[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه آپريل 19, 2013 6:53 am

Bastam Tour
تاریخ انتشار: جمعه, 30 فروردين 1392 ساعت 09:10

چاپ
ایمیل

هدیه جالب شرکت عربستانی به کریستین رونالدو

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت های مخابراتی عربستان سعودی با تجلیل از کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید، یک جلد قرآن مجید به این بازیکن اهدا کرد.

رونالدو برای شرکت در برنامه تبلیغاتی یک شرکت مخابراتی، در عربستان به سر می برد. رونالدو پس از پایان برنامه تبلیغاتی خود در یک مراسم ویژه شرکت کرد که مسئولان این شرکت مخابراتی عربستانی یک بسته هدیه از جمله یک جلد قرآن مجید به این بازیکن اهدا کرد.

پیش از این نیز مسوت اوزیل هافبک مسلمان رئال مادرید از علاقه رونالدو به گوش دادن به قرآن در رختکن رئال مادرید خبر داده بود و اعلام کرده بود رونالدو به سوره "الفاتحه" علاقه خاصی دارد.
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آپريل 19, 2013 7:54 am

هوینس: با هاینکس بر سر گواردیولا به مشکل برخوردیم

رییس باشگاه بایرن مونیخ درباره آمدن مربی جدید این تیم صحبت کرده است.

– اولی هوینس تایید کرده که با یوپ هاینکس بر سر انتصاب پپ گواردیولا به مشکل برخورد.

هاینکس در سال 2009 بایرن مونیخ را به مقصد بایر لورکوزن ترک کرد اما در سال 2011 به بایرن برگشت تا این تیم بتواند مانع قهرمانی‌های انزلیچی دورتموند شود.

هاینکس در این فصل توانست قهرمانی لیگ را به اردوی بایرن برگرداند و تیم را به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان و فینال جام حذفی هم برساند.

اما تصمیم هوینس برای آوردن گواردیولا در پایان فصل مشکل‌ساز شد. هوینس 61ساله به روزنامه اسپورت گفت: «تایید می‌کنم. یوپ و من به مشکل برخوردیم. اما اوضاع کاملا به حالت طبیعی برگشته. یوپ و من دوست هستیم و دوست خواهیم ماند.»

بایرن سریع‌ترین قهرمانی تاریخ بوندس‌لیگا را به دست آورد. هوینس می‌گوید: «از دورتموند ممنونیم. آنها ما را به چالش بزرگی کشیدند و این ما را به سطحی دیگر برد. به لطف آنهاست که تا این حد قوی شده‌ایم. دورتموند همیشه رقیب ما خواهد ماند.»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آپريل 19, 2013 7:55 am

خاوی مارتینس: شواین‌اشتایگر گاو نر است

این بازیکن 24ساله از هم‌تیمی‌اش در بایرن تمجید کرده است.

– خاوی مارتینس، بازیکن بایرن مونیخ باستین شواین‌اشتایگر، زوج او در خط میانی را به «گاو نر» تشبیه کرده است.

این دو نفر از دلایل اصلی موفقیت بایرن در این فصل بوده‌اند. بایرن با آنها توانست زودتر از هر تیم دیگری در تاریخ آلمان به قهرمانی برسد.

مارتینس گفته است: «بازی در کنار او فوق‌العاده است. او در ابتدای حضور من در این باشگاه بسیار به من کمک کرد؛ برای مثال به جای‌گیری من و جا افتادن من در خط میانی. او گاو نر است. او نیرویی از طبیعت است. او به تیم همیشه همان قدر در فاز دفاعی کمک می‌کند که در فاز تهاجمی حضور دارد. او شخصیت قدرتمندی هم دارد؛ مانند فیلیپ لام.»

او همچنین پیش از بازی با بارسلونا از رابطه‌اش با بازیکنان این تیم صحبت کرده است: «چابی و داوید ویا را اخیرا ملاقات کردم. اما البته قبل از قرعه‌کشی. من رابطه خوبی با بازیکنان بارسا دارم و همیشه هم همین طور بوده. اما در این 180 دقیقه علاقه‌ای به دوستی ندارم!»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 19, 2013 8:01 am

[quote:8bc12b0a1f="damashmylove2"]خاوی مارتینس: شواین‌اشتایگر گاو نر است

– خاوی مارتینس، بازیکن بایرن مونیخ باستین شواین‌اشتایگر، زوج او در خط میانی را به «گاو نر» تشبیه کرده است.

این دو نفر از دلایل اصلی موفقیت بایرن در این فصل بوده‌اند. بایرن با آنها توانست زودتر از هر تیم دیگری در تاریخ آلمان به قهرمانی برسد.

مارتینس گفته است: «بازی در کنار او فوق‌العاده است. او در ابتدای حضور من در این باشگاه بسیار به من کمک کرد؛ برای مثال به جای‌گیری من و جا افتادن من در خط میانی. او گاو نر است. او نیرویی از طبیعت است. او به تیم همیشه همان قدر در فاز دفاعی کمک می‌کند که در فاز تهاجمی حضور دارد. او شخصیت قدرتمندی هم دارد؛ مانند فیلیپ لام.»

او همچنین پیش از بازی با بارسلونا از رابطه‌اش با بازیکنان این تیم صحبت کرده است: «چابی و داوید ویا را اخیرا ملاقات کردم. اما البته قبل از قرعه‌کشی. من رابطه خوبی با بازیکنان بارسا دارم و همیشه هم همین طور بوده. اما در این 180 دقیقه علاقه‌ای به دوستی ندارم!»[/quote:8bc12b0a1f]

عجب آدم بی شعوری این مارتینس!
حتما باید منتظر باشیم شواینی مصاحبه کنه و بگه: گاو خودتی مرتیکه الاغ( مودبانه ترش میشه این : شواین اشتایگر:مارتینس مثل خر برای این تیم زحمت میکشد! )
و بدین سان بایرن در بحران فرو می رود!
این به اون میگه گاو اون میگه الاغ ،ریبری به روبن میگن میمون!روبن بهش میگه گراز!!!!
معلوم نیست تیم فوتباله یا باغ وحش سیار!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آپريل 19, 2013 8:14 am

[quote:df0d90e1ad="The_King_of_rasht"][quote:df0d90e1ad="damashmylove2"]خاوی مارتینس: شواین‌اشتایگر گاو نر است

او همچنین پیش از بازی با بارسلونا از رابطه‌اش با بازیکنان این تیم صحبت کرده است: «چابی و داوید ویا را اخیرا ملاقات کردم. اما البته قبل از قرعه‌کشی. من رابطه خوبی با بازیکنان بارسا دارم و همیشه هم همین طور بوده. اما در این 180 دقیقه علاقه‌ای به دوستی ندارم!»[/quote:df0d90e1ad]

عجب آدم بی شعوری این مارتینس!
حتما باید منتظر باشیم شواینی مصاحبه کنه و بگه: گاو خودتی مرتیکه الاغ( مودبانه ترش میشه این : شواین اشتایگر:مارتینس مثل خر برای این تیم زحمت میکشد! )
و بدین سان بایرن در بحران فرو می رود!
این به اون میگه گاو اون میگه الاغ ،ریبری به روبن میگن میمون!روبن بهش میگه گراز!!!!
معلوم نیست تیم فوتباله یا باغ وحش سیار![/quote:df0d90e1ad]

حمزه حاشیه درست نکن واسه بایرن . الان شواینی نخواد بیاد جواب اینو بده تو نمیزاری اگه شواینی بیاد وارش و کامنت تو رو بخونه تحریک میشه مصاحبه کنه بر علیه مارتینس. نکن این کار رو والا عاقبت نداره :lol:
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 19, 2013 8:24 am

آقا سبحان عزیز!
این داره به اون میگه گاو!
شواینی با این دبدبه و کبکبه اگه جوابش رو نده گاوه!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آپريل 19, 2013 8:29 am

[quote:5ab3658bad="The_King_of_rasht"]آقا سبحان عزیز!
شواینی با این دبدبه و کبکبه اگه جوابش رو نده گاوه!![/quote:5ab3658bad]

منظورش این بود که پر قدرت هستش.حالا دو تا دوست به هم بگن گاو مگه چی میشه؟ مهم دوستی صفا و صمیمیت هستش :lol: الان مثلا گیگز به رونی بگه تو زشتی رونی باید بیاد بگه تو به برادرت خیانت کردی :!:
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 19, 2013 8:35 am

[quote:159fa056d1="damashmylove2"][quote:159fa056d1="The_King_of_rasht"]آقا سبحان عزیز!
شواینی با این دبدبه و کبکبه اگه جوابش رو نده گاوه!![/quote:159fa056d1]

منظورش این بود که پر قدرت هستش.حالا دو تا دوست به هم بگن گاو مگه چی میشه؟ مهم دوستی صفا و صمیمیت هستش :lol: الان مثلا گیگز به رونی بگه تو زشتی رونی باید بیاد بگه تو به برادرت خیانت کردی :!:[/quote:159fa056d1]

اول اینکه رونی تمام قدرتش و بد اخلاقیش رو برای تیم حریف میگذاره و در برابر منچستری ها کاملا افتاده هست
دوم اینکه رونی با مرام تر از این هست که اشتباه یه نفر که ازش بزرگتره رو به روی طرف بیاره(هیچ مصاحبه ای هم موجود نیست که رونی به هم تیمی هاش بی احترامی کرده)
سوم رایان گیگز به اندازه سن رونی توی منچستر بوده و اگه توی سر رونی هم بزنه اون سرش رو بالا نمیاره
توی منچستر یونایتد روح پهلوانی جاری هست
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آپريل 19, 2013 8:42 am

[quote:2b570d08f6="The_King_of_rasht"][quote:2b570d08f6="damashmylove2"][quote:2b570d08f6="The_King_of_rasht"]آقا سبحان عزیز!
شواینی با این دبدبه و کبکبه اگه جوابش رو نده گاوه!![/quote:2b570d08f6]

منظورش این بود که پر قدرت هستش.حالا دو تا دوست به هم بگن گاو مگه چی میشه؟ مهم دوستی صفا و صمیمیت هستش :lol: الان مثلا گیگز به رونی بگه تو زشتی رونی باید بیاد بگه تو به برادرت خیانت کردی :!:[/quote:2b570d08f6]

اول اینکه رونی تمام قدرتش و بد اخلاقیش رو برای تیم حریف میگذاره و در برابر منچستری ها کاملا افتاده هست
دوم اینکه رونی با مرام تر از این هست که اشتباه یه نفر که ازش بزرگتره رو به روی طرف بیاره(هیچ مصاحبه ای هم موجود نیست که رونی به هم تیمی هاش بی احترامی کرده)
سوم رایان گیگز به اندازه سن رونی توی منچستر بوده و اگه توی سر رونی هم بزنه اون سرش رو بالا نمیاره
توی منچستر یونایتد روح پهلوانی جاری هست[/quote:2b570d08f6]

بله تو درست میگی حمزه . شواینی هم همینطور هستش به خاطر روح و منش پهلوانی که داره هرگز نمی یاد جواب بازیکنی که تازه یکی دو سال به تیم اومده رو بده و به همین خاطر هستش که من شواینی رو دوست دارم :P البته من نمیگم کار مارتینس درست بود اما یک بازیکن حرفه ای مثل شواینی نباید دوباره بیاد اشتباه مارتینس رو تکرار کنه
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه آپريل 19, 2013 8:45 am

[quote:c9c73f9290="damashmylove2"][quote:c9c73f9290="The_King_of_rasht"][quote:c9c73f9290="damashmylove2"][quote:c9c73f9290="The_King_of_rasht"]آقا سبحان عزیز!
شواینی با این دبدبه و کبکبه اگه جوابش رو نده گاوه!![/quote:c9c73f9290]

منظورش این بود که پر قدرت هستش.حالا دو تا دوست به هم بگن گاو مگه چی میشه؟ مهم دوستی صفا و صمیمیت هستش :lol: الان مثلا گیگز به رونی بگه تو زشتی رونی باید بیاد بگه تو به برادرت خیانت کردی :!:[/quote:c9c73f9290]

توی منچستر یونایتد روح پهلوانی جاری هست[/quote:c9c73f9290]

بله تو درست میگی حمزه . شواینی هم همینطور هستش به خاطر روح و منش پهلوانی که داره هرگز نمی یاد جواب بازیکنی که تازه یکی دو سال به تیم اومده رو بده و به همین خاطر هستش که من شواینی رو دوست دارم :P البته من نمیگم کار مارتینس درست بود اما یک بازیکن حرفه ای مثل شواینی نباید دوباره بیاد اشتباه مارتینس رو تکرار کنه[/quote:c9c73f9290]

اقایان من اصن وارد بحث شما نمیخوام بشم فقط اخرشو بهم بگین گاو کی شد بلاخره این گاو مشخص شد کیه
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه آپريل 19, 2013 9:01 am

روزنامه تایمز در گزارشی که منتشر کرد، نام ماریو بالوتلی را به عنوان یکی از 100 شخصیت برتر جهان که در زمینه‌های گوناگون بیشترین تاثیر را داشته‌اند، درج کرده است.

براساس این گزارش بالوتلی که به خاطر حاشیه‌‌سازی فراوان به «پسر بد» معروف است، در کنار چهر‌ه‌های سیاسی همچون باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و اپرا وینفری، گزارشگر تلویزیون آمریکا مطرح شده است.

در مورد انتخاب گلزن تیم‌های ملی ایتالیا و آ.ث‌میلان در گزینش نشریه آمریکایی، جیان‌فرانکو زولا، گلزن پیشین آتزوری (تیم ملی ایتالیا) اظهار داشت: هر کس که نام بالوتلی را در کنار شخصیت‌های پرتاثیر جهان می‌بیند، بسیار تعجب می‌کند. همه مردم برداشت یک انسان ابله را از بالوتلی دارند. در حالیکه واقعیت امر چنین نیست

وی افزود: او واقعا از نظر شخصیتی قوی و بسیار تاثیرگذار است.
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط somehsara » جمعه آپريل 19, 2013 9:02 am

ليونل مسي تمرينات خود را از سرگرفت

باشگاه بارسلونا اسپانيا روز پنجشنبه اعلام کرد ليونل مسي ستاره آرژانتيني اين تيم که در ديدار مرحله رفت دور يک چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان در مقابل پاري سن ژرمن از ناحيه ران پاي راست مصدوم شده بود،‌ به تمرينات بازگشت.

ديدار دو تيم که دوم آوريل برگزار شد با تساوي دو بر دو خاتمه يافته بود. اين باشگاه در بيانيه اي در پايگاه اينترنتي خود تصريح کرد :«مسي به تمرينات بازگشت. وي در ديدار در ورزشگاه پارک دو پرنس از ناحيه عضله دوسر ران پاي راست مصدوم شده بود.»

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد،مسي به رغم اين مصدوميت در ديدار برگشت مقابل پاري سن ژرمن در دقيقه شصت و يکم به ميدان رفت و در گل تساوي بخش تيمش و در نتيجه صعود به ديدار نيمه نهايي اين رقابت ها نقش داشت و پس از اين ديدار به استراحت پرداخت.

هر چند حضور فاتح چهار توپ طلا در ديدار روز شنبه مقابل لوانته مشخص نيست، وي احتمالا براي ديدار روز سه شنبه مقابل بايرن مونيخ در چارچوب ديدار رفت مرحله نيمه نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان آماده خواهد بود.

همچنين سرجيو بوسکتس بازيکن خط مياني اين تيم نيز که از روز يکشنبه مصدوم شده بود،‌تمرينات خود را از سر گرفت.
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 19, 2013 9:09 am

[quote:ed7be45b68="havadarehamishegi"][quote:ed7be45b68="damashmylove2"][quote:ed7be45b68="The_King_of_rasht"][quote:ed7be45b68="damashmylove2"][quote:ed7be45b68="The_King_of_rasht"]آقا سبحان عزیز!
شواینی با این دبدبه و کبکبه اگه جوابش رو نده گاوه!![/quote:ed7be45b68]

منظورش این بود که پر قدرت هستش.حالا دو تا دوست به هم بگن گاو مگه چی میشه؟ مهم دوستی صفا و صمیمیت هستش :lol: الان مثلا گیگز به رونی بگه تو زشتی رونی باید بیاد بگه تو به برادرت خیانت کردی :!:[/quote:ed7be45b68]

توی منچستر یونایتد روح پهلوانی جاری هست[/quote:ed7be45b68]

بله تو درست میگی حمزه . شواینی هم همینطور هستش به خاطر روح و منش پهلوانی که داره هرگز نمی یاد جواب بازیکنی که تازه یکی دو سال به تیم اومده رو بده و به همین خاطر هستش که من شواینی رو دوست دارم :P البته من نمیگم کار مارتینس درست بود اما یک بازیکن حرفه ای مثل شواینی نباید دوباره بیاد اشتباه مارتینس رو تکرار کنه[/quote:ed7be45b68]

اقایان من اصن وارد بحث شما نمیخوام بشم فقط اخرشو بهم بگین گاو کی شد بلاخره این گاو مشخص شد کیه[/quote:ed7be45b68]

گاو=شواین اشتایگر
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه آپريل 19, 2013 9:20 am

بالوتلی در لیست 100 چهره پرنفوذ مجله تایم

او در کنار شخصیت‌های سیاسی و هنری در این لیست قرار گرفته است.

سایت گل – ماریو بالوتلی، ستاره میلان در لیست 100 چهره پرنفوذ سال مجله تایم قرار گرفته.

او در این لیست مشهور در کنار افرادی مانند میشل اوباما، بانوی اول آمریکا، ستارگان پاپ مانند بیانسه و جاستین تیمبرلیک، و آنگ سان سوکی، سیاستمدار برمه‌ای قرار گرفته.

جیان‌فرانکو زولا در مقاله‌ای که برای بالوتلی در مجله تایم نوشته آورده است: «ماریو تمامی کیفیت‌های لازم برای این را دارد که بازیکن بزرگی شود: قدرت و توانایی ورزشی و درک خوب از بازی. من دوره کوتاهی در تیم جوانان ایتالیا با او کار کردم و از همان ابتدا ا زاو خوشم آمد. من خونسردی و آرامش او در برخی موقعیت‌ها را دوست داشتم.

ماریو می‌توانست به برخی مسائل بی‌توجه باشد. تنها بازیکنان بزرگ هستند که چنین آرامشی دارند. او کنترل روی خود را باید نگاه دارد.

از دور برخی فکر می‌کنند او دیوانه است. اما نیست. ماریو فردی دوست‌داشتنی، بسیار متواضع و بسیار بامزه است. مطمئنم که هر کسی با او سر و کار داشته از رفتار او لذت برده.»

لبران جیمز، ستاره دنیای بسکتبال، و لی نا ستاره تنیس هم در این لیست حضور دارند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه آپريل 19, 2013 9:23 am

[quote:6633d47fca="The_King_of_rasht"][quote:6633d47fca="havadarehamishegi"][quote:6633d47fca="damashmylove2"][quote:6633d47fca="The_King_of_rasht"][quote:6633d47fca="damashmylove2"][quote:6633d47fca="The_King_of_rasht"]آقا سبحان عزیز!
شواینی با این دبدبه و کبکبه اگه جوابش رو نده گاوه!![/quote:6633d47fca]
[/quote:6633d47fca]

گاو=شواین اشتایگر[/quote:6633d47fca]

بیااااااااااااااااا گاو
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در جمعه آپريل 19, 2013 9:24 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان