[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 15, 2013 11:58 am

رايولا: فن‌بومل روزي سرمربي ميلان خواهد شد

مينو رايولا مدير برنامه هاي فن بومل،قهرمان هلندي سابق انزلیچی در صحبت هايي گفت که او روزي به عنوان مربي به ميلان بازمي گردد.

به نقل از پايگاه خبري ميلان در ايران، اين هافبک کهنه کار هلندي در تابستان گذشته ميلان را به مقصد پي اس وي آيندهوون ترک کرد اما رايولا،مدير برنامه هاي اين بازيکن بر اين باور است که او در آينده اي نزديک به باشگاه ميلان بازمي گردد اما اين بار در کادر فني.

مينو رايولا در اين رابطه گفت "احتمالا طي سه يا چهار سال آينده او مربي ميلان خواهد بود چرا که قصد بازگشت به اينجا را دارد تا هدايت ميلان را بر عهده بگيرد.در پايان فصل فن بومل در رابطه با اينکه به بازي کردن ادامه خواهد داد يا نه تصميم مي گيرد و پس از آن مربيگري مي کند،يک مربي عالي حتي برتر از ژوزه مورينيو...."

او در پايان گفت "زماني که وظيفه مديريت برنامه هاي او را بر عهده گرفتم گفتم که هيچ دستمزدي براي اين کار از او دريافت نمي کنم اما زماني که او به عرصه دنياي مربيگري وارد شود همه چيز جدي بررسي مي شود".

فن بومل در آپريل آينده 36 ساله خواهد شد،او در ژانويه 2011 پس از اتمام قراردادش با بايرن مونيخ راهي ميلان شد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 15, 2013 12:01 pm

استفان دیدار جمعه شب برابر پارما را از دست داد

استفان الشعراووی به دلیل استراحت بیشتر و بهبودی کامل با توجه به جدال حساس هفته آینده برابر بارسلونا به احتمال فراوان در این بازی حضور نخواهد داشت.

هفته 25 سری آ ایتالیا به منظور زمان هر چه بیشتر انزلیچی برای آماده شدن بازی حساس هفته آینده برابر بارسلونا به جمعه شب منتقل شد.دیداری که چهارشنبه آینده از دور رفت مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان اروپا راس ساعت 20:45 به وقت اروپا در سن سیرو برگزار خواهد شد

استفان الشعراووی در تمرینات کامل امروز حضور نداشت و به نظر نمی رسد در بازی جمعه شب برابر پارما از او استفاده شود.

ماریو بالوتلی با توجه به این موضوع که نمی تواند برابر بارسلونا در این فصل لیگ قهرمانان اروپا بازی کند از ابتدا برابر پارما به میدان خواهد رفت در حالی که پاتزینی و کوین کنستانت هر دو به تمرینان بازگشته و برای این بازی در دسترس هستند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 15, 2013 4:04 pm

مربي جديد چلسي از اسپانيا مي‌آيد

مالک متمول چلسي برنامه‌هايي براي جذب يک مربي از ليگ اسپانيا را دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ساکرنت، باشگاه چلسي فصل جاري را با روبرتو دي متئو آغاز کرد ولي به دليل کسب نتيجه‌هاي ضعيف او را کنار گذاشت و رافائل بنيتس را به جاي وي انتخاب کرد.

با توجه به اينکه قرارداد بنيتس کوتاه مدت است و وي تا پايان فصل هدايت اين تيم را به عهده خواهد داشت، سران اين تيم به دنبال يافتن جانشيني براي اين مربي هستند.

مدير برنامه‌هاي مانوئل پيگيريني، مربي کنوني مالاگا فاش کرده برخي از سران چلسي براي همکاري با وي ابراز علاقه کرده‌اند. خسوس مارتينز اعلام کرده پيش از چلسي، باشگاه رم پس از اخراج زدنک زمن براي امضاي قرارداد با او ابراز تمايل کرده بود ولي پيگيريني آن را رد کرد.

با توجه به اينکه مالاگا به دليل مشکلات مالي به مدت يک سال از حضور در ديدارهاي اروپايي محروم شده است، احتمال خروج پيگيريني از اين باشگاه در تابستان آينده بسيار زياد است.

گفتني است پيگيريني سال گذشته مالاگا را به رتبه چهارم در لاليگا رساند و با اين تيم به مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال جاري صعود کرده است.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 15, 2013 4:06 pm

سيمئونه: روزي سرمربي اينتر خواهم شد

ديه گو سيمئونه، سرمربي اتلتيکو مادريد، اعلام کرد که دوست دارد روزي هدايت اينترميلان را برعهده بگيرد.

اين ملي پوش سابق آرژانتيني عملکرد بسيار خوبي در اتلتيکو مادريد داشت و بعد از قهرماني در رقابت هاي فصل قبل ليگ اروپا، اين فصل در لاليگا تيمش را به رتبه دوم رساند اما به نظر مي رسد او از همين حالا به فکر ترک ويسنته کالدرون است.

او بين سال هاي 1996 تا 1999 براي اينتر بازي کرد و اکنون به نشستن روي نيمکت هدايت اين تيم فکر مي کند.

او در گفتگو با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت:" يک روز، دير يا زود، سرمربي اينتر خواهم شد.

من در دوران بازي دوران بسيار خوبي را در سويا، لاتزيو و اينتر سپري کردم. همين باعث شده تا احساس کنم روزي هدايت اين تيم ها را نيز بر عهده خواهم گرفت.

ضمن اينکه اين اتفاق در اتلتيکو برايم رخ داد. من در اين باشگاه به عنوان بازيکن خوب کار کردم و اکنون بايد به عنوان سرمربي هم عملکرد خوبي داشته باشم. بايد ببينيم سرنوشت چه خواهد کرد."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » جمعه فبريه 15, 2013 5:24 pm

میلیتو : با تمام وجود از همه تشکر می کنم

دیگو میلیتو به سایت رسمی اینتر ( inter.it ) گفت :

دوست دارم از صمیم قلب از همه کسانی که از دیشب به من پیغام فرستادند و ابراز همدردی کردند تشکر کنم. از رییس موراتی ، همبازیانم و همه افراد در باشگاه اینتر تشکر می کنم. از همکارانم که در میلان ، جنوا ، فیورنتینا و تیم های دیگر بازی می کنند بخاطر پیغام ها متشکرم و از همه مهمتر دوست دارم از همه هواداران نراتزوری که من را در ساعات پیش بسیار احساساتی کردند قدر دانی کنم. این احساسات به من انرژی می دهند و من نهایت تلاشم را انجام خواهم داد که هرچه زودتر به میادین برگردم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه فبريه 16, 2013 7:23 am

ون نیسلروی،شاید در اینتر !!! /15/ /15/ /15/ /15/

طبق گزارش های منتشر شده در ایتالیا، باشگاه اینتر شاید در خریدی شوک آور رود ون نیستلروی را به خدمت بگیرد.

اسپرت مدیاست ادعا می کند که پس از مصدومیت شدید دیگو میلیتو نراتزوری قصد دارد تا ستاره سابق منچستریونایتد را به خدمت بگیرد.

این هلندی ۳۶ ساله که در تابستان گذشته در مالاگا بازنشستگی اش را اعلام کرد شاید به زودی به زمین مسابقه بازگردد.

با این حال رئیس ماسیمو موراتی چنین صحبت هایی را تکذیب کرده و قصد ندارد جانشینی برای میلیتو به سن سیرو بیاورد.

خبرها حاکی از آن است که اینتر هم قصد دارد مثل لاتزیو که لوئیس ساها را به عنوان جانشین انزلیچی کلوزه ی مصدوم به خدمت گرفت عمل کند و یک بازیکن آزاد را به سن سیرو بیاورد.

“ما دوست نداریم که ۱۲ ساعت پس از چنین مصدومیتی به این مسائل فکر کنیم، اما من قاطعانه احتمال حضور بازیکن دیگری را رد می کنم.”

“مصدومیت میلیتو تنها از نظر فوتبالی یک ضربه به ما نیست و ناراحت کننده است چون او انگیزه اش برای این بازی را دوباره پیدا کرده بود، و او یک حرفه ای کامل است.”

“دیروز ترسناک بود، اما او شخصیت لازم برای بازگشت، تمرین و بازی کردن را دارد. فکر کردن به آن هنوز برای ما وحشتناک است.”

“من هنوز با او صحبت نکردم. ما به خاطر دردی که می کشد به او فرصت دادیم تا بتواند فکر کند. من به زودی با او صحبت خواهم کرد.”

مهاجم ۳۳ ساله، که در برد ۲-۰ برابر کلوژ به شدت مصدوم شد، بهترین گلزن نراتزوری در لیگ است و در ۲۰ بازی این فصل ۹ گل به ثمر رسانده است.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه فبريه 16, 2013 10:36 am

پيروزي ميلان مقابل پارما با گلزني * ماريو

ميلان در هفته بيست و پنجم کالچو بازهم با گلزني ماريو بالوتلي به پيروزي رسيد.

در تک ديدار برگزار شده از هفته بيست و پنجم سري A ميلان با نتيجه 2 بر يک برابر پارما به برتري دست يافت.

به گزارش فارس،در اين ديدار گابريل پالتا، بازيکن پارما در دقيقه 39 به اشتباه دروازه خودي را باز کرد. ماريو بالوتلي نيز در دقيقه 78 بار ديگر دروازه پارما را باز کرد تا تيمش 2 بر صفر جلو بيفتد. در ادامه نيکولا سانسونه در دقيقه 90 يکي از گل‌هاي خورده پارما را جبران کرد ولي مانع شکست تيمش نشد.

ميلان با اين پيروزي 44 امتيازي شد و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به لاتزيو به رده سوم جدول صعود کرد. پارما نيز دهم است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه فبريه 16, 2013 10:37 am

میلان موفق شد در یک دیدار ارزشمند برابر پارما در سن سیرو از هفته 25 سری آ ایتالیا با نتیجه 2-1 و گلزنی دوباره بالوتلی به پیروزی برسد تا موقتا به رده سوم جدول صعود کند

سایت گل-در این بازی بازیکنان مهمی از جمله الشعراووی،آباته و مکسس به دلیل آمادگی هر چه بیشتر در آستانه دیدار حساس برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان استراحت داده شدند اما بالوتلی با زدن گلی فوق العاده از روی ضربه ایستگاهی یک برد ارزشمند را برای انزلیچی به ارمغان آورد و پس از پایان بازی گفت که قبل از اینکه ضربه ایستگاهی را بزند به نیانگ چه چیزی گفته.بازیکنی که ظاهرا از اینکه ماریو به او اجازه زدن ضربه ایستگاهی را نداد ابتدا ناراحت شد اما پس از گل شدن آن در شادی پس از گل با یکدیگر سهیم بودند.

به نقل از ac-milan.ir-او پس از پایان بازی در صحبت هایی کوتاه به اسکای اسپورت ایتالیا گفت " امشب دو ضربه ایستگاهی را از دست دادم و در هنگام زدن ضربه سوم ایستگاهی به نیانگ گفتم که اگر این ایستگاهی را از دست دادم او می تواند بعدی را بزند"

* ماریو در پایان گفت " با تمام این اوصاف من با بازی در یک سطح ثابت در آستانه بازگشت به فرم ایده آل خود هستم"

این چهارمین گل بازی بالوتلی در سومین بازی متوالی اش برای میلان بود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه فبريه 16, 2013 10:37 am

ماکس آلگری سرمربی 45 ساله میلان در صحبت هایی پس از پیروزی ارزشمند 2-1 برابر پارما از هفته 25 سری آ ضمن تحسین عملکرد بالوتلی و نیانگ،گفت که از خرید ماریو بالوتلی بسیار خوشحال است.

سایت گل-میلان در حالی از هفته 25 سری آ در سن سیرو به میزبانی پارما رفت که با توجه به بازی حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا از دور رفت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به چند بازیکن اصلی خود از جمله الشعراووی،مکسس،آباته استراحت داده بود،اما با تمام این اوصاف میلان در نهایت موفق شد به لطف درخشش و گلزنی دوباره ماریو بالوتلی از روی یک ضربه ایستگاهی فوق العاده به برد ارزشمندی برسد.پیروزی که میلان را هر چند موقتا اما به رده سوم جدول رساند.

به نقل از ac-milan.ir-آلگری پس از پیروزی 2-1 به خبرنگار اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت "در رابطه با ماریو بالوتلی فکر می کنم باشگاه خرید بسیار خوبی انجام داده،بازیکنی که در یک لحظه تفاوت را رقم می زند و سرنوشت ساز است.ما بازگشت عالی به سری آ و روند مسابقات داشته ایم و در حال حاضر از این بازیکنان بسیار راضی و خوشحالم:

آلگری در پایان صحبت های خود در رابطه با ام بایه نیانگ ستاره 18 ساله فرانسوی تیمش گفت " نیانگ برای تیم امشب فوق العاده تلاش کرد.او بسیار جوان است اما در تمام نقاط زمین بازی بسیار به ما کمک کرد"

میلان با این پیروزی با کسب 44 امتیاز موقتا بالاتر از لاتزیو در رده سوم جدول رده بندی سری آ ایتالیا قرار گرفت.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » شنبه فبريه 16, 2013 11:18 am

خبر فوری: لواندوفسکی به بایرن مونیخ پیوست

براساس گزارش رسانه های آلمانی روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه انزلیچی دورتموند با بایرن به توافقات نهایی دست یافت
سایت گل- بر اساس گزارش های منتشر شده توسط رسانه های آلمانی روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه انزلیچی دورتموند با باشگاه بایرن مونیخ به توافقات نهایی دست یافته است و به زودی برای انجام تست پزشکی راهی مونیخ خواهد شد.

البته این خبر هنوز توسط دو باشگاه تایید نشده است. بنا به گزارش اشپورت وان و مرکور مونشنر لواندوفسکی که تا ژوئن 2014 با باشگاه دورتموند قرارداد داشت برای فصل آتی با باشگاه بایرن مونیخ به توافق نهایی دست یافته است بنا ادعای منابع آگاه دو طرف چهار هفته پیش به توافق دست یافته بودند و به دلیل در پیش بودن دیدار بایرن و دورتموند در جام حذفی از اعلام این خبر پیش از این دیدار مهم خودداری شد.

هزینه انتقال روبرت لواندوفسکی به بایرن چیزی بالغ بر 25 تا 30 میلیون یورو برآورد شد. دورتموندی ها از هم اکنون جستجوی خود برای یافتن جانشین مهاجم 24 ساله را آغاز کرده است و ممه دیوف از هانوفر و ادین ژکو از منچستر سیتی را برای این پست درنظر گرفته اند.

حضور لواندوفسکی در بایرن و احتمال جذب ژکو توسط دورتموند حضور ماریو گومز در منچستر سیتی را پر رنگ تر می کند ماریو ماندزوکیچ هم به دلیل عملکرد خوب در این فصل می تواند برای فصل آتی در بایرن باقی بماند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه فبريه 16, 2013 11:27 am

رم - یوونتوس :آندراتزولی در جست و جوی نخستین برد برابر بینکونری آماده
رمی ها هنوز موفق نشده اند در سال 2013 طعم پیروزی را تجربه کنند و آندراتزولی سرمربی جدید رم امیدوار است نخستین برد تیمش را برابر صدرنشین سری آ کسب کند

ترکیب احتمالی
رم

Stekelenburg
Marquinhos, Burdisso, Dodo
Lamela, Bradley, De Rossi, Marquinho
Pjanic, Totti
Osvaldo

یوونتوس

Buffon
Barzagli, Bonucci, Caceres
Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah
Vucinic, Matri

-شاگردان آنتونیو کنته شنبه شب به دنبال کسب سومین برد در ورزشگاه المپیکو شهر رم خواهند بود،تیمی که پس از اخراج زدنک زمن همچنان تحت هدایت اورلیو آندراتزولی می باشد.

پس از کسب یک پیروزی شیرین 3-0 در سلتیک پارک از مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان در حال حاضر آنتونیو کنته سرمربی یوونتوس هیچ نگرانی از بابت مصدومیت جدید بازیکنانش ندارد هر چند که پلوسو و کلودیو مارکیسیو به دلیل یک جلسه محرومیت در این بازی حضور نخواهند داشت.

آساموآ پس از بازگشت از اردوی تیم ملی غنا و جام ملت های آفریقا ممکن است در بازی حساس شنبه شب به ترکیب اصلی یوونتوس بازگردد در حالی که لئوناردو بونوچی پس از سپری کردن محرومیت دو جلسه ای خود دوباره در دسترس بوده.

زوج ماتری و ووچینیچ با توجه به عملکرد خوب و گلزنی در دو بازی اخیر انتظار می رود تا در بازی شنبه شب برابر رم این دو بازیکن زوج خط حمله یوونتوس را یک بار دیگر تشکیل بدهند و نیکلاس آنلکا احتمالا در این بازی نخستین بازی خود را برای یوونتوس در سری آ تجربه می کند هر چند که از روی نیمکت ذخیره ها تیمش را همراهی خواهد کرد.پائولو دی چلیه و لوکا مارونه در تلاش هستند تا در این بازی از ابتدا در ترکیب اصلی قرار بگیرند.

در سوی دیگر آندراتزولی سرمربی موقت رم که پس از اخراج زدنک زمن هدایت رم بر عهده او قرار گرفته در ترکیب اصلی زدنک زمن که در شکست 1-3 برابر سمپدوریا به میدان فرستاد چندین تغییر انجام می دهد با توجه به بازیکنان مصدومی که برای بازی شنبه شب دارد.

الساندرو فلورنتزی به دلیل آنفولانزا در تمرینات روز پنجشنبه رم حضور نداشت در حالی که حضور اوسوالدو و د انزلیچی با توجه به مصدومیتی که دارند برای این بازی هنوز مشخص نیست و شرایط آمادگی آنها در آخرین لحظات بررسی خواهد شد.

از دیگر بازیکنان مهم مصدوم رم برای بازی شنبه شب می توان به لئوناردو کاستان،فدریکو بالزارتی و ماتیا دسترو اشاره کرد .بنابراین آندراتزولی امیدوار است تا ستاره های تیمش هر چه زودتر بهبود پیدا کنند.

آیا می دانستید؟

یوونتوس بازی رفت را اوایل فصل به لطف گل های پیرلو،ویدال،ماتری و جووینکو با پیروزی 4-1 برابر رم پشت سر گذاشت

در مجموع بازی های این دو تیم با یکدیگر 100 گل رد و بدل شده،با این اوصاف رم دومین بیشترین گل خورده (45 گل ) را در لیگ دارد در حالی که شاگردان کنته با 16 گل خورده آمار بهترین عملکرد خط دفاعی را دارند

رم از شش بازی اخیرش در سری آ 4 بار متحمل شکست شده و در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف پس از لاتزیو رقیب هم شهری خود که در منطقه کسب سهمیه لیگ قهرمانان بوده در رده نهم قرار گرفته

رم از 15 مصاف اخیرش در سری آ برابر یوونتوس تنها یک بار آن هم در ماه فوریه سال 2004 موفق به کسب پیروزی شده

پائولو دانیل اوسوالدو و اریک لاملا هر کدام با 11 گل زده بهترین گلزن تیم شان هستند در حالی که کواریلا با هفت گل زده بهترین گلزن یوونتوس محسوب می شود

میرکو ووچینیچ در سال 2011 رم را به مقصد یوونتوس ترک کرد،انتقالی که برای یوونتوس 15 ملیون یورو هزینه شد.این ملی پوش مونتنگروای از زمان حضورش در یوونتوس 19 گل در 62 بازی برای این تیم به ثمر رسانده
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » شنبه فبريه 16, 2013 12:15 pm

مهاجم آزاد - از نیستروی تا هانری....

پس از مصدومیت میلیتو و همچنین آماده نبودن روکی اکنون استراماچیونی فقط دو مهاجم در اختیار دارد، پالاسیو و کاسانو.

واضح است که اینتر نیاز به جایگزین برای این دو دارد. اما سوال اینجاست: چه کسی؟

بنا به گزارش گاتزتا دلا اسپورت برانکا و اسیلیو در حال بررسی لیست بازیکنان آزاد هستند.

در این لیست نام: نیستروی، امپنزا، کورادی و همچنین تیری هانری وجود دارد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه فبريه 16, 2013 6:35 pm

گالیانی در تازه ترین صحبت های خود در آستانه دیدار حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا گفت که میلان آماده قهرمانی اسکودتو در فصل آینده است و تمام بلیط های سن سیرو فروخته شده.

سایت گل-میلان موفق شد جمعه شب در ورزشگاه سن سیرو پیش از رویارویی چهارشنبه شب برابر بارسلونا به یک برد ارزشمند برابر پارما برسد تا موقتا به رده سوم جدول رده بندی سری آ صعود کند.در این بازی بالوتلی چهارمین گل فصلش طی سه بازی گذشته را به ثمر رساند در حالی که در آخرین لحظات پایانی نقل و انتقالات زمستانی در یک انتقال جنجالی راهی میلان شد.

به نقل از ac-milan.ir-گالیانی در این رابطه گفت "می توانید چیزهای متفاوتی بگویید چرا که ما نمی توانیم به گذشته بازگردیم و اشتباهات اوایل فصل را جبران کنیم اما ما در حال مدیریت یک فرم فوق العاده هستیم و در حال حاضر برای دو یا دست کم سه روز هر چند موقتا به رده سوم جدول صعود کرده ایم.پیروزی که بر روی ضربه ایستگاهی فوق العاده بالوتلی به دست آمد."

میلان در این فصل از رقابت های سری آ شروع بسیار ضعیفی داشت اما در حال حاضر با کسب ششمین پیروزی در سال 2013 جایگاه لاتزیو در رتبه سوم جدول را بگیرد.گالیانی در این باره گفت "به یاد ندارم که ماریو چنین ضربات ایستگاهی محکمی را پیش از این زده باشد او یکی از مهاجمان ترسناک برای هر تیمی است"

هر چند که بالوتلی ضربه کاشته را به گل تبدیل کرد اما پیش از آن ام بایه نیانگ از اینکه بالوتلی اجازه زدن ضربه ایستگاهی را به او نداد ناراحت شده بود هر چند که بعد از آن در شادی پس از گل با یکدیگر سهیم بودند"کار تیمی بسیار خوبی بود و بالوتلی کار درستی کرد که ضربه ایستگاهی را خودش زد چرا که ام بایه نیانگ توسط هم تیمی هایش تحت فشار بود."

گالیانی در ادامه گفت " با شروع سال 2013 میلادی ما عملکرد و فرم فوق العاده ای را مدیریت کرده ایم و از هفت بازی پنج پیروزی و دو تساوی کسب کردیم که بسیار عالی است.بازیکنان بسیار جوانی در ترکیب داریم و مهمتر اینکه اکثر جوان های ایتالیایی ما اخیر به تیم ملی نیز دعوت شدند.سال آینده این تیم بسیار یکدست و قابل تکیه خواهد شد که کاملا آماده کسب اسکودتو خواهد بود"

میلان در حال حاضر به بازی حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا از دور رفت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان فکر می کند هر چند که بالوتلی نمی تواند در این فصل لیگ قهرمانان میلان را همراهی کند.گالیانی گفت " ما زوج استفان الشعراووی و پاتزینی را خواهیم داشت بنابراین ما خط حمله خوبی برای این بازی داریم با توجه به اعتماد به نفسی که در بازی های سال گذشته با آنها کسب کردیم"

میلان طی دو فصل گذشته چهار بار برابر بارسلونا قرار گرفته اما انزلیچی هرگز نتوانسته از ماه اکتبر 2004 بارسلونا را شکست بدهد.

گالیانی در پایان گفت " در دور برگشت بازی سال گذشته ما عملا شانس صعود به دور بعد این رقابت ها را داشتیم اما متاسفانه اشتباهاتی از جمله اشتباهات داوری مانع از آن شد.این اوج خوش شانسی نیست که با بارسلونا دوباره هم قرعه شوید اما اگر به سال گذشته نگاه کنیم می بینیم که جایی که همه منتظر فینال رئال و بارسا بودند اما در نهایت با فینال چلسی و بایرن مونیخ این رقابت ها به پایان رسید.برای بازی با بارسلونا تمام بلیط های سن سیرو فروخته و به اصطلاح سولداوت (ظرفیت تکمیل ) شده"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه فبريه 16, 2013 6:38 pm

گالیانی: مونتولیوو می تواند پیرلوی جدید میلان باشد
این هافبک ملی پوش در تابستان گذشته از فیورنتینا به میلان پیوست و به یکی از بازیکنان اصلی انزلیچی در رقابت های این فصل تبدیل شد.

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، مطمئن است که ریکاردو مونتولیوو برای سال ها در این باشگاه خواهد ماند به طوری که می تواند جای آندره آ پیرلو را پر کند.

این هافبک ملی پوش در تابستان گذشته از فیورنتینا به میلان پیوست و به یکی از بازیکنان اصلی انزلیچی در رقابت های این فصل تبدیل شد.

گالیانی معتقد است نمایش مونتولیوو در پیروزی 2-1 شب گذشته میلان مقابل پارما ثابت می کند که او می تواند جای پیرلو را پر کند.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه میلان گفت:" ما سخت به دنبال رسیدن به رتبه سوم در پایان فصل هستیم و این پیروزی برای ما اهمیت زیادی داشت.

ما در نیمه اول خوب بازی نکردیم اما مونتولیوو نمایش خوبی داشت و احتمالا بهترین بازی دوران حرفه ای اش را به نمایش گذاشت. ما یک پیرلو جدید پیدا کرده ایم."

گالیانی همچنین ماریو بالوتلی را که در دیدار شب گذشته گل پیروزی میلان را به ثمر رساند، گفت:" تا به حال چنین ضربه آزادی ندیده بودیم. همه ما شوت های قدرتمند بالوتلی را دیده بودیم اما چنین ضربات نرمی را نه.

مونتاری و یپس بودند که به نیانگ گفتند این ضربه آزاد را بالوتلی باید بزند و این نشان از تلاش تیمی فوق العاده ما است.

ما باید در چمیپیونزلیگ مقابل بارسلونا قرار بگیریم؛ دیداری که جدالی تماشایی خواهد بود."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » شنبه فبريه 16, 2013 6:50 pm

نتایج دیدارهای امشب بوندس لیگا؛ پیروزی لورکوزن و هامبورگ

در اخرین دیدار امشب بوندس لیگا، دورتموند میزبان فرانکفورت خواهد بود

- دیدارهای هفته بیست و دوم بوندس لیگا دقایقی پیش با انجام پنج دیدار دنبال شد که در مهمترین بازی، لورکوزن با پیروزی 2-1 برابر آگسبورگ، بالاتر از دورتموند در رتبه دوم جدول قرارگرفت.

هامبورگ هم در ادامه روند نتایج خوبش، با یک گل مونشن گلادباخ را از پیش رو برداشت تا به لطف تساوی ماینس و شالکه، به رتبه ششم جدول صعود کند.

نتایج کامل دیدارهای امشب:

بایرلورکوزن 2-1 آگسبورگ

دوسلدورف 1-0 گروترفورت

هامبورگ 1-0 مونشن گلادباخ

ماینس 2-2 شالکه

وردربرمن 2-3 فرایبورگ
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي