[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه مارس 13, 2013 11:12 am

گتوزو:درپایان فصل خداحافظی می کنم؛ مقایسه من با کنته، افتخار بزرگی است
گویامربی گری به مذاق گتوزو خوش آمده؛ رینو در فکر آویزان کردن کفشهایش است تا بتواند در فصل آینده روی نیمکت مربیگری قرار بگیرد

سایت گل- جنارو گتوزو، اسطوره فوتبال تیم ملی ایتالیا و بازیکن سابق باشگاه میلان این روزها در باشگاه سیون سوئیس آخرین روزهای فوتبالی اش را پشت سر می گذارد. این بازیکن 35 ساله حالا در صحبت هایی اعلام کرده که در حال برنامه ریزی است تا یک روز در تابستان پیش رو رسما با دنیای فوتبال خداحافظی کرده و خودش را وقف سرمربی گری کند.

این درحالی است که او این روزها برای اف سی سیون سوئیس توپ می زند و بعد از بر کناری سرمربی این تیم، از اوایل ماه فوریه و چند هفته ای است که بخشی از مسئولیت های هدایت تیم را در دست دارد. حالا خود گتوزو بر این باور است که باید به 18 سال حضورش در زمین چمن پایان داده و به دنیای مربیگری بپیوندد.

حالا گتوزو در گفت و گو با توتوسپورت گفته:« من فکر می کنم که یک بازی دیگر را پیش رو دارم ولی این بازی، بازی خداحافظی من خواهد بود. من در ماه ژانویه کفش هایم را آویزان می کنم و خودم را وقف شغل جدیدم خواهم کرد.»

او که سابقه بازی کردن در کنار بزرگان دنیای فوتبال را دارد، معتقد است که آمادگی این را دارد که انتقال موفقی از حرفه بازیکنی به حرفه مربیگری داشته باشد:« راستش را بخواهید انگیزه و عزم راسخی دارم تا به عنوان یک سرمربی به موفقیت های فراوانی برسم. خیلی ها من را با آنتونیو کنته مقایسه می کنند واین افتخار بزرگی برای من است که با کنته مقایسه شوم. دوست دارم تا از همان موفقیت هایی که او در دنیای مربیگری تجربه کرده، بهره ببرم. البته شباهت هایی هم میان ما دو نفر هست و به عنوان مثال می توانم بگویم که هر دوی ما کار کردن زیر نظر مارچلو لیپی و کارلو آنچلوتی را به عنوان سرمربی هایمان تجربه کرده ایم. این دو، استادان بزرگ من بودند.»

این درحالی است که سیون حالا با پشت سرگذاشتن روزهای سخت و بحرانی اش اوضاع نسبتا با ثباتی یافته و گویا عملکرد گتوزو روی نیمکت مربیگری این تیم، مثبت بوده و حالا این تیم در رده چهارم جدول سوپرلیگ سوئیس قرار دارد و روز یکشنبه با یانگ بویز سوئیس بازی خواهد داشت.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مارس 13, 2013 1:01 pm

این هم مقایسه صفحه اول گاتزتا پس از صعود اینتر برابر بارسا و حذف میلان از بارسا!

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه مارس 13, 2013 1:34 pm

تبریک به بارساییهای عزیز. میلان پودر شد در یک کلام.صولت ورزشگاه اون اول کاری گرفته بود میلانی ها رو.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه مارس 13, 2013 1:58 pm

[quote:70a5cc9b8f="yankee"]تبریک به بارساییهای عزیز. میلان پودر شد در یک کلام.صولت ورزشگاه اون اول کاری گرفته بود میلانی ها رو.[/quote:70a5cc9b8f]

میلان همون بازیه قبل بارسارو پودر کرد,کاری کرد با بارسا که هیچ تیمی جراتشم نداشت,وقتی شکست 2-0 واسه یه تیم بدترین نتیجه فصلشه یعنی میلان کارشو خوب انجام داده!کاری کرد که روحیه بارسا انقدر نابود شد 2بار از رقیب همیشگیش ببازه :)
تا چند وقت دیگه هم بارسا افول میکنه,تیمی که اگه ازش مسی رو بگیرن هیچی نیست :)

بازم میگم میلان شروع کننده دوران سیاه بارسای افسانه ای شد...
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » چهارشنبه مارس 13, 2013 2:37 pm

[quote:dc99565f63="soroosh8"][quote:dc99565f63="yankee"]تبریک به بارساییهای عزیز. میلان پودر شد در یک کلام.صولت ورزشگاه اون اول کاری گرفته بود میلانی ها رو.[/quote:dc99565f63]

میلان همون بازیه قبل بارسارو پودر کرد,کاری کرد با بارسا که هیچ تیمی جراتشم نداشت,وقتی شکست 2-0 واسه یه تیم بدترین نتیجه فصلشه یعنی میلان کارشو خوب انجام داده!کاری کرد که روحیه بارسا انقدر نابود شد 2بار از رقیب همیشگیش ببازه :)

بازم میگم میلان شروع کننده دوران سیاه بارسای افسانه ای شد...[/quote:dc99565f63]

من رئالیم عزیز من ! همین میلان شما هم 50 تومن دیشب ضرر زد منو !
اگه نیمه اول موقعی که 1-0 بود اون بازیکن خر میلان اون تک به تک رو گل میکرد شاید حذف نمیشدید . ولی در کل آدم باید حق رو بگه.
دیشب میلان حرفی واسه گفتن نداشت. :idea:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه مارس 13, 2013 2:44 pm

[quote:1ff52deeec="yankee"][quote:1ff52deeec="soroosh8"][quote:1ff52deeec="yankee"]تبریک به بارساییهای عزیز. میلان پودر شد در یک کلام.صولت ورزشگاه اون اول کاری گرفته بود میلانی ها رو.[/quote:1ff52deeec]

بازم میگم میلان شروع کننده دوران سیاه بارسای افسانه ای شد...[/quote:1ff52deeec]

اگه نیمه اول موقعی که 1-0 بود اون بازیکن خر میلان اون تک به تک رو گل میکرد شاید حذف نمیشدید . ولی در کل آدم باید حق رو بگه.
دیشب میلان حرفی واسه گفتن نداشت. :idea:[/quote:1ff52deeec]

اینو که قبول دارم,دیشب میلان تر زد!!!بعدشم خیلی بد چیده بود بازیکنارو.
من نوکرتم آبرار,دستم میرسید خودم ضررتو بزورم شده از برلسکونی و گالیانی میگرفتم :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه مارس 13, 2013 5:20 pm

بایرن مونیخ - آرسنال : باوارایی ها در آستانه یک صعود بی دردسر
در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا هرگز تیمی نتوانسته در مرحله حذفی اختلاف دو گل خورده را جبران و در نهایت صعود کند اما پسران ونگر همچنان به امید زنده هستند

-فرانک ریبری در جریان پیروزی 2-3 برابر فورتونا دوسلدورف مصدوم و مجبور به ترک زمین مسابقه شد و حالا در آستانه

این بازی حساس چهارشنبه شب برابر آرسنال غیبت او تایید شده در حالی که باستین شواینشتایگر و ژروم بوآتنگ نیز محروم هستند.

یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ به احتمال فراوان قصد دارد از لوئیس گوستاوو و ژردان شکیری از ابتدا در ترکیب اصلی برابر توپچی ها استفاده کند با توجه به این موضوع که حضور آرین روبن هنوز مشخص نیست.

در سوی دیگر آرسن ونگر سرمربی آرسنال که تیمش از تاریخ 3 مارچ بازی نداشته و در استراحت به سر می برده می تواند با تیمی کامل و قدرتمند به میهمانی بایرن مونیخ در آلیانس آرنا برود اما ناچون مونرئال بار دیگر در دسترس نیست و این به معنی استفاده از توماس ورمالن در آن پست خواهد بود.

دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی برابر بایرن مونیخ برای بازگشت باکاری سانیا بسیار زود می باشد بنابراین کارل جنکینسون احتمالا از ابتدا در ترکیب جای خالی او را پر می کند در حالی که احتمال حضور دیابی بر روی نیمکت ذخیره ها نیز وجود دارد پس از آنکه در دربی اخیر شمال لندنی نتوانست تیمش را همراهی کند.

خبر بسیار بعد قطعا برای آرسنال مصدومیت جک ویلشر و عدم حضور او در این بازی حساس خواهد بود هر چند که ممکن است حتی او تا پایان فصل به دور از میادین باشد

آیا می دانستید؟

پیروزی مقتدرانه بایرن مونیخ در ورزشگاه امارات آرسنال از دور رفت به این معنی است که توپچی ها نتوانسته اند در پنج مصاف اخیرشان برابر بایرن مونیخ این تیم را شکست بدهند.

باوارایی ها در بازی های این فصل لیگ قهرمانان اروپا در خانه تنها سه گل دریافت کرده اند و پسران آرسن ونگر نیاز دارند تا برای صعود دست کم دو گل بزنند و البته گلی دریافت نکنند.

ماریو مندژوکیچ در دور رفت موفق به گلزنی شد تا نام او در بین 10 گلزن مختلف بایرن در این فصل لیگ قهرمانان قرار گیرد.

اگر آرسنال به هر نحو نتواند راهی دور بعد شود این سومین سالی خواهد بود که توپچی ها از مرحله یک هشتم نهایی حذف می شوند.

تنها دو تیم-آژاکس و اینتر موفق شده اند پس از شکست در دور رفت خانگی در بازگشت راهی دور بعد این رقابت ها شود.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه مارس 13, 2013 5:20 pm

هاینکس: کار آرسنال هنوز تمام نشده

سرمربی تیم بوندس لیگایی در صحبت هایی اعلام کرده که تیمش باید در بازی 4شنبه شب در اوج باشد

- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ بر این باور است که کار تیمش مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به پایان نرسیده و براین باور است که باید احترام فراوانی برای آرسن ونگر و تیمش قائل بود.

این دو تیم امشب در حالی در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می روند که بازی رفت دو تیم در ورزشگاه امیریتس با برد 1-3 تیم آلمانی به پایان رسید و در آن بازی تونی انزلیچی، توماس مولر و ماریو ماندزوکیچ برای تیمشان گلزنی کردند. حالا هاینکس در صحبت هایی اعلام کرده که توپچی ها این توانایی را دارند تا ورق را به سمت خودشان برگردانند و در صورتی که تیمش کوچکترین لغزشی داشته باشد، آرسنالی ها می توانند سرنوشت را به نحو دیگری رقم بزنند.

هاینکس در صحت هایی به خبرنگاران گفت:« ما در بازی رفت فوق العاده بازی کردیم. من بنا به تجربه می دانم که باید همیشه و در تمام بازیهای لیگ قهرمانان اروپا با 100% آمادگی و توان کار کرد. این رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست و آرسنال هم یک تیم معمولی نیست. من این را می دانم و به آرسن ونگر احترام می گذارم و می دانم که آرسنال تمام توان و تلاشش را انجام خواهد داد. آن بازی را فراموش نکنیم که آرسنال در بازی رفت با نتیجه 0-4 مغلوب میلان شد و در بازی برگشت با نتیجه 0-3 به پیروزی رسید. با توجه به فرصت هایی که آنها در جریان بازی داشتند، آن بازی هم می بایست 0-4 تمام می شد.»

در این بازی باواریایی ها فرانک ریبری را در اختیار ندارند؛ بازیکنی که در بازی با فورتونا دوسلدورف دچار مصدومیت شد. البته هاینکس نمی خواهد ریسک زیادی انجام دهد.

او دراین باره گفت:« دقیقا بعد از پایان بازی روز شنبه مان مقابل دوسلدورف، می دانستم که به احتمال زیاداو به بازی 4شنبه نمی رسد.او دچار کشیدگی لیگامنت شده است. البته مصدومیت ریبری، مصدومیت شدیدی نیست. او احتمالا روز 5شنبه به تمرینات تیم باز می گردد ولی درمورد او ریسک نمی کنیم.»

بایرن در این بازی باستین شواین اشتایگر و ژروم بواتنگ را نیز به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت ولی هاینکس نگران این موضوع نیز نیست:« با حضور لوئیس گوستاوو، خاوی مارتینس و تونی انزلیچی، ما سه بازیکن متفاوت داریم که به خوبی می توانند جای خالی هم تیمی هایشان را پر کنند.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه مارس 13, 2013 5:21 pm

ونگر: می توانیم بایرن را شکست بدهیم

توپچی ها که در دیدار رفت در امیریتس، 3-1 مغلوب حریف باواریایی شدند، امشب برای راهیابی به مرحله بعد کار بسیار دشواری در پیش دارند

- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، مطمئن است که تیمش می تواند با کسب یک پیروزی غیرمنتظره مقابل بایرن، به مرحله بعد رقابت های چمپیونزلیگ راه پیدا کند.

توپچی ها که در دیدار رفت در امیریتس، 3-1 مغلوب حریف باواریایی شدند، امشب برای راهیابی به مرحله بعد کار بسیار دشواری در پیش دارند.

شاگردان ونگر برای صعود باید حداقل سه بار دروازه بایرن را باز کنند و گلی هم دریافت کنند؛ کاری که سرمربی فرانسوی معتقد است تیمش می تواند از پس آن بربیاید.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من مطمئنم که این تیم می تواند در یک دیدار بزرگ، به یک پیروزی بزرگ دست پیدا کند. در دیدار امشب تیمی کاملا متفاوت خواهید دید.

ما این فصل در دیدارهای بزرگ خیلی خوب جنگیدیم و امشب یک فرصت دیگر داریم و امیدواریم بتوانیم از آن استفاده کنیم.

من برای تیم ام و تلاشی که انجام می دهد، احترام زیادی قائل هستم. آنها هنوز به چیزی که شایستگی اش را دارند، نرسیده اند. نتیجه دیدار امشب برای پایان فصل ما اهمیت زیادی دارد."

آرسنال در دیدار امشب چند بازیکن اصلی اش از جمله پودولسکی و ویلشر را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. ضمن اینکه ونگر تصمیم گرفته از شچسنی، دروازه بان اصلی تیمش نیز در این دیدار استفاده نکند. او اعلام کرد که دروازه بان اصلی تیمش نیاز به استراحت داشت.

" او از ابتدای فصل بازی های زیادی انجام داد و به تازگی، احساس کردم که از لحاظ ذهنی خسته است. به همین دلیل تصمیم گرفتم به او استراحت بدهم."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه مارس 13, 2013 5:22 pm

بايرن مونيخ ليگ قهمانان را فتح مي‌کند

سربابي چارلتون اسطوره باشگاه منچستريونايتد معتقد است بايرن مونيخ در اين فصل ليگ قهرمانان اروپا را فتح خواهد کرد.

بابي چارلتون در آستانه ديدار امشب بايرن مونيخ مقابل آرسنال در ليگ قهرمانان اروپا در گفتگو با شبکه Sport 1 گفت: اگر بخواهم يک تيم را انتخاب کنم به نظرم بايرن مونيخ ليگ قهرمانان اين فصل فتح خواهد کرد.

چارلتون 75 ساله که در جام جهاني 1966 با انگليس به عنوان قهرماني رسيد معتقد است دورتموند نيز يکي ديگر از شانس هاي رسيدن به ديدار فينال است. دورتموند در مرحله يک هشتم نهايي با از پيش رو برداشتن شاختار موفق شد به جمع 8 تيم پاياني رقابتا راه پيدا کند.

بايرن در صورتي که به فينال رقابتها راه پيدا کند سومين فينال ليگ قهرمانان در چهار سال اخير را تجربه خواهد کرد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط eparsi » چهارشنبه مارس 13, 2013 8:24 pm

[quote:b5edd2dfcd="yankee"][quote:b5edd2dfcd="soroosh8"][quote:b5edd2dfcd="yankee"]تبریک به بارساییهای عزیز. میلان پودر شد در یک کلام.صولت ورزشگاه اون اول کاری گرفته بود میلانی ها رو.[/quote:b5edd2dfcd]

بازم میگم میلان شروع کننده دوران سیاه بارسای افسانه ای شد...[/quote:b5edd2dfcd]

دیشب میلان حرفی واسه گفتن نداشت. :idea:[/quote:b5edd2dfcd]

چه عجب یه نفر اینجا میلانی هست فکر میکردم تک و تنها اینجا هستم :lol:
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه مارس 13, 2013 8:37 pm

[quote:fd45860dd0="eparsi"][quote:fd45860dd0="yankee"][quote:fd45860dd0="soroosh8"][quote:fd45860dd0="yankee"]تبریک به بارساییهای عزیز. میلان پودر شد در یک کلام.صولت ورزشگاه اون اول کاری گرفته بود میلانی ها رو.[/quote:fd45860dd0]

بازم میگم میلان شروع کننده دوران سیاه بارسای افسانه ای شد...[/quote:fd45860dd0]

دیشب میلان حرفی واسه گفتن نداشت. :idea:[/quote:fd45860dd0]

چه عجب یه نفر اینجا میلانی هست فکر میکردم تک و تنها اینجا هستم :lol:[/quote:fd45860dd0]

من که هنوز عکس مالدینی بزرگ,رو دیوار اتاقمه :lol:
نه,من و تو اینجا فقط میلانی هستیم انگار :)
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط eparsi » چهارشنبه مارس 13, 2013 8:42 pm

[quote:12f732989d="soroosh8"][quote:12f732989d="eparsi"][quote:12f732989d="yankee"][quote:12f732989d="soroosh8"][quote:12f732989d="yankee"]تبریک به بارساییهای عزیز. میلان پودر شد در یک کلام.صولت ورزشگاه اون اول کاری گرفته بود میلانی ها رو.[/quote:12f732989d]

بازم میگم میلان شروع کننده دوران سیاه بارسای افسانه ای شد...[/quote:12f732989d]

دیشب میلان حرفی واسه گفتن نداشت. :idea:[/quote:12f732989d]

چه عجب یه نفر اینجا میلانی هست فکر میکردم تک و تنها اینجا هستم :lol:[/quote:12f732989d]

من که هنوز عکس مالدینی بزرگ,رو دیوار اتاقمه :lol:
نه,من و تو اینجا فقط میلانی هستیم انگار :)[/quote:12f732989d]

اوفاا عجب عکسی داری روی دیوارت خوشبحالت مالدینی :P
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مارس 13, 2013 8:50 pm

بابک جان جفتتو پیدا کری :lol: :lol: :lol:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه مارس 14, 2013 8:35 am

مالاگا 2– پورتوصفر؛ بازگشت پیگرینی به جمع بزرگان چمپیونز

ایسکو و سانتاکروز دو گل مالاگا را برای صعود به ثمر رساندند

– مالاگا با برد دو بر صفر مقابل پورتو ده‌نفره به جمع هشت تیم برتر اروپا راه پیدا کرد. پورتو دقایق بسیاری را در نیمه دوم با ده نفر به سر برد.

اندلسی‌ها در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی اولین شکست تاریخ خود را در لیگ قهرمانان تجربه کردند، اما در بازی برگشت با گل‌های زیبایی که زدند پیروز شدند.

بازی دو تیم در دراگائو بسیار پایاپای بود و بازی برگشت هم به نظر می‌رسید که این‌گونه باشد. اما بازی کیفیت چندانی در نیمه اول نداشت تا این که مالاگا در اواخر آن گلی مردود زد. خاویر ساویولا توپ را به تور دروازه پورتو رساند، اما داور در حالی خطای ژولیو باپتیستا روی هلتون را اعلام کرد که به نظر می‌رسید باپتیستا را به سمت او هل داده باشند.

اما مالاگا در دقیقه 43 به گل رسید. ایسکو در فاصله 20متری دروازه با شوتی فوق‌العاده تماشایی توپ را وارد دروازه حریف کرد.

امید پورتو به صعود در اوایل نیمه دوم ضربه‌ای جدی خورد و دفور به دلیل خطایی ابلهانه روی خواکین با کارت زرد دوم اخراج شد.

مالاگا موقعیت‌های خوبی به وجود آورد و در دقیقه 77 گل سرنوشت‌ساز بازی را زد. روکه انزلیچی کرنر ایسکو را با سر به گل تبدیل کرد.

پورتو دقایقی بعد گل زد اما داور گل مایکون را به درستی آفساید اعلام کرد. به این ترتیب مالاگا به روند چهار بازی بدون برد خود پایان داد و سومین تیم اسپانیایی شد که به جمع هشت تیم برتر اروپا راه می‌یابد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 8 مهمان