاید بتوان مسایلی را هم از نگاه هوادار بیان نمود که در طول فصل به خاطر مصلحت و نه به عنوان ندیدن موضوع ، در مورد آنها سکوت شد. (البته در این مورد که فهم فوتبالی و مدیریتی جناب عابدینی به دلیل قدمت فوتبالی و اجرایی از من هوادار بیشتر است شکی نیست امـــا گاها افراد مختلف مسایل را به طرق گوناگون رصد می کنند و بازگوکردن آن شاید راههای جدیدی را برای نیل به هدف مشخص نماید):
[b:e0859176d6]1: [/b:e0859176d6]واقعا از اینکه بخاطر ماندن در لیگ برتر در انتهای لیگ از باشگاه و مسئولان آن تشکر کنم حس خوبی ندارم و سقف آرزوهای هواداران بالاتر از ماندن صرف در لیگ برتر است و کم کم سمت و سوی سیاست های باشگاه و شخص جناب عابدینی باید به سمت و سوی 5 تیم اول ایران باشد که شاید اگر مشکلات گریبان تیم را نگرفته بود هم اکنون به این مهم رسیده بودیم.
[b:e0859176d6]2: [/b:e0859176d6]حضور عابدینی در رشت در طول فصل باز هم متذکر می شوم در طول فصل بسیار اندک است و هیچ گاه مشاوران قادر به بازگو کردن مسایل به نحو شایسته نیستند و به قولی شنیدن کی بود مانند دیدن...
[b:e0859176d6]3: [/b:e0859176d6]آقای عابدینی به عنوان یک مدیر با دانش بسیار بالای فوتبالی باید در قبال انتخاب کادر فنی به هیچ وجه تحت تاثیر مالک باشگاه نباشند که اگر در این امر اندکی نرمش نشان بدهند آنگاه هیچ چیز تا انتها بر سرجای خود نخواهد بود ...
[b:e0859176d6]4: [/b:e0859176d6]در قبال جذب بازیکنان برهمگان روشن است که ملاک سرمربی تیم است و بس اما جا دارد نسبت به دلالی های موجود در بازار نقل و انتقالات نظارت جدی داشته باشند تا حدای نکرده داماش محلی برای رفت و آمدهای 5 الی 6 ماهه بازیکنانی که هدفی جز آرامش پایان دوران فوتبال خود ندارند ، نگردد.چیزی که متاسفانه به وفور در تیم محبوبمان شاهد بودیم.
سخن بسیار است و به دلیل طولانی شدن کامنت ، صحبت خلاصه می کنم و در پایان برای داماش و شخص آقای عابدینی آرزوی بهترینها را دارم. [/size:e0859176d6][/color:e0859176d6]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
khorami201 در چهارشنبه مه 08, 2013 9:43 am .