[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط eparsi » چهارشنبه فبريه 27, 2013 11:42 am

[quote:5594770166="pouryaR-damash"][quote:5594770166="eparsi"][quote:5594770166="pouryaR-damash"]درسته من طرفداره اینترم و عاشق اینترم اما یه حقیقت رو همین جا میگم تا چند وقت دیگه همتون میبینین امسال بایرن مونیخ قهرمان اروپا میشه چون واقعا قشنگ بازی میکنه . با اینکه اصلا از فوتبال آلمان خوشم نمیاد اما انصافا تکنیکی ترین تیم اروپا هستن .

زنده باد PNP /13/
زنده باد اینتر زنده باد شاهزاده میلیتوی دوست داشتنی /23/ /13/[/quote:5594770166]

شیمی میلیتو خانه خوفته -بیچاره اینتریها بازیکن دیگه ندارن مجبورن میلیتو میلیتو کنن :lol:[/quote:5594770166]

از شما بهتریم که میایین بالوتلی بازیکنی که محصول آکادمی جوانان اینتره رو میخرین تا به دادتون برسه . هرچند خیلی خوشحال شدم رفت میلان چون شخصیتش به همون میلان میخوره . :lol: :lol: :lol:
شخصیت اینتر یعنی اسطوره زانتی یعنی شاهزاده میلیتو یعنی ایوان کوردوبا یعنی فیگو و.... که همشونو تو باشگاه نگه داشتیم چون بر خلاف بعضی تیما که بازیکنای بزرگشونو پرت میکنن بیرون ما قدر شناسیم .
شما میلانی ها سال ها باید افسوس کاپیتان و اسطوره ای بزرگ مثل خاویر زانتی رو بخورین .
زنده باد اینتر عزیز :P[/quote:5594770166]

سرور و سالار زانتی پائولوی کبیر مالدینی زانتی میزاره تو جیبش -بعد اینقدر اسطوره در میلان زیاد هست میخوای کدومشو بگم بعد بالوتلی مثل خیلی بازیکنایی که در اینتر در حاشیه بودن و در اوج نبودن مثل پیرلو و بقیه در میلان به اوج میرسه

فورزا میلان
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط eparsi در چهارشنبه فبريه 27, 2013 11:43 am .
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه فبريه 27, 2013 11:43 am

[quote="abarar1989"][quote:d548ee7376="yankee"][quote:d548ee7376="abarar1989"][quote:d548ee7376="yankee"]رضا جان همین کوپایی که میگی ارزشی نداره رو که شما پارسال تونستین بگیرین !
شما پارسال فقط کوپا رو گرفتین دیگه نکنه پارسال خوب بود ؟ /10/
اصلا کوپا مهم نیست واسه ما چون اینقدر قهرمانی داریم توش که واسه ما عادی هستش نه مثل بعضی ها آرزو !
مهم تحقیر کردن بارسا و ارائه مکتب Calme Down در نیوکمپ هستش ! /10/
نتایج 7 بازی اخیر تو تیم رو مرور کن ببین چه نتایجی رقم خورده ! یه 3-4 سال تو اوج بودین فکر کردین ابر قدرتین ؟! /10/
از خواب خرگوشی پاشید لطفا !
چون هیچی نیستید !
در مورد داوری هم من صحبتی نمیکنم چون تمام دنیا یوفاسلونا رو میشناسن . در کل عددی نیستید /10/
حمزه جان شما هم میدونم بعد بازی دیشب رفتی دست به دعا شدی واسه بازی برگشت /10/ .
تو شهرتون تحقیرتون میکنیم حمزه جان :lol:[/quote:d548ee7376]
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.اینو که داوری به نفع رئال بود رو کل دنیا دیدن حالا تو بگو یوفاسلانا یا هرچی دیگه...
دیشب دیدیم داور چی کار کرد.خدایی به نفعتون نبود؟گفتم خدایی!!![/quote:d548ee7376]

نه خدایی به نفعمون نبود !
اون صحنه مشکوک هم 50-50 بود هم میتونست باشه و هم میتونست نباشه ![/quote:d548ee7376]
خدایی برا!!!!!!!!!!!!وااااااااای خدای من.من عذر میخوام.توبه!
برا بخاطر یه پنالتی؟قبر و قیامت رو در نظر بگیر :wink: :lol: :lol:[/qu

مطمئن باش من حق رو میگم رضا جان !
شما همش اصرار داری که عامل باختتون رو داوری بدونید. گفتم که اون صحنه هم میتونست پنالتی باشه و هم میتونست نباشه !
تو بازی رفت هم یه پنالتی رو رونالدو شد که داور نگرفت !!!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 11:48 am

نایجل دی یونگ : امیدوارم بتوانم این فصل به میادین بازگردم اما بر روی فصل آینده تمرکز کرده ام
نایجل دی یونگ هافبک ملی پوش هلندی میلان پس از عمل جراحی که در چند ماه گذشته بر روی زانویش انجام داد گفت که امیدوارست بتواند در زمان برگزاری فینال لیگ قهرمانان به میادین بازگردد.

سایت گل-هافبک جنگنده سابق منچستر سیتی و حال حاضر انزلیچی ظاهرا در آستانه بازگشت به میادین است،بازیکنی که در ماه دسامبر گذشته پارگی تاندون پا گریبانگیرش شد تا فصل عملا برای او تمام شود.

به نقل از ac-milan.ir-او در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه میلان از آخرین شرایطش چنین گفت "با اینکه حدود سه ماه است که از میادین به دور بوده ام اما واقعا خوشحالم و به زودی به زمین مسابقه بازمی گردم اما پیشرفت هایی انجام شده و من در حال حاضر می توانم دوباره بدون هیچ مشکلی راه بروم"

نایجل دی یونگ هافبک ملی پوش هلندی باشگاه میلان در ادامه گفت "نیاز دارم تا عضلاتم را به آمادگی کامل برسانم،بنابراین کمی زمان بر خواهد بود اما برای رسیدن به سطح اولیه خود سخت تلاش می کنم.از لحاظ روحی و روانی بسیار خوبم چرا هز زمان که بشود به کمپ تمرینی میلانلو می آیم و هم تیمی هایم را همراهی می کنم.با این اوصاف فکر می کنم فصل آینده زمان بازگشت من به میادین خواهد بود و حتی امیدوارم در زمان برگزاری فینال لیگ قهرمانان اروپا بتوانم به آمادگی کامل برسم"

"باید دید که شرایط چطور پیش می روند و اگر بتوانم آن را مدیریت کنم هر چند که صادقانه بگویم شک دارم که بتوانم این فصل به میادین بازگردم"

دی یونگ در رابطه با احتمال حضور در رقابت های این فصل سری آ ایتالیا گفت "هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد،این یک زندگی بوده اما من بر روی فصل آینده تمرکز کرده ام.تیمم عملکرد خوبی داشته و موفق شدیم با تیمی جوانی که ساخته ایم تیمی چون بارسلونا را شکست بدهیم"

او در پایان گفت "متاسفانه در کمال شایستگی نتوانستیم اینتر را شکست بدهیم چرا که ما هر سه امتیاز را کسب کرده بودیم.تنها از این موضوع ناراحتیم که برد را با تساوی عوض کردیم در حالی که بسیار قدرتمند تر از اینتر بودیم"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط eparsi » چهارشنبه فبريه 27, 2013 11:52 am

[quote:c96b8a5d8f="popo131"][quote:c96b8a5d8f="eparsi"][quote:c96b8a5d8f="pouryaR-damash"]درسته من طرفداره اینترم و عاشق اینترم اما یه حقیقت رو همین جا میگم تا چند وقت دیگه همتون میبینین امسال بایرن مونیخ قهرمان اروپا میشه چون واقعا قشنگ بازی میکنه . با اینکه اصلا از فوتبال آلمان خوشم نمیاد اما انصافا تکنیکی ترین تیم اروپا هستن .

زنده باد PNP /13/
زنده باد اینتر زنده باد شاهزاده میلیتوی دوست داشتنی /23/ /13/[/quote:c96b8a5d8f]

شیمی میلیتو خانه خوفته -بیچاره اینتریها بازیکن دیگه ندارن مجبورن میلیتو میلیتو کنن :lol:[/quote:c96b8a5d8f]

ما به میلیتو افتخار میکنیم ..........همه مثل شما نیستن که بازیکنان بزرگتونو میندازین دور ....اون از پیرلو و...خیلی کسایه دیگه ...ما به داشته هامون افتخار میکنیم

زنده باد اتحاد اینتر و زنده باد هرچی اینتریه .............فروزا اینتر[/quote:c96b8a5d8f]

خوبه نگفتی فروزان اینتر- داداش فورزا هست - بابا پیرلو هم خودش خواستم هم تیم نیاز داشت یه سیتم جدیدی رو پی بگیره و الان مونتو اومده جاش اگه پیرلو بود مونتویی هم وجود نداشت مثل همین کامبیاسو تیم شما که اون وقتی اینتر هست دیگه هافبک دیگه ای زیاد نمیتونه انگیزه بودن در تیم داشته باشه بعد شما فقط به پیرلو گیر میدین و یادتون میره پیرلو در میلان بزرگ شد و در اینتر هم بود و شما نتونستید قدرشو بدونید و ازش استفاده کنید یا سیدورفی که شما نتونستید از این بازیکن استفاده کنید و در میلان به بلوغی رسید که به شوالیه معروف شد - اینتریها هنوز به میلان نمیخورید نه در اروپا نه در کالچو بازی یووه در کالچو شاید حق کل کل دارن ولی اینتر فقط باید زیر سایه آقاش میلان باشه :lol: :P
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 11:57 am

[quote="yankee"][quote:2a9a2d608c="abarar1989"][quote:2a9a2d608c="yankee"][quote:2a9a2d608c="abarar1989"][quote:2a9a2d608c="yankee"]رضا جان همین کوپایی که میگی ارزشی نداره رو که شما پارسال تونستین بگیرین !
شما پارسال فقط کوپا رو گرفتین دیگه نکنه پارسال خوب بود ؟ /10/
اصلا کوپا مهم نیست واسه ما چون اینقدر قهرمانی داریم توش که واسه ما عادی هستش نه مثل بعضی ها آرزو !
مهم تحقیر کردن بارسا و ارائه مکتب Calme Down در نیوکمپ هستش ! /10/
نتایج 7 بازی اخیر تو تیم رو مرور کن ببین چه نتایجی رقم خورده ! یه 3-4 سال تو اوج بودین فکر کردین ابر قدرتین ؟! /10/
از خواب خرگوشی پاشید لطفا !
چون هیچی نیستید !
در مورد داوری هم من صحبتی نمیکنم چون تمام دنیا یوفاسلونا رو میشناسن . در کل عددی نیستید /10/
حمزه جان شما هم میدونم بعد بازی دیشب رفتی دست به دعا شدی واسه بازی برگشت /10/ .
تو شهرتون تحقیرتون میکنیم حمزه جان :lol:[/quote:2a9a2d608c]
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.اینو که داوری به نفع رئال بود رو کل دنیا دیدن حالا تو بگو یوفاسلانا یا هرچی دیگه...
دیشب دیدیم داور چی کار کرد.خدایی به نفعتون نبود؟گفتم خدایی!!![/quote:2a9a2d608c]

نه خدایی به نفعمون نبود !
اون صحنه مشکوک هم 50-50 بود هم میتونست باشه و هم میتونست نباشه ![/quote:2a9a2d608c]
خدایی برا!!!!!!!!!!!!وااااااااای خدای من.من عذر میخوام.توبه!
برا بخاطر یه پنالتی؟قبر و قیامت رو در نظر بگیر :wink: :lol: :lol:[/qu

مطمئن باش من حق رو میگم رضا جان !
شما همش اصرار داری که عامل باختتون رو داوری بدونید. گفتم که اون صحنه هم میتونست پنالتی باشه و هم میتونست نباشه !
تو بازی رفت هم یه پنالتی رو رونالدو شد که داور نگرفت !!!![/quote:2a9a2d608c]
من نگفتم دلیل باختمون داور بود ولی داور هم خیلی توش نقش داشت+نبودن سرمربی +افت روحی بازیکنان...
البته اینا فقط نظر شخصی منه...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:08 pm

[size=24:c1529dd03c][color=brown:c1529dd03c]yankee آبرار پیغام خصوصیتو چک کن آبرار...[/color:c1529dd03c][/size:c1529dd03c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:08 pm

بایرن مونیخ - انزلیچی دورتموند : یک قدم تا نیمه نهایی دی اف بی پوکال
قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا و صدرنشین این فصل بوندس لیگا چهارشنبه شب در جدالی حساس برای صعود به مرحله نیمه نهایی جام حذفی آلمان به مصاف هم خواهند رفت

ترکیب احتمالی

بایرن مونیخ

Neuer
Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba
Martinez, Schweinsteiger
Muller, Kroos, Robben
Mandzukic

دورتموند

Weidenfeller
Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer
Gundogan, Bender
Blaszczykowski, Gotze, Reus
Lewandowski

سایت گل-در آستانه بازی حذفی حساس چهارشنبه شب از مرحله یک چهارم نهایی دف اف بی پوکال بایرن مونیخ مجبور است بدون فرانک ریبری ستاره خود به جدال انزلیچی دورتموند برود،بازیکنی که در جریان دیدار اخیر تیمش در این رقابت ها برابر آگسبورگ با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه خارج شد و انتظار می رود تا آرین روبن در غیاب این بازیکن جای خالی او را در ترکیب اصلی پر کند.

با تمام این اوصاف خاوی مارتینس با توجه به مصدومیتی که در جریان بازی برابر وردربرمن گریبانگیرش شد در حال حاضر به آمادگی لازم رسیده و می تواند در این بازی تیمش را همراهی کند در حالی که دانیل فن بویتن به دلیل مبتلا به بیماری آنفولانزا به این بازی نمی رسد.

خبر خوش برای انزلیچی دورتموند می تواند بازگشت روبرت لواندوفسکی به ترکیب اصلی تیم باشد،بازیکنی که بازی های اخیر تیمش را به دلیل محرومیت از دست داده بود

از طرفی برای انزلیچی دورتموند متز هوملز پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتی که در بازی برابر مونشن گلادباخ با آن روبرو شد حالا می تواند برابر بایرن مونیخ برای تیمش به میدان برود در حالی که جاکوب بلاژیکوفسکی نیز مصدومیت خود را پشت سر گذاشته است

آیا می دانستید؟

از زمان آغاز سال 2013 میلادی بایرن مونیخ تنها دو گل دریافت کرده که هر دو در دو بازی اخیرشان دریافت شده

این دو تیم پیش از این در فینال سال گذشته این رقابت ها نیز برابر یکدیگر قرار گرفتند که انزلیچی دورتموند موفق به پیروزی پر گل 5-2 برابر بایرن شد

اوتمار هیتزفیلد سرمربی افسانه ای بایرن مونیخ سابقه سه قرمانی در این رقابت عها را دارد اما هرگز موفق نشد طی شش سال حضور در انزلیچی دورتموند به این مهم دست یابد

انزلیچی دورتموند از هفت مصاف اخیرش برابر بایرن تنها یک بار تن به شکست داده که به ماه آگوست در * کاپ بازمی گردد

متز هولمز دوران حرفه ای خود را در آلیاس آرنا آغاز کرد و سپس در سال 2009 راهی انزلیچی دورتموند شد،هر چند که ابتدا این انتقال به صورت قرضی انجام شد

10 تا از 19 بازیکنی که برای تیم ملی آلمان در جریان دیدار دوستانه برابر فرانسه دعوت شده بودند از این دو باشگاه آلمانی بودند
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:09 pm

کلوپ: کار را برای بایرن سخت می کنیم

سرمربی 45 ساله انزلیچی دورتموند در صحبت هایی اعلام کرد که تیمش در بازی 4شنبه شب مقابل بایرن با 100% توانش کار می کند

سایت گل- یورگن کلوپ سرمربی انزلیچی دورتموند در صحبت هایی اعلام کرده که مطمئن است که اگر تیمش با تمام توان مقابل بایرن مونیخ بازی کند، تیم پیروز میدان خواهد بود

این دو تیم 4شنبه شب و در رقابت های جام حذفی آلمان در ورزشگاه آلیانس آرنا مقابل هم قرار می گیرند. این بازی درحالی برگزار می شود که بایرن مونیخ با فاصله ای 17 امتیازی نسبت به انزلیچی دورتموند در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد ولی کلوپ مطمئن است که تیمش می تواند به دور بعدی رقابت های جام حذفی برسد

کلوپ در کنفرانسی خبری به خبرنگاران گفت:« بایرنی ها در هفته های اخیر دلیلی برای نگران بودند نداشتند. آنها توانستند تا مقابل تمامی حریفانشان به خوبی واکنش نشان دهند. آنها بدون فداکاری یا مشکلی سیستم چرخشی را در تیمشان اعمال کردند. باید بگویم که این فصلی تمام و کمال برای بایرن مونیخ بوده. البته ما هم در رقابت های جام حذفی رویاهای بزرگی داریم. می خواهیم که حریف آزاردهنده ای برای بایرن باشیم و به نیمه نهایی برسیم.»

کلوپ ادامه دداد:« برخی از بازیهای ها در هفته های اخیر باعث شده به این باور برسیم که می توانیم این کار را انجام دهیم.اگر با 98% توانمان بازی کنیم، کیفیت لازم برای شکست دادن بایرن را نخواهیم داشت ولی با 100% توان این امکان وجود دارد و باید مطمئن شویم که این کار را در زمین مسابقه انجام خواهیم داد.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:11 pm

هاینکس: دورتموند را شکست خواهیم داد

بایرن مونیخ فردا شب در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی آلمان میزبان دورتموند خواهد بود

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، مطمئن است که تیمش از همه ویژگی های لازم برای شکست دادن انزلیچی دورتموند برخوردار است.

باواریایی ها در ابتدای فصل و در سوپرکاپ آلمان، موفق شدند دورتموند را 2-1 شکست دهد اما دیدار رفت دو تیم در رقابت های این فصل بوندس لیگا با تساوی 1-1 به پایان رسید. هاینکس مطمئن است که تیمش می تواند در دیدار فردا شب هم شاگردان کلوپ را از پیش رو بردارد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" ما انگیزه زیادی برای قهرمانی در جام حذفی داریم و در مجموع بسیار مصمم هستیم. ما در خانه بازی می کنیم، از اعتماد به نفس بالایی برخورداریم و در سطح بسیار باورنکردنی و بالایی بازی می کنیم. همه اینها باعث خوش بینی ما می شود."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:22 pm

چون دوس ندارم کل کل بین ما و شما خدای نکرده به بی احترامی برسه همین جا موضوع رو قطع میکنم . ما به اینترمون افتخار میکنیم همیشه هم تو قلبمونه همیشه هم اسطوره هامونو دوس داریم حتی اگه 120 ساله بشن همیشه واسه ما اینتری ها عزیزن /13/
ما مثل بعضی دوستان به علاقه ی دیگران بی احترامی نمیکنیم شاید این اتحاد سه نفره بین ما اینتری ها واسه بعضی ها درکش سخت باشه اما واسه ما که عاشق اینتریم یه مکتب مقدسه . تو فرهنگه ما اینتری ها این نیست که به دیگران توهین کنیم .
ما زندگی میکنیم چون اینتر زنده هست /13/
زنده باد اتحاد PNP , INTER /13/ /23/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:54 pm

هاینکس: روبن شرایط روحی و فیزیکی خوبی مقابل دورتموند خواهد داشت

یوپ هاینکس در آستانه ی دیدار امشب مقابل انزلیچی دورتموند از شرایط مناسب آرین روبن برای دیدار حساس در دی اف بی پوکال ابراز رضایت کرد
سایت گل- آرین روبن ستاره هلندی بایرن نیم فصل کابوس واری را پشت سر گذاشت مصدومیت های پیاپی موجب شد ا کمترین نقش را در قهرمانی نیم فصل باواریایی ها داشته باشد اما به نظر پس از رهایی از بند مصدومیت او به روزهای خوب خود باز گشته باشد.

یوپ هاینکس پیش از دیدار حساس مقابل انزلیچی دورتموند در مورد حضور روبن در ترکیب اولیه بایرن گفت:" آرین در شرایط فیزیکی بسیار خوبی به سر می برد و من امیدوارم در بازی چهارشنبه شب نمایش فوق العاده ای را که مقابل برمن داشت بار دیگر تکرار کند."

آرین روبن پس از مدت ها در دیدار شنبه شب مقابل وردربرمن در ترکیب اولیه بایرن قرار گرفت و نقش بسزایی در پیروزی پر گل 6 بر 1 مقابل شاگردان توماس شاف داشت این دومین دیداری بود که روبن در سال 2013 از ابتدا بازی را آغاز می کرد او با یک گل و دو پاس گل یکی از بهترین های بایرن بود.

مهاجم هلندی در دیدار چهارشنبه شب نیز می تواند از ابتدا در ترکیب بایرن قرار گیرد محرومیت فرانک ریبری موجب شد تا هاینکس حساب ویژه ای روی روبن باز کند علاوه بر این با نگاهی به بازی های گذشته دو تیم خصوصا 11 ام آوریل 2012 و نالتی هدر رفته آرین روبن مقابل دورتموند که آخرین شانس های قهرمانی بایرن در بوندس لیگا را از آن ها گرفت می تواند انگیزه ی بالای او را در این بازی نشان دهد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط eparsi » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:58 pm

[quote:ff8317820b="pouryaR-damash"]چون دوس ندارم کل کل بین ما و شما خدای نکرده به بی احترامی برسه همین جا موضوع رو قطع میکنم . ما به اینترمون افتخار میکنیم همیشه هم تو قلبمونه همیشه هم اسطوره هامونو دوس داریم حتی اگه 120 ساله بشن همیشه واسه ما اینتری ها عزیزن /13/
ما مثل بعضی دوستان به علاقه ی دیگران بی احترامی نمیکنیم شاید این اتحاد سه نفره بین ما اینتری ها واسه بعضی ها درکش سخت باشه اما واسه ما که عاشق اینتریم یه مکتب مقدسه . تو فرهنگه ما اینتری ها این نیست که به دیگران توهین کنیم .
ما زندگی میکنیم چون اینتر زنده هست /13/
زنده باد اتحاد PNP , INTER /13/ /23/[/quote:ff8317820b]

حرفی برای گفتن نداشتی اینو نگی چی بگی :lol:
آبرار من همه شما عزیزان دوست دارم اینجا بحث کل کل هست در حقیقت من توهینی نکردم فقط مطالبی عنوان کردم که شما اونو مطرح کردی و بنفع خودت دونستی میلان خیلی از بازیکناش احترام گذاشت و اسطوره هاش نگه داشت هر وقت خواستی کل کل کنی ما هستیم - البته من کل کل بخاطر عکس توهین آمیز پوپو شروع کردم چون هر کی تیمش برای ارزشمند هست و بهش افتخار میکنه و میخواستم اینم شما دوستان درک کنید بدونید چه عکسی میذارید اینتری هستید تیم مورد احترامی هست ولی لطفا در امضاتون دقت کنید همینطور دیدید من امضام برداشتم چون دیدم اخلاق و منطقم اجازه نمیده به تیمی توهین کنم با توجه به اینکه معنی کلمات ایتالیایی میدونم امیدوارم همه متوجه شند تیم رقیب خود احترام بذارن در مورد کل کل هم خواستی همیشه هستم و حرفی هم میزنم بدون هیچ غرضی هست :wink:

زنده باد انزلیچی -
forever love milan
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 1:09 pm

اوتمار هیتسفیلد: دوئل بایرن و دورتموند برای توسعه لیگ مناسب است

اتوتمار هیتسفیلد سرمربی تیم ملی سوئیس معتقد است رقابت بایرن و دورتموند در درازمدت می تواند به توسعه و پیشرفت بوندس لیگا کمک کند
سایت گل- اوتمار هیتسفیلد سرمربی تیم ملی سوئیس که سابقه مربی گری در انزلیچی دورتموند و بایرن مونیخ را دارد معتقد است رقابت تنگاتنگ بایرن و انزلیچی دورتموند موجب پیشرفت و توسعه ی بوندس لیگا خواهد شد.

اوتمار هیتسفیلد در گفتگویی با وبسایت فدراسیون فوتبال آلمان اظهار داشت:" بازی بایرن و دورتموند بازی کلاسیک آلمان می تواند مشابه دیدار رئال و بارسا باشد یک بازی بزرگ که نه تنها در آلمان بلکه در بسیاری از کشور ها بیننده خواهد داشت و این برای پیشرفت بوندس لیگا و در نهایت فوتبال آلمان بسیار مهم است."

اگر چه انزلیچی دورتموند رقابت در بوندس لیگا را با 17 امتیاز اختلاف به بایرن واگذار کرده است اما هیتسفیلد معتقد است رقابت بین این دو تیم بسیار نزدیک خواهد بود او ادامه می دهد:" من فکر می کنم که این اختلاف امتیاز طبیعی باشد ناخودآگاه تمرکز وستفالنی بر روی بازی های لیگ قهرمانان معطوف شده است ولی در آینده باید تیم ها چگونگی رقابت در چندین جبهه را یاد بگیرند."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه فبريه 27, 2013 1:23 pm

پیرلو: یوونتوس هنوز آماده قهرمانی در چمپیونزلیگ نیست

این ملی پوش ایتالیایی همچنین آنتونیو کونته را مورد ستایش قرار داد و اظهار امیدواری کرد که این مربی بتواند در تورین موفق باشد.

سایت گل- آندره آ پیرلو، هافبک باتجربه یوونتوس، معتقد است که این تیم هنوز آماده قهرمانی در رقابت های چمپیونزلیگ نیست و سایر تیم ها را باکیفیت تر از بیانکونری می داند.

یوونتوس که به عنوان تیم اول از مرحله گروهی صعود کرد، در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل سلتیک هم به پیروزی 3-0 رسید تا در آستانه صعود به مرحله بعد قرار بگیرد اما تاکید کرد که این تیم را نمی توان یکی از مدعیان قهرمانی دانست.

او در گفتگو با لا رپوبلیکا گفت:" قهرمانی در چمپیونزلیگ؟ فکر نمی کنم ما هنوز آماده قهرمانی در این رقابت ها باشیم. اگرچه ما هنوز در این رقابت ها حضور داریم و تمام تلاش مان را خواهیم کرد. هنوز تیم های قدرتمندتری از یوونتوس در رقابت ها حضور دارند."

این ملی پوش ایتالیایی همچنین آنتونیو کونته را مورد ستایش قرار داد و اظهار امیدواری کرد که این مربی بتواند در تورین موفق باشد.

" کونته مربی فوق العاده ای است اما اگر بخواهد به خارج برود، ابتدا باید زبان یاد بگیرد زیرا ارتباط خیلی مهم است. فکر می کنم یوونتوس بهترین باشگاه برای اوست اما او می تواند در هر باشگاهی کار کند."

این هافبک باتجربه همچنین در مورد رقابت قهرمانی اسکودتو صحبت کرد و تایکد رکد که دیدار این هفته مقابل ناپولی سرنوشت قهرمانی را مشخص نخواهد کرد.

" این دیدار مطمئنا بسیار مهم است اما تعیین کننده نیست. ما در آستانه این دیدار در آرامش هستیم."

یوونتوس در حال حاضر با 58 امتیاز از 26 دیدار در صدر جدول سری آ قرار دارد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط eparsi » چهارشنبه فبريه 27, 2013 2:18 pm

[quote:e94ce2e4ca="damashmylove2"]اوتمار هیتسفیلد: دوئل بایرن و دورتموند برای توسعه لیگ مناسب است

اتوتمار هیتسفیلد سرمربی تیم ملی سوئیس معتقد است رقابت بایرن و دورتموند در درازمدت می تواند به توسعه و پیشرفت بوندس لیگا کمک کند
سایت گل- اوتمار هیتسفیلد سرمربی تیم ملی سوئیس که سابقه مربی گری در انزلیچی دورتموند و بایرن مونیخ را دارد معتقد است رقابت تنگاتنگ بایرن و انزلیچی دورتموند موجب پیشرفت و توسعه ی بوندس لیگا خواهد شد.

اوتمار هیتسفیلد در گفتگویی با وبسایت فدراسیون فوتبال آلمان اظهار داشت:" بازی بایرن و دورتموند بازی کلاسیک آلمان می تواند مشابه دیدار رئال و بارسا باشد یک بازی بزرگ که نه تنها در آلمان بلکه در بسیاری از کشور ها بیننده خواهد داشت و این برای پیشرفت بوندس لیگا و در نهایت فوتبال آلمان بسیار مهم است."

اگر چه انزلیچی دورتموند رقابت در بوندس لیگا را با 17 امتیاز اختلاف به بایرن واگذار کرده است اما هیتسفیلد معتقد است رقابت بین این دو تیم بسیار نزدیک خواهد بود او ادامه می دهد:" من فکر می کنم که این اختلاف امتیاز طبیعی باشد ناخودآگاه تمرکز وستفالنی بر روی بازی های لیگ قهرمانان معطوف شده است ولی در آینده باید تیم ها چگونگی رقابت در چندین جبهه را یاد بگیرند."[/quote:e94ce2e4ca]

طرفدار کدوم تیم هستی آبرار ممنون از خبرهایی که میذاری؟-البته اوتمار خودش بایرن بود زیاد نتونست مثل هاینکس کار کنه فکر کنم بایرن فعلا تیمی باشه که میشه گفت درصد قهرمانیش در چمپونز لیگ بیشتر از دیگر تیم ها هست واقعا در هجوم و دفاع و دروازه عالی هست
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان