[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه مارس 21, 2013 6:46 pm

فاتح تريم جانشين احتمالي استراماچوني

به نوشته رسانه هاي ايتاليايي فاتح تريم سرمربي تيم فوتبال گالاتاسراي يکي از گزينه هاي اصلي جانشيني آندره آ استراماچوني روي نيمکت باشگاه اينتر است.

--------------------------------------------------------------------------------

فاتح تريم گالاتاسراي را به مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا رسانده و آنها بايد در اين مرحله با رئال مادريد رو برو شوند.

تريم که سابقه مربيگري در سري آ را با تيم هاي فيورنتينا و ميلان دارد بدش نمي آيد بار ديگر به سطح اول فوتبال ايتاليا بازگردد و هدايت تيم بزرگي مثل اينتر را بر عهده بگيرد. ماسيمو موراتي رئيس اينتر مي داند تريم با پيوستن به اينتر موافقت خواهد کرد و بايد ببينيم در پايان فصل چه پيشنهادي به اين مربي ترکيه اي ارائه خواهد داد. اين در حالي است که تريم تا سال 2014 با گالاتاسراي قرارداد دارد.

آندره آ استراماچوني سرمربي جوان اينتر نتوانسته انتظارات را در اين فصل برآورده کند و گفته مي شود در پايان فصل برکنار خواهد شد.
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه مارس 21, 2013 8:57 pm

[quote:692da2d787="mahyarmaya"][quote:692da2d787="arsalan27"]حمزه لولینگا داشی.باشه شما منو مسخره کن بخاطر طرفدار 2 تیم بودن.و حال کن با کریس ولی من اسطورم توتی کسی که بخاطر پول هر کاری نکرد.نرفت رئال که وقتی به رم گل زد خوشحالی نکنه :wink: کریس هر کاریش کنی به هیچ جای مسی نمیرسه با اون اخلاق گندش.[/quote:692da2d787]
سلام ارسلان جان.
مسخره کردن نیست که برار.هر هواداری یه ویژگی هایی دارن...مثلا یه تیم هوادارانش فریادی هستش و رکورد سرصدا رو میشکنن(انگلیس)
بعضی ها به تعصب افراطی معروفن(لیئرپول قدیم که یونتوسی ها رو کشتن)
بعضی ها با تعصب های منطقی (منچستری ها که برای ناراضی بودن شال زرد و سبز میندازن)
بعضی ها به خوب استقبال کن و بد بدرقه کن معروفن (مثل اوباش های داماش)
بعضی ها هم به چند تیم داشتن (بارسلونا مثلا.از یکی میپرسن هوادار کی هستی میگه بارسا "میگن قبل قهرمانی ها چی میگه آث میلان (مثلا) :!: )[/quote:692da2d787]

سلام مهیار جان :D عزیزم منظورت کدوم قهرمانی؟من از زمانی که یادم میاد طرفدار رم و بارسلون بودم.و این چند سال اخیر با این قهرمانی ها بیشتر لذت بردم از بازی روان و زیبای بارسلون :twisted:
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » پنج شنبه مارس 21, 2013 9:23 pm

عجب بازی بود بازی ایتالیا و برزیل واقعا قشنگ بود :P
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 22, 2013 7:16 am

[b:6e8cf151ce]از این دروازبان در آینده خیلی بیشتر خواهیم شنید[/b:6e8cf151ce]

[color=red:6e8cf151ce][size=24:6e8cf151ce][b:6e8cf151ce]دیوید دی خیا[/b:6e8cf151ce][/size:6e8cf151ce][/color:6e8cf151ce]

[img:6e8cf151ce]http://uploadtak.com/images/h9435_31917_54666465870711.jpg[/img:6e8cf151ce]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مارس 22, 2013 10:23 am

[quote:a51816b4c0="The_King_of_rasht"][b:a51816b4c0]از این دروازبان در آینده خیلی بیشتر خواهیم شنید[/b:a51816b4c0]

[color=red:a51816b4c0][size=24:a51816b4c0][b:a51816b4c0]دیوید دی خیا[/b:a51816b4c0][/size:a51816b4c0][/color:a51816b4c0]

[img:a51816b4c0]http://uploadtak.com/images/h9435_31917_54666465870711.jpg[/img:a51816b4c0][/quote:a51816b4c0]

خبری که امروز اومد تو خبر گذاری ها .......................دخیا پیشنهاد بارسا رو رد کرد!!
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 22, 2013 10:37 am

[quote:aa06d5fbc0="popo131"][quote:aa06d5fbc0="The_King_of_rasht"][b:aa06d5fbc0]از این دروازبان در آینده خیلی بیشتر خواهیم شنید[/b:aa06d5fbc0]

[color=red:aa06d5fbc0][size=24:aa06d5fbc0][b:aa06d5fbc0]دیوید دی خیا[/b:aa06d5fbc0][/size:aa06d5fbc0][/color:aa06d5fbc0]

[img:aa06d5fbc0]http://uploadtak.com/images/h9435_31917_54666465870711.jpg[/img:aa06d5fbc0][/quote:aa06d5fbc0]

خبری که امروز اومد تو خبر گذاری ها .......................دخیا پیشنهاد بارسا رو رد کرد!![/quote:aa06d5fbc0]

پیشنهاد بارسا رو رد کرد چون اهل مادرید هست البته یکی دو ماه قبل پیشنهاد معاوضه نانی و دی خیا با کریس رونالدو که مسئولین ریال داده بودند هم توسط دی خیا رد شد هر چند نانی راضی بود و احتمال جداییش توی پایان فصل زیاده ولی دی خیا گفته بود چون فوتبالش رو از اتلتیکو مادرید شروع کرده و هوادار این تیم بوده به ریال نخواهد پیوست .
فعلا هم که روی چشم منچستری ها جاداره بعید به نظر میاد که سر آلکس به این راحتی راضی به رفتن دیوید دی خیا بشه ولی شاید با پیشنهادات گران تر اتفاق دیگه ای بیوفته
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 22, 2013 11:32 am

پراندلی: فرم فعلی ایتالیا را دوست دارم
مربی ایتالیا از واکنش تیمش پس از خوردن دو گل راضی است.

سایت گل – چزاره پراندلی، مربی ایتالیا از روحیه تیمش ستایش کرده است.

ایتالیا در دیدار دوستانه مقابل برزیل با دو گل نیمه اول عقب افتاد، اما در نیمه دوم بازی را به تساوی کشاند.

مربی سابق فیورنتینا می‌گوید: «بازی بسیار خوبی داشتیم. در پایان نیمه اول دو بر صفر عقب بودیم اما من تلاش کردم این حس را به تیم منتقل کنم که می‌توانیم گل بزنیم و بازی را مساوی کنیم.

ما در نیمه دوم بسیار سازمان‌یافته‌تر بودیم. تیم ما روحیه خوبی داشت. این فرم فعلی را دوست دارم چون به ما اعتماد به نفس می‌دهد.»

ماریوبالوتلی چند فرصت را از دست داد و ماتیا دشیلیو هم روی هر دو گل برزیل مقصر بود. پراندلی گفت: «بالوتلی بهترین فرصت‌ها را داشت و گلی عالی هم زد. مهم این است که او در جریان رقابت‌های مهم در اوج باشد. ماتیا دشیلیو هم تکنیک و بلوغ بالایی نشان داد.»

ایتالیا سه‌شنبه با مالت در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 بازی دارد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 22, 2013 11:33 am

نیانگ : می خواهم مدت ها در میلان بمانم/ عجیب است که بالوتلی هیچ پنالتی را خراب نمی کند

ام بایه نیانگ مهاجم 18 ساله ی میلان در یک مصاحبه ای اختصاصی اعلام کرد که از لحاظ انگیزه مشکلی در میلان ندارد و می خواهد مدت ها در این تیم بماند.

سایت گل-ام بایه نیانگ ستاره 18 ساله خط حمله میلان و یکی ازامیدهای تیم ملی فرانسه در تابستان گذشته راهی میلان شد و موفق شد از اواسط فصل به دنبال درخشش در ترکیب آلگری خود را به یک بازیکن آینده دار به فوتبال اروپا معرفی کند.

به نقل از ac-milan.ir-او نخست در رابطه با تمایل پاریس سنت ژرمن به خودش گفت " من تنها به میلان فکر می کنم. بله این درست است که در پاریس متولد شده ام و پاری سن ژرمن را دوست دارم اما می خواهم جام های زیادی را با میلان ببرم."

او در ادامه گفت" در ابتدای کار دچار مشکل شده بودم چرا که فوتبال ایتالیا سرشار از بازیکنان تکنیکی و قدرتی است اما حالا همه چیز خوب پیش می رود. میلان یک باشگاه بزرگ است و من شیفته ی آن هستم. همه ی کسانی که اینجا هستند به تو کمک می کنند تا پیشرفت کنی. زمانی که در کائن بازی می کردم هدف من بازی برای یک تیم بزرگ بود که اکنون در میلان هستم و هدف من حالا ماندن در این تیم است."

""

نیانگ در رابطه با مقایسه اش با تیری آنری گفت "نه ! من فاصله ی زیادی با او دارم.آنری افتخارات زیادی را به دست آورده و من باید برای رسیدن به او تلاش زیادی انجام بدهم ولی دوست دارم از او بهتر باشم."

او در رابطه با ضربه ای که به تیر دروازه ی بارسلونا زد گفت " در بارسلون بد شانس بودم اما هنوز جوان هستم و می توانم برای بازی ها بعدی که در این سطح برگزار خواهند شد آماده باشم. بازی با بارسلونا تمام شده و دوست ندارم در رابطه با بازی های گذشته فکر کنم."

نیانگ ، الشراوی و بالوتلی امروزه به دلیل مدل موهایشان به خوبی در ایتالیا شناخته شده اند. او در این باره گفت"حالا دیگر در اطراف سرم فقط خطوط راه راه وجود دارد و دیگر خبری از ستاره ها نیست.من همیشه به بالوتلی نگاه می کنم او عجیب است که هیچ پنالتی را خراب نمی کند."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 22, 2013 11:34 am

چراغ سبز سانتون به میلان : از کودکی به عنوان هوادار میلان متولد شدم

داویده سانتون مدافع جوان سابق اینتر اعلام کرد در صورت دریافت پیشنهادی از میلان بی شک نیوکاسل یونایتد را ترک خواهد کرد.

سایت گل-بر اساس آن چه رسانه های خبری ایتالیا اعلام کرده اند میلان علاقه ی زیادی به جذب این مدافع چپ ایتالیایی دارد و ظاهرا با توجه به علاقه سانتون مدافع سابق نرآتزوری به نظر می رسد راه سران انزلیچی برای جذب این بازیکن خوش آتیه هموار شود.

به نقل از ac-milan.ir-سانتون در این رابطه در مصاحبه با نشریه گاتزتا دلوسپورت چنین گف" در نیوکاسل خوشحال هستم. من این شهر ، باشگاه و فضای حاکم بر آن را دوست دارم.نامزدم در اینجا زندگی می کند و فرزند ما نیز در ماه می متولد خواهد شد . در نیوکاسل مثل یک پادشاه زندگی می کنم و تا سال 2016 با این تیم قرار داد دارم"

او در ادامه گفت" بازگشت به ایتالیا ؟ شنیده ام که میلان به من علاقه نشان داده و این باعث افتخار و خوشحالی ام است. نمی دانم که اگر تیم دیگری از ایتالیا به سراغ من بیاید چه پاسخی بدهم اما اگر میلان پیشنهادی ارائه بدهد بی تردید آماده ی بستن کیفم برای سفر به میلان خواهم شد"

سانتون 22 ساله در تابستان 2011 با قراردادی به ارزش 5 میلیون پوند از اینتر به نیوکاسل پیوست.او در این باره گفت " من به اینتر احترام می گذارم چرا که در آنجا نیز خوشحال بودم. این مشکل من نیست که از کودکی به عنوان یک هوادار میلان به دنیا آمده ام."

گفته می شود میلان پیشنهاد اولیه ی خود را در ژانویه به نیوکاسل ارائه کرده بود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 22, 2013 11:37 am

نیمار: به‌شدت طرفدار بالوتلی هستم
دیدار برزیل و ایتالیا با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

سایت گل – نیمار گفته که بسیار ماریو بالوتلی، مهاجم ایتالیایی میلان را می‌ستاید.

دیدار دوستانه برزیل و ایتالیا با تساوی دو بر دو به پایان رسید و گل دوم ایتالیا را ماریو بالوتلی با ضربه‌ای زیبا که به تیر افقی دروازه هم برخورد کرد زد.

نیمار گفت: «او بازیکنی است که به‌شدت طرفدارش هستم. بازیکنی بزرگ و انسانی بزرگ.

به نظرم سلسائو خوب بود. ما با گذر هر روز بهتر می‌شویم و می‌توانید پیشرفت ما را ببینید. تیم ما بزرگ است و بازیکنانی با کیفیت حقیقی دارد.»
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 22, 2013 11:39 am

گتوسو جمعه بر روی نیمکت سن سیرو خواهد نشست
سایت باشگاه میلان اعلام کرد که گنارو گتوسو بار دیگر به سن سیرو بازخواهد گشت .

گتوسو میلان را در تابستان گذشته و پس از اتمام قراردادش با این باشگاه ترک کرد و به تیم سیون سوئیس پیوست و اکنون به عنوان بازیکن - سرمربی در این تیم فعالیت می کند.

آدریانو گالیانی گفت :

" وقتی که فهمیدیم که چه تعدادی از هواداران ما خواهان آن هستند که بار دیگر بر گتوسو درود بفرستند تصمیم گرفتیم این بازی را به صورت رایگان برگزار کنیم."

میلان روز جمعه ساعت 14:00 به وقت گرینویچ در سن سیرو و در یک دیدار دوستانه میزبان سیون خواهد بود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 22, 2013 2:58 pm

جدیدترین عکس سر آلکس

[img:1e496692ae]http://uploadtak.com/images/c2695_312898_5468962420172.png[/img:1e496692ae]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه مارس 22, 2013 6:56 pm

منچستر یونایتد فصل ۹۳-۱۹۹۲.......اینم فقط به خاطر .........آبرا حمزه ......و منچستری ها

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه مارس 23, 2013 8:20 am

میلان 6-0 سیون سوئیس : خوش آمد گویی مجدد سن سیرو به رینو گتوزو

گتوزو بازیکن سابق خط میانی میلان جمعه عصر در قالب سرمربی تیم سیون سوئیس هر چند دوستانه به مصاف میلان باشگاه سابقش رفت .

سایت گل-گتوزویی که تصمیم گرفته است به طور تمام وقت سرمربی گری را دنبال کند جمعه عصر در سن سیرو در یک دیدار دوستانه به مصاف شاگردان ماسیمیلیانو آلگری رفت .

به نقل از ac-milan.ir-نیمه اول با موقعیت های دو تیم همراه بود اما در نهایت گلی در بر نداشت و با نتیجه 0-0 به پایان رسید .اما در نیمه دوم این میلان بود که ماشین گلزنی خود را به راه انداخت .ابتدا لوکا آنتونینی در دقیقه 46 ، باکای ترائوره را صاحب توپ کرد تا او گل اول میلان را به ثمر برساند .سپس چند دقیقه بعد بویان کرکیچ گل اول خود را در این بازی با یک حرکت در عرض زیبا به ثمر رساند .

در ادامه بویان در دقیقه 68 با پاسی دیدنی روبینیو را صاحب توپ کرد تا گل سوم میلان را به ثمر برساند .بعد از آن در دقیقه 71 روبینیو ، بویان را با پاس در عمق زیبای خود صاحب توپ کرد تا گل دوم خودش و چهارم میلان را وارد دروازه سیون کند.در دقیقه 80 اینبار نوبت دی فئو بازیکن شماره 55 میلان بود تا روی یک سانتر خوب با ضربه سر استثنایی گل پنجم را به ارمغان بیاورد.

در نهایت در دقیقه 83 سانتر بویان کرکیچ منجر به گل به خودی بازیکن سیون یعنی کولولی شد تا این بازی با نتیجه 6-0 به نفع میلان به پایان برسد .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه مارس 23, 2013 8:21 am

مدیر برنامه های آبیاتی : منتظر تصمیم سران انزلیچی هستیم ؛آبیاتی می خواهد در میلان بماند

مدیر برنامه های کریستین آبیاتی در صحبت هایی تاکید کرد که با وجود پیشنهاداتی از انگلستان ، آبیاتی می خواهد در میلان بماند.

سایت گل-این دروازبان 35 ساله که در سال 1998 به میلان پیوست تا پایان این فصل با میلان قرارداد دارد.اما با توجه به سن نسبتا بالای او به نظر می رسد میلان در نقل و انتقالات تابستانی به دنبال جایگزینی مناسب برای او باشد.

به نقل از ac-milan.ir-مدیربرنامه های او در این رابطه چنین گفت :"درست است که پیشنهاد هایی از انگلستان وجود دارد با این حال خیلی زود است که بخواهیم در این باره حرفی بزنیم. در ابتدا می خواهیم منتظر میلان باشیم."

میلان در سال های اخیر به بازیکنان بالای سی سال خود تنها پیشنهاد های تمدید یک ساله ی قرارداد را می دهد."این بازیکن در آرامش کامل است.او از توانایی های خودش با خبر است و دوست دارد که در میلان بماند."

او در پایان گفت" در انتظار تصمیم سران باشگاه میلان هستیم. ما در پایان فصل با مدیران میلان صحبت خواهیم کرد تا ببینیم شرایط چگونه خواهد بود.آبیاتی می خواهد با لباس میلان از فوتبال خداحافظی کند چرا که همه می دانند که انزلیچی جزئی از وجود اوست."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 46 مهمان