[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه فبريه 27, 2013 7:54 pm

[quote:db5f52fbc5="sepidroudi"]خیلی باحاله :D - یعنی من اگه بودم در جا جان به جان آفرین تسلیم میکردم :lol: - اینو حتما ببینید .......

http://www.uploadkadeh.com/?d=512D99421[/quote:db5f52fbc5]
من اینو قبلا دیده بودم اینقدر فحش دادم بهشون اینقدر فحش دادم که خسته شدم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه فبريه 27, 2013 8:07 pm

[b:9534123141]WITHOUT DESCRIPTION[/b:9534123141]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » پنج شنبه فبريه 28, 2013 1:56 am

[align=center:7a03f242c9]وقتی همه خوابند !! :idea:

[img:7a03f242c9]http://cend.comuv.com/photos/d441de75945e.jpg[/img:7a03f242c9][/align:7a03f242c9]
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه فبريه 28, 2013 9:04 am

فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه فبريه 28, 2013 9:22 am

[quote:fec636e840="havadarehamishegi"][quote:fec636e840="sepidroudi"]خیلی باحاله :D - یعنی من اگه بودم در جا جان به جان آفرین تسلیم میکردم :lol: - اینو حتما ببینید .......

http://www.uploadkadeh.com/?d=512D99421[/quote:fec636e840]
من اینو قبلا دیده بودم اینقدر فحش دادم بهشون اینقدر فحش دادم که خسته شدم[/quote:fec636e840]

:lol: :lol: ترکیدم برررررررره . دمت گرم :D :D :D :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه فبريه 28, 2013 11:19 am

[size=14:606400dc2d][b:606400dc2d][color=black:606400dc2d]صفحه اول اکثر روزنامه هاو نشریات روز کشور اعم از ورزشی ، اقتصادی ، سیاسی ، استانی و ... با کیفیت بسیار خوب در سایت زیر : [/color:606400dc2d][/b:606400dc2d][/size:606400dc2d]

www.jaaar.com
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه فبريه 28, 2013 5:24 pm

اشعاری از باباطاهر عریان

خوشا آنان که الله یارشان بی

به حمد و قل هو الله کارشان بی
خوشا آنان که دائم در نمازند

بهشت جاودان بازار شان بی

به صحرا بنگرم صحرا ته وینم

به دریا بنگرم دریا ته وینم
به هرجا بنگرم کوه و در دشت

نشان روی زیبا ی ته وینم

خدایا داد از این دل داد از دل

نگشتم یک زمان من شاد از این دل
چو فردا داد خواهان داد خواهند

بر آرم من دو صد فریاد از این دل

دلا خوبان دل خونین پسندند

دلا خون شو که خوبان این پسندند
متاع کفر و دین بی مشتری نیست

گروهی آن،گروهی این پسندند

درخت غم به جانم کرده ریشه

به درگاه خدا نالم همیشه
رفیقان قدر یکدیگر بدانید

اجل سنگست و آدم مثل شیشه

به قبرســتان گذر کردم کم و بیش

بدیدم قبر دولتمند و درویش
نه درویش بی کفن در خاک رفته

نه دولتمند برده یک کفن بیش

محبت آتشی در جانم افروخت

که تا دامان محشر بایدم سوخت

عجب پیراهنی بهرم بریدی

که خیاط اجل میبایدش دوخت
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه فبريه 28, 2013 7:25 pm

یه خانوم همسایه داریم که هر وقت میخواد پارک دوبل کنه

من با نیم کیلو تخمه میشینم تو تراس نیگاش میکنم …
/7/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه مارس 01, 2013 10:56 am

[b:f11adcebeb]حکایت مدیر و مهندس[/b:f11adcebeb]

مردی که سوار بر بالن در حال حرکت بود
ناگهان به یاد آورد قرار مهمی دارد؛
ارتفاعش را کم کرد و از مردی که روی زمین بود پرسید:
"ببخشید آقا ؛ من قرار مهمی دارم ،
ممکنه به من بگویید کجا هستم تا
ببینم به موقع به قرارم می رسم یا نه؟
"مرد روی زمین :
بله، شما در ارتفاع حدودا ۶ متری
در طول جغرافیایی "41 '21 37 درجه و
عرض جغرافیایی "18 '24 17 درجه هستید.
مرد بالن سوار : شما باید مهندس باشید.
مرد روی زمین : بله، از کجا فهمیدید!؟
"مرد بالن سوار : چون اطلاعاتی که شما به من دادید
اگر چه کاملا ً دقیق بود ولی به درد من نمی خوردو
من هنوز نمی دانم کجا هستم و
به موقع به قرارم می رسم یا نه؟
"مرد روی زمین : شما باید مدیر باشید.
مرد بالن سوار : بله، از کجا فهمیدید!!؟؟
"مرد روی زمین : چون شما نمی دانید کجا هستید
و به کجا می خواهید بروید، قولی داده اید و
نمی دانید چگونه به آن عمل کنید و
انتظار دارید مسئولیت آن را دیگران بپذیرند.
نمی دانید چگونه باید بپرسید و
ضمنا اطلاعات دقیق هم به دردتان نمی خورد!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sansi » جمعه مارس 01, 2013 1:57 pm

آلبوم حدید محسن چاوشی ترکونده بچه ها[b]
http://samfonibox.org/Mohsen-chavoshi/M ... zdaham.zip
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط sansi » شنبه مارس 02, 2013 1:52 pm

مديرعامل داماش گيلان گفت: پرسپوليس در ديدار با ذوب آهن 4 گل از حريف پيش است.

امير عابديني در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ‌در مورد اوضاع آشفته تيم داماش از نظر فني گفت: مهمترين دليل آن آسيب‌ديدگي‌هاي متوالي است که گريبان تيم ما را گرفته است. آبشک،کبه، چاووشي، محمد مختاري، کوشکي و ... دچار مصدوميت شدند و اين مسئله تيم ما را دچار مشکل کرد. ضمن اينکه تا تيم ما مي‌خواهد جان بگيرد، شلاق تعزيري کميته انضباطي به ما نواخته مي‌شود. در بازي با سايپا به يکباره بدون تماشاگر شديم.

وي در مورد مصدوميت‌هاي زياد داماش گفت: علتش واضح است. در ابتداي فصل ما هيچ حامي مالي نداشتيم و اميد هرندي را بدون اينکه بازيکن داشته باشد، سر تيم فرستاديم و دوره آماده سازي را به خوبي طي نکرديم. ضمن اينکه در جام حذفي هم تمام بازي‌هاي ما 120 دقيقه‌اي شده است. به همين دليل و به خاطر اينکه دوره آماده‌سازي را به دليل مشکلات خوب طي نکرديم، بازيکنان ما کم مي‌آ‌ورند و از دقيقه 70 به بعد تمام مي‌شوند. اما اين شرايط را درست مي‌کنيم.

مديرعامل داماش در مورد مشکلات مالي اين باشگاه گفت: بخشي از اين مسئله به چرخه اجرايي برمي‌گردد. تصور مي‌کنيم چون مصوبه است همه چيز حل مي‌شود اما يکباره براي استعلامي دو ماه زمان لازم است. مشکلات اقتصادي داشته‌ايم و بازيکنان هم در اين مورد فرياد زده‌اند اما فريادشان باعث تخريب تيم نشده است. البته تا کنون 30-40 درصد از قرارداد بازيکنان را پرداخت کرده‌ايم. ولي گراني هزينه‌هاي ما را دو برابر کرده است. سفر 12 ميليوني سال گذشته اکنون 24 ميليون هزينه برمي‌دارد. سال گذشته پول يک شام بازيکنان يک ميليون و 200هزار تومان مي‌شد اکنون 4 ميليون تومان مي‌شود. در هزينه البسه هم همين شرايط را داريم. سال گذشته 110 ميليون هزينه پوشاک کرديم امسال 300 ميليون تومان.

وي افزود: با تمام اين مشکلات تيم ما در جام حذفي به نيمه نهايي رسيده است. تيم جوانان و اميد ما به ليگ برتر راه پيدا کرده است و مي‌خواهيم مقابل پرسپوليس بازي خوبي انجام دهيم.البته به شرط آنکه پرسپوليس ذوب‌آهن را شکست دهد.

مديرعامل باشگاه داماش در مورد احتمال تغيير کادر فني گفت: اکنون به چنين بحثي اعتقاد ندارم. پنج شش بازي مانده است و بايد تيم را جمع کنيم. خودم به رشت مي‌روم و به کار اجرايي نزديک‌تر مي‌شوم تا مشکلات کمتر شود.

عابديني با اشاره به بخشش يحيي گل‌محمدي از سوي کميته انضباطي گفت: راي کميته داوران و کميته انضباطي قابل تغيير است اما در فوتبال نمي‌شود راي داور را برگرداند حتي اگر اشتباه تصميم گرفته باشد. اتفاقي که در فوتبال ما افتاد نادر بود. اگر هم داور اشتباه کرده است، او بايد محروم ‌شود نه اينکه گل‌محمدي بخشيده شود.

وي در مورد اينکه گفته مي‌شود طبق ماده 38 آئين‌نامه انضباطي مي‌توان راي داور را در مورد اخراج‌هاي اشتباه برگرداند، گفت:الحمدالله که مي‌شود.

مديرعامل داماش در مورد وضعيت علي نيکبخت واحدي در اين تيم گفت: نيکبخت در يکي از خيابان‌هاي رشت مورد تعارض قرار گرفت و با موتور جلوي خودروي او پيچيدند و او را از ماشين پياده و تهديد کردند. به همين دليل از او خواستم که به تهران برود تا من اين مسئله را بررسي کنم. اين مسئله من را ياد ماجراي مهدوي‌کيا انداخت.

وي در مورد اينکه به چه دليل با نيکبخت چنين رفتاري شده است و چه کساني اين کار را کرده‌اند، گفت: به بهانه بد بازي کردن با او چنين رفتاري کردند. آنها خود را هوادار ناميدند اما به عقيده من آنها هوادار داماش نبودند.

عابديني در مورد اينکه درخشان گفته نيکبخت ديگر نمي‌تواند به داماش برگردد،‌ گفت: من اين مسئله را حل مي‌کنم و نيکبخت را سر تمرين برمي‌گردانم. او بازيکن ما است.

مديرعامل داماش در مورد اينکه خودش نيز گفته بود از فوتبال کنار مي‌رود، اظهار داشت: از شرايط فوتبال ناراضي‌ام اما اکنون اگر بخواهم بروم همه چيز به هم مي‌ريزد.

وي در مورد اينکه داماش سقوط مي‌کند يا نه،‌گفت: انشاالله که داماش سقوط نمي‌کند.

مديرعامل سابق پرسپوليس در مورد ديدار اين تيم مقابل ذوب‌آهن در جام حذفي اظهار داشت: پرسپوليس 4 گل از ذوب‌آهن جلو است. زيرا از نظر فني شرايط بسيار خوبي دارد. هر چند در برخي دقايق به کما مي‌رود و همان پرسپوليس دستپاچه مي‌شود اما اکنون تيم بسيار خوبي شده است.
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه مارس 02, 2013 5:46 pm

کفش های جالب "جیم کری" در حاشیه مهمانی بعد از مراسم اسکار که توسط "التون جان" برگزار شده بود همه را متعجب کرده بود.

او کفشهایی بشکل پای انسان بپا کرده بود و در یک نگاه گذرا همگان گمان میکردند او با پای برهنه به مراسم آمده اما پس از دقت متوجه میشدند این کفشهای منحصر بفرد "جیم کری" میباشد.

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 02, 2013 5:50 pm

[quote:a2bcd3a33b="ali_damashi"]یه خانوم همسایه داریم که هر وقت میخواد پارک دوبل کنه

من با نیم کیلو تخمه میشینم تو تراس نیگاش میکنم …
/7/[/quote:a2bcd3a33b]

یییییییییییییییییییییهههههههههههههههه شما چقد پولدارین بره ه ه ه ه ...خوش به حالتون ....تخمه کیلویی 20 تومنهههههههههههههههههه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 02, 2013 8:59 pm

آقا نمیشه اونی که فتوای تحریم آجیل رو داد بگین این خونه تکونی و نظافت شب عید هم تحریم کنه!
باور کنید کاغذ و مواد شوینده و ایناهم گرون شده ها
کمردرد رو بگو دکتر و دوا و درمون که دیگه نگو!
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه مارس 02, 2013 9:47 pm

این روزا که میرم خرید احساس آمریکایی بودن بهم دست میده.. :roll:
.
.
.
.
.