مصدومیت شدید اسطوره آرژانتینی؛ زانتی: قوی تر از قبل برمی گردم
خاویر زانتی اسطوره آرژانتینی اینترمیلان با وجود مصدومیت شدید از ناحیه تاندون آشیل پا اعلام کرده است که قدرتمندتر از قبل به میادین بازمی گردد.
به گزارش ایرنا، این بازیکن 39 ساله که دیشب (یکشنبه) هزار و پنجاه و ششمین مسابقه دوران حرفه ای خود را مقابل پالرمو پشت سر می گذاشت، در دقیقه 17 از ناحیه تاندون آشیل پایش دچار مصدومیت شد و زمین را ترک کرد.
پزشکان باشگاه اینترمیلان اعلام کرده اند که کاپیتان این تیم به دلیل این مصدومیت شش ماه نمی تواند به میدان برود.
ممکن است این مصدومیت شدید اسطوره آرژانتینی فوتبال جهان را مجبور به خداحافظی از دنیای فوتبال کند.
البته خود زانتی اعلام کرده که قوی تر از قبل به دنیای بازیگری بازمی گردد.
زانتی درباره شرایط خود پس از این مصدومیت گفت: هدف من این است که قوی تر از گذشته بازگردم و به این حرف اعتقاد دارم. من مجبورم لاستیک هایم را بعد از مسافتی طولانی عوض کنم. مصدومیت بخشی از زندگی حرفه ای یک فوتبالیست است.
وی ادامه داد: من از هم تیمی هایم معذرت می خواهم که نمی توانم به آنها در بخش پایانی رقابت های این فصل کمک کنم اما مطمئنم که آنها می توانند سهمیه حضور در لیگ اروپا را کسب کنند.
خاویو زانتی به همراه رایان گیگز ستاره ولزی منچستریونایتد به دلیل بیش از 20 سال بازی کردن در سطح اول فوتبال جایگاهی دست نیافتنی در فوتبال جهان یافته اند.
http://irna.ir/fa/News/80634452/ورزشی/مصدومیت_شدید_اسطوره_آرژانتینی؛_زانتی__قوی_تر_از_قبل_برمی_گردم