[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مارس 29, 2013 10:26 am

توتی: فقط مسی بهتر از من است

او که به تازگی شایعاتی در مورد بازگشتش به تیم ملی ایتالیا منتشر شده، تایید کرد که مسی در سطح متفاوتی با سایرین است اما قویا معتقد است که از هیچ بازیکن دیگری پایین تر نیست

سایت گل- توتی، کاپیتان اسطوره ای رم، معتقد است که در دنیای فوتبال، تنها لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، از او بهتر است.

این مهاجم 36 ساله که به تازگی شایعاتی در مورد بازگشتش به تیم ملی ایتالیا منتشر شده، تایید کرد که مسی در سطح متفاوتی با سایرین است اما قویا معتقد است که از هیچ بازیکن دیگری پایین تر نیست.

توتی در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" تنها یک بازیکن وجود دارد که می تواند کاری را انجام دهد که من نمی توانم و آن مسی است.

فکر نمی کنم بازیکن ایتالیایی وجود داشته باشد که بتوانم او را در لیست بالاتر از خودم قرار بدهم. هرچند آمار خود گویای همه چیز است."

او همچنین مارچلو لیپی، سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا را مورد ستایش قرار داد و گفت که دوست دارد در آینده با ژوزه مورینیو کار کند.

" از نظر من، لیپی بهترین مربی ای است که با او کار کردم. او از کاریزمای فوق العاده ای برخوردار بود. البته کاپلو و اسپالتی هم مربیان فوق العاده ای بودند.
با چه مربی ای دوست دارم کار کنم؟ مورینیو"
توتی در مورد ماریو بالوتلی، مهاجم میلان، که در ماه های اخیر نمایش های بسیار خوبی ارائه داده، گفت:" می توانم بگویم که او می تواند یک پدیده باشد اما به شیوه کاری و رفتارش بستگی دارد. این به کارهایی که او در خارج از زمین انجام می دهد هم بستگی دارد."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مارس 29, 2013 10:28 am

واکنش رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به صحبت های بیرهوف: غیرممکن را ممکن می کنیم

نیرسباخ به صحبت های اخیر مدیر تیم های ملی آلمان پاسخ داد

سایت گل - ولفگانگ نیرسباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان نسبت به اظهارات اخیر اولیرو بیرهوف مدیر تیم های ملی که قهرمانی در جام جهانی برزیل را غیر ممکن اعلام کرده بود واکنش نشان داد.

یه گزارش وبسایت بوندس لیگا برای پارسی زبانان، نیرسباخ در پاسخ به صحبت های بیرهوف گفت:" هدف اولیور از آنچه که زبان آورد تنها بیان این واقعیت بود که تیم های اروپایی هرگز در آمریکای جنوبی موفق به کسب عنوان قهرمانی نشده اند. اما در فوتبال بارها نشان داده شده است که غیرممکن ها به ممکن تبدیل می شوند هدف ما راه یابی به جام جهانی است و پس از آن ما برای کسب عنوان قهرمانی به میدان می رویم البته برای دست یابی به این مهم نیز تضمینی وجود ندارد."

اولیور بیرهوف در صحبت هایی قهرمانی در جام جهانی برزیل را غیرممکن دانسته بود او در دوشنبه شب بار دیگر از صحبت های خود دفاع کرد و گفت:" ما بسیار با انگیزه برای کسب قهرمانی به برزیل خواهیم رفت اما من واقع گرا هستم جام جهانی رقابتی دشوار است و هدف من بیان این موضوع است که موفقیت خود به خود بدست نمی آید."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مارس 29, 2013 10:33 am

پیش بازی بایرن مونیخ- هامبورگ: جشن قهرمانی احتمالی باواریایی ها در آلیانس آرنا
در صورت لغزش دورتموند مقابل اشتوتگارت، بایرن می تواند اولین تیمی باشد که درماه مارس قهرمانی زودهنگامش را جشن می گیرد

ترکیب احتمالی

بایرن مونیخ

Neuer
Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba
Martinez, Schweinsteiger
Muller, Kroos, Ribery
Mandzukic

هامبورگ

Adler
Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo
Rincon, Badelj
Son, Van der Vaart, Jiracek
Rudnevs

-بایرن شنبه شب در حالی مقابل هامبورگ به میدان می رود که در صورت لغزش دورتموند در بازی با اشتوتگارت و برد بایرن باواریایی ها می توانند جشن قهرمانی زودهنگامشان را برگزار کنند.
البته بایرن بعداز این بازی باید مقابل یوونتوس به میدان برود.در بازی شنبه هولگر بدشتوبر به دلیل مصدومیت غایب خواهد بود. ماریو گومز در این بازی آمادگی لازم برای همراهی تیمش را دارد . این در حالی است که او در دو بازی اخیر تیم ملی آلمان غایب بود.

ازسوی دیگر هامبورگ تعدادی از بازیکنان کلیدی اش را به همراه ندارد. مارسل یانسن وماکسی بیستر هر دو به دلیل محرومیت این بازی را از دست خواهند داد.
میشائیل منسینه بعد از سپری کردن مصدومیتی طولانی تمرینات سبکی را آغاز کرده. ایو ایلیسوویچ و لام ژی جین هر دو به دلیل مصدومیت در این بازی غایب خواهند بود.

آیا می دانستید؟

بایرن مونیخ در فصل 1-2000 با برد مقابل هامبورگ در آخرین بازی فصل توانست قهرمانی اش را مسجل کند و با یک امتیاز فاصله نسبت به شالکه رده دومی قهرمان بوندس لیگا شد.

در صورتی که باواریایی ها شنبه شب قهرمانی زودهنگامشان را جشن می گیرند، این اولین باری خواهد بود که تیمی با انجام 27 بازی در لیگ، قهرمانی زودهنگامش را جشن گرفته.

تنها گرد مولر آمار گلزنی ای بهتر از ماریو گومز داشته باشد (ماریو گومز 114 گل در بوندس لیگا زده است)

آخرین باری که هامبورگ فصل را در جایگاهی بالاتر از بایرن در بوندس لیگا به پایان برد، در فصل 4-1983 بود.

رنه آدلر دروازه بان هامبورگ هیچ وقت مقابل بایرن نتوانسته کلین شیت کند (در یک بازی کامل دروازه اش را بسته نگاه دارد). و البته هیچ وقت هم شاهد برد تیمش مقابل بایرن نبوده .

هامبورگ در هفت بازی اش در این فصل که رافائل فان درفارت را به همراه نداشته، تنها 7 امتیاز کسب کرده و تنها 6 گل به ثمر رسانده.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 29, 2013 10:54 am

پیش بازی کیه وو-میلان: انزلیچی چهارمین برد متوالی اش در سری آ را می خواهد
ماسیملیانو الگری امیدوار است که خستگی ناشی از بازیهای ملی روی عملکرد شاگردانش تاثیری نگذاشته باشد

سایت گل- وقفه ایجاد شده برای برگزاری بازیهای ملی از نظر ماسیملیانو الگری ، سرمربی باتجربه میلان چندان رضایت بخش نبود، چرا که تیمش روی غلتک موفقیت قرار گرفته بود و قبل از این وقفه، تیمش به سه برد متوالی در لیگ دست یافته بود.
البته ماریو بالوتلی در وقفه بازیهای ملی در دو بازی سه گل برای آتزوری به ثمر رساند تا توانایی هایش را به اثبات برساند و ماتیا دی سیلیو هم اولین بازیهای ملی اش را انجام داد.
انزلیچی در شرایط خوبی است و حالا به دنبال آن هستند تا جایگاهشان در رده سوم جدول سری آ را قطعی کنند. آنها بدون نایجل دی یونگ، جیامپائولو پاتزینی و کوین پرینس بواتنگ که مصدوم هستند به میدان می روند و از سوی دیگر جنارو ساردو ، نیکوس سپیروپولوس و ممدو ساماسا همگی در ترکیب کیه وو غایب خواهند بود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 29, 2013 5:07 pm

گذر زمان
تنی ولبک و رایان گیگز

[img:751ddc14c2]http://upload7.ir/images/40489613842205760393.jpg[/img:751ddc14c2]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 29, 2013 9:14 pm

آلگری : بالوتلی می تواند بهتر از ایبرا شود؛نمی توانم در باشگاهی جز میلان باشم

ماکس آلگری در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار شنبه شب برابر کیه وو به مقایسه زلاتان و بالوتلی در میلان پرداخت و گفت که او می تواند هنوز به عنوان بازیکن پیشرفت کند.

سایت گل-بالوتلی اخیرا در ژانویه راهی میلان شد و موفق شده در همان ابتدای ورودش با پیراهن انزلیچی در شش بازی نخست اش 7 بار در سری آ گلزنی کند تا خود را به عنوان یک بازیکن کلیدی در میلان به همه ثابت کند.

به نقل از ac-milan.ir-آلگری در این رابطه چنین گفت "ماریو از لحاظ فیزیکی و فنی بسیار شبیه به زلاتان است اما او می تواند حتی بهتر باشد چرا که مداوما در اینجا بازی می کند"

" بالوتلی با توجه به پتانسیل بالایی که دارد هنوز باید به عنوان یک مهاجم هدف به پیشرفتش ادامه بدهد اما او کلا در مسیر درستی قدم برداشته.مهمترین موضوع این است که به انجام بازی برای تیم ادامه دهید"

میلان پس از فروش جنجالی سیلوا و زلاتان ایبراهیموویچ در تابستان گذشته شروع بسیار آرام و ضعیفی را در سری آ و اروپا داشت در حالیکه آنها تعدادی از بازیکنان کهنه کارشان را نیز از دست داده بودند.آلگری در این باره گفت " تیم جوان است و من بسیار از عملکرد باشگاه و کارهایی که انجام داده راضی و خوشحال هستم.اگر موفق شویم بدون انجام بازی های مقدماتی مستقیما راهی مسابقات لیگ قهرمانان فصل آینده بشویم سال بسیار خوبی را سپری کرده ایم و در حقیقت برای رسیدن به هدفی که ابتدا در نظر داشتیم برسیم نیاز به کسب امتیازات بسیار می باشد"

میلان در حال حاضر با دو امتیاز اختلاف کمتر نسبت به ناپولی در رده سوم سری آ ایتالیا قرار گرفته .او در ادامه گفت "کریستین زاپاتا را برای این بازی دعوت نکردم چرا که او کمی مشکل مصدومیت داشت اما کوین پرینس بوآتنگ و پاتزینی آماده بازی در فلورانس خواهند بود.آباته،دی شیلیو ،مکسس و از بین بونرا،یپس و یا زاکاردو یکی در خط دفاعی بازی خواهند کرد.در خط میلنی تصمیم خواهم گرفت که آیا مونتولیوو در جلوی مدافعین بازی خواهد کرد یا در کنار آمروزینی در مرکز خط میانی ،سمت راست استفاده شود"

این مربی 45 ساله ایتالیایی در پایان کنفرانس مطبوعاتی اش گفت "احساس می کنم سرنوشتم با این باشگاه گره خورده و نمی توانم بودن در باشگاه دیگری را در نظر بگیرم هر چند که شما هرگز نمی دانید چه اتفاقی در آینده رخ می دهد.از بودن در میلان خوشحالم و امیدوارم که برای مدت ها در اینجا بمانم و برای این مهم نیاز به کسب نتیجه است"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 30, 2013 5:41 am

استراماچوني:

مربي تنها تيمي که نمي شوم يوونتوس است

سرمربي اينترميلان تاکيد کرد هدايت تنها تيمي که هيچ گاه هدايت آن را به عهده نخواهد گرفت يوونتوس است.

--------------------------------------------------------------------------------

آندرا استراماچوني 37 ساله چندي پيش يکمين سالگرد حضور خود در جوزپه مه آتزا را جشن گرفت.

به گزارش فارس،او در اينترميلان به نسبت نتيجه هاي خوبي گرفته ولي سران اين تيم و هوادارانش انتظار بيشتري از اين مربي جوان دارند.

روز گذشته و در حالي که آنتونيو کونته در مصاحبه اي اعلام کرده بود روزي دوست دارد هدايت اينتر را به عهده بگيرد، استراماچوني جوان اظهار کرده که در دنيا هدايت تنها تيمي که به عهده نخواهد گرفت، يوونتوس خواهد بود.

با توجه به دشمني ديرينه اي که بين هواداران تيم هاي يووه و اينتر وجود دارد، اظهار نظرهاي سرمربي اين 2 تيم جالب توجه بوده اند.

استراماچوني در اين مورد گفت: برايم خيلي سخت خواهد بود که بخواهم خودم را روي نيمکت يوونتوس ببينم. هنوز دوران مربي گري من طولاني نشده است و ممکن است طي سال هاي آينده اينترميلان را ترک کنم ولي بايد بگويم هدايت تنها تيمي که به دست نخواهم گرفت يوونتوس است.

با توجه به اينکه دربي ايتاليا امروز (شنبه) و از ساعت 17:30 به وقت تهران آغاز خواهد شد، استرا بر اين باور است که تيمش براي اين ديدار آمادگي کامل دارد و مي تواند با يوونتوس رقابت پاياپايي داشته باشد:

«تعدادي از کارشناسان معتقدند که ما شانس کمي براي پيروزي برابر بيانکونري داريم ولي بايد بگويم همه کار خواهيم کرد تا بتوانيم اين شانس کم را بالا ببريم. هيچ چيز مشخص نيست و ممکن است آن طور که ما مي خواهيم پيش برود. يوونتوس صدرنشين جدول است ولي مي خواهيم اين تيم را شکست دهيم.»

مطمئن هستم یه روزی مربیه خیلی بزرگی میشه با این که نتایجش با اینتر زیاد خوب نبود اما واقعا دوسش دارم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 6:02 am

مربی خوبی هستش ...................
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 6:17 am

کونته: من مربی اینتر؟ چرا که نه؟

بیانکونری امشب در دیداری حساس مقابل اینتر قرار خواهد گرفت و کونته این احتمال را که ممکن است روزی هدایت نرآتزوری را برعهده بگیرد، رد نکرد

سایت گل- آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، احتمال برعهده هدایت اینتر در آینده را رد نکرد.

بیانکونری امشب در دیداری حساس مقابل اینتر قرار خواهد گرفت و کونته این احتمال را که ممکن است روزی هدایت نرآتزوری را برعهده بگیرد، رد نکرد.

او در پاسخ به سوال خبرنگاران در این مورد گفت:" در فوتبال، هرگز می توان گفت هرگز."

یووه این هفته در چمپیونزلیگ یک دیدار دشواری مقابل بایرن مونیخ در پیش دارد اما کونته تاکید کرد که در حال حاضر تنها به دیدار مقابل اینتر فکر می کنند.

" برای ما، مهمترین دیدار در حال حاضر، دیدار مقابل اینتر است. ما اصلا به دیدار مقابل بایرن فکر نمی کنیم. تمام تمرکز ما، دیدار مقابل اینتر است.

از روی تجربه می دانم اگر تلاش کنید تا شرایط را محاسبه کنید، اوضاع برخلاف آن چیزی که می خواهید، پیش می رود. در هر زمان، باید تنها به یک بازی فکر کرد. من بهترین ترکیب ممکن را راهی میدان می کنم و انتظار یک دیدار هجومی را دارم. تساوی برای هیچ یک از دو تیم خوب نخواهد بود."
او همچنین از پل پوگبا، هافبک جوان تیمش، که در دیدار تیم ملی فرانسه مقابل اسپانیا، از زمین اخراج شد، دفاع کرد و گفت:" من بازی را تماشا کردم و فکر می کنم که اخراج او اشتباه بود زیرا کارت زرد اول اصلا قابل قبول نبود. او فقط برای توپ پریده بود.

او اگر باتجربه تر بود، می توانست کارت زرد دوم را نگیرد اما من گلایه ای از او ندارم. او نشان داد که در یووه پیشرفت کرده و می تواند برای تیم ملی کشورش بازی کند."

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مارس 30, 2013 8:06 am

اینتر-یوونتوس: غرور و تعصب

یوونتوسی ها برای گرفتن انتقام شکست سنگین دیداررفت پای به جوزپه مه آتزا(سایت گل نوشت سن سیرو ، ولی من به احترام دوستان اینتری درستش میکنم جوزپه مه آتزا) میگذارند

ترکیب احتمالی

اینتر

Handanovic
Zanetti, Ranocchia, Chivu, Pereira
Gargano, Kovacic, Cambiasso
Guarin
Palacio, Cassano

یوونتوس

Buffon
Barzagli, Marrone, Bonucci
L'stiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah
Giovinco, Quagliarella

در دومین "دربی ایتالیا"ی این فصل، اینتر قصد دارد بار دیگر جشن بیانکونری را به هم بزند؛ در روزی که آندره آ استراماچونی یک سالگی حضورش روی نیمکت نرآتزوری را جشن می گیرد.

مارس سال گذشته بود که بعد از شکست 2-0 اینتر مقابل یوونتوس، رانیری جای خود را استراماچونی داد و اگرچه تکرار آن نتیجه نمی تواند سرنوشت مشابهی را برای این مربی جوان رقم بزند اما مطمئنا فشارها را روی او افزایش خواهد داد.

اینتر در هفته های اخیر در فرم خوبی قرار نداشته اما پیروزی 4-1 مقابل تاتنهام در لیگ اروپا می تواند در هفته های باقی مانده فصل، الهام بخش این تیم باشد.

استراماچونی باید در این دیدار تیمش را حداقل با دو تغییر نسبت به دیدار مقابل بولونیا راهی میدان کند؛ ژوان ژسوس محروم است و دژان استانکوویچ هم همچنان با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند.

سمیر هاندانوویچ، دروازه بان اول تیم، در این دیدار به ترکیب اصلی بازخواهد گشت و احتمالا کاسانو هم زوج رودریگو پالاسیو در نوک حمله خواهد بود. فردی گوارین نیز علی رغم بازگشت دیرتر از موعد از بازی های ملی (به علت از دست دادن پرواز)، احتمالا در ترکیب اصلی اینتر جای خواهد گرفت.

در این بین، یوونتوسی ها امیدوارند که با پیروزی در این دیدار، فاصله 9 امتیازی شان با تعقیب کنندگان را حفظ کنند. آنها که با شکست در دیدار رفت مقابل اینتر، نتوانستند به رکورد 50 دیدار بدون شکست برسند، مصمم هستند تا مانع از یک پیروزی دیگر برای رقیب دیرینه شان شوند.

مهمترین غایب تیم میهمان، جورجیو کیه لینی است که احتمالا در این دیدار حضور نخواهد داشت تا برای دیدار حساس سه شنبه شب مقابل بایرن، کاملا آماده باشد.

میرکو ووچینیچ نیز ممکن است در ترکیب اصلی بیانکونری جای خود را به فابیو کوالیارلا بدهد. کونته برای این دیدار هیچ یک از بازیکنانش را به خاطر محرومیت، از فهرست تیم دور نمی بیند.

آیا می دانستید؟

- اینتر در دیدار رفت دو تیم در نووامبر گذشته، یک نتیجه غیرمنتظره کسب کرد. در آن دیدار یوونتوس با گل ویدال پیش افتاد اما در نهایت اینتر پیروز شد تا رکورد شکست ناپذیری یووه در عدد 49 متوقف شود.

- رکورد آندره آ استراماچونی در اولین سال حضورش روی نیمکت اینتر به این ترتیب است: 54 بازی، 29 پیروزی، 10 تساوی و 15 شکست؛ اینتر با هدایت او در 54 درصد بازی هایش به پیروزی رسیده است.

- آخرین دیدار دو تیم در سن سیرو، در اکتبر 2011 برگزار شد که با پیروزی 2-1 یوونتوس به پایان رسید.

- یوونتوس در 5 بازی آخرش در سن سیرو، تنها یک بار به پیروزی رسید. گل های ووچینیچ و مارکیسیو، در آن دیدار سه امتیاز را نصیب بیانکونری کرد.

- در صورتی که یوونتوس بتواند مقابل اینتر به پیروزی برسد و ناپولی مقابل تورینو شکست بخورد، اختلاف در صدر جدول سری آ به 12 امتیاز خواهد رسید.

- فابیو کوالیارلا که احتمالا در دیدار امروز در ترکیب اصلی یووه قرار خواهد گرفت، در 13 دیداری که مقابل اینتر بازی کرده، تاکنون موفق به گلزنی نشده و تنها یک بار به پیروزی رسیده است.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 9:05 am

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 4:12 pm

مرگ بر گوره خر .............یعنی یه تیم چقد میتونه کثیف و مافیا باز باشه .......به قول فاکتی بزرگ

یووه یک بیماری هست که کودکان از روزی که به دنیا میان به آن مبتلا میشن ....مرگ بر فوتبال کثیف یووه ..داورم که دوتا پنالتی 1000000000000000000000000000000% نگرفت ......یاد اون بازی افتادم که بعد نگرفتن پنالتی رونالدم گریه میکرد ........به قول دوستان آقا زورمون نمیرسه داورارو بخریم چه کنیم .....ولی بازم میگیم فروزا اینتر...

آبراران مونیخی ....مواظب باشین ........اینا حتی تو اروپا هم این کثیف بازیرو دارن

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » شنبه مارس 30, 2013 4:14 pm

[quote:5b99dc713e="popo131"]مرگ بر گوره خر .............یعنی یه تیم چقد میتونه کثیف و مافیا باز باشه .......به قول فاکتی بزرگ

یووه یک بیماری هست که کودکان از روزی که به دنیا میان به آن مبتلا میشن ....مرگ بر فوتبال کثیف یووه ..داورم که دوتا پنالتی 1000000000000000000000000000000% نگرفت ......یاد اون بازی افتادم که بعد نگرفتن پنالتی رونالدم گریه میکرد ........به قول دوستان آقا زورمون نمیرسه داورارو بخریم چه کنیم .....ولی بازم میگیم فروزا اینتر...

آبراران مونیخی ....مواظب باشین ........اینا حتی تو اروپا هم این کثیف بازیرو دارن[/quote:5b99dc713e]

العاناس که سروکله امیر131 پیدا بشه :D پوپوجان مواظب باش :roll:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 30, 2013 4:18 pm

فقط میتونم بگم حیف و افسوس .......................
زنده باد اینتر . عالی بازی کردیم . بقیه ی مسایل هم که همه دیدن ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 4:28 pm

[quote:2d09de968b="Rashti0131"][quote:2d09de968b="popo131"]مرگ بر گوره خر .............یعنی یه تیم چقد میتونه کثیف و مافیا باز باشه .......به قول فاکتی بزرگ

آبراران مونیخی ....مواظب باشین ........اینا حتی تو اروپا هم این کثیف بازیرو دارن[/quote:2d09de968b]

العاناس که سروکله امیر131 پیدا بشه :D پوپوجان مواظب باش :roll:[/quote:2d09de968b]

بهش زنگ بزن زود تر بیاد

الحق که اسمشون برازنده خودشونه .........بانوی خراب دار ایتالیا

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 13 مهمان