[quote:45e6b4bccd="yankee"][quote:45e6b4bccd="miladcivil"][color=darkblue:45e6b4bccd][size=18:45e6b4bccd]اون چی گِه ررررری ؟ این همه آدم اینجا منتظر بودن تیم ما ببازه ؟؟؟[/size:45e6b4bccd] [/color:45e6b4bccd]
[color=black:45e6b4bccd]اصلا شماها میدونید چرا بارسا باخت ؟ عمرا اگه به ذهن کسی برسه !
به نبود سرمربی و گل اول مردود و بازی خوب میلان و . . . . ربط نداره ، من بالاسر تیم نبودم
اما جدا از شوخی ، یکی دو هفته ای هست از عصر سه شنبه تا ظهر پنجشنبه خونه نیستم و تو این دوران به
ندرت به تلویزیون و وسایل ارتباطی و . . . دسترسی دارم .
هفته قبل لیگ قهرمانان هم ندیدم ، این هفته هم همینطور
اما چیزی که تو اخبار و خلاصه دیدم بارسا خوب نبود و باخت ، به همین راحتی .
به شخصه بازی سختی پیش بینی میکردم اما نه اینکه 2-0 بشه ، مثلا 1-0 یا 1-1 یا حتی 2-1 ، چون تو این بازیها
تک گلهاست که منجر به پیروزی میشه .
اما در کل ، خوب نبودیم و باختیم و با اینکه گل اول میلان آدمو یاد هندبال میندازه و شوت 10 متری طرف با دست
پاس گل میده ولی خب تاوان بازی ضعیف این چیزا هم هست دیگه !
ما که مثل طرفداران بعضی تیمها نیستیم بگیم گل تیم حریف رو اشتباه داوری بود و کرنرش کرنر نبود اما اونجایی
که اشتباه داوری به نفعمون میشه فراموش کنیم
امیدوارم بازی برگشت بارسای همیشگی ببینم و حداقل اون بازی چشم نواز انجام بدن ، در مورد نتیجه هم به توافق میرسیم

[/color:45e6b4bccd][/quote:45e6b4bccd]
میلاد جان مسائل رو باهم قاطی نکن ! صحنه ی گل مارو ببین اوت بود یا نه !
در مورد گل اول میلان هم باتوجه به اینکه وقتی توپ به بازیکن بارسا میخوره و بعد به دست بازیکن میلان و اون فاصله کم و قدرت توپ زیاد اصلا هند نبود ! حالا این دیگه از بدشانسی شما بود که توپ بعد از برخورد به دست بصورت پاس گل شد ! این همه شانس میارید همیشه یکبار هم شانس نیاوردید. البته اگه به وسایل ارتباطی دست رسی داشتی و بازی رو میدیدی به این پی میبردی که 2-0 کم هم بود واستون !!!!!
پیشاپیش حذف شدن شما رو هم هم در لیگ قهرمانان و هم در کوپا تسلیت میگم

[/quote:45e6b4bccd]
منم به نوبه خودم حذف شدن ریال تو اروپا با حقارت تمام و کوپا دل ری رو تسلیت میگم
البته جا داره یه تبریک هم بابت گرفتن سهمیه اروپا برای فصل بعد با سوم شدن تو لالیگا(شایدم چهارم)بگم