[quote:01c202db07="r4sht"]دوستای گلم به نظر من ما باید واقعگرا باشیم
اول اینکه ما معدن استعداد ها نیستیم ( در مورد کشتی ) که دوست عزیزمون ادعا کرده ما توی بعضی رشته ها خوب و با پتانسیل و توی بعضی خیلی ضعیف هم هستیم این حس بومیگرایی داره کم کم تبدیل به خود بزرگ بینی باشه بجای حقیقت بینی .
بگذریم
در مورد آقای محجوب من فکر میکنم نباید کسی انظار استادیوم 2 طبقه سرپوشیده و بازیکنای خیلی آنچنانی و .... باشیم
ما فقط باید انتظار داشته باشیم چک های بازیکنان و کادر فنی پاس بشه و تیم مشکل مالی نداشته باشه
نیمکت و بازیکنان با ثبات و یک برنامه بلند مدت و همچنین یه آکادمی بازیکن سازی قوی برای تیم بزرگسالمون داشته باشیم تا در آینده خودکفا باشیم
هوادارا هم نه تخریب کنند و نه مثل آقای قویدل براش گل و فرش قرمز پهن کنند ... زمان به زودی میگذره و این مجموعه جدید هم امتحانش رو پس میده
شاهین[/quote:01c202db07]
[color=darkblue:01c202db07][size=18:01c202db07]
بحث خودبینی نیست برادر عزیز,گیلان توی ورزشهای رزمی که حرف اول رو میزنه,توی فوتبال و فوتسال(چه مردان و چه زنان) حرف واسه گفتن داریم,در مورد کشتی اگه به جوان هایی که الان توی کشتی هستن بها داده بشه و کم کم از جوانان در لیگ های پایین تر شرکت داده بشن و بیان بالا خوب 100%ما هم حرف واسه گفتن خواهیم داشت.بعدشم اون یه مثال بود وگرنه ما فعلا از خریدار جدید حالا هرکی میخواد باشه تقاضا داریم تیم فوتبال داماش گیلان رو تقویت کنه بقیه پیشکش

[/size:01c202db07][/color:01c202db07]