[quote:df0d90e1ad="The_King_of_rasht"][quote:df0d90e1ad="damashmylove2"]خاوی مارتینس: شوایناشتایگر گاو نر است
این بازیکن 24ساله از همتیمیاش در بایرن تمجید کرده است.
– خاوی مارتینس، بازیکن بایرن مونیخ باستین شوایناشتایگر، زوج او در خط میانی را به «گاو نر» تشبیه کرده است.
این دو نفر از دلایل اصلی موفقیت بایرن در این فصل بودهاند. بایرن با آنها توانست زودتر از هر تیم دیگری در تاریخ آلمان به قهرمانی برسد.
مارتینس گفته است: «بازی در کنار او فوقالعاده است. او در ابتدای حضور من در این باشگاه بسیار به من کمک کرد؛ برای مثال به جایگیری من و جا افتادن من در خط میانی. او گاو نر است. او نیرویی از طبیعت است. او به تیم همیشه همان قدر در فاز دفاعی کمک میکند که در فاز تهاجمی حضور دارد. او شخصیت قدرتمندی هم دارد؛ مانند فیلیپ لام.»
او همچنین پیش از بازی با بارسلونا از رابطهاش با بازیکنان این تیم صحبت کرده است: «چابی و داوید ویا را اخیرا ملاقات کردم. اما البته قبل از قرعهکشی. من رابطه خوبی با بازیکنان بارسا دارم و همیشه هم همین طور بوده. اما در این 180 دقیقه علاقهای به دوستی ندارم!»[/quote:df0d90e1ad]
عجب آدم بی شعوری این مارتینس!
حتما باید منتظر باشیم شواینی مصاحبه کنه و بگه: گاو خودتی مرتیکه الاغ( مودبانه ترش میشه این : شواین اشتایگر:مارتینس مثل خر برای این تیم زحمت میکشد! )
و بدین سان بایرن در بحران فرو می رود!
این به اون میگه گاو اون میگه الاغ ،ریبری به روبن میگن میمون!روبن بهش میگه گراز!!!!
معلوم نیست تیم فوتباله یا باغ وحش سیار![/quote:df0d90e1ad]
حمزه حاشیه درست نکن واسه بایرن . الان شواینی نخواد بیاد جواب اینو بده تو نمیزاری اگه شواینی بیاد وارش و کامنت تو رو بخونه تحریک میشه مصاحبه کنه بر علیه مارتینس. نکن این کار رو والا عاقبت نداره