[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 08, 2013 8:26 am

بازیکن سابق سیتی بعد ازتنها گذشت 9 روز در میلان هم جنجال آفرین شد.

سایت گل- کمی بیش از یک هفته طول کشید تا ماریو بالوتلی، این بار در ایتالیا روی جلد رسانه های خبری برود . رسانه های ارتباطی ایتالیا بعد از گذشت تنها 9 روز از پیوستن ماریو بالوتلی به میلان اخباری غیرورزشی را در مورد او روی جلد بردند. روز 29 ژانویه بود که او از سیتی به میلان منتقل شد و در اولین بازی ای که برای تیمش به میدان رفت گلزنی کرد ؛ شاید نمایش او در زمین فوتبال فوق العاده بوده باشد ولی این طور به نظر می رسد که جنجالهای غیرفوتبالی او پایانی ندارد.

روز پنجشنبه رسانه های ایتالیایی در گزارش های خود به این نکته اشاره کردند که بالوتلی بعد از پارک کردن خودرویش در منطقه پارک ممنوع فرودگاه لیناته میلان، با مسئولان فرودگاه شهر میلان به جرو بحث پرداخت دو نفر از نیروهای امنیتی از بالوتلی خواستند تا اتومبیلش را از آن جا حرکت دهد ولی بالوتلی که به خاطر این درخواست عصبانی شده بود،در نهایت اتومبیلش را در همان جا پارک کرد.

مسئولان او را جریمه کردند و همین جنجال جدیدی برای بالوتلی این بار در ایتالیا بود. او از نشان دادن مدارکش به مسئولان امتناع کرد و همین باعث شد تا نیروهای پلیس در این ماجرا دخالت کنند.طبق گزارش لاستامپا، بالوتلی دو جریمه را دریافت کرد. یکی به خاطر به همراه نداشتن مدارک بیمه اتومبیلش و دیگری هم به خاطر امتناع از ارائه مدارکش. البته یکی از این جریمه های او بخشیده شد، چون خودرویش را در آن جای پارک رها نکرد و آن را جابجا نمود.

این اتفاق زمانی رخ داد که بالوتلی از آمستردام به میلان بازگشته بود و بعد از حضور در اردوی آتزوری همراه با نامزدش فانی نگوئشا در شهر میلان حضور داشت.

البته باشگاه میلان بلافاصله چنین خبری را تکذیب کرد:« یکی از نیروهای پلیس محلی قصد چک کردن مدارک آئودی ماریو بالوتلی را داشت. برخلاف آنچه برخی منابع بازتاب دادند، هیچ مشکلی به وجود نیامد
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 08, 2013 10:28 am

سیلویو برلوسکونی از فدراسیون فوتبال ایتالیا خواست که بازی روز یکشنبه عصر برابر کالیاری از هفته بیست و چهارم سری آ را به جای تورین در ورزشگاه اختصاصی کالیاری برگزار کنند

سایت گل-پس از حوادث اخیر امنیتی در ورزشگاه جدید کالیاری "کالیاری آرنا" فدراسیون فوتبال ایتالیا تصمیم گرفت بازی یکشنبه عصر میلان برابر کالیاری را در ورزشگاه المپیکو شهر تورین برگزار کند،تصمیمی که سران میلان از آن راضی نیستند.

به نقل از ac-milan.ir-سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان در مصاحبه با تلویزیون ویدیولینا چنین گفت "این بازی بسیار مهم است پس از کار درست و طبیعی برگزاری بازی در ورزشگاه کالیاری است نه المپیکو شهر تورین.از لحاظ مسائل امنیتی هواداران دو تیم همیشه رابطه بسیار خوبی با یکدیگر داشته اند و هرگز حادثه ای در بازی های این دو تیم با یکدیگر به یاد ندارم"

او در ادامه گفت"من شک دارم که در این بازی حوادث ناخوشایندی رخ بدهد و امیدوارم که این بازی در ورزشگاه ساردینی شهر کالیاری برگزار شود"

این بازی از هفته 24 رقابت های سری آ راس ساعت 14:00 به وقت محلی ایتالیا برگزار خواهد شد و بر اساس آخرین گزارشات منتشره و تصمیم گیری های انجام شده بازی قرار است در ورزشگاه المپیکو شهر تورین برگزار شود هر چند که باشگاه کالیاری مخالف این موضوع بوده و حتی در وبسایت رسمی خود هیچ گونه خبری مبنی بر تغییر ورزشگاه برای این بازی منتشر نکرده اند
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 08, 2013 10:29 am

چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا در صحبت های گفت که امیدوار است آلگری با استفاده بیشتر از الشعراووی و بالوتلی در کنار هم باعث پیشرفت این دو مهاجم ملی پوش انزلیچی شود

سایت گل-پس از انتقال ماریو بالوتلی به میلان در حال حاضر باشگاه انزلیچی دو مهاجم ملی پوش اصلی تیم ملی ایتالیا را در اختیار دارد که هماهنگی و پیشرفت این دو مهاجم در کنار هم می تواند برای فوتبال ایتالیا در آستانه جام جهانی 2014 برزیل بسیار مهم و ارزشمند باشد.بنابراین پراندلی در صحبت های تاکید کرد که امیدوار است آلگری از الشعراووی و بالوتلی در میلان بیشتر در کنار هم استفاده کند.

به نقل از ac-milan.ir-چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا در این رابطه به خبرگزاری آنسا گفت " برای پیشرفت و هماهنگ شدن بیشتر ماریو و الشعراووی در کنار هم بر روی آلگری سرمربی میلات حساب باز کرده ام"

او در ادامه گفت " آلگری و من ،می توانیم با همکاری هم کارهای بسیار بزرگی انجام دهیم چرا که دارای پتانسیل بسیار زیادی هستیم و این هیجان انگیز است"

ایتالیا در دیدار اخیر دوستانه اش برابر تیم ملی هلند که در آمستردام آرنا برگزار شد موفق شد با به ثمر رساند گل تساوی بخش مارکو وراتی در دقایق پایانی بازی را به تساوی بکشاند و از شکست فرار کند.او در این باره گفت "حضور در باشگاه پاری سن ژرمن و همکاری با آنجلوتی یک فرصت خوب برای وراتی می باشد،مربی که یکی از بهترین ها در دنیا محسوب می شود و با همکاری آنجلوتی او یک بازیکن بزرگ خواهد شد"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 08, 2013 10:30 am

پائولو برلوسکونی در صحبت هایی گفت که نظر او در رابطه با بالوتلی در رسانه ها به شیوه ای دیگر عنوان شده و این موضوع ساخته ذهن سیرک رسانه های احمق بوده.

سایت گل-چندی پیش رسانه های ایتالیایی از قول پایلو برلوسکونی،برادر سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان اعلام کرده بودند که او از دوستان و آشنایان خود برای بازی برابر اودینزه با دعوت به سن سیرو خواسته تا بازی کاکا سیاه انزلیچی را ببینند.لقبی که به نقل از برادر برلوسکونی در رسانه ها گفته شد یک توهین نژادپرستانه زشت شناخته می شود.

به نقل از ac-milan.ir-پس از انتشار این خبر از سوی رسانه ها،پائولو برلوسکونی در این رابطه در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه میلان گفت "من با بالوتلی صحبت کردم هر چند که نیازی به این کار نبود چرا که او بسیار باهوش است و به خوبی می داند که چنین موضوعی واقعیت ندارد"

" بالوتلی می داند که جملات محبت آمیز من در رابطه با او به سیرک رسانه ها تبدیل شده.بیش از این نباید در این رابطه صحبت کرد همانطور که ماریو به من گفت نیازی به گفتن چیزی نیست"

از سوی دیگر باشگاه میلان نیز ضمن تکذیب و رد این موضوع با انشتار تصویری از این دو (ماریو و پائولو برلوسکونی ) پیش از شروع دیدار دوستانه میلان برابر سنت آنجلو لودیگانو منتشر کرد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 08, 2013 10:42 am

برنامه بازیهای هفته بیست و ششم لیگ برتر-یونایتد میزبان تیم پنجمی جدول

بازیهای هفته بیست و ششم لیگ برتر روز شنبه آغاز می شود و روز دوشنبه به پایان خواهد رسید

- هفته بیست و ششم رقابت های لیگ برتر شنبه شب با برگزاری 7 بازی آغاز می شود. دو بازی در روز یکشنبه برگزار می شود و آخرین بازی این هفته در روز دوشنبه انجام خواهد شد

اوضاع جدول

درپایان هفته بیست و پنجم رقابت های لیگ برتر منچستریونایتد با کسب 62 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. منچسترسیتی با 53 امتیاز دوم است. چلسی با کسب 46 امتیاز در رده سوم قرار دارد و تاتنهام با 45 امتیاز تیم چهارم جدول لیگ برتر است. اورتون (با 42 امتیاز)، آرسنال(با 41 امتیاز)، لیورپول (با 36 امتیاز) ، سوانسی و وست بروم (هر دو با 34 امتیاز) و استوک سیتی و وستهم هر دو با 30 امتیاز در رده های بعدی هستند.

بازیهای مهم هفته

در بازی های مهم این هفته تاتنهام مقابل نیوکاسل به میدان می رود. چلسی میزبان ویگان است. ساندرلند و آرسنال با هم بازی می کنند. منچسترسیتی میهمان ساوثهمپتون است. یونایتد و اورتون با هم بازی می کنند و لیورپول در خانه میزبان وست بروموویچ خواهد بود

برترین گلزنان

درحال حاضر روبین فان پرسی با 18 گل زده که یکی از آنها از روی نقطه پنالتی است، در صدر جدول گلزنان لیگ برتر است. لوئیس سوارس گلزن اروگوئه ای لیورپول با 17 گل در رده دوم است . میچو گلزن اسپانیایی سوانسی با 14 گل در رده سوم است. ریکی لمبرد و تئو والکات هم هردو با 11 گل در رده های چهارم و پنجم جدول گلزنان لیگ برتر قرار گرفته اند

شنبه 21 بهمن (9 فوریه):

تاتنهام- نیوکاسل (ساعت 16.15)

چلسی- ویگان ( ساعت 18.30)

نوروویچ سیتی- فولام ( ساعت 18.30)

استوک سیتی- ردینگ ( ساعت 18.30)

ساندرلند- آرسنال ( ساعت 18.30)

سوانسی سیتی- کوئینزپارک رنجرز ( ساعت 18.30)

ساوثهمپتون- منچسترسیتی (ساعت 21)

یکشنبه 22 بهمن (10 فوریه):

استون ویلا- وستهم یونایتد (ساعت 17)

منچستریونایتد- اورتون (ساعت 19.30)

دوشنبه 23 بهمن (11 فوریه):

لیورپول- وست بروم (ساعت 23.30)
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 08, 2013 10:44 am

مسی: می خواهم در بارسا بمانم و از فوتبال لذت ببرم

مسی می خواهد حضور در فوتبال اروپارا با بارسلونا ادامه دهدو بعد از آن ممکن است به آرژانتین بازگردد

- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا از تمدید قراردادش با بارسلونا تا سال 2018 راضی و خوشحال است. او معتقد است که سال 2018 سال خوبی برای پایان دادن به فوتبالش در قاره اروپاست و می خواهد تا آن زمان در بارسلونا بماند و بعد از آن فوتبالش را در آرژانتین به پایان ببرد.

مسی بعد از تمدید قراردادش با بارسلونا به خبرنگاران گفت:« در بارسلونا واقعا خوشبختم. همیشه این را گفته ام.امروز روز بزرگی است. نمی دانم که در سن سی و یک سالگی چطور خواهم بود.من روز به روز فکر می کنم و می خواهم از فوتبالم با بازی کردن در بارسا لذت ببرم.»

مسی از فرصت نهایت بهره را برد تا اعلام کند که می خواهد کارنامه فوتبال اروپایی اش را در تیم کاتالان به پایان ببرد. البته در عین حال به این نکته اشاره کرد که ممکن است در آرژانتین با فوتبال خداحافظی کند:« من قبل از این هم گفته ام که دوست دارم در عرصه فوتبال اروپایی، کارنامه فوتبالی ام را در بارسلونا ببندم. هیچ برنامه ای برای بازی کردن در هیچ تیم دیگری در قاره اروپا ندارم. ولی این احتمال که کارنامه ورزشی ام را در آرژآنتین ببندم را رد نمی کنم.»

بارسلونا یکشنبه برای اولین بار در طول این فصل ساعت 12 ظهر به وقت اروپای مرکزی (ساعت 14.30 به وقت ایران) به میدان می رود و مقابل ختافه قرار خواهد گرفت. مسی معتقد است که تیمش ، ساعت بازی را بهانه نخواهد کرد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه فبريه 08, 2013 10:45 am

رونالدینیو:تاکتیک های هارت باعث از دست رفتن پنالتی ام شد

ستاره برزیلی دنیای فوتبال در صحبت هایی اعلام کرده که تاکتیک های دروازه بان تیم ملی انگلیس سبب شد تا او در دیدار دوستانه برزیل- انگلیس، ضربه پنالتی اش را از دست بدهد

- رونالدینیو در صحبت هایی اعلام کرد که تاکتیک های جو هارت دروازه بان تیم ملی انگلیس سبب شد تا او در جریان دیدار دوستانه دو تیم انگلیس و برزیل که با باخت 1-2 سلسائو همراه بود، ضربه پنالتی اش را از دست بدهد.

هارت در آن بازی توانست تا ضربه پنالتی ستاره برزیلی را مهار کند وهمین باعث شد تا انگلیس برای اولین بار در طول 23 سال اخیر مقابل برزیل به پیروزی برسد. این دیدار دوستانه 4شنبه شب به مناسبت صد و پنجاهمین سالگرد تاسیس اتحادیه فوتبال انگلیس برگزار شد.

حالا رونالدینیو، هارت را مقصر از دست رفتن ضربه پنالتی اش می داند و دراین باره به خبرنگاران گفته:« معمولا من هیچ وقت پنالتی ها را به گوشه ها نمی زنم. دروازه بان انگلیس حواس من را پرت کرد و درنهایت ضربه پنالتی ام را از دست دادم.»

گلهای وین رونی و فرانک لمپارد برای انگلیس و تک گل فرد برای برزیل نتیجه این بازی را رقم زدند و رونالدینیو در ادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که کمبود آمادگی برای تیمش گران تمام شد:« ما از سختی کارمان برای رویارویی با تیمی که تقریبا نزدیک پایان فصلش است آگااه بودیم. در برزیل برخی از بازیکنان تازه لیگ جدید را شروع کرده اند و خود من امسال تنها یک بازی برگزار کرده ام.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط sinaabarar » جمعه فبريه 08, 2013 7:20 pm

Agha farda harki naye azodi ABAYE! va az oon mohemtar: HARKI FOSH BADE ABAYE! :twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه فبريه 08, 2013 7:57 pm

برنامه چلسی برای خرید نیمار
با توجه به اخبار منتشر شده به نظر می رسد باشگاه چلسی خود را آماده ارائه پیشنهادی به نیمار می کند.
[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/neymarljan.jpg[/img:ab914c1ad1]
چلسی می تواند تیمهایی چون بارسلونا و منچستر یونایتد را در رقابت خرید نیمار ، از سانتوس برزیل شکست دهد و این ستاره 21 ساله را به استمفوردبریج بیاورد.

نیمار که بهمراه تیم ملی کشورش برای رویارویی با انگلستان در لندن به سر می برد می تواند این شهر را به عنوان خانه آینده اش انتخاب کند و به آبی های این شهر اضافه شود.

چلسی که در چند سال اخیر پیشنهادات ارائه کرده خود به نیمار را تائید کرده است در حال برقراری ارتباط با پینی زاهاوی ، مدیر برنامه های نیمار است تا بتواند او را در سال 2014 به لندن بیاورد.

چلسی در این میان روی کمک های لوئیز ، اسکار و رامیرس که در تیم ملی برزیل با نیمار همبازی هستند و رابطه دوستانه ای نیز بین آنها برقرار است ، حساب ویژه ای باز کرده و مطمئنا حضور آنها در چلسی می تواند امتیازی باشد برای نیمار و باشگاه چلسی.

اما از سوی دیگر رسانه های اسپانیایی نیز خبر از توافق نیمار با باشگاه بارسلونا داده اند که در تابستان قراردادی بین آنها به امضا خواهد رسید.همچنین فرگوسن نیز از نیمار خواسته تا به جمع شیاطین سرخ اضافه شود.

حال باید منتظر بود و دید آیا حضور نیمار در لندن ، او را علاقمند به زندگی در این شهر می کند یا نه.

گپ و گفتی دوستانه با داوید لوئیز

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/2222222222.jpg[/img:ab914c1ad1]

لوئیز با اشاره به انیمیشن های داستان اسباب بازی ها و سیمپسون ها که خیلی از ما دیده ایم، گفت: "این رقابت سایدشو باب مقابل باز لایتر است! الان هیچ چیز مهم تر از شکست دادن جولیو سزار نیست، بمانید و تماشا کنید."
سپس با ژست خاصی پیروزی 2-0 خود را نشان داد و گفت: "الان وقت شکست دادن جولیو سزار است، او در این فصل 5 امتیاز از چلسی گرفته است، 5 امتیاز!"

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/e5s656sehs.jpg[/img:ab914c1ad1]

این دو برزیلی زندگی بسیار راحت و آرامی در شهر بزرگ لندن دارند. هر دو آن ها رفتاری جذاب و دوستانه دارند و الکس کی و لی کلایتون (خبر نگاران ورزشی) را به صرف اسنک برزیلی دعوت کرده اند که این دو خبرنگار در این بین مصاحبه جالبی از این دو بازیکن تهیه کرده اند و به پرسش و پاسخ با آن ها پرداخته اند. خواندن این گفتگو خالی از لطف نیست.

کی: شما در اینجا به خوبی مستقر شده اید، بخش های مورد علاقه شما در لندن کجا هستند؟
لوئیز: "به جز بازی کردن برای چلسی؟ من لندن را دوست دارم. عاشق تنوع، رستوران ها، سرگرمی و کنسرت ها هستم. اینجا متفاوت از آمریکای جنوبیست."
کلایتون: داوید آیا اینجا مجسمه ای از موهایت وجود دارد؟
لوئیز: "نه، فکر می کنم که آن ها ابتدا باید مجسمه جولیو سزار را بسازند."
سزار: "نه! من یک هنرمند مشهور نیستم، من یک دروازه بانم."

کی: داوید، می توانی به راحتی در لندن قدم بزنی؟
لوئیز: "با یک کلاه، آره. اما این موها برای مردم عادیست که با من سلام کنند. این مرا خوش حال می کند، من یک مرد معمولی هستم."

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/1111111111.jpg[/img:ab914c1ad1]

کلایتون: چه احساسی از لیگ برتر انگلیس دارید؟
لوئیز: "هر بازی مانند یه جام جهانیست. شور و شوق فراوان و تمایل به کسب امتیازات در لیگ موج می زند."

کلایتون: بازی خود را در لیگ برتر تغییر داده اید؟
لوئیز: "در برزیل و پرتغال سبک بازی من فرق می کرد. بنابرین وقتی به اینجا آمدم تلاش کردم که کارهای همیشگی را انجام دهم، اما کلاس و سطح بالای بازی های اینجا اجازه نمی دهد که تنها با همان داشته ها پیش بروید. شما نمی توانید اشتباه کنید، در این صورت مجازات خواهید شد."
کلایتون: "ما در از مدافعان جنگویی همچون جان تری و کرگر استفاده کرده ایم، به ندرت مدافعانی مثل تو داشته ایم که توپ را بگیرند، حرکت کنند و پاس بدهند، یا ریسک کنند.
لوئیز: "من فکر می کنم سبک لیگ برتر تغییر کرده است. استوک بازی مستقیم را در دستور کار خود قرار داده، اما بقیه نه. سوانسی در خط دفاع فوتبال زیبایی بازی می کند و روش بازی لیگ عوض شده، زیرا اینجا بازیکنان فراوانی با ملیت های مختلف وجود دارد. من ترجیح می دهم که با توپ بر روی زمین بازی کنم."

کی: داوید، وقتی که جوان تر بودی در پست بازیکنان شماره 10 بازی می کردی، درست است؟
لوئیز: "بله، من عاشق فوتبالم بنابرین مهم نیست که من کجا بازی می کنم. من فقط نهایت تلاشم را برای کمک کردن به تیم می کنم. من یک فصل کامل در پرتغال دفاع چپ بودم و دوست دارم که بازی در پست های مختلف را بیاموزم."

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/egseshes56.jpg[/img:ab914c1ad1]

سزار: "داوید تو می توانی این کار را بکنی چون که بازیکن بسیار خوبی هستی، همه بازیکنان نمی توانند در پست های مختلف بازی کنند."
لوئیز: "تو می توانی جولیو، شما باید او را در خارج از میدان ببینید! او خیلی خوب است."

کلایتون: برای انگلستان بازی مقابل برزیل فوق العاده جذاب است. تمام بلیط های ورزشگاه ومبلی فروخته شده اند. این بازی برای برزیلی ها چگونه است؟
لوئیز: "برای من همیشه بازی بعدی مهم ترین چیز است. دربی بزرگ مقابل آرژانتین و بازی کردن مقابل انگلستان در ومبلی شگفت انگیز می باشد."
کلایتون: جولیو، حست از بازگشت دوباره به ترکیب تیم ملی برزیل چگونه است؟
سزار: "این حس خاصی است...هنگامی که فهمیدم دعوت شده ام، فوری به خانواده ام خبر دادم. خیلی خوش حال بودم."
لوئیز: "جولیو عکس العملت را وقتی که فهمیدی دعوت شده ای، نشان بده..."
سزار: "داوید به من مسیج داد: "باز لایتر برگشته"، زیرا اسم مستعار من باز لایتر است. همه می گویند که من شبیه قهرمان انیمیشن اسباب بازی ها هستم. من به این اهمیت ندادم و با خوش حالی بر سر داوید فریاد زدم: "بیا به این مناسبت جشن بگیریم!" اما من نمی دانستم که او در اتوبوس می باشد و در حال حرکت به سوانسی می باشد. او واقعا نمی توانست صحبت کند، اما من واقعا خوش حال بودم و می خواستم این خوش حالی را با او تقسیم کنم."

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/egsehseh4s.jpg[/img:ab914c1ad1]

لوئیز: "او برای مدتی طولای از تیم ملی دور بود، سزار همانند زمانی که برای اولین بار به تیم ملی دعوت شد هیجان زده شده بود. من برای او خوش حالم، حداقل خوش حال تر از زمانی که او بعد از باخت 1-0 چلسی مقابل کوئینز پارک در استمفوردبریج به رختکن چلسی آمد..."
سزار: "داوید خیلی ناراحت بود، او گفت: "جولیو، فقط دور شو" و من هم بدون در آغوش گرفتن او خارج شدم."

کلایتون: داوید، برای بازی انگلیس آماده ای؟
لوئیز: "در قلبم بله. امیدوارم بتوانم بازی کنم. باید ببینیم که دکتر ها چه می گویند."
کی: ما چیزهای زیادی از نیمار شنیده ایم، انگلیسی ها باید از کدام بازیکنتان بترسند؟
لوئیز: "شما باید از همه بازیکنان برزیل بترسید، مراقب باشید! همه می پرسند که آیا نیمار می تواند در اروپا بازی کند، بنابرین این فرصتی برای اوست تا خود را در این بازی و جو فوق العاده نشان دهد."
کلایتون: بازی کردن برای برزیل چه حسی دارد؟
سزار: "این بهترین احساس دنیاست. وقتی شما پیراهن تیم ملی را می پوشید...شگفت انگیز است."
لوئیز: "اما جولیو نمی تواند لباس زرد رنگ تیم ملی را بپوشد! اگر شما پسر یا مردی برزیلی باشید، می خواهید که فوتبال بازی کنید. اگر هم زن باشید...باز هم تلاش می کنید که فوتبال بازی کنید!"

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/esh4seh1.jpg[/img:ab914c1ad1]

کی: بنابرین اندکی فشار وجود دارد...
لوئیز: "اندکی؟ اینجا فشار زیادی بر روی شما وجود دارد! شما 200 میلیون نفر در این کشور دارید که می خواهند برای تیم ملی بازی کنند."
کلایتون: پیش بینی شما از بازی مقابل انگلستان چیست؟
لوئیز: "امیدوارم که بتوانیم پیروز شویم، ما فقط نباید گل بخوریم."
سزار: "من پیش بینی را دوست ندارم، ولی فقط نمی خواهم که گل بخوریم. من می خواهم به خوبی کوئینز پارک رنجرز در اینجا هم بازی کنم. برخی می گویند بازی 2-1 یا 3-1 به سود برزیل تمام می شود و این بدین معناست که ما یک گل دریافت خواهیم کرد. چرا مردم فکر می کنند که من یک گل می خورم؟"
لوئیز: "جولیو در حال حاضر مثل یک اختاپوس است، اما اسمش هنوز هم باز لایتر است..."

آغاز مذاکرات چلسی برای تمدید قرارداد لمپارد

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/dgsg45h54.jpg[/img:ab914c1ad1]

لمپارد که در شب گذشته گل پیروزی بخش انگلیس مقابل برزیل را به ثمر رساند، در ماه های گذشته به او گفته شده بود که می تواند در تابستان پیش رو به تیم دیگری منتقل شود.

در حرکتی باورنکردی، چلسی در روز های گذشته مذاکرات خود با فرانک لمپارد، که یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ باشگاه می باشد را آغاز کرده و هم اکنون این مذاکرات در مراحل ابتدایی خود می باشند.

امروز صبح منابع خبرگزاری دیلی میل در استمفوردبریج تاکید کردند که مذاکرات مثبتی بین دو طرف وجود داشته و باشگاه چلسی پیشنهاد جدید خود را به صورت رسمی تقدیم فرانک لمپارد خواهد کرد.

هنوز جزئیات قرارداد فرانک لمپارد 34 ساله مورد بحث و گفتگو قرار دارند، ولی اولین جلسه مسئولان چلسی با این بازیکن صورت گرفته است.

فرانک لمپارد در این فصل رقابت ها پس از مصدومیت طولانی مدتی که داشت در 17 مسابقه برای چلسی به میدان رفت و توانست 10 گل به ثمر برساند که آماری خارق العاده برای هر بازیکنی می باشد. هم اکنون نرخ گل زنی فرانک لمپارد در لیگ برتر بهتر از آقای گل رقابت ها یعنی رابین فن پرسی می باشد!

فرانک لمپارد تنها 5 گل دیگر تا رسیدن به رکورد بابی تامبلینگی دارد که با 202 گل زده بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی می باشد. فرانک لمپارد یکی از بهترین بازیکنان این فصل چلسی بوده و در ورزشگاه استمفوردبریج همواره هواداران چلسی از آبراموویچ خواهش می کردند که قرارداد این اسطوره را تمدید کند.

پروژه تمدید قرارداد فرانکی لمپارد زمانی آغاز شد که اشلی کول قرارداد خود را برای یک سال دیگر تمدید کرد. لمپارد نفر بعدی است و به نظر می رسد که مذاکرات با این بازیکن در هفته آینده ادامه پیدا کنند.

فیورنتینا به دنبال فرناندو تورس

با توجه به گزارشات روزنامه ایتالیایی لا نازیونه، فیورنتینا در حال آماده سازی پیشنهادی جسورانه برای به خدمت گرفتن فرناندو تورس می باشد.

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/dshe8se56.jpg[/img:ab914c1ad1]

فرناندو تورس که در سال 2011 با مبلغ 50 میلیون پوند به چلسی پیوست، نتوانست روزهای خوب گذشته اش را در استمفوردبریج تکرار کند.

علاوه بر این مسئله، خرید دمبا با، آمادگی روملو لوکاکو در وست برومویچ و شایعات فراوان پیرامون علاقه آبی های لندن به ادینسون کاوانی و رادامل فالکائو، باعث شده که سوالات فراوانی در مورد آینده تورس در استفموردبریج به وجود بیاید و باشگاه فیرونتینا می تواند مقصد بعدی این بازیکن 28 ساله باشد.

مدیر فنی باشگاه فیورنتینا، آقای ادواردو ماسیا کسی بود که در زمان حضورش در لیورپول مقدمات حضور تورس در این باشگاه را فراهم کرد. مدیر ورزشی این باشگاه نیز بر این باور است که می تواند تورس را علی رغم دستمزد بالایش به فلورانس بیاورد.

به نظر می رسد که تابستان 2013، یکی از پرکارترین تابستان های چلسی در فصل نقل و انتقالات می باشد.

مالودا در راه انزلیچی

مدیر برنامه های فلورنت مالودا تایید کرد کرد که آنژی ماخاچ به این بازیکن ابراز علاقه مندی کرده است

[img:ab914c1ad1]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/gesaeh.jpg[/img:ab914c1ad1]

مدیر برنامه های فلورنت مالودا تایید کرد کرد که آنژی ماخاچ به این بازیکن ابراز علاقه مندی کرده است.

مالودا در این فصل رقابت ها برای چلسی بازی نکرده و مجبور به تمرین کردن با تیم زیر 21 ساله های باشگاه شده است. آخرین بازی مالودا در لباس چلسی، فینال لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ می باشد!

با توجه به این که پنجره نقل و انتقالات زمستانی انزلیچی آخر فوریه بسته می شود، آنژی ماخاچ این فرصت را دارد که مالودا را به خدمت بگیرد.

میراندا علاقه آنژی ماخاچ را تایید کرد. وی گفت: "در حال حاضر تلاش می کنیم که مالودا در همین زمستان از چلسی جدا شود. هم اکنون با دقت در حال بررسی پیشنهادات هستیم و آن که بهترین شرایط را برای مالودا دارد، انتخاب خواهیم کرد. مهم ترین چیز میل خود بازیکن است."
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 08, 2013 9:42 pm

این ملی پوش ایتالیایی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات زمستانی به میلان پیوست و در اولین بازی اش برای انزلیچی، با زدن دو گل موجب پیروزی تیمش مقابل اودینزه شد.

سایت گل- ماسیمو انزلیچی، کاپیتان میلان، معتقد است در توانایی فوتبالی ماریو بالوتلی تردیدی وجود ندارد و تاکید کرد که این مهاجم دردسرساز به زودی به یکی از ارکان اصلی انزلیچی تبدیل خواهد شد.

این ملی پوش ایتالیایی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات زمستانی به میلان پیوست و در اولین بازی اش برای انزلیچی، با زدن دو گل موجب پیروزی تیمش مقابل اودینزه شد.

انزلیچی معتقد است بالوتلی همچنان جای زیادی برای پیشرفت دارد و و معتقد است که او می تواند به چهره ای کلیدی برای میلان تبدیل شود.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه میلان گفت:" در مورد توانایی های فنی بالوتلی تردیدی نیست.

نباید فراموش کرد که پاتزینی کارهایی زیادی برای تیم انجام داد اما آمدن بالوتلی باعث خوشحالی همه شد. او مطمئنا تمام تلاش اش را برای این تیم انجام خواهد داد."

میلان این هفته در سری آ مقابل کالیاری قرار خواهد گرفت.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه فبريه 09, 2013 9:16 am

پیش از این قرار بود به دلیل عدم حفظ مسائل امنیتی هوادارن این بازی از هفته بیست و چهارم سری آ ایتالیا در ورزشگاه المپیکو شهر تورین برگزار شود که با مخالفت سران دو باشگاه همراه شد.

سایت گل-پس از مسائل پیش آمده اخیر پیرامون مسائل امنیتی هواداران باشگاه کالیاری فدراسیون فوتبال ایتالیا اعلام کرده بود که بازی کالیاری برابر میلان از هفته بیست و چهارم رقابت های سری آ به ورزشگاه تورین منتقل می شود.

به نقل از ac-milan.ir-با تمام این اوصاف با توجه به صحبت های برلوسکونی مالک باشگاه میلان در این باره و به دنبال اعتراض سران کالیاری مبنی بر تغییر مکان بازی، فدراسیون فوتبال ایتالیا از تصمیم خود منصرف شد.بنابراین این بازی که به میزبانی کالیاری بوده در ورزشگاه ساردینی برگزار می شود.

کالیاری پیش از این مجبور شده بود به دلیل مسائل امنیتی هوادارن بازی برابر یوونتوس را در ورزشگاه تاردینی شهر پارما برگزار کند.

میلان از هفته بیست و چهارم رقابت های سری آ ایتالیا در ورزشگاه ساردینی به میهمانی کالیاری خواهد رفت.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arsalan27 » شنبه فبريه 09, 2013 9:59 am

مسي تأثيرگذارترين مهاجم اروپا

ستاره آرژانتيني بارسلونا با گلزني در هر 59 دقيقه تأثيرگذارترين مهاجم حال حاضر اروپا است.

به نقل از مارکا، آمار هرگز دروغ نمي‌‌گويند و آمار گلزني مسي 90 گل در 2012، 50 گل براي کسب توپ طلا و 27 گل در نيم‌فصل اول لاليگا او را به تأثيرگذارترين مهاجم اروپا تبديل کرده است. مهاجم آرژانتيني در اين فصل از لاليگا در هر ساعت يک بار (به طور دقيق هر 59 دقيقه يک بار) پايش به گلزني باز مي‌شود.

به گزارش فارس،ايبراهيموويچ و فالکائو به ترتيب در تعقيب وي هستند. بازيکن سوئدي هر 79 دقيقه يک بار و مهاجم کلمبيايي اتلتيکو نيز هر 80 دقيقه يک بار گلزني کرده‌اند.

بايد تأکيد کرد که مسي براي دومين سال متوالي در 95 درصد از زمان مسابقات در زمين حضور داشته است.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » شنبه فبريه 09, 2013 10:08 am

پس از دريافت 80ميليون تومان به ازاي هر بازي در ليگ ترکيه

دروگبا: به خود مي‌بالم عضو گالاتاسراي هستم

مهاجم باسابقه ساحل عاج که به ازاي هر بازي در ترکيه 80ميليون تومان دستمزد مي‌گيرد، گفت: به خود مي‌بالم عضو گالاتاسراي هستم.

--------------------------------------------------------------------------------

ديديه دروگبا عصر روز جمعه به گرمي مورد استقبال هواداران گالاتاسراي قرار گرفت. هزاران نفر که براي ديدار با وي به فرودگاه شهر استانبول رفتند، با سردادن شعارهايي براي حمايت از حضور اين مهاجم با تجربه استقبال کردند.

به گزارش فارس،گلزن سابق چلسي که به مدت شش ماه در تيم شانگهاي شن‌هوا چين بازي کرد، پس از همراهي تيم کشورش در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آفريقا وارد خاک ترکيه شد تا فعاليتش را با گالاتاسراي شروع کند.

وي که قراردادي 18 ماهه با اين باشگاه معروف در ماه ژانويه امضا کرد، قرار است به ازاي انجام هر بازي 15 هزار يورو (حدود 80 ميليون تومان ) دستمزد دريافت کند.

دروگبا گفت: از اين همه شور و شوق و محبتي که هواداران گالاتاسراي به من دارند، خوشحال هستم و تشکر مي‌کنم. به خود مي‌بالم که عضوي از تيم شده‌ام. انتظار اين همه لطف نسبت به خودم را نداشتم. با اين شور و هيجان به خود مي‌گويم مسئوليتي سنگين بر دوش گرفته که بايد به انجام برسانم. به باشگاه و هواداران قول مي‌دهم با تمام وجود براي کسب موفقيت تلاش کنم.

گالاتاسراي همچنين وسلي اسنايدر، هافبک تيم ملي هلند را در پنجره زمستاني از اينترميلان جذب کرد.
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » شنبه فبريه 09, 2013 10:10 am

نارضايتي آرين روبن از نيمکت‌نشيني در بايرن

بنابه نوشته يک روزنامه چاپ آلمان ستاره هلندي تيم فوتبال بايرن از نيمکت‌نشيني خسته و ناراضي شده است.

--------------------------------------------------------------------------------

روزنامه بيلد در تازه‌ترين گزارشي که در مورد باوارايي‌ها منتشرکرده، به تحليل وضعيت کنوني آرين روبن پرداخته است.

به گزارش فارس،لژيونري‌ که در سال 2009 از رئال مادريد به جنوب آلمان آمد و در دوران مربيگري لويي فان‌خال (سرمربي کنوني هلند) بازيکن اصلي بايرن بود. حتي زماني هم که يوپ هاينکس براي سومين مرتبه زمام امور سرخ پوشان را برعهده گرفت، مورد توجه مربي 67 ساله براي حضور در ترکيب اصلي بود؛ اما در چند هفته اخير به بازيکني نيمکت نشين تبديل شده که همين اسباب ناراحتي وي را فراهم کرده است.

در اين مورد مسئول فني مونيخي‌ها در محفلي عنوان کرده روبن با مشکل انگيزه مواجه است و حتي گاهي هم نيمکت‌نشين است و انگيزه‌اي براي خودنمايي در زمين پس از ورودش ندارد.

با اين حال «اشتفان افن‌برگ» کاپيتان اسبق باوارايي‌ها در گفت‌وگو با يک شبکه تلويزيوني گفت: اوضاع کنوني براي روبن در بايرن رضايت‌بخش نيست که البته براي فوق ستاره‌اي مثل او که خواهان حضور دائمي در زمين است، چيزي عجيب نيست، اما او و ديگران بايد در نظر بگيرند، اکنون بحث موفقيت تيم در ميان است. او با وجود تحمل اين وضعيت، کار خوبي مي‌کند که از نيمکت‌نشيني شکايت نکرده و صبور است.
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط shahinwade » شنبه فبريه 09, 2013 10:12 am

سویا تیم خیلی خوبی است. با حضور مربی جدیدشان، آنها خیلی بهتر بازی می کنند. مابرای آنها احترام قائلیم. به علاوه تیم های دیگر هم مقابل رئال خیلی با انگیزه کار می کنند.ا

سایت گل – لوکا مودریچ ستاره کروات باشگاه رئال مادرید بعد از تماشای ویدئوی تی وی 3اسپانیا که در آن خطاهای بازیکنان مادریدی برروی مسی را با رفتار کفتارها مقایسه کرده بود به شدت برآشفت و اعلام کرد که این اصلا قابل پذیرش نیست. این خبرنگاری نیست و هرگز چنین چیزی ندیده.او در کنفرانسی خبری درمورد مسائل مختلفی صحبت کرد که از شما دعوت می کنیم که متن این صحبت ها را به روایت آ.اس مطالعه کنید:

* ویدئوی کفتارها: من این ویدئو را در تلویزیون دیدم و نمی دانم که چه بگویم. چون نه درکرواسی و نه در انگلیس، چنین چیزی را دریک رسانه جمعی ندیده بودم. این روزنامه نگاری و خبرنگاری نیست. نمی دانم چه بگویم. این شیوه اطلاع رسانی و صحبت کردن در مورد بازیکنان رئال مادرید اصلا خوب و قابل قبول نیست. این یک الگو و مثال بد برای بچه هاست.

*واکنش بازیکنان رئال نسبت به ویدئو: ما درموردش صحبت نکردیم. چون سخت است که درمورد چنین چیزی صحبت کرد. این واقعا غیرقابل پذیرش است. نمی دانم هدف سازندگان این برنامه چه بوده.چنین موضوعاتی به فوتبال اختصاص و تعلق ندارند

*بازیکن رئالی مورد علاقه ساندرو انزلیچی:راستش را بخواهید، نمی دانم که منظور انزلیچی به چه کسی است. افراد زیادی هستند که انزلیچی دوست دارد در تیمش داشته باشد. خود او باید پاسخ این سوال را بدهد

* ال کلاسیکوی دوم مارس ساعت 16 بعدازظهر:نمی دانستم که سران باشگاه ما این ساعت را درخواست کرده اند.نمی توانم درموردش نظر بدهم. اگر سرمربی چنین درخواستی داشته، این به ما کمک خواهد کرد تا برای بازی با منچستراستراحت بیشتری کنیم. اگر دراین بازی و در مصاف با بارسلونا به پیروزی برسیم، می توانیم فصل موفقی داشته باشیم

*سویا: سویا تیم خیلی خوبی است. با حضور مربی جدیدشان، آنها خیلی بهتر بازی می کنند. مابرای آنها احترام قائلیم. به علاوه تیم های دیگر هم مقابل رئال خیلی با انگیزه کار می کنند.اگر می خواهیم قهرمان شویم باید آنها را هم جدی بگیریم. اگر با آمادگی 100 درصد به میدان نرویم، به مشکل می خوریم. من امیدوارم که بازی خوبی باشد.

*باخت به گرانادا: خوب بازی نکردیم. این کاملا روشن است. ما می خواهیم تمام توانمان را به کار بگیریم ولی متاسفانه نتوانستیم تا درتمام بازیهایمان به پیروزی برسیم. چون حریفان هم مقابل ما بهترین بازی شان را به نمایش می گذارند.

*شرایط لالیگا: لالیگا لیگی خیلی تکنیکی است ولی از نظر فیزیکی هم باید در سطح خیلی خوبی باشی. الان تدریجا در حال تطبیق با این شرایط هستم. من دوست ندارم به خودم نمره بدهم ولی 100% ازعملکرد خودم راضی نیستم. در برخی از بازیها توانایی هایم را نشان دادم و ثابت کردم که چرا اینجا هستم ولی در برخی دیگر از بازیها هم نه. من در اردوی پیش فصل تیم حضور نداشتم وهمه اینها تاثیر می گذارد. ولی سرمربی تیم و هم تیمی هایم درمورد من صبوری زیادی داشته اند. فکر می کنم که سران باشگاه و هواداران هم در نهایت از من راضی خواهند بود.

*سختی ها: سختی های زیادی نکشیده ام. کمی شرایط فیزیکی ام برایم کار را سخت کرد ولی سطح را در بازی های پیش رو بهبود خواهم داد.

*بارسلونا: بازی با بارسا مهمترین بازی دنیاست. در این بازی از همه توقعات زیادی می رود. حتی کسانی که از نزدیک هم بازی را تماشا نمی کنند، از دیدن آن لذت می برند. هیچ چیز عجیبی در بازی بازیکنان بارسلونا ندیدم. آنها همیشه می خواهند ببرند.

*کریستیانو: گفتگوهای ما خصوصی است ولی به نظر من او در رئال می ماند. او یکی از بهترین بازیکنان ماست و از دست دادن او حسرت زیادی را به همراه خواهد داشت.
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان