[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 7:40 pm

فابرگاس: می خواهم در بارسا از فوتبال خداحافظی کنم

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، به تازگی اعلام کرد که ممکن است فابرگاس در مقطعی از دوران حرفه ای اش به این باشگاه برگردد اما فابرگاس تاکید کرد که بودن در بارسا کاملا راضی است

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد که قصد ندارد این باشگاه را ترک کند و می خواهد تا پایان دوران حرفه ای اش در نوکمپ بماند.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، به تازگی اعلام کرد که ممکن است فابرگاس در مقطعی از دوران حرفه ای اش به این باشگاه برگردد اما فابرگاس تاکید کرد که بودن در بارسا کاملا راضی است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به بارسا برگشتم تا بقیه دوران حرفه ای ام در این باشگاه سپری کنم. اگر همه چیز دست خودم باشد و همه شرایط خوب پیش برود، تمام تلاشم را خواهم کرد تا در بارسا از فوتبال بازنشسته شوم."

فابرگاس سپس در مورد دیدار پیش روی بارسا مقابل میلان در چمپیونزلیگ صحبت کرد و تاکید کرد که انزلیچی نشان داده که حریف سرسختی است.

" دیدار دشواری خواهد بود. برای شکست دادن آنها باید بهترین بازی مان را ارائه بدهیم. دیدار مقابل میلان بسیار کلیدی است زیرا ما می خواهیم به ومبلی برسیم.

ما معتقدیم که آنها حریف دشواری خواهند بود؛ به خاطر تاریخچه این باشگاه و همین طور بازیکنانی که در اختیار دارند. اگر بهترین بازی مان را انجام ندهیم، نمی توانیم به مرحله بعد برسیم."

دیدار رفت دو تیم سه شنبه هفته آینده در سن سیرو برگزار خواهد شد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 7:40 pm

بازگشت داوید ویا به بیمارستان

این مهاجم باتجربه چند روز قبل به دلیل عفونت کلیه راهی بیمارستان شده بود اما روز سه شنبه بعد از درمان مرخص شده بود.

سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، بار دیگر راهی بیمارستان شد تا دیدار این هفته تیمش مقابل گرانادا در لالیگا را از دست بدهد.

این مهاجم باتجربه چند روز قبل به دلیل عفونت کلیه راهی بیمارستان شده بود اما روز سه شنبه بعد از درمان مرخص شده بود.

ولی امروز بار دیگر به دلیل مشکلی مشابه، مجبور شد به بیمارستان برگردد.
دربیانیه باشگاه بارسلونا آمده است:" داوید ویا به دلیل درد مزمن ناشی از مشکلات کلیه به بیمارستان برگشت تا تحت درمان بیشتر قرار بگیرد.

او دیدار شنبه شب مقابل گرانادا را از دست خواهد داد."

ویا در 16 دیداری که این فصل برای بارسا انجام داد، 6 بار برای آبی و اناری ها گلزنی کرد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:01 pm

یوپ هاینکس: شواین اشتایگر بهترین بازیکن جهان است

پس از انتقادات از باستین شواین اشتایگر یوپ هاینکس از هافبک بایرن دفاع کرد و از او به عنوان بهترین بازیکن جهان نام برد
سایت گل- پس از انتقادات اخیر از باستین شواین اشتایگر هافبک بایرن مونیخ، یوپ هاینکس سرمربی باشگاه بایرن مونیخ در آستانه دیدار جمعه شب مقابل وولفسبورگ به حمایت از رهبر خط میانی خود پرداخت.

هاینکس به ستایش از شواین اشتایگر پرداخت و او را بهترین بازیکن جهان نامید سرمربی 67 ساله بایرن گفت:" باستین شواین اشتایگر برای من یک بازیکن استراتژی است او به مانند کارگردانی است که بازی را طراحی می کند او نقش ویژه ای در فوتبال مدرن دارد."

هاینکس ادامه می دهد:" بارسلونا در فوتبال جهان یک معیار سنجش است در بارسا بازیکنی مانند بوسکتس حضور دارد که می تواند به او لقب برلیان داد بازکنی که دریبل زنی نمی کند و دلیل آن این است که وظیفه ی او به حرکت درآوردن بازی است بنابراین نیاز است که او سریع توپ را به چرخش درآورد این همان کاری است که باستین انجام می دهد و من از اینکه او را در اختیار دارم بسیار خوشحال هستم.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:11 pm

حمایت انزلیچی از شواین اشتایگر: انتقاد از باستین کاملا مزخرف است

اخیرا گونتر نتزر و اولاف تون در اظهارات مشابهی از نقش باستین شواین اشتایگر در تیم ملی آلمان انتقاد کردند و گوندوگان را در پست هافبک دفاعی بهتر از او دانستند
سایت گل- تونی انزلیچی هافبک تهاجمی باشگاه بایرن مونیخ در مقابل انتقادات اخیری که به باستین شواین اشتایگر در رسانه ها مطرح شد ایستاد و تمامی آن ها را رد کرد.

انزلیچی در مورد انتقادا اخیر گونتر نتزر و اولاف تون گفت:" این استراتژی باستین در پست هافبک دفاعی است که کمتر دریبل زنی کند او سبک مختص به خود را در این پست به نمایشس می گذارد که کمتر بازیکنی در این پست می تواند ویژگی های او را داشته باشد."

انزلیچی در پاسخ به کند بودن شواین اشتایگر می گوید:" سرعت یکی از ویژگی های بازی کرد در پست هافبک تدافعی است و من به ندرت از باستین دیده ام که مقابل حریف جا بماند و مجبور به خطا شود."

انزلیچی در پایان تمامی این انتقادات را مزخرف دانست و گفت:" باستین در فرم خوب خود قرار دارد عملکرد او در بازی با شالکه نشان می دهد که او هرگز به این گونه صحبت ها توجهی نمی کند."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:52 pm

جان تری در نظر دارد که با قهرمانی در لیگ اروپا، اندکی از نا امیدی های این فصل چلسی را از یاد ببرد.
[img:219b5d00b1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/wfwffwdpd.jpg[/img:219b5d00b1]
آبی های لندن در فصلی خسته کننده به سر می برند. آن ها از کورس قهرمانی لیگ برتر جا مانده اند، از گروه خود در لیگ قهرمانان حذف شدند و نتوانستند که از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند.

با این حال جام حذفی در دسترس چلسی قرار دارد، آن ها در سال های اخیر بارها موفق به کسب آن شدند. همچنین در لیگ ارپا در مرحله یک شانزدهم نهایی باید با اسپارتا پراگ جمهوری چک دیدار کنند.

کاپیتان 32 ساله باشگاه چلسی گفت: "ما در لیگ اروپا هستیم و این فقط یک یک پیام در خود دارد، باید در آن قهرمان شویم! بازی های لیگ اروپا پنج شنبه و یک شنبه ها برگزار می شوند که وضعیت متفاوتی برای ما به وجود می آورند."

جان تری ادامه داد: "ما باید مطمئن شویم که پس از بازی اروپایی خود به لیگ باز خواهیم گشت و در بازی که داریم برنده شویم. زیرا با توجه به برنامه لیگ اروپا، در مقاطع فراوانی یک بازی از دیگر حریفان خود کمتر خواهیم داشت."

کوتاه از بازیکنان غایب مقابل اسپارتا
[img:219b5d00b1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/sagag.jpg[/img:219b5d00b1]
کاپیتان چلسی در لیست بازیکنان این تیم برای دیدار مقابل اسپارتا پراگا جهموری چک قرار گرفته است.

مدافع با تجربه چلسی پیروزی 4-1 مقابل ویگان را به دلیل آلتهاب زانو از دست داده بود، با این حال یکی از 19 بازیکنیست که به جمهوری چک سفر کرده است. گری کیهیل نیز که به دلیل مصدومیت در دقایق آخر بازی مقابل ویگان تعویض شد، با دیگر آبی پوشان سفر کرده است.

با این حال داوید لوئیز که در این فصل یکی از مهره های کلیدی تیم بوده، به دلیل سه کارته شدن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا، یک بازی محروم است و نمی تواند در این دیدار بازی کند.

همچنین دمبا با به دلیل بازی کردن برای نیوکاسل در مرحله گروهی لیگ اروپا، طبق قوانین قادر به بازی کردن برای چلسی در این رقابت ها نمی باشد.

اوبی میکل و ویکتور موسز نیز پس از قهرمانی در جام ملت های آفریقا به انگلیس بازگشته اند، ولی همراه با تیم سفر نکرده اند. دیگر غایب چلسی اریول رومئو جوان می باشد که پس از آسیب دیدگی که برای رباط پایش پیش آمد، تحت عمل جراحی قرار گرفت و به نظر نمی رسد که در این فصل بتواند بازی کند.

پترسکو: تصمیم آبرا برای اخراج دیمتئو اشتباه بود
[img:219b5d00b1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/dbns5.jpg[/img:219b5d00b1]
دیمتئو در فصل گذشته موفق شد که چلسی را به جام حذفی و لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا برساند. با این حال 8 ماه بعد و پس از کسب تنها دو پیروزی در 8 بازی آخر و حذف زودهنگام از لیگ قهرمانان، اخراج شد.

دن پترسکو، اسطوره باشگاه چلسی و هم بازی روبی دیمتئو به شدت با اخراج او مخالف می باشد.

پترسکو گفت: "فکر می کنم که آبراموویچ واقعا تصمیم اشتباهی گرفت، زیرا دیمتئو واقعا مرد خوبیست و شایسته ماندن بود."

وی ادامه داد: "او بازیکن واقعا خوبی بود و همه می توانند کارهای بزرگی که او برای باشگاه انجام داده را مشاهده کنند. من واقعا برای دیمتئو ناراحتم و تاسف می خورم. امیدوارم که او جایگاه اصلی خود را در فوتبال پیدا کند."

بنیتز: این نسل چلسی حرف های زیادی دارد

بنیتز در آخرین صحبت های خود عنوان کرد که نسل جدید چلسی پتانسل فوق العاده ای برای کسب موفقیت در آینده دارد.

[img:219b5d00b1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/agwwg5xux.jpg[/img:219b5d00b1]
رافا بنیتز، سرمربی موقت باشگاه چلسی معتقد است که نسل جدید چلسی و بازیکنانی که چلسی هم اکنون در تیم دارد، بسیار قدرتمند می باشد و در سال های آینده جام های فراوانی درو خواهد کرد، همچنین بر این باور است که او می تواند آبی ها را در این راه هدایت کند.

سرمربی اسپانیایی باشگاه چلسی گفت: "من فکر می کنم که این دسته بازیکنان چلسی پتانسیل فوق العاده بالایی دارند. این مسئله هم اکنون برای من روشن تر از زمانی شد که پا به باشگاه گذاشتم. این نسل چلسی می تواند حتی فراتر از آنچه پیش رود که من انتظار داشتم."

رافا ادامه داد: "میانگین سنی بازیکنان خوب است. آن ها پتانسیل فراوانی دارند و مشتاق یادگیری می باشند. آن ها حرفه ای های بسیار خوبی می باشند، به سختی تلاش می کنند و به آموختن علاقه فراوانی دارند. این مزیت بزرگی برای من است."

بنیتز اضافه کرد: "واقعیت این است که چلسی در حال انتقال نسل می باشد. اولویت پایان رساندن این فصل در جمع 4 یا 3 تیم برتر لیگ است. پس از آن، دو جام دیگر داریم که می توانیم تلاش کنیم و در آن ها قهرمان شویم. لیگ اروپا و جام حذفی..."

رافا در ادامه صحبت های امیدوار کننده خود گفت: "جاه طلبی من برای قهرمانی در جام ها از همیشه بیشتر شده است! ممکن است که شما با خود بگویید بنیتز جام های زیادی برده و به فکر قهرمانی های دیگر نیست. ولی واقعیت کاملا برعکس است."

چک: با وجود درد فراوان بازی می کنم

پتر چک اعتراف کرد که در دیدار مقابل ویگان با وجود درد بازی می کرده، ولی نمی خواهد بازی مقابل اسپارتا پراگا را از دست دهد

[img:219b5d00b1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/cechasljas.jpg[/img:219b5d00b1]

به نظر می آمد که پتر چک به دلیل شکستگی انگشت کوچک دست خود، برای مدتی نتواند در دروازه آبی ها قرار گیرد، با این حال به اندازه کافی آماده بود که برابر ویگان در استمفوردبریج بازی کند.
چک اعتراف کرد که انگشتش صدمه دیده، ولی این را نیز کاملا روشن ساخت که می خواهد در دیدار مقابل باشگاه سابق خود، اسپارتا پراگای جمهوری چک به میدان برود.
دروازه بان 30 ساله چلسی به وبسایت این باشگاه گفت: "تصمیم بازی کردن من مقابل ویگان، روز قبل از بازی و پس از آخرین جلسه تمرینی تیم گرفته شد."
چک ادامه داد: "انگشتم بسیار درد می کرد و دکتر ها گرفتن تصمیم نهایی را به خود من سپرده بودند. برای این بازی از بانداژ خاصی استفاده کردم، اما آن ها نمی توانستند انگشت و درد مرا بی حس کنند، زیرا که هنگام دروازه بانی به حس کردن انگشتم نیاز دارم."
چک اضافه کرد: "به طور طبیعی، مثل شکستن هر استخوان دیگر درد فراوانی داشتم، اما توانستم بازی کنم. مهم ترین نکته غلبه و تحمل درد است. شوت های فراوانی به سمت من آمد، ولی هیچ کدام از آن ها مستقیما به انگشت من برخورد نکرد. بنابرین قطعا می توانم جلوی اسپارتا نیز به میدان بروم."

یورگن کلوپ از لیست آبراموویچ حذف شد

یورگن کلوپ به شایعات پیرامون احتمال حضورش در چلسی خاتمه داد.
[img:219b5d00b1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/gawgwawg84.jpg[/img:219b5d00b1]

بنیتز در پایان این فصل در استمفوردبریج باقی نخواهد ماند و یورگن کلوپ یکی از گزینه های آبراموویچ برای جایگزینی این سرمربی اسپانیایی بود.

با این حال سرمربی 45 ساله دورتموند گفت: "من تا سال 2016 قرارداد دارم، 20 بار گفته ام که تا سال 2016 اینجا می مانم."

کلوپ ادامه داد: "همه فکر می کنند که این صحبت های من فقط حرف هستند و اگر چلسی یا رئال مادرید مرا بخواهند، به آن جا می روم، ولی شما همه چیز را خواهید دید."

سرمربی موفق دورتموند اضافه کرد: "این واقعا افتخار بزرگی برای من است که از انزلیچی کوچکی با جمعیت 1500 نفر آمده ام و هم اکنون برخی فکر می کنند که من می توانم چلسی را تمرین دهم. این یک داستان معمولی نیست، بلکه قصه ای خاص است. ولی من در مورد آن فکر نمی کنم."
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه فبريه 14, 2013 9:03 pm

اين هم يه خبر كه بي ارتباط با ما نيست چلسي در مدت 105 سال 4 تا ارم عوض كرده اما ما 30 سال 4 تا !!! منظورم فقط چلسي نيست تيم هاي ديگهاي هم هستن از اروپا
از ابتدای تأسیس باشگاه چلسی تا کنون چهار نماد و آرم در تاریخ باشگاه چلسی مورد استفاده قرار گرفته و همه تحت تغییرات جزئی انتخاب شده بودند. در سال 1905 اولین آرم باشگاه انتخاب شد که نمادی از یک بازنشسته باشگاه بود. لقب بازنشستگان به مدت نیم قرن در باشگاه چلسی مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۹۵۲ میلادی تد دریک در راستای تغییر و تحول در باشگاه اصرار به حذف نام بازنشسته داشت به همین دلیل نماد جدید انتخاب شد.

نماد شیر آبی رنگ نماد بعدی باشگاه چلسی بود به مدت سه دهه مورد استفاده قرار گرفت. این آرم از سه گل رز قرمز به نمایندگی از کشور انگلستان و دو توپ فوتبال در حاشیه‌ها تشکیل می‌شد که در سال ۱۹۶۰ میلادی با تصویب نهایی مورد استفاده قرار گرفت.

در سال ۱۹۸۶ میلادی کن بیتس مالک باشگاه چلسی برای ایجاد تغییر و تحول نماد آرم باشگاه را تغییر داد. آرم جدید شامل دایره‌ای آبی رنگ بود که شیر زرد رنگ و کلمات C.F.C در میان آن قرار گرفته بودند، این نماد با مدت ۱۹ سال به عنوان آرم اصلی باشگاه چلسی به کار برده می‌شد. با روی کار آمدن مدیریت جدید در رأس باشگاه آرم باشگاه بار دیگر تغییر کرد و دومین نماد تاریخ باشگاه چلسی یعنی نماد شیر آبی رنگ با اندکی تغییر دوباره مورد استفاده قرار گرفت
[img:8d66ccbc53]http://www.chelsealondon.ir/upload/Upload/images/logo1.jpg[/img:8d66ccbc53]
از سال ۱۹۵۳–۱۹۰۵

[img:8d66ccbc53]http://www.chelsealondon.ir/upload/Upload/images/logo2.jpg[/img:8d66ccbc53]

از سال ۱۹۸۶–۱۹۵۳

[img:8d66ccbc53]http://www.chelsealondon.ir/upload/Upload/images/logo5.jpg[/img:8d66ccbc53]
از سال ۲۰13–۱۹۸۶
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه فبريه 15, 2013 8:56 am

8O 8O 8O :? :? :? /15/ /15/ /15/ /15/

آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 15, 2013 9:04 am

[quote:a087b29022="popo131"]8O 8O 8O :? :? :? /15/ /15/ /15/ /15/

آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/quote:a087b29022]

با این که طرفدار اینتر نیستم ولی بازی میلیتو روخیلی دوست دارم و واقعا دلم براش میسوزه چون هر وقت بعد از مصدومیت به یه آمادگی مطلوبی میرسه دوباره مصدوم میشه 8O امیدوارم زودتر بهبود پیدا کنه
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 15, 2013 9:08 am

نتايج دور رفت از مرحله حذفي ليگ اروپا

دور رفت از مرحله حذفي ليگ اروپا شب گذشته با شکست خانگي مدافع عنوان قهرماني برابر ياران عليرضا حقيقي آغاز شد.

دور رفت مرحله حذفي ليگ اروپا پنجشنبه شب با انجام 16 ديدار در اروپا آغاز شد که در مهمترين بازي‌ها آتلتيکو مادريد قهرمان فصل گذشته اين بازي‌ها برابر روبين کازان انزلیچی با دو گل در خانه شکست خورد.

در اين ديدار گاکدنيس کاراگنيس (6) و پابلو اوربائز (95) براي نماينده انزلیچی گل زدند تا آتلتيکو مادريد در آستانه حذف زودهنگام از اين رقابت‌ها قرار گيرد. عليرضا حقيقي،‌ دروازه‌بان ايراني همانند گذشته در اين بازي هم در ليست 18 نفره تيمش قرار نداشت.

در ديگر ديدار ها چلسي در شهر پراگ جمهوري چک موفق شد تيم اسپارتاپراگ اين شهر را با نتيجه يک بر صفر شکست دهد . اسکار (82) تنها گل آبي هاي لندن را در اين ديدار به ثمر رساند.

در ميلان نيز تيم اينتر موفق شد حريفش کلوج را با 2 گل بدرقه کند. هر دو گل اين ديدار را رودريگو پالاسيو در دقايق (20و 86) به ثمر رساند. ليورپول نيز در انزلیچی با دو گل مغلوب زنيت سن پترزبورگ شد. هالک (70) و سرگئي سماک (72) براي نماينده انزلیچی گلزني کردند.

** نتايج کامل

آنژي ماخاچکالا 3 – هانوفر يک

زنيت 2 – ليورپول صفر

آژاکس 2 – استوا بخارست صفر

باته بوريسوف صفر - فنرباغچه صفر

باير لورکوزن صفر– بنفيکا يک

ديناموکيف يک – بوردو يک

لوانته 3 – المپياکوس صفر

ناپولي صفر – ويکتوريا پلژن 3

اسپارتاپراگ صفر- چلسي يک

آتلتيکو مادريد صفر- روبين کازان 2

گلادباخ 3 – لاتزيو 3

باسل 2 – دنيپرو صفر

اينتر 2 – کلوج صفر

نيوکاسل صفر – متاليست صفر

تاتنهام 2- ليون يک

اشتوتگارت يک – گنک يک
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » جمعه فبريه 15, 2013 9:08 am

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 15, 2013 9:17 am

گرث بیل: روی ضربات ایستگاهی‌ام کار کردم

این بازیکن 23ساله دو گل در ضربات ایستگاهی زد تا تاتنهام لیون را دو بر یک ببرد.

سایت گل – گرث بیل، ستاره تاتنهام گفته با تمرینات توانست ضربات ایستگاهی‌اش را تقویت کند.

او در بازی یکشنبه با نیوکاسل روی یکی از این ضربات گل زده بود و این بار دو ضربه دور از دروازه – که یکی از آنها 30 متر با دروازه فاصله داشت – را در وقت‌های تلف‌شده نیمه اول و نیمه دوم به لیون زد و دو گل برای تیمش به ثمر رساند. گل دوم او آخرین ضربه‌ای بود که بازیکنان در این بازی لیگ اروپا به توپ زدند.

بیل گفت: «خوشحالم. در تمرینات روی ضربات ایستگاهی‌ام کار کرده بودم و یکی از همین‌ها را هفته قبل هم زده بودم. خوشبختانه این دو گل من در لحظات خوبی به ثمر رسید.

لیون تیم خوبی است و راستش ما 100 درصد آماده نبودیم و اندکی خسته بودیم.

اما مهم‌ترین نکته این است که پیروز شدیم. بازی در خانه آنها دشوار است اما ما این رقابت‌ها را جدی می‌گیریم.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 15, 2013 9:52 am

مصدوميت وحشتناک مهاجم اينتر در ليگ اروپا

ديگو ميليتو در ديدار اينترميلان مقابل کلوژ روماني دچار مصدوميت بسيار بدي شد و رباط صليبي پاره کرد.

به گزارش فارس،‌ در ديدار اينترميلان و کلوژ روماني ديگو ميليتو در ابتداي بازي در شرايطي که قصد داشت توپ را از مدافع حريف بگيرد ناگهان پايش پيچ خورد و دچار مصدوميت بسيار سخت و وحشتناکي از ناحيه رباط صليبي شد و با درد بسيار شديد مجبور شد بازي را ترک کند.

اينتر اين ديدار را با نتيجه 2 بر صفر به سود خود به پايان برد؛ اما يکي از مهاجمان ارزشمند خود را تا پايان فصل از دست داد.

در اين‌باره آندرا استراماچوني سرمربي نراتزوري اظهار داشت: از نتيجه راضي هستم؛ اما شب خوب ما با اين مصدوميت بد خراب شد. از اين بابت بسيار ناراحتم و با ميليتو احساس همدردي مي‌کنم.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط shahinwade » جمعه فبريه 15, 2013 10:09 am

پيرس: اينيستا بهتر از مسي است

هافبک سابق تيم ملي فوتبال فرانسه معتقد است: آندرس اينيستا بهترين بازيکن بارسلونا است و حتي بهتر از ليونل مسي است.

--------------------------------------------------------------------------------

روبرت پيرس، هافبک سابق تيم ملي فرانسه معتقد است رمز موفقيت بارسلونا آندرس اينيستا است نه ليونل مسي. او در اين زمينه ادامه داد: به نظر من اينيستا بهترين بازيکن جهان است. مطبوعات هميشه از ليونل مسي صحبت مي‌کنند، اما بدون اينيستا، بارسلونا تيم متفاوتي خواهد بود.

به گزارش ايسنا،پيرس که خود نيز در پست اينيستا در آرسنال بازي‌هاي خوبي انجام داده است، ادامه داد: اينيستا استاد فوتبال است. او بازيکني است که نبض تيم را در دست دارد. او خيلي آسان بازي مي‌کند.

آندرس اينيستا که قهرماني در جام جهاني و جام ملت‌هاي اروپا را با بارسلونا دارد، دو بار در مراسم بهترين‌هاي فوتبال جهان مغلوب ليونل مسي شد و به ترتيب در سال‌هاي 2010 و 2013 دوم و سوم شد.

پيرس همچنين از رشد فابرگاس در بارسلونا تمجيد کرد و گفت: مي دانستم او در بارسلونا موفق مي‌شود. او بازيکني انعطاف پذير و گلزن است.
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 15, 2013 11:33 am

میلان - پارما : سه امتیاز حیاتی پیش از جدال با بارسلونا
میلان متحول شده و جوان هنوز در سال 2013 شکست نخورده و امیدوارند جمعه شب با کسب برد پیش از جدال با بارسلونا در لیگ قهرمانان ،به رده سوم سری آ ایتالیا برسند

سایت گل-ریکاردو مونتولیوو پس از سپری کردن یک جلسه محرومیتش به تیم بازگشته و برای این بازی در دسترس می باشد اما پاتزینی مهاجم همچنان با مشکل مصدومیت عضلانی خود دست و پنجه نرم می کند و ظاهرا از روی نیمکت ذخیره ها هم تیمی های خود را همراهی خواهد کرد و این به معنای استفاده دوباره ماریو بالوتلی از ابتدا در ترکیب اصلی است.

کوین کنستانت که در جریان تمرینات پیش از دیدار برابر کالیاری با مصدومیت روبرو شد ظاهرا در کنار بونرا که آسیب دیدگی جزئی عضلانی دارد به این بازی نمی رسند.

در سوی دیگر پارما می تواند برای این بازی از هفته 25 سری آ ایتالیا الساندرو انزلیچی مدافع و مارکو مارکیونی هافبک را در اختیار داشته باشد پس از آنکه این محرومیت آنها سپری شد اما پارما همچنان مجبور است بدون آنتونیو میرانته دروازه بان اصلی خود به میهمانی میلان برود،بازیکنی که به دلیل انجام عمل جراحی بر روی زانوی خود در اوایل این ماه ،دو هفته از همراهی تیمش محروم بوده.

و در پایان دنیه له گالوپا هافبک از جدی ترین بازیکنان مصدوم پارما برای این بازی محسوب می شود.این هافبک 27 ساله در جریان دیدار برابر سمپدوریا از ناحیه رباط صلیبی زانوی چپ خود با مصدومیت جدی روبرو شد بنابراین هنوز زمان بازگشت او به میادین مشخص نیست
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 15, 2013 11:34 am

رسانه های ترکیه ای در گزارشی مدعی شدند که سران انزلیچی آماده هستند برای جذب کاپیتان گالاتاسارای در تابستان اقدام کنند.

سایت گل و به نقل از ac-milan.ir-این هافبک ترک تبار باشگاه گالاتاسارای در این فصل از رقابت ها عملکرد خوبی در ترکیب فاتح تریم داشته و بر اساس آخرین گزارش های منتشره در ترکیه ،سران انزلیچی شرایط این بازیکن را زیر نظر گرفته اند.

گفته می شود میلان به زودی در آستانه بازی برابر شالکه استعدادیاب خود را برای بررسی این بازیکن به استانبول خواهد فرستاد.

سلچوک اینان تا پایان ماه ژوئن سال 2016 با گالاتاسرای قرارداد دارد
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان