[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه آپريل 25, 2013 10:24 am

مهاجم لیورپول نقره داغ شد؛ محرومیت 10 جلسه ای برای سوارس

در دیدار این هفته لیورپول مقابل چلسی که با تساوی 2-2 به پایان رسید، سوارس در دقیقه 73 در یک درگیری با ایوانوویچ، دست این بازیکن را گاز گرفت

- لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای لیورپول، به دلیل گاز گرفتن دست برانیسلاو ایوانوویچ، مدافع چلسی، از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس برای 10 جلسه از همراهی تیمش محروم شد.

در دیدار این هفته لیورپول مقابل چلسی که با تساوی 2-2 به پایان رسید، سوارس در دقیقه 73 در یک درگیری با ایوانوویچ، دست این بازیکن را گاز گرفت. البته این صحنه توسط داور دیده شود اما تصاویر تلویزیونی به خوبی آن را به نشان داد.

در بیانیه اتحادیه فوتبال انگلیس آمده است:" لوئیس سوارس بعد از نشست امروز کمیته انظباطی اتحادیه فوتبال، به دلیل رفتار نامناسب، برای 10 بازی از همراهی تیمش محروم شد.

این کمیته به نتیجه رسید که سه جلسه محرومیت برای او نامناسب است و این بازیکن باید علاوه بر سه جلسه محرومیت پایه، 7 جلسه دیگر نیز از همراهی تیمش محروم شود. این محرومیت از همین هفته قابل اجراست."

حتی عذرخواهی سوارس از ایوانوویچ هم نتوانست مانع از اعلام این رای سنگین شود

سوارس پذیرفته بود که اقدامش مستحق جریمه است اما اعلام کرده بود که اتحادیه فوتبال انگلیس نباید محرومیتی بیش از سه جلسه را برایش در نظر بگیرد. حال او تا دو روز دیگر فرصت دارد تا به این حکم سنگین واکنش نشان بدهد.

او سال گذشته هم به خاطر توهین نژادپرستانه به پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد، برای 8 دیدار از همراهی لیورپول، محروم شد.

علاوه بر این، او در سال 2010 و زمانی که برای آژاکس بازی می کرد هم به خاطر گاز گرفتن گردن اتمان بکال، بازیکن آیندهوون، برای 7 جلسه محروم شده بود.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:33 pm

[color=blue:8f6f3de0df][b:8f6f3de0df]رئال و سابقه جبران شکست 4-1 مقابل دربی کانتی

رئال اگر می خواهد به فینال چمپیونزلیگ برسد ، باید سه شنبه آینده در برنابئو روحیه بازگشت های بزرگ و تاریخی خود را داشته باشد . فقط چنین شب بزرگی می تواند مورینیو را نجات دهد . سرجیو راموس پس از بازی گفت :" 90 دقیقه ها در برنابئو خیلی طولانی هستند . " جمله ای که بی تردید خوانیتو ، شماره هفت اسطوره ای رئال به خوبی با آن آشنایی داشت .
در فصل 76-1975 ، رئال مادرید در مرحله یک هشتم جام باشگاه های اروپا مقابل دربی کانتی گرفت . رئال در دور رفت در خانه حریف 4-1 باخت اما در برنابئو با دبل های روبرتو مارتینز و سانتیانا و گل پیروی با نتیجه 1-5 برد . گل پیروزی را سانتیانا در دقیقه 100 به ثمر رساند . قرعه بسیار مشکلی بود . رئال در مرحله یک چهارم مقابل سلتیک قرار گرفت که در گلاسکو 2-0 باخت اما در برنابئو 3-0 برد .
در فصل 85-1984 ذر مرحله یک شانزدهم ، رئال با نتیجه 3-1 به رایکا باخت که در برنابئو نتیجه را 2-0 برگرداند که بوتراگوئنو خوش درخشید . رئال باخت 3-0 در بروکسل را با پیروزی 6-1 مقابل اندرلخت عوض کرد . در مرحله یک چهارم به اینتر 3-1 باخت اما در برنابئو با درخشش خوانیتو 3-0 برد . آن شب رئال حسابی یوفا را مغلوب کرد .
هنوز تموم نشده...[/b:8f6f3de0df][/color:8f6f3de0df]

نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:56 pm

نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه آپريل 25, 2013 2:08 pm

[size=18:e1f420e3fe][color=red:e1f420e3fe][b:e1f420e3fe]صرفا جهت یاد آوری برای دوستان آلمانی که خیلی ذوق زده هستن : حالا حالا ها زیر چکمه های ایتالیا باید له بشین چند بار ببریمتون دیگه بستون نیست ؟؟؟؟؟؟ تو نیمه نهایی جام جهانی 2006 توی دورتوند ( به قول خودتون دیوار زرد ) که تحقیرتون کردیم تو خاک خودتون ( ورزشگاه برلین ) جشن قهرمانی گرفتیم تو نیمه نهایی یورو 2012 توی ورشوی لهستان هم که * ماریو شما رو به زانو در آورد تا فوتبال ایتالیا هست چه در اروپا چه در جام جهانی باید خواب قهرمانی رو ببینین . توجه دوستان آلمانی رو به آمار و تصاویر زیر جلب میکنم تا بار دیگه سرورشونو ببینن و تجدید خاطرات کنن . خیلی مونده با این فوتبال کثیف آلمانی به ایتالیای کبیر ما برسین .[/b:e1f420e3fe][/color:e1f420e3fe][/size:e1f420e3fe]

نیمه نهایی جام جهانی 2006 آلمان :

4 ژوئیه 2006 - دورتموند

ایتالیا 2-0 آلمان

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D8% ... B%B0%DB%B6

نیمه نهایی جام ملت های اروپا 2012 لهستان-اوکراین

86 ژوئن 2012 - ورشو

ایتالیا 2-1 آلمان

http://www.hamshahrionline.ir/details/171463

نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه آپريل 25, 2013 2:30 pm

[quote:f93315ae40="mahyarmaya"]

[/quote:f93315ae40]

مهیار جان نمیذاری به کار و بارمون برسیمــــا - هر یک ساعت که میام یه سر میزنم میبینم دارید به بارسای کبیر توهین میکنید...

درسته که اینجا فضا دموکراسیه ولی دیگه نباید از روحیه دموکرات منش مدیریت وارش آقا مهرداد سواستفاده کنید :D

من تعجبم از مدیریت اینه که چرا با این مطالب که مصداق نشر اکاذیب و توهین به مقدسات (بارسای مقدس) و تشویش اذهان عمومیه برخورد لازم رو نمیکنه 8)

ما خواستار تعلیق عاملین و آمرین این هتک حرمتها و توهینها بالاخص مهیار مایا هستیم :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آپريل 25, 2013 2:45 pm

sepidroudi : معین جان مشخصا این یک توهین آشکار به جامعه هوادار یک تیم و بارسلوناست (که یکیش خودمم) ، اما گفتم اگر چیزی بگم اونوقت دوستان میگن بارسایی هستم و فضا رو بستم . ایشالا که نه در مورد بارسا نه در مورد هیچ تیم دیگه ای تکرار نمی کنند :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آپريل 25, 2013 4:22 pm

این دو عکس رو با دقت نگاه کنید و دیگر هیچ!

[img:2eb173c7ca]http://www.8pic.ir/images/27604090949235740779.jpg[/img:2eb173c7ca]

این جمله معروف از آدولف هیتلر : ما در تجارت برمیگردیم!!!
من خودم از طرفداران پرو پا قرص تیم ملی انگلیس هستم و البته هلند رو دوست دارم
ولی اینجا میگم که از این آلمان باید ترسید!به نظر من توی جام جهانی هم همین روش رو ادامه میده و همه رو قلع و قمع میکنه!ولی هنوز امیدوارم توی جام جهانی آینده این انگلیس باشه که به اوج برمیگرده

[img:2eb173c7ca]http://www.8pic.ir/images/50938205736395505046.jpg[/img:2eb173c7ca]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » پنج شنبه آپريل 25, 2013 4:36 pm

حمزه جان بی زحمت اَ اُتریشیِ کَثیفَ وَنسین آلمانَ :wink:
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آپريل 25, 2013 4:40 pm

[quote:4a220c7ec6="hamed3"]حمزه جان بی زحمت اَ اُتریشیِ کَثیفَ وَنسین آلمانَ :wink:[/quote:4a220c7ec6]

خدا بیامرز دست از دنیا کوتاهه برار
من دوستش داشتم!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آپريل 25, 2013 4:42 pm

حمزه کاشکی عکس های دیگه ای هم از ترول فوتبال میزاشتی /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ :lol: :lol:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه آپريل 25, 2013 5:32 pm

[quote:ba696169bd="sepidroudi"][quote:ba696169bd="mahyarmaya"]

[/quote:ba696169bd]

مهیار جان نمیذاری به کار و بارمون برسیمــــا - هر یک ساعت که میام یه سر میزنم میبینم دارید به بارسای کبیر توهین میکنید...

درسته که اینجا فضا دموکراسیه ولی دیگه نباید از روحیه دموکرات منش مدیریت وارش آقا مهرداد سواستفاده کنید :D

من تعجبم از مدیریت اینه که چرا با این مطالب که مصداق نشر اکاذیب و توهین به مقدسات (بارسای مقدس) و تشویش اذهان عمومیه برخورد لازم رو نمیکنه 8)

ما خواستار تعلیق عاملین و آمرین این هتک حرمتها و توهینها بالاخص مهیار مایا هستیم :lol:[/quote:ba696169bd]

من از زمان پاتریک کلایورت هوادار بارسا بودم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه آپريل 25, 2013 5:39 pm

[quote:93c07fd7ed="havadarehamishegi"][quote:93c07fd7ed="sepidroudi"][quote:93c07fd7ed="mahyarmaya"]

[/quote:93c07fd7ed]

ما خواستار تعلیق عاملین و آمرین این هتک حرمتها و توهینها بالاخص مهیار مایا هستیم :lol:[/quote:93c07fd7ed]

من از زمان پاتریک کلایورت هوادار بارسا بودم[/quote:93c07fd7ed]

کلایورت :arrow: - (بارسلون هلندی عشق من بود :P + کاپیتان دی بویر) - لوییز انریکه - ریوالدو - جیووانی و ........ :arrow: :P
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه آپريل 25, 2013 5:49 pm

بدونن شرح...........

نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه آپريل 25, 2013 5:56 pm

معــین جان" پایان نامهَ خدایی باید از اول شروع بوکونی "اون پایان نامه د فایده نره!
----------------------------------
من که حرفی نزیــم فقط آمــارَ بُگفتم!
خدا نُکُنه توهــین بُکُنم!عیــن حقیقتِ.
در ضمــن شــمــا 2تا تیم داریدی( شایــد هم بیشتر:) )هرگز اوو تیم اصلی که مثلا آث میلان"آث رم"یا .... که توهین نُکُــدَم :wink:
-------------------------
معیــن جان مــن دَنــم کی شما هم مثــل بقیه بارسا از بچگی بارسایی بیدی امـا تیم اولی چی بو؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آپريل 25, 2013 6:06 pm

mahyarmaya : شرمنده، اما در صورت تکرار با توجه به سوابق طبق قوانین سایت مجبور هستم تعلیق کنم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان