[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 9:36 am

مراسم بزرگ داشت صدمین بازی ملی پویول در قطر

در بین دو نیمه بازی اسپانیا و اروگوئه، مراسم بزرگداشت کارلس پویول در زمین چمن ورزشگاه برگزار شد

سایت گل- در بین دو نیمه بازی دوستانه میان دو تیم اسپانیا و اروگوئه که روز گذشته در دوحه قطر برگزار شد، مراسم بزرگداشتی برای پویول به مناسبت برگزاری صدمین بازی ملی اش برگزار شد.

در این بازی که در ورزشگاه بین المللی خلیفه قطر انجام شد، کارلس پویول صدمین بازی ملی اش را انجام داد. قبل از آغاز نیمه دوم بازی و در حضور 40 هزار هوادار در داخل ورزشگاه، مراسم بزرگداشت پویول برگزار شد. هم تیمی های او نیز از کنار خط شاهد برگزاری این مراسم بودند و در جریان همین لحظات تلویزیون بزرگ ورزشگاه تصاویری از لحظات درخشان پویول با پیراهن تیم ملی اسپانیا و گلی که او در بازی نیمه نهایی جام جهانی 2010 مقابل آلمان با ضربه سر به ثمر رساند را پخش می کرد. او به همین مناسبت یک مجسمه پرنده سمبل ملی قطر را دریافت کرد و بعد ازاتمام این مراسم بود که نیمه دوم بازی شروع شد.

بدین ترتیب،4 شنبه شب کارلس پویول هفتمین بازیکن تاریخ فوتبال اسپانیا لقب گرفت که تعداد بازیهای ملی اش از مرز 100 بازی عبور کرد. او در روز 15 نوامبر سال 2000 اولین بازی ملی اش را برگزار کرد که آن بازی مقابل هلند بود و خوسه آنتونیو کاماچو در آن زمان هدایت تیم ملی اسپانیا را در دست داشت.

لیست بازیکنان با بیشترین بازیهای ملی برای تیم ملی اسپانیا:

1-ایکر کاسیاس: 142 بازی ملی

2- آندونی سوبی سارتا: 126 بازی ملی

3- چابی ارناندس: 119 بازی ملی

4- ژابی آلونسو: 106 بازی ملی

5- رائول گونسالس: 102 بازی ملی

6- فرناندو تورس: 100 بازی ملی

7- کارلس پویول: 100 بازی ملی

8- سرخیو راموس: 98 بازی ملی

9- فرناندو ایئرو: 89 بازی ملی

10- داوید ویا: 85 بازی ملی
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه فبريه 07, 2013 5:28 pm

تست هوش:
این دو نفر کی هستن؟

[img:1f8bd46f84]http://iwe-up.ir/uploads/1360257999511.png[/img:1f8bd46f84]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 6:32 pm

شاگردان پراندلی در دیدار شب گذشته مقابل هلند در آمستردام آره نا مشکلات زیادی داشتند و تنها به لطف گل ثانیه های پایانی مارکو وراتی توانستند به یک تساوی برسند.

سایت گل- جان لوئیجی بوفون، دروازه بان تیم ملی ایتالیا، معتقد است که تیمش در حال پیشرفت است و از هواداران خواست در حال حاضر انتظار زیادی از این تیم نداشته باشند.

شاگردان پراندلی در دیدار شب گذشته مقابل هلند در آمستردام آره نا مشکلات زیادی داشتند و تنها به لطف گل ثانیه های پایانی مارکو وراتی توانستند به یک تساوی برسند.

بوفون در گفتگو با خبرنگاران گفت:" درست است که ما به شخصیت بیشتری نیاز داریم. ما بازیکنان جوان زیادی داریم و در حال سپری کردن فرآیند رشد هستیم.

ما از حالا تا رقابت های جام کنفدراسیون ها و جام جهانی آزمون های زیادی در پیش داریم. بازیکنان جوان این فرصت را دارند تا رشد کنند و در برزیل به بهترین فرم شان دست بیابند.

شیوه بازی شما کمی به حریف بستگی دارد. هلند هیچ وقت حریف آسانی نبوده است. آنها شرایط را برای ما دشوار کردند و باعث شد تا ما نتوانیم بازی خودمان را ارائه بدهیم.

واقعیت این است که ما به دنبال این بودیم که در ضدحملات به آنها ضربه بزنیم."

دیدار بعدی ایتالیا، در مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل مالت خواهد بود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 6:33 pm

پس از اخراج زدنک زمن در روز شنبه ،این روزها رم به دنبال سرمربی جدید فصل آینده اش است و آلگری گزینه مورد نظر سران رم نیز تا تابستان 2014 با باشگاه انزلیچی قرارداد دارد

سایت گل-باشگاه رم پس از اخراج زدنک زمن در روز شنبه در حال حاضر به دنبال یک مربی جدید برای فصل آینده باشگاه بوده و از جدی ترین گزینه ها به ماکس آلگری 45 ساله اشاره شده که ظاهرا سران انزلیچی برای فصل آینده قصد همکاری بیشتر با او را ندارند.

به نقل از ac-milan.ir-با وجود شایعات حضور الگری بر روی نیمکت مربیگری فصل آینده باشگاه رم آلگری در تازه ترین صحبت های خود تاکید کرد که به قراردادش با باشگاه میلان متعهد است.
آلگری در این رابطه به خبرنگاران چنین گفت " تمایل باشگاه بزرگی چون رم برای جذب من بسیار باعث افتخار است و این ارزش کار من را نشان می دهد اما من در میلان خوشحال و راضی هستم"

سرمربی سابق کالیاری که موفق شد در نخستین سال حضورش در میلان اسکودتو و * جام ایتالیا را با انزلیچی فتح کند تا ژوئن 2014 با میلان قرارداد دارد در حالی که گالیانی نائب رئیس باشگاه در صحبت هایی گفت که مربی فصل آینده آن ها نیز آلگری خواهد بود

گالیانی در این باره گفت " او مربی با دانش و خوبیست و ما همیشه به او ایمان داشتیم.آلگری من را یاد کارلو آنجلوتی می اندازد.رم یا باشگاه های دیگر نمی توانند مربی ما را صاحب شوند چرا که او هنوز هم مربی فصل آینده میلان می باشد و با باشگاه قرارداد دارد"

گالیانی در پایان گفت " میلان حتی در زمانی که این فصل بسیاری از مشکلات وجود داشت تصمیم به برکناری آلگری و تغییر مربی نگرفت.ما در حال پیشروی در جدول هستیم و تا پایان فصل با تمام توان می جنگیم"

میلان یکشنبه شب در خانه کالیاری از هفته بیست و چهارم سری آ ایتالیا به میهمانی تیم سابق آلگری خواهد رفت
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 7:04 pm

رسمی: مسی تا 2018 با بارسا تمدید کرد

این ملی پوش آرژانتینی که در سال 2000 به این باشگاه پیوست، پیش از این تا سال 2016 با بارسا قرارداد داشت

سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا، قراردادش را با این باشگاه تا سال 2018 تمدید کرد.

این ملی پوش آرژانتینی که در سال 2000 به این باشگاه پیوست، پیش از این تا سال 2016 با بارسا قرارداد داشت اما براساس توافق دو طرف که پیش از آغاز سال جدید حاصل شد، مسی قراردادش را برای دو سال دیگر تمدید کرد.

براساس گزارش ها، مسی برپایه قرارداد جدید، سالیانه 11 میلیون یورو خالص دریافت خواهد کرد و برای جدایی او، باشگاه باشگاه مبلغ 250 هزار یورو در نظر گرفته است.

مسی بعد از ژاوی و پویول، سومین بازیکن اصلی بارساست که در دو هفته اخیر قراردادش را تمدید می کند. این در حالی است که ویکتور والدس، دروازه بان بارسا، به مدیران این باشگاه اعلام کرد قصد تمدید قراردادش را ندارد.

مسی تا کنون با بارسا سه قهرمانی در چمپیونزلیگ، 5 قهرمانی در لالیگا و چندین جام مختلف دیگر به دست آورده است.
این ششمین تمدید قرارداد مسی با بارساست.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 7:08 pm

بوفون: ایتالیا در حال پیشرفت است

سایت گل- جان لوئیجی بوفون، دروازه بان تیم ملی ایتالیا، معتقد است که تیمش در حال پیشرفت است و از هواداران خواست در حال حاضر انتظار زیادی از این تیم نداشته باشند.

بوفون در گفتگو با خبرنگاران گفت:" درست است که ما به شخصیت بیشتری نیاز داریم. ما بازیکنان جوان زیادی داریم و در حال سپری کردن فرآیند رشد هستیم.

ما از حالا تا رقابت های جام کنفدراسیون ها و جام جهانی آزمون های زیادی در پیش داریم. بازیکنان جوان این فرصت را دارند تا رشد کنند و در برزیل به بهترین فرم شان دست بیابند.

شیوه بازی شما کمی به حریف بستگی دارد. هلند هیچ وقت حریف آسانی نبوده است. آنها شرایط را برای ما دشوار کردند و باعث شد تا ما نتوانیم بازی خودمان را ارائه بدهیم.

واقعیت این است که ما به دنبال این بودیم که در ضدحملات به آنها ضربه بزنیم."

دیدار بعدی ایتالیا، در مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل مالت خواهد بود.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 7:10 pm

موراتی: هدف اینتر قهرمانی در سری آ نیست

در ابتدای فصل، اینتر یکی از رقبای اصلی یوونتوس برای قهرمانی در رقابت های این فصل سری آ شناخته می شد اما نتایج ناامید کننده این تیم در ماه های اخیر موجب سقوط آنها به رتبه پنجم شد

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، تاکید کرد که نرآتزوری رقابت های این فصل را با هدف قهرمانی در سری آ آغاز نکرد.

در ابتدای فصل، اینتر یکی از رقبای اصلی یوونتوس برای قهرمانی در رقابت های این فصل سری آ شناخته می شد اما نتایج ناامید کننده این تیم در ماه های اخیر موجب سقوط آنها به رتبه پنجم جدول شد.

اما موراتی از نمایش اینتر تا اینجای فصل راضی است و مطمئن است که می توانند به رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ راه پیدا کنند.

او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" در یک مقطع از فصل، همه فکر می کردند که ما برای قهرمانی می جنگیم اما در ابتدای فصل، فتح اسکودتو اصلا هدف ما نبود. ما اینتر هستیم و هرگز نمی توانید ما را از جمع مدعیان کنار بگذارید اما ما یک تیم و یک مربی جوان داریم.

مهمترین هدف برای من و سایر اعضای باشگاه، رسیدن به چمپیونزلیگ است. نه تنها از نظر مالی، بلکه از نظر ورزشی، این مسئله اهمیت زیادی دارد."

اینتری ها این هفته در سری آ میزبان کیه وو خواهند بود.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 7:24 pm

[quote:de0692735b="The_King_of_rasht"]تست هوش:
این دو نفر کی هستن؟

[img:de0692735b]http://iwe-up.ir/uploads/1360257999511.png[/img:de0692735b][/quote:de0692735b]

[b:de0692735b]فک کنم یکیشون آربیلسونه[/b:de0692735b] :lol:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 7:30 pm

[align=center:68e8647865][color=red:68e8647865][b:68e8647865] نیمار در راه نیوکمپ؟ [/b:68e8647865] [/color:68e8647865][/align:68e8647865]
[align=center:68e8647865] [img:68e8647865]http://e2.365dm.com/12/07/660x350/Neymar-and-Oscar-Men-s-Football-Brazil-vs-Bel_2803480.jpg[/img:68e8647865][/align:68e8647865]
[align=center:68e8647865][color=blue:68e8647865][b:68e8647865] تلاش برای جذب این مهاجم و ستاره 20 ساله برزیلی طی تابستان امسال در حال افزایش است. روزنامه اسپورت گزارش داده است که مدیر ورزشی بارسلونا و یکی از اسپانسر های نیمار برای انتقال این بازیکن به بارسا به توافق رسیده اند. بازیکن جوان برزیلی می تواند پس از اتمام جام کنفدراسیون ها در اوایل جولای 2013 به بارسا بیاید و شایعه شده است که مبلغ خرید او بین 30 تا 40 ملیون یورو خواهد بود.

مهارت و سرعت نیمار است که به او اجازه می دهد طیف گسترده ای از وظایف را در اختیار بگیرد. او می تواند هم پاس گل بدهد و هم گل بزند. پست اصلی نیمار بال چپ است و برای گلزنی، مایل به وسط بازی می کند. او استعداد و توانایی زیادی در جا گذاشتن مدافعان و دریبل زدن آنان دارد و از این حیث شبیه به هموطن خود و بازیکن سابق آبی و اناری ها - رونالدینیو - است.

انتقال این پدیده 20 ساله به بارسا، احتمالا به معنای خروج داوید ویا از بارسا و بازگشت آندرس اینیستا به پست خود در میانه میدان است. با توجه به کمبود مهاجم در بازی چهارشنبه شب برابر مادرید، به خصوص مهاجم چپ، آمدن نیمار به تیم بارسلونا می تواند همچون نسخه پزشک شفابخش باشد. [/b:68e8647865] [/color:68e8647865][/align:68e8647865]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 7:42 pm

نيمار:مي‌توانم خودم را در پيراهن بايرن تصور کنم

باشگاه باواريايي با به خدمت گرفتن گوارديولا به عنوان مربي فصل آينده اش توجهات زيادي را جلب کرد و اکنون ستاره آينده دار فوتبال برزيل هم از ايده پيوستن به اين باشگاه استقبال کرد.

نيمار، مهاجم سانتوس، اعلام کرد که ممکن است روزي براي بايرن مونيخ بازي کند.

او در گفتگو با خبرگزاري آلماني SID گفت:" همه ليگ ها از جمله بوندس ليگا هيجان انگيز هستند. بايرن باشگاهي بزرگ با بازيکناني فوق العاده است. بازي کردن براي بايرن اتفاقي است که مي توانم آن را تصور کنم. چيزي وجود ندارد که بخواهم اين احتمال را رد کنم.

شواين اشتايگر يکي از بهترين بازيکناني است که ديده ام. اين مسائلي پايه اي است که او را قوي کرده است؛ جايگيري، پاس دهي و حضور او در زمين."

علي رغم اينکه باشگاههاي بزرگي مانند بارسا و رئال به دنبال نيمار هستند، اما او همچنان در سانتوس مانده و از اين تصميم اش دفاع کرد.

" از وقتي نوجوان بودم،روياي بازي در اروپا را داشتم اما مهم اين است که از بازي کردن احساس خوبي داشته باشم و با ساير اعضاي تيم تطبيق پيدا کنم.

لزوما به اسپانيا نخواهم رفت."

نيمار معتقد است مسي، رونالدو و اينيستا، نامزدهاي نهايي توپ طلاي 2012، مي توانند الگويي براي همه بازيکنان دنيا باشند.

" مسي، اينيستا يا رونالدو در سطح ديگري هستند. آنها يک الگو براي همه هستند؛ چه در داخل زمين و چه به عنوان يک انسان."

او همچنين در مورد فشاري که تيم برزيل در جام جهاني 2014 احساس خواهد کرد، گفت:" به عنوان کشور ميزبان، ما تحت فشار هستيم. هواداران بايد به ما کمک کنند تا در جام جهاني که در کشورمان برگزار مي شود، به قهرماني برسيم.

براي رسيدن به اين هدف بايد هماهنگ تر شويم. هرچه اين اتفاق زودتر رخ دهد،بهتر است. شخصا بايد در ضربات سر، شوتزني و جابجايي ها بهتر شوم."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه فبريه 07, 2013 7:45 pm

اشلي کول: انتظار چنين استقبالي را نداشتم

کول در همه اين صد بازي، از ابتدا براي انگليس به ميدان رفت و تيمش در اين ديدار به ياد ماندني با گل هاي روني و لمپارد توانست ميزبان جام جهاني 2014 را شکست دهد.

اشلي کول، مدافع تيم ملي انگليس، از هواداران تيمش به خاطر استقبال گرم شان در ديدار شب گذشته مقابل برزيل، که صدمين بازي ملي او بود، تشکر کرد.

او گفت:" وقتي پا به ميدان گذاشتم، به خودم فکر نمي کردم. به اين فکر مي کردم که بايد مقابل يک تيم در کلاس جهاني بازي کنيم و تلاش کنيم تا مقابل هواداران به پيروزي برسيم.

تيم نمايش خوبي داشت؛ به ويژه در نيمه دوم که توانستيم به گل برسيم و من از اين نتيجه خوشحال هستم.شروع بازي کمي احساسي بود. بايد بار ديگر از هواداران تشکر کنم زيرا اصلا انتظار چنين استقبالي را نداشتم. واقعا جالب بود.

واقعا خوشحال و غرق در شادي هستم و نمي توانم هيچ حرفي در اين مورد بزنم.

اس ام اس هاي زيادي از هم تيمي هاي سابق و مربيان سابقم داشتم؛ خيلي خوب بود که برادر، مادر و همه دوستانم امشب اينجا بودند. واقعا شب فوق العاده اي براي من بود.

پيروزي مقابل برزيل در يک ورزشگاه مملو از تماشاگر عالي بود. 23 سال بود که نتوانسته بوديم آنها را شکست دهيم و کاري که ما کرديم، پيروزي با يک نمايش فوق العاده، واقعا شب خوبي را رقم زد."

کول به دليل مصدوميت از ناحيه همسترينگ مجبور شد در بين دو نيمه از زمين خارج شود اما تاکيد کرد که مشکل اش جدي نيست.

" مصدوميت جدي اي نبود. تنها يم بدشانسي بود؛ يک کشيدگي از ناحيه همسترينگ. به مربي گفتم که مي خواهم بازي کنم و ناراحتم که مجبور شدم از زمين خارج شوم. شب فوق العاده اي براي من بود. يک پيروزي عالي و همه خيلي خوب کار کردند."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه فبريه 07, 2013 8:16 pm

[quote:b9f0e2a91f="Damash1"][quote:b9f0e2a91f="The_King_of_rasht"]تست هوش:
این دو نفر کی هستن؟

[img:b9f0e2a91f]http://iwe-up.ir/uploads/1360257999511.png[/img:b9f0e2a91f][/quote:b9f0e2a91f]

[b:b9f0e2a91f]فک کنم یکیشون آربیلسونه[/b:b9f0e2a91f] :lol:[/quote:b9f0e2a91f]

نه آبرار اشتباهه
داسیلوا هستند ولی دوقلوهای داسیلوا !!!
بازیکنان منچستر یونایتد هستند اونی که نشسته رافائل هست و اون کسی که سر پا ایستاده فابیو
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه فبريه 08, 2013 12:42 am

[size=18:2c1393e2f9][color=red:2c1393e2f9]کلوپ نزديک‌ترين گزينه به نيمکت چلسي[/color:2c1393e2f9][/size:2c1393e2f9]

[color=darkblue:2c1393e2f9]اگر چه مورينيو در صورت بازگشت به چلسي از کنترل کامل اموري که پيشتر در دست داشته برخوردار نيست و چنين چيزي براي او يک مشکل بزرگ خواهد بود.

به نقل از سايت گل، چلسي همچنان در حال يافتن مربي مناسبي براي رقابت هاي فصل بعد است و يورگن کلوپ مربي انزلیچی دورتموند در صدر فهرست نامزدهاي نشستن روي نيمکت آبي پوشان قرار دارد. “ديويد مويس” مربي اورتون و “مانوئل پيگريني” مربي مالاگا هم از جمله گزينه هاي محتمل ديگر هستند.

ژوزه مورينيو مربي سابق اين تيم هم که در رئال مادريد با مشکلات زيادي روبرو شده، ممکن است بازگشت غير منتظره اي به استمفورد بريج داشته باشد. کلوپ سال گذشته پيشنهاد چلسي براي در اختيارگرفتن وي را رد کرده و قرارداد جديدي تا سال 2016 با دورتموند امضا کرد و اين احتمال وجود دارد که او براي دومين بار و با هدف جايگزيني يواخيم لو روي نيمکت تيم ملي آلمان به اين پاسخ پيشنهاد منفي بدهد. اما با اين وجود چلسي همچنان براي عقد قرارداد با اين مربي 45 ساله تلاش مي کند.

کلوپ در حال حاضر خود را به عنوان يکي از بهترين مربيان جوان اروپا معرفي کرده و دو عنوان قهرماني پياپي ليگ را با انزلیچی دورتموند به دست آورده ولي از همه مهمتر سبک فوتبال هجومي تيم اوست که نظر مسوولان چلسي را جلب کرده است. البته آبراموويچ و دستيارانش درعين حال شرايط مويس را هم بررسي مي کنند که معلوم نيست قرارداد جديدي با اورتون امضا مي کند يا نه.

مويس گفته بود که تا پايان فصل نقل وانتقالات ژانويه صبر مي کند و سپس در مورد آينده اش در اورتون تصميم گيري خواهد کرد. براي مويس بعد از 11 سال همکاري با اورتون، شروع به کار کردن براي تيم آبراموويچ به عنوان اولين مربي بريتانيايي اين تيم سخت خواهد بود. پيگريني 59 ساله هم مدتي است که زير نظر مسوولان چلسي قرار گرفته است. او که ويارئال و رئال مادريد را هم رهبري کرده، در گذشته هم با چلسي تماسهايي داشته و مالاگا را به ليگ قهرمانان اروپا رسانده است.

چلسي در مورد انتخاب مربي بعدي خود وسواس زيادي به خرج مي دهد. آنها مي خواهند مربي به تيم خود بياورند که به زبان انگليسي تسلط داشته باشد و نمي خواهند تجربه ناموفق اسکولاري که بعد از يورو 2008 هدايت اين تيم را در دست گرفت، تکرار شود. حتي در قرارداد آنچلوتي هم ثبت شده بود که او زبان انگليسي آموخته و کلاس هاي زبان خود را بعد از ورود به تيم هم ادامه خواهد داد. اين طور به نظر مي رسد که مورينيو در پايان اين فصل رئال مادريد را ترک مي کند و خيلي ها در مورد اينکه او خواهان پيوستن به پاري سن ژرمن خواهد بود، گمانه زني مي کنند.

درعين حال خبرهايي در مورد تمايل مورينيو براي بازگشت به چلسي بعد از اينکه او در سال 2007 ميلادي از اين تيم جدا شد، به گوش مي رسند. رابطه مورينيو با آبراموويچ از آن روزها تاکنون به مراتب بهتر شده و او با مالک انزلیچی چلسي درارتباط مانده است. اگر چه مورينيو در صورت بازگشت به چلسي از کنترل کامل اموري که پيشتر در دست داشته برخوردار نيست و چنين چيزي براي او يک مشکل بزرگ خواهد بود. از طرفي بايد ديد رافا بنيتس تا چه زمان روي نيمکت چلسي دوام خواهد آورد. آبراموويچ احترام زيادي براي او قائل است و از نحوه عملکرد او در چلسي بعد از پيوستن او به اين تيم به جاي دي ماتئو راضي به نظر مي رسد. چلسي حتي در عين حال از نحوه بازي کردن تيم زير نظر بنيتس هم رضايت بيشتري دارد ولي نتايج مربي اسپانيايي در اين مدت قانع کننده نبوده اند. چلسي در ليگ برتر انگليس همچنان در مکان سوم ايستاده و هنوز در جايگاه مناسب براي صعود به چمپيونزليگ فصل بعد قرار دارد. اما او از حمايت هواداران تيم برخوردار نيست و اگر چلسي شنبه در برابر ويگان به پيروزي دست نيابد، فشارها به تيم براي اخراج او بيشتر خواهد شد.

[/color:2c1393e2f9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه فبريه 08, 2013 12:43 am

[size=18:98b1e58178][color=orange:98b1e58178]آلبا: مسي بهترين بازيکن دنياست[/color:98b1e58178][/size:98b1e58178]

[color=darkblue:98b1e58178]آبي و اناري ها امروز قرارداد ستاره آرژانتيني شان را تا سال 2018 تمديد کردند و اين ملي پوش اسپانيايي معتقد است که مسي مي تواند با ادامه همين مسير به بهترين بازيکن دنيا تبديل شود.

جوردي آلبا، مدافع بارسا، اعلام کرد تمديد قرارداد مسي، خبر بسيار خوبي براي اين باشگاه است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمي دانم تصور کنم که مسي در سال 2018 چه بازيکني خواهد بود اما تمديد قرارداد او خبر فوق العاده اي براي بازيکنان بارساست.

او بهترين بازيکن دنياست و اگر اتفاقي رخ ندهد، او بهترين بازيکن تاريخ خواهد شد. بايد تلاش کنيم که او اينجا احساس راحتي کند.

من قبلا بدشانس بودم که به عنوان حريف مقابل او قرار مي گرفتم اما خوشحالم که اکنون با او هم تيمي هستم. تا به حال کسي را نديدم که بتواند کارهايي که او انجام مي دهد را تکرار کند."

بارسا که در حال حاضر در صدر جدول لاليگا قرار دارد، اين هفته مقابل ختافه قرار خواهد گرفت و آلبا در انتظار يک ديدار دشوار است.

" ختافه حريف بسيار دشواري است. آنها تيمي هجومي هستند و بازيکناني باکيفيت دارند و فوتبال خوبي به نمايش مي گذارند. آنها کار را براي ما دشوار خواهند کرد و فکر نمي کنم بازي کردن در ساعت 12 ظهر بهانه اي براي ما باشد. مشکل ما کيفيت حريف است."

بارسا در اين ماه علاوه بر ديدارهاي لاليگا، بايد در کوپا دل ري و چمپيونزليگ نيز به ميدان برود و آلبا تاييد کرد که ماه فوريه، ماه آساني براي تيمش نخواهد بود.

" اين ماه دشواري براي ماست؛ با چند ديدار دشوار اما بايد در همه رقابت ها با تمام قدرت بازي کنيم. تيم مي تواند کاري که در فصول گذشته انجام داد را تکرار کند. ما بايد بازي به بازي پيش برويم و در همه آنها به دنبال پيروزي باشيم.

قبل از بازي برگشت مقابل در کوپا دل ري، ما در لاليگا و چمپيونزليگ بازي داريم و آنها هم ديدارهاي بسيار مهمي هستند.

همه در مورد بارسا و رئال صحبت مي کنند اما اين اتليتکو است که در رتبه دوم قرار دارد و ما بايد آنها را جدي بگيريم."[/color:98b1e58178]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » جمعه فبريه 08, 2013 7:33 am

سقف قرارداد به ليگ برتر انگليس رسيد

ريچارد اسکودامور، رييس اجرايي ليگ برتر انگليس اعلام کرد هر باشگاهي در ليگ برتر انگليس که از قانون سقف قرارداد خودداري کند با کاهش امتياز روبرو مي‌شود.

در جلسه انزلیچی باشگاه‌هاي ليگ برتر انگليس مقرر شد از اين به بعد تمامي تيم‌هاي ليگ برتري بايد از قانون جديد پرداخت‌ها و سقف قرارداد تبعيت کنند و تيم‌هايي که اين قانون را زير پا بگذارند با کاهش امتياز و جريمه از سوي اتحاديه فوتبال انگليس روبرو مي‌شوند. از 20 رييس شرکت کننده در اين جلسه 13 رييس به قانون سقف قراردادها راي مثبت دادند و 6 رييس به اين قانون راي منفي دادند و يک نفر نيز راي ممتنع داد.

به گزارش ايسنا،انزلیچی باشگاه‌هاي ليگ برتر انگليس توافق کردند از فصل آينده قراردادهاي بازيکنان خود را کاهش دهند. آنها همچنين مقرر کردند باشگاه‌هايي که قرارداد کلي بازيکنان آنها بيش از 52 ميليون پوند باشد تنها مي‌توانند اين قرارداد را چهار ميليون پوند در سال براي سه فصل افزايش دهند.

رئيس اجرايي فوتبال انگليس درباره‌ي اين مساله گفت، افزود: همه چيز اين قانون کاملا شفاف و واضح است. باشگاه‌ها مي دانند که اگر قانون 150 ميليون پوند را بشکنند، به کميته انظباطي فراخوانده خواهند شد و با کاهش امتياز و تحريم روبرو خواهند شد. ريچارد اسکومودار درباره نوع جريمه در نظر گرفته شده براي باشگاه هايي که اين قانون را زير پا بگذارند صحبت نکرد اما گفت: ترجيح مي دهم درباره ميزان جريمه براي نقض کنندگان اين قانون صحبتي نکنم، اما مطمئن باشد در صورتي که تيمي اين قانون را زير پا بگذارد با سنگين ترين جريمه ممکن روبرو خواهد شد. وي اضافه کرد: اين قانون مانع سرمايه گذاري مالکان باشگاه ها نمي شود. آنها مي تواند همچنان براي رشد تيمشان هزينه کنند اما نمي توانند چندصد ميليون پوند ظرف مدت کوتاهي هزينه کنند.

رئيس اجرايي ليگ برتر انگليس در پايان گفت: به نظرم مي شود با 105 ميليون پوند يک تيم بسيار خوب ساخت، اما نه در طول يک فصل بلکه در مدت چند سال. اگر قرار است اين قانون در آينده نيز پابرجا باشد بايد مدت زمان اين قانون افزايش يابد. اين قانون فعلا سه ساله است.

اين قانون باعث مي شود تا مالکان ثروتمند باشگاه ها مانند چلسي و منچستر‌سيتي يک شبه به قدرت نرسند.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان