[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه فبريه 07, 2013 6:34 pm

[b:3e804457a7]انصاف نیست! [/b:3e804457a7]

[color=red:3e804457a7]یک مادر می‌تواند ده فرزندش را نگهداری کند! اما ده فرزند نمی‌توانند یک مادر را نگه دارند! [/color:3e804457a7]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه فبريه 07, 2013 6:41 pm

[b:426b490749]متن یک کارت انزلیچی عجیب [/b:426b490749]

ما دو خانواده بسیار محترم، تصمیم گرفتیم دختر را انزلیچی و پسرمان را داماد کنیم و بفرستیم خانه بخت تا هم خودمان از دستشان راحت شویم و هم خودشان مزه زندگی را بچشند.

پاشید، بیایید و این دو کبوتر عاشق را دست به دست بدهید تا بروند سر خانه و زندگیشان.
(حالا اگر کبوتر نبودند، شما می‌توانید قمری هم حساب‌شان کنید.)
بزم ما روز دوشنبه است و 4 نوع غذا سفارش دادیم، فقط وقتی خوردید و رفتید نگویید ترش بود یا شیرین، شور بود یا بی‌نمک! حساب کنید کلی پول بابت اطعمه داده‌ایم. میوه هم چند برابر مهمانان ابتیاع شده تا به همراه شیرینی و شربت میل کنید.
ما که راضی به زحمت نیستیم، ولی حالا که شما می‌خواهید کادو بیاورید، کادوی درست و درمون بیاورید تا ما پشت سرتان حرف نزنیم! در ضمن این نور دیده‌‌ها را شما فعلاً نیاورید... بعداً ما از خجالتشان درمی‌آییم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 8:18 pm

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه فبريه 07, 2013 8:39 pm

[quote:7bf0064989="abarar1989"][/quote:7bf0064989]

موتور هوندا CG125 چنده الان؟؟؟ :D :lol: - دیگه باید از یه جایی شروع کرد دیگه - همه که اول زندگیشون پراید نداشتن , سالها زحمت کشیدن تا پراید خریدن :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه فبريه 08, 2013 12:50 am

امروز که سوار پرایدم بودم.
پشت چراغ قرمز که وایساده بودم.
بغلم یه "BMV X3" وایساده بود.
.
.
.
.
.
.
دیدم رانندش داره با بغض و حسرت به ماشینم نگاه میکنه.
منم با یه نیم نگاه تحقیر آمیز و پوزخند.
عینک دودیمو ورداشتمو شیشمو دادم بالا،
چراغ که سبز شد و اون داشت بهم نگاه میکرد با 120 تا سرعت رفتم تو افق :!:
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه فبريه 08, 2013 12:52 am

آبراران این جمله هم تازه مد شده :D
شارژ ایرانسل میگیرم عکس پراید نشونتون میدم :lol: :lol: /10/ /10/ /10/
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 08, 2013 8:33 am

این شعر رو تا آخر بخونید جالبه
شعر احمدك را مي گويند معلم كرماني شادروان مهندس علي اصغر اصفهاني در سال 1334سروده است

برای كودكان رنج‌کشیده بر روی دريای نفت:

معلم چو آمد، به ناگه کلاس
چو شهری فروخفته خاموش شد؛
سخن‌های ناگفته‌ی کودکان
به لب نارسیده فراموش شد.

سكوت كلاس غم‌آلوده را
صدای درشت معلم شکست؛
ز جا احمدک جست و بند دلش
بدین بی خبر بانگ، ناگه گسست:

بیا احمدک، درس دیروز را
بخوان تا ببینم که سعدی چه گفت.
ولی احمدک درس‌ ناخوانده بود
به جز آنچه دیروز آن‌جا شنفت.

عرق چون شتابان سرشک یتیم
خطوط خجالت به رویش نگاشت؛
لباس پر از وصله و ژنده‌اش
به روی تن لاغرش لرزه داشت.

زبانش به لکنت بیفتاد و گفت:
بنی‌آدم اعضای یکدیگرند
وجودش به یک‌باره فریاد کرد:
که در آفرینش ز یک گوهرند.

در اقلیم ما رنج بر مردمان،
ـــ زبان دلش گفت بی‌اختیار ـــ
چو عضوی به درد آورد روزگار،
دگر عضوها را نماند قرار.

تو کز، کز، تو کز ... وای! یادش نبود؛
جهان پیش چشمش سیه‌پوش شد.
سرش را به‌سنگینی از روی شرم
به پایین بیفکند و خاموش شد.

ز چشم معلم شراری جهید
نماینده‌ی آتش خشم او؛
درونش پر از نفرت و کینه گشت،
غضب می‌درخشید در چشم او.

چرا احمدِ کودنِ بی‌شعور،
معلم بگفتا به لحن گران
نخواندی چنین درس سهل و روان؟
مگر چیست فرق تو با دیگران؟

عرق از جبین، احمدک پاک کرد.
«خدایا! چه می گوید آموزگار؟
نمی‌بیند آیا که در این میان
بوَد فرق مابین دار و ندار؟»

به‌آهستگی، احمد بینوا
چنین زیر لب گفت با قلب چاک
که آنها به دامان مادر خوش‌اند؛
و من بی‌وجودش نهم سر به خاک.

به آنها جز از روی مهر و خوشی
نگفته کسی تا کنون یک سخن؛
ندارند کاری به‌جز خورد و خواب؛
به مال پدر تکیه دارند و من...

من از روی اجبار و از ترس مرگ
کشیدم از آن درس بگذشته دست؛
کنم با پدر پینه‌دوزی و کار؛
ببین! دست پرپینه‌ام شاهد است.

سخن‌های او را معلم برید.
هنوز او سخن‌های بسیار داشت.
دلی از ستم‌های ظالم نژند،
دلی بس ستم‌دیده و زار داشت.

معلم بکوبید پا بر زمین
که این پیک قلبی پر از کینه است:
به من چه که مادر ز کف داده‌ای؟
به من چه که دستت پر از پینه است؟

یکی پیش ناظم رود با شتاب
به همراه خود یک فلک آورَد؛
نماید پر از پینه پاهای او
ز چوبی که بهر کتک آورَد.

دل احمد آزرده و ریش گشت
چو او این سخن از معلم شنفت؛
ز چشمان او کورسویی جهید
به یاد آمدش شعر سعدی و گفت:

ببین، یادم آمد، دمی صبر کن؛
تأمل ـــ خدا را ـــ تأمل، دمی؛
تو کز محنت دیگران بی‌غمی
نشاید که نامت نهند آدمی!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 08, 2013 8:50 am

[quote:1730a1eff8="fire_boy"]آبراران این جمله هم تازه مد شده :D
شارژ ایرانسل میگیرم عکس پراید نشونتون میدم :lol: :lol: /10/ /10/ /10/[/quote:1730a1eff8]

یه sms چندروز پیش یکی واسم خوند: پراید رسید به زانتیا مهدی بیا مهدی بیا :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 08, 2013 9:00 am

بارش برف 20 متری در هوکایدو _ژاپن
به نظرتون اگه ایران بود چی میشد؟

[img:a21378b0fd]http://www.uploadtak.com/images/c1595_485356_5361955830791.jpg[/img:a21378b0fd]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » جمعه فبريه 08, 2013 9:04 am

[quote:42631727c3="The_King_of_rasht"]بارش برف 20 متری در هوکایدو _ژاپن
به نظرتون اگه ایران بود چی میشد؟

[img:42631727c3]http://www.uploadtak.com/images/c1595_485356_5361955830791.jpg[/img:42631727c3][/quote:42631727c3]

قطعا در صورت بروز اون اتفاق ، هر ایرانی یکسری وسایل صوتی و تصویری مثل تلویزیون و جاروبرقی و آبمیوه گیری و ... ، همچنین چندین کارتن بیسکوییت و پفک و ... و هزاران هزار از این دست وسایل رو رایگان صاحب می شد !!!

خیلی ها با 3 متر برف ، جهزیه جور کرند ؛ 20 متر که ... :D :D
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه فبريه 08, 2013 9:13 am

[quote:73b5994dc7="sepidroudi"]یعنی شاهکاره /10/ /10/ :D :D :lol: :lol:

[/quote:73b5994dc7]

بادبند وسط خونه چیکار میکنه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sansi » جمعه فبريه 08, 2013 9:19 am

نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه فبريه 08, 2013 9:21 am

[quote:9cea0b4524="The_King_of_rasht"][b:9cea0b4524]برنامه امشب آکادمی(عکدمی) موسیقی گوگوش هم تموم شد و نکته جالب این برنامه جایی بود که هنرجویان این برنامه مصاحبه ای اختصاصی با خانم سالومه سیدنیا(از مجریان حرفه ای شبکه جهانی من و تو) داشتند و از زندگی شخصی خودشون گفتند و طبق معمول برنامه های اخیر بین هر ده نفر تنها کسی که از اصلیت و هویت خودش نام برد کسی نبود بجز [color=indigo:9cea0b4524]هلن[/color:9cea0b4524] :P :P
[color=indigo:9cea0b4524]هلن گفت: "تمام اقوام من در رشت ساکن هستند و هر سال ایران میرم که شهرم رو ببینم و به اقوام سر بزنم" [/color:9cea0b4524]
[color=green:9cea0b4524]سالومه پرسید دوست داری در ادامه کجا رو برای زندگی انتخاب کنی؟[/color:9cea0b4524]
[color=indigo:9cea0b4524]هلن گفت:دوست دارم توی سرزمین پدریم زندگی کنم و آرزو میکنم یک روز در رشت برای مردم بخونم! "[/color:9cea0b4524]
[color=green:9cea0b4524]سالومه گفت: پس باید بگیم هنرمند دیگری از شمال !![/color:9cea0b4524]
[color=indigo:9cea0b4524]هلن گفت :بله ،رشت[/color:9cea0b4524][/b:9cea0b4524]

:P :P :P[/quote:9cea0b4524]

حمزه جان پدر هلن(مهرداد مدبری) چمارسرایی هستش و هم محلی ما و رفیق فابریک بابا :lol: خدا عموی هلن رو بیامرزه که از عموی خودم عمو تر بود. یادش بخیر !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sansi » جمعه فبريه 08, 2013 9:24 am

نقشه هایی که من تو دبیرستان در فرار کردن ازمدرسه داشتم
مایکل اسکوفیلد توی فرار از زندان نداشت
من حیف شدم!

نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 08, 2013 9:30 am

[quote="sansi"]نقشه هایی که من تو دبیرستان در فرار کردن ازمدرسه داشتم
مایکل اسکوفیلد توی فرار از زندان نداشت
من حیف شدم!

من که عاشق این جمله اسکافیلد بود:
"همیشه یه راهی هست"

[img:625ced1794]http://www.uploadtak.com/images/d294_426059_4428823057828.jpg[/img:625ced1794]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان