[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:49 pm

نیانگ : در فرانسه مهم نیست خارج از زمین مسابقه چه می کنید،مهم عملکردتان در زمین بازی است
مهاجم 18 ساله فرانسوی میلان امیدوارست پس از پیروزی برابر بارسلونا با شکست نرآتزوری هفت روز فوق العاده را به پایان برسانند.

سایت گل-دو تیم همشهری میلان و اینتر یکشنبه شب ( امشب ) از هفته 26 رقابت های سری آ ایتالیا در سن سیرو به مصاف هم خواهند رفت.دیداری که به داربی دلامادونینا معروف می باشد.ام بایه نیانگ که ممکن است در این بازی نخستین داربی میلانو را پیراهن انزلیچی تجربه کند در تازه ترین ترین صحبت های خود در رابطه با دیدار بزرگ هفته 26 سری آ به صحبت پرداخت.

به نقل از ac-milan.ir-نیانگ در مصاحبه با توتو اسپورت گفت " بارسا را شکست دادیم و حالا نوبت به اینتر رسیده تا هفته رویایی خود را تکمیل کنیم"

این مهاجم ملی پوش تیم ملی فرانسه خطاب به اینتر گفت " اینتر،شکستت می دهیم.بالوتلی ؟ سه گل در چهار بازی و من فکر می کنم این آمار فوق العاده باشد.او با توجه به سرعت و فیزیکی که دارد برای تیمش گلزنی می کند"

ام بایه نیانگ که از امید های آینده تیم ملی فوتبال فرانسه نیز محسوب می شود در حال حاضر به عنوان یکی از استعداد های بزرگ اروپا شناخته می شود هر چند که به نظر می رسد حاشیه های او در خارج از زمین مسابقه در لیگ یک فرانسه نسبت به سری آ بسیار کم شده.او در این باره گفت "از یک طرف آدریانو گالیانی با من صحبت و بعضی از موارد را برای من مشخص کرد.او به من اعتماد به نفس داد و از طرفی دیگر من همچنین با آمبروزینی ،با تجربه ترین بازیکن تیم صحبت کردم و به خوبی این موضوع را که برای موفقیت باید حاشیه های خارج زمین مسابقه را کنار بگدارم را درک کردم"

او در پایان گفت " در فرانسه این موارد متفاوت است و تنها عملکرد شما در زمین مسابقه مهم می باشد!"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:49 pm

پیش بینی مریکاردو مونتولیوو بر این باور است که میلان با تک گل الشعراووی از سد اینتر عبور می کند.

سایت گل-چهارشنبه شب گذشته میلان موفق شد در یک دیدار بزرگ برابر بارسلونا از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان به پیروزی ارزشمند 2-0 برسد.دیداری که بارسلونا در آن تنها یک ضربه در چهارچوب دروازه میلان داشت و حالا در دومین آزمایش سخت انزلیچی یکشنبه شب در سن سیرو به جدال اینتر همشهری خود خواهد رفت.

به نقل از ac-milan.ir-ریکاردو مونتولیوو در آستانه دربی حساس یکشنبه شب میلان برابر اینتر چنین گفت" به نظر من ما کار بزرگی در برابر بارسلونا انجام دادیم اگرچه مشکلاتی هم وجود داشت. اگر من می توانستم یک بازیکن از اینتر انتخاب کنم او هندانوویچ خواهد بود. حدس می زنم که با تک گل الشعراووی بازی را خواهیم برد تا روزنامه ها به شایعات بی اساسی که در رابطه با حسادت او به گلزنی های بالوتلی می نویسند را تمام کنند

او در رابطه با نتایج ابتدای فصل میلان گفت " ابتدای فصل واقعا سخت بود و من دوست نداشتم که مردم از ما به عنوان بدترین میلان تاریخ یاد می کردند. با این حال نتایج اخیر همه را راضی کرده و ما از بحران خارج شده ایم."

این هافبک بازیساز ملی پوش تیم فوتبال ایتالیا در پایان گفت" تنها کاری که باید انجام بدهیم آن است که روند خود را حفظ کنیم واسیر غرور ناشی از برد برابر بارسلونا نشویم."
ونتولیوو از دربی میلانو : اینتر 0-1 میلان
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:51 pm

آباته : همه چشم ها به بالوتلی و کاسانو خیره خواهد شد؛هر دو تیم از شانس یکسانی برای پیروزی برخوردارند
آباته مدافع انزلیچی در آستانه دربی دلامادونینا گفت که هر دو تیم برای پیروزی از شانس یکسانی برخودارند و فشاری بر روی کاسانو و بالوتلی از جانب هواداران نخواهد بود.

سایت گل-به نظر می رسد با توجه به شرایط اخیر دو تیم در سری آ مخصوصا پس از پیروزی برابر بارسلونا میلان شرایط بهتری داشته باشد.میلان در حالی در سن سیرو به جدال اینتر می رود که تنها یک امتیاز اختلاف بیشتر نسبت به اینتر تیم رده پنجم دارد،بنابراین هر دو تیم به هر سه امتیاز این بازی با به عبارتی دیگر 6 امتیاز این بازی نیاز دارند.

به نقل از ac-milan.ir-آباته در آستانه دربی یکشنبه شب برابر اینتر به خبرنگاران چنین گفت" پیش از شروع بازی هیچ تیمی بر دیگری برتری ندارد حتی با وجود شرایطی که ما داریم و در وضعیت بهتری نسبت به اینتری ها قرار داریم. "

او در ادامه گفت" همه ی چشم ها به بالوتلی و کاسانو خیره خواهد شد ، بازیکنانی که باید برابر تیم های سابق خود به میدان بروند و محکوم به مسخره شدن از سوی هواداران حریف هستند."

آباته در پایان صحبت هایش گفت" البته من فکر نمی کنم این مسئله فشاری بر روی آن دو بیاورد. ما در باره ی دو بازیکن بزرگ صحبت می کنیم."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:54 pm

مالدینی:بسیار شوکه شدم،مونتولیوو پیرلو جدید میلان است

پائولو مالدینی اسطوره ی انزلیچی ضمن تحسین مونتولیوو هافبک بازیساز آماده این روزهای میلان در صحبت هایی گفت که با توجه به عملکرد فوق العاده ای که مونتولیوو اخیرا داشته او را شگفت زده کرده.

مالدینی سمبل و نماد باشگاه میلان عملکرد اخیر ریکاردو مونتولیوو و البته پیشرفت و رشدی که داشته را زیر نظر گرفته و حتی این ملی پوش ایتالیایی را یک پیرلو جدید برای میلان و ایتالیا اعلام کرد.

ریکاردو مونتولیوو که به تازگی در رقابت های داخلی ایتالیا نقش کلیدی را به دنبال عملکردی که داشته در میلان ایفا کرده و حتی در مصاف بزرگ چهارشنبه شب برابر بارسلونا بسیار خوش درخشید هر چند که از زمان پیوستنش به میلان این نخستین رویارویی او به بارسلونا بود.

این هافبک 28 ساله تیم ملی ایتالیا در تابستان 2011 پس از اتمام قراردادش با باشگاه فیورنتینا،فلورانس را به مقصد میلان ترک کرد و در حال حاضر با توجه به درخششی که داشته بسیاری او را با پیرلو جدید ایتالیا مقایسه می کنند.

مالدینی اسطوره میلان در مصاحبه با نشریه گاتزتا دلوسپورت گفت "مونتولیوو واقعا باعث تعجب و شگفتی من شده چرا که او روندی ثابت داشته.او ضمن داشتن کیفیت ثابت کرد که می تواند در پست های مختلف وظایف متفاوتی را انجام بدهد"

او در ادامه گفت "ریکاردو بازیکن سرنوشت سازی است،بازیکنی که می تواند جای خالی پیرلو در میلان را پر کند.او با داشتن قدرت فیزیکی در توپ های برگشتی پیروز می باشد"

میلان یکشنبه شب در سن سیرو جدال سختی را برابر شاگردان استرا ماچونی خواهد داشت،مصافی که در رتبه جدول بسیار موثر است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:55 pm

مکسس :نباید مغرور شویم؛هنوز همه چیز تمام نشده

مدافع با تجربه فرانسوی میلان در صحبت هایی به هم تیمی هایش هشدار داد که با تمرکز بر روی دربی حساس یکشنبه شب به فرم خوب اخیرشان همچنان ادامه بدهند.

میلان با توجه به عملکرد خوبی که در سری آ داشته موفق شد به رتبه سوم جدول سری آ برسد و با پیروزی ارزشمندی که در کمال شایستگی برابر بارسلونا کسب کرد انگیزه ی بسیار زیادی گرفته اند و به نظر می رسد برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان از شانس بسیار بالایی برخوردارند اما مکسس هشدار داد که هنوز همه چیز تمام نشده.

ستاره سابق باشگاه رم در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه میلان گفت " شکست بارسلونا بسیار خوشحال کننده بود اما هنوز همه چیز تمام نشده"

او در رابطه با دربی حساس یکشنبه شب برابر اینتر گفت " ما باید بر روی بازی های پیش رو در لیگ تمرکز کنیم.هنوز باید به تلاش مان ادامه بدهیم و پیروز شویم.و سخت ترین موضوع کنترل و مدیریت خوشحالی و غروز ناشی از برد چهارنشبه شب برابر بارسلونا می باشد.می بایست آگاه باشیم که دربی برای ادامه رقابت در سری آ بسیار حساس بده و ما هر کاری برای پیروزی در این بازی انجام می دهیم"

مکسس در ادامه پیرامون زوج خودش و کریستین زاپا در قلب خط دفاعی و از ماریو بالوتلی بزرگترین تهدید برای نرآتزوری ها چنین گفت "هماهنگی و درک بسیار خوبی از یکدیگر داریم اما بین ماریو یپس،بونرا و ما رقابت بسیار خوبی برقرار است.رودریگو پالاسیو و آنتونیو کاسانو دو بازیکن خوب و خطرناک اینتر هستند که باید به خوبی مراقب آنها بود چرا که هر تیمی که کمتر اشتباه کند پیروز این نبرد خواهد بود"

مکسس در پایان در رابطه با ماریو بالوتلی نظرش را اینطور عنوان کرد" رویارویی بالوتلی برابر باشگاه سابقش اینتر؟ او در حال حاضر در میلان است و خطرناک ترین بازیکن برای اینتری ها"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه فبريه 25, 2013 4:28 pm

آلگری: بالوتلی با رفتارش در داربی میلان نشان داد که به بلوغ کامل رسیده
دربی دلامادونینا در حالی برگزار شد که هواداران معترض اینتر در طول بازی توهین های نژاد پرستانه و سردادن شعارهایی علیه بالوتلی قصد عصبانی کردن بازیکن سابق خود را داشتند.

سایت گل-دربی بزرگ شهر میلانو به مانند تمام دربی های بزرگ دیگر با حاشیه هایی هر چند نا خوشایند همراه بود،جایی که هواداران اینتر به نوعی برای گرفتن انتقالم پس از انتقالش به میلان قصد داشتند با توهین های نژادپرستانه او را عصبانی کنند اما ستاره سابق اینتر،منچستر سیتی که در حال حاضر پس از پیوستن به باشگاه همیشه محبوبش دوره ی جدیدی را آغاز کرده ترجیح داد تا رفتار و عصبانیتش را کنترل کند،چیزی که کمتر کسی از او انتظار داشت.با تمام این اوصاف آلگری که پیش از این به ماریو بالوتلی توصیه کرده بود نباید اسیر حاشیه ها شود در صحبت هایی عملکرد ستاره ملی پوش ایتالیایی خود را مورد تحسین خود قرار داد.

به نقل از ac-milan.ir-آلگری در این رابطه به خبرنگاران گفت " بالوتلی ضمن عملکرد بسیار خوبی که داشت به هیچ وجه به شعارهایی که علیه او سر دادند توجه نکرد و واکنشی از خود نشان نداد.و تنها از اینکه او نتوانست گلزنی کنم برای او متاسفم.با تمام این اوصاف او با رفتار خود نشان داد که به بلوغ کامل رسیده"

هواداران اینتر که در اوایل همین ماه در جریان یک دیدار علیه ماریو بالوتلی توهین های نژادپرستانه سر داده بودند در نتیجه باعث شدند تا باشگاه اینتر با جریمه 15000 هزار یورویی جریمه شود.روز قبل از شروع این بازی ماسیمو موراتی مالک باشگاه اینتر با انتشار بیانیه ای رسمی به هوادارنش در این رابطه هشدار داده بود هر چند که شعارهای نژادپرستانه که علیه او در این بازی سر داده شد به طور کلی مدیریت شد اما بنرهای توهین آمیزی ( تصویر موز که اشاره به میمون دارد و به نوعی توهین نژادپرستانه معروفی محسوب می شود ) توسط هوادارن نرآتزوری در سن سیرو وجود داشت.

این مهاجم ایتالیایی 22 ساله پس از پیوستن به میلان در ژانویه موفق شده در سه بازی چهار گل برای انزلیچی به ثمر برساند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه فبريه 25, 2013 4:29 pm

آمبروزینی :نمی دانم در پروژه جدید جوانگرایی میلان جایی دارم یا نه/در صورت ترک میلان قطعا به هیچ باشگاه ایتالیایی دیگر نخواهم رفت
ماسیمو آمبروزینی،هافبک با تجربه انزلیچی در تازه ترین صحبت هایش گفت که از اینکه بتواند یک فصل دیگر با میلان ادامه بدهد مطمئن نیست اما تاکید که قصد بازنشستگی از فوتبال را ندارد.

سایت گل-ماسیمو آمبروزینی هافبک با تجربه انزلیچی که بیش از 17 سال است در باشگاه میلان حضور دارد در پایان فصل قراردادش با این تیم به پایانمی رسد و هنوز مشخص نیست که آیا آمبروزینی قصد تمدید قراردادش تا یک سال دیگر با میلان را دارد یا نه.

به نقل از ac-milan.ir-این هافبک ایتالیایی 36 ساله در این رابطه چنین گفت " قصد بازنشسته شدن ندارم و می خواهم به بازی کردن ادامه بدهم اما نمی دانم که آیا در پروژه جدید جوانگرایی باشگاه میلان جایی دارم یا نه.باید دید در پایان فصل چه اتفاقی می افتد"

او در ادامه گفت " اگر میلان را ترک کنم برای هیچ باشگاه ایتالیایی دیگر بازی نخواهم کرد و از بابت مطمئن هستم"

این ملی پوش سابق تیم ملی ایتالیا از سال 1995 در میلان حضور دارد و از باشگاه چزنا راهی این تیم شد.

از گزینه های احتمالی آمبروزینی به لیگ ام ال اس آمریکا اشاره شده است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه فبريه 25, 2013 4:30 pm

الشعراووی : بازی می توانست 3-0 به نفع ما باشد

استفان الشعراووی نخستین گلش در دربی دلامادونینا برابر اینتر را به ثمر رساند و پس از پایان بازی گفت که آنها می توانستند در همان نیمه نخست 3-0 به پیروزی برسند.

میلان با تک گل استفان الشعراووی در همان نیمه نخست از اینتر پیش افتاد در حالی که موقعیت های گلزنی بسیاری داشتند اما هندانوویچ با عملکرد خوبش مانع از گلزنی بیشتر میلان مخصوصا بالوتلی شد.الشعراووی در این دیدار نخستین گل دربی خود را با پیراهن انزلیچی زد و در سوی دیگر میدان اسکلوتو نیز با تم گلش بازی را به تساوی کشاند.

او در مصاحبه با اسپورت مدیاست پریمیوم گفت " در همان نیمه اول می توانستیم کار را تمام کنیم ،حتی با نتیجه 3-0 اما موفق به انجام این مهم نشدیم تا در نهایت بازی به تساوی کشیده شد"

الشعراووی در ادامه گفت " در همان نیمه نخست دو موقعیت آشکار گل داشتیم اما هندانوویچ دروازه بان اینتر شب خوبی داشت.از نتیجه تساوی بسیار متاسفیم"

ماریو بالوتلی نیز نخستین بازی برابر باشگاه سابق خود اینتر را با پیراهن انزلیچی تجربه کرد و چندین موقعیت صددرصد گلزنی او توسط هندانوویچ دفع شد.الشعراووی در این باره گفت"شب بسیار عجیب و غریبی برای ماریو بود اما به او گفتیم که آرامشش را حفظ کند.ماریو موقعیت های خوبی داشت اما او با وجود عدم گلزنی آرامشش را حفظ کرد"

الشعراووی که اخیرا بیست ساله شده در میلان به یک مهره کلیدی و تاثیر گذار تبدیل شده و حتی ممکن است به زودی قرارداد او دوباره تمدید شود"در حال حاضر تنها بر روی عملکردم برای میلان تمرکز کرده ام و صادقانه بگویم در اینجا بسیار خوشحالم"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه فبريه 25, 2013 4:30 pm

آلگری: باید در همان نیمه اول کار را تمام می کردیم
کنفرانس مطبوعاتی آلگری پس از تساوی 1-1 برابر اینتر
آلگری ضمن رضایت از عملکرد شاگردانش گفت که آنها باید از شانس های بسیاری که در نیمه اول برای گلزنی داشتند بهتر استفاده می کردند.

میلان در حالی برابر اینتر با نتیجه 1-1 متوقف شد که نیمه اول را بسیار طوفانی آغاز کرد و با تک گل استفان الشعراووی از همشهری خود پیش افتاد هر چند که هندانوویچ مانع از افزایش تعداد گل های میلان در همان نیمه نخست شد تا ماریو بالوتلی موفق به گلزنی نشود.در نیمه دوم بازی نسبتا به تعادل کشیده شد و در نهایت اینتر موفق شد با تک گل اسکلوتو به تساوی برسد.

آلگری پس از پایان بازی در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت "ناراحت نیستم و از عملکرد تیمم بسیار خوشحالم.در نیمه نخست فوق العاده بودیم و موقعیت های گلزنی بسیاری خلق کردیم.با وجود برتری یک گل در نیمه نخست پس از استراخت بین دو نیمه با شروع نیمه دوم ما کمی عقب کشیدیم،در نهایت اینتر فرصت حمله به سمت دروازه مان را پیدا کرد.باید کنترل توپ و میدان را بهتر از اینتر در اختیار می داشتیم در حالی که کریستین آبیاتی با دفع توپ فوق العاده ای که داشت یک گل را خرید"

او در ادامه گفت " در نیمه نخست اینتر به هیچ وجه نتوانست حتی نزدیک دروازه ما شود و باید کار را در همان نیمه اول تمام می کردیم اما ما می توانستیم در نیمه دوم بهتر از این ها باشیم که متاسفانه نشد"

آلگری در رابطه با شرایط آمادگی بازیکنانش گفت " فکر می کنم که بازیکنانم همچنان در فرم بسیار خوبی قرار دارند و فراموش نکنیم که اینتر در این بازی میهمان بود.شرم آور است که نتوانستیم به پیروزی برسیم اما در بازی برابر اودینزه در دقیقه 92 موفق به شکست آنها شدیم در حالی که شایسته تساوی بودیم،بنابراین فوتبال همشه همین بوده و همیشه به چیزی که مستحقش هستی نمی رسی"

آلگری در پایان صحبت های خود پیرامون احتمال پیوستن به باشگاه رم در فصل آینده به خبرنگاران گفت "در میلان بسیار خوشحالم و از جملات برلوسکونی بسیار به خودم افتخار می کنم هر چند که می دانستم او به من ایمان دارد و زمانی که در هفته هفتم سری آ در اوج بحران من را اخراج نکرد به خوبی این موضوع را ثابت کرد.در حال حاضر در فرم بسیار خوبی قرار داریم و امیدوارم که بتوانیم این راه را ادامه بدهیم"

میلان در مصاف بعدی خود در سن سیرو به میزبانی لاتزیو خواهد رفت.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه فبريه 25, 2013 9:00 pm

گزارش روز: گیگز در آستانه هزارمین بازی در لیگ برتر

به نظر می رسد "گیگزی" از همه آن قهرمانی ها در لیگ برتر، چمپینزلیگ، جام حذفی و جام اتحادیه راضی نیست و قصد دارد یک رکورد شخصی دیگر هم به نام خود ثبت کند.

سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، در دیدار این هفته تیمش مقابل کیو پی آر، نهصد و نود و نهمین بازی اش را برای شیاطین سرخ انجام داد؛ دیداری که در آن گلزنی هم کرد تا یونایتدها به پیروزی 2-0 دست پیدا کنند.

به نظر می رسد "گیگزی" از همه آن قهرمانی ها در لیگ برتر، چمپینزلیگ، جام حذفی و جام اتحادیه راضی نیست و قصد دارد یک رکورد شخصی دیگر هم به نام خود ثبت کند.

او هفته آینده و در دیدار با نوریچ می تواند برای هزارمین بار پیراهن منچستریونایتد را به تن کند و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، در پایان این فصل، حداقل یک مدال دیگر به کلکسیون افتخار او اضافه خواهد شد؛ مردی که وقتی اولین بازی اش را برای منچستریونایتد انجام داد، بعضی از هم تیمی های فعلی اش هنوز به دنیا نیامده بودند.

این ستاره ولزی اولین بازی اش برای منچستریونایتد را روز 1 مارس 1991 انجام داد، زمانی که اسکولز تنها 16 سال و 4 ماه سن داشت و ریو فردیناند 12 ساله و چهار ماهه بود. دنی ولبک و داوید دخه آ هم هنوز نمی توانستند راه بروند زیرا تنها سه ماه از تولدشان سپری می شد.

گیگز دوران حرفه ای اش در الدترافورد را با ستاره هایی مانند روی کین، دیوید بکام و گری نویل آغاز کرد و زمانی که اولین بازی اش را انجام داد، فیل جونز و نیک پاول هنوز به دنیا نیامده بودند.

منچستریونایتد برای خرید اشلی یانگ (5 سال و 8 ماه)، نانی (4 سال و 4 ماه) و شینجی کاگاوا (یک سال و 11 ماه) که جانشینان احتمالی گیگز در سمت چپ خط میانی منچستریونایتد هستند، در مجموع 50 میلیون پوند هزینه کرد؛ ضمن اینکه تام کلورلی ( یک سال و 7 ماه) و اندرسون (دو سال و 11 ماه) نیز معمولا گیگز برای قرار گرفتن در میانه میدان رقابت می کنند.

سرالکس فرگوسن معمولا وظیفه کاپیتان و هدایت تیم را برعهده بازیکنان باتجربه تیمش می گذارد اما در مقابل گیگز، ستاره هایی مانند رابین فن پرسی (7 سال و 7 ماه)، پاتریس اورا (9 سال و دو ماه) و وین رونی (5 سال و 5 ماه) چندان هم باتجربه به نظر نمی رسند.

اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و گیگز به رکورد 1000 بازی برسد، سومین بازیکنی خواهد بود که در فوتبال انگلیسی به چنین رکوردی دست پیدا می کند. تونی فورد و گراهام الکساندر پیش از این به چنین دستاوردی رسیدند؛ البته در سطوح پایین تر. بقیه ستاره هایی که توانستند به رکورد 1000 بازی در فوتبال انگلیس دست پیدا کنند، پیتر شیلتون، پت جنگینز، دیوید سیمن و ری کلمنس، همگی دروزه بان بودند.

احتمالا می تواند گیگز را بزرگترین بازیکن تاریخ لیگ برتر دانست. نزدیک ترین رقیب او آلن شیرر است که 797 بازی در لیگ برتر انجام داد؛ در حالی که اریک کانتونا، اسطوره شیاطین سرخ، تنها 453 بار در این رقابت ها به میدان رفت.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه فبريه 25, 2013 9:06 pm

سیتی آماده به خدمت گرفتن فالکائو و کاوانی

گزینه های اصلی سیتی در بازار نقل و انتقالات تابستان رادامل فالکائو، مهاجم اتلتیکو مادرید و ادینسون کاوانی، ستاره خط حمله ناپولی هستند

سایت گل- در حالی که هنوز 11 هفته تا پایان رقابت های این فصل لیگ برتر باقی مانده، مدیران منچسترسیتی از هم اکنون به دنبال تقویت تیم شان برای فصل آینده هستند و بیش از هر چیز به خرید مهاجمان بزرگ فکر می کنند.

گزینه های اصلی سیتی در بازار نقل و انتقالات تابستان رادامل فالکائو، مهاجم اتلتیکو مادرید و ادینسون کاوانی، ستاره خط حمله ناپولی هستند.

منچسترسیتی فصل گذشته به لطف درخشش مهاجمانش، توانست به دلیل تفاضل گل بهتر، قهرمانی را از چنگ رقیب همشهری خارج کند اما با افت آگوئرو، ژکو و تبس در این فصل و جنجال سازی های بالوتلی که به جدایی اش منجر شد، سیتی هم در رقابت قهرمانی، فاصله زیادی با شیاطین سرخ پیدا کرد.

نشریه ساندی پیپل گزارش داد که تکسیکی بگیریستاین، مدیر ورزشی سیتی، از هم اکنون مذاکرات برای خرید رادامل فالکائو را با مدیران باشگاه اسپانیایی آغاز کرده است. آنها پیشنهادی 40 میلیون پوندی برای خرید این ستاره کلمبیایی ارائه کرده اند و امیدوارند که این پیشنهاد بتواند آنها را در رقابت با چلسی و بایرن مونیخ به موفقیت برساند. با توجه به حضور گواردیولا روی نیمکت بایرن در فصل آینده، باشگاه باواریایی از هم اکنون به دنبال گزینه هایی است که با سیستم مورد سرمربی سابق بارسا هماهنگی داشته باشد؛ هرچند الی هوینس به تازگی اعلام کرد که بعید است در چند سال آینده خریدی گران تر از خاوی مارتینس، هافبک اسپانیایی شان انجام بدهند.

به خدمت گرفتن ادینسون کاوانی نیز مطمئنا به راحتی نخواهد بود. پاری سن ژرمن و چلسی هم به دنبال این ملی پوش اروگوئه ای هستند و از سوی دیگر، آئورلیو دی لورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی، علاقه ای به از دست دادن این بازیکن ندارد. سیتی برای خرید این بازیکن 26 ساله، 50 میلیون پوند در نظر گرفته اند که با مبلغی که چلسی برای به خدمت گرفته فرناندو تورس از لیورپول پرداخت، برابری می کند.

مشکل دیگری که سیتی برای خرید این بازیکنان با آنها روبرو است، قوانین فرپلی مالی است. به همین دلیل، سیتی پیش از اینکه بخواهد ستاره هایی مانند فالکائو و کاوانی را با قیمت هایی گزاف به خدمت بگیرد، باید تکلیف چند بازیکنش را مشخص کند؛ بازیکنانی مانند ژکو، تبس، نصری، جولین لسکات، میکا ریچاردز، اسکات سینکلر و مایکون که همگی دستمزدهای بالایی دریافت می کنند اما در این فصل کمتر در ترکیب اصلی سیتی به میدان رفتند و از شرایط شان در ورزشگاه اتحاد راضی نیستند.

شاید یکی از دلایلی که بگیریستاین و فران سوریانو از هم اکنون در تکاپوی فراهم کردن مقدماتی خرید ستاره های بزرگ هستند، اتفاقات تابستان گذشته باشد. سیتی تا آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات تابستان 2012 خرید قابل توجهی انجام نداد و همین مسئله انتقاد شدید مانچو از برایان ماروود، مدیر ورزشی وقت باشگاه را به همراه داشت و در نهایت به برکناری ماروود منجر شد. به نظر می رسد بگیریستاین برای اینکه به سرنوشت مدیر ورزشی قبلی دچار نشود، خیلی زودتر دست به کار شده است؛ هرچند مشخص نیست که خود مانچینی فصل آینده همچنان هدایت سیتی را برعهده داشته باشد یا خیر.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » سه شنبه فبريه 26, 2013 7:47 am

۲۰بازیکن برتر لیگ های اروپایی

سایت انگلیسی www.whoscored.com در تازه ترین آپ خود،بهترین بازیکنان فصل جاری رقابت های اروپایی را منتشر کرده است که ازلیگ ایتالیا نام بازیکنانی چون پیرلو،کاوانی،لاملا ،رانوکیا ،کیه لینی،یووتیچ و هرنانز در بین ۲۰ بازیکن برتر لیگ های اروپایی به چشم میخورند.

سری آ با ۷ بازیکن،بیشترین نماینده را در این لست دارد و پس از آن بوندسلیگا با ۶ نماینده در مکان دوم است.لیگ جزیره ۴ و لالیگا ۲ بازیکن در این لیست دازند

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه فبريه 26, 2013 12:34 pm

چراغ سبز سوآرس به گوآرديولا

مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول پيوستنش به بايرن‌مونيخ را بعيد نمي‌داند.

لوئيس سوآرس فصل خوبي را با تيمش پشت سر مي‌گذارد و با زدن 18 گل بعد از روبين فان‌پرسي بهترين گلزن فصل جاري رقابت‌هاي ليگ برتر است. هر چند سران باشگاه ليورپول به ماندن سوآرس در آنفليد اطمينان دارند، ولي خود اين مهاجم اروگوئه‌اي دوست دارد بازي در تيم ديگري را تجربه کند.

سوآرس در گفت‌وگو با روزنامه "بيلد" از علاقه خود به بازي در بايرن‌مونيخ خبر داد: "اگر روزي بايرن به من پيشنهاد بدهد، با جديت آن را بررسي مي‌کنم و بهترين تصميم را خواهم گرفت."

پيش از اين رسانه‌هاي آلماني از توافق باشگاه بايرن با دورتموند بر سر انتقال روبرت لواندوفسکي خبر داده بودند. با اين حال هنوز اين انتقال قطعي نشده است. به نظر مي رسد گوآرديولا در انديشه تغيير در خط حمله تيم جديدش بوده و سوآرس هم يکي از اين گزينه‌هاي اوست.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه فبريه 26, 2013 12:35 pm

محروميت 6 بازيکن از فينال در صورت اخطار گرفتن

6 بازيکن از دو تيم رئال مادريد و بارسلونا در صورت اخطار گرفتن در بازي امشب از حضور در فينال کوپا‌دل‌ري محروم خواهند شد.

در مجموع 6 بازيکن، 3 بازيکن از بارسلونا و 3 بازيکن از رئال مادريد بايد امشب بهترين رفتار را در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي کوپا‌دل‌ري ميان غول‌هاي اسپانيا از خود به نمايش بگذارند تا اخطار نگيرند و در صورت صعود فينال را از دست ندهند.

به گزارش فارس، ژابي آلونسو، ريکاردو کارواليو و کريستيانو رونالدو از رئال و دني آلوس، سسک فابرگاس و خاوير ماسکرانو از بارسا همگي يک اخطاره هستند و بايد از کارت زرد گرفتن در اين ديدار خودداري کنند تا از حضور در فينال مسابقات که بين برنده اين ديدار و برنده ديدار سويا و اتلتيکو در ماه مي برگزار خواهد شد، محروم نشوند.

بازيکنان بارسلونا هنگامي که کريستيانو رونالدو به دليل تکل بر روي دني آلوس در دور رفت از سوي داور اخراج نشد، به شدت خشمگين شدند. اگر ستاره پرتغالي با کارت قرمز روبرو مي‌شد از حضور در بازي امشب محروم بود.

آلوس در مصاحبه مطبوعاتي پس از آن مسابقه گفته بود: هنوز هم نمي‌فهمم خطاي رونالدو چه طور مستحق دريافت کارت زرد نبود. هر کس ديگري به جاي او بود کارت مي‌گرفت. اما اکر او اخراج مي‌شد، دور برگشت هيجانش را براي بسياري از مردم از دست مي‌داد زيرا هيچ رقابتي با مسي وجود نداشت.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه فبريه 26, 2013 12:36 pm

مورينيو سرمربي مسي مي‌شود

سرمربي رئال‌مادريد در بازي قدرداني از ميشائيل بالاک هدايت تيم ليونل مسي را به عهده مي‌گيرد.

به پاس قدرداني از تلاش ميشائيل بالاک در فوتبال بازي دوستانه‌اي برگزار مي‌شود. قرار است در اين بازي دوستانه بالاک در کنار بازيکناني که با آنها بازي کرده، برابر ستارگاني که مقابل آنها ايستاده، به ميدان برود. در اين بازي دوستانه از بازيکناني همچون مسوت اوزيل، ديديه دروگبا، اشلي کول و شواين‌اشتايگر براي بازي در تيم بالاک دعوت شده است.

قرار است ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا هم در تيم رقيب به ميدان رود. نکته جالب آن که قرار است هدايت تيم مسي را ژوزه مورينيو بر عهده گيرد. اما سوال‌هايي که به ذهن خطور مي‌کند اين است که مورينيو چگونه دستورات تاکتيکي خود را به ليونل مسي انتقال مي‌دهد؟ آيا مسي با همان سبک بارسلونا بازي مي‌کند يا مورينيو او را در پست ديگري به بازي مي‌گيرد؟ با توجه به سابقه سرد بودن رابطه مسي با مورينيو آيا مسي مي‌تواند با آقاي خاص کنار بيايد و دستورات او را در زمين اجرا کند؟
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان