[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه فبريه 04, 2013 6:34 pm

[quote:a1cebb4c05="The_King_of_rasht"][quote:a1cebb4c05="Namjoo_St"]

1. who نه which
2. ننگ با رنگ پاک نمی شود
3. مرگ بر منافق[/quote:a1cebb4c05]

داره تنفس دهان به دهان میده دیگه برا!
حتما مشکل تنفسی برای اسکولز پیش اومده بوده
این یه حرکت انسان دوستانه هست،بهتره با فرافکنی قضیه رو برعکس جلوه ندی!!!

از اونجایی که خنده بر هر درد بی درمان دواست و من هم به شدت مریض هستم به خاطر همین میخندم :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه فبريه 04, 2013 6:38 pm

بخند معین جان بخند فقط این مطلب رو از من داشته باش و بیشتر بخند بلا میسر
"شبكه سه !!!!!!!! : بارسا تساويشو مديون والدزه خخخخخخخ. اولين باري كه اين شبكه يه حرف واقعي زد. راستي بارسايي ها گاوتون زاييد! بالوتلي جو گير شده تو ميلان..... خدا نكنه اين بشرو جو بگيره ديگه نميفهمه چيكار ميكنه. ميترسم مث المان بكنتتون تو لوله!!!!

یه چند تا عکس از اینتری ها دارم قوانین سایت اجازه نمیده بگذارم ولی اگه دوستان اینتری خواستند واسشون توی پیام خصوصی بگذارم!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه فبريه 04, 2013 6:42 pm

[quote:c23cead1ea="The_King_of_rasht"]بخند معین جان بخند فقط این مطلب رو از من داشته باش و بیشتر بخند بلا میسر
"شبكه سه !!!!!!!! : بارسا تساويشو مديون والدزه خخخخخخخ. اولين باري كه اين شبكه يه حرف واقعي زد. راستي بارسايي ها گاوتون زاييد! بالوتلي جو گير شده تو ميلان..... خدا نكنه اين بشرو جو بگيره ديگه نميفهمه چيكار ميكنه. ميترسم مث المان بكنتتون تو لوله!!!!

یه چند تا عکس از اینتری ها دارم قوانین سایت اجازه نمیده بگذارم ولی اگه دوستان اینتری خواستند واسشون توی پیام خصوصی بگذارم!!!![/quote:c23cead1ea]
میلان و میزنیم ابره شک نکن :lol: :lol:
بارسا قهرمانه
ژاوی میترکونه
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » دوشنبه فبريه 04, 2013 6:50 pm

[quote:b86ce35e96="The_King_of_rasht"]بخند معین جان بخند فقط این مطلب رو از من داشته باش و بیشتر بخند بلا میسر

یه چند تا عکس از اینتری ها دارم قوانین سایت اجازه نمیده بگذارم ولی اگه دوستان اینتری خواستند واسشون توی پیام خصوصی بگذارم!!!![/quote:b86ce35e96]

نه آبره ما چیزهای خلاف قانون نه می بینیم نه می شنویم نه میگیم نه می خوریم نه .....
در چارچوب قانون
وارش اسپرت نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه فبريه 04, 2013 6:52 pm

[quote:a77e4f5586="Namjoo_St"][quote:a77e4f5586="The_King_of_rasht"]بخند معین جان بخند فقط این مطلب رو از من داشته باش و بیشتر بخند بلا میسر

یه چند تا عکس از اینتری ها دارم قوانین سایت اجازه نمیده بگذارم ولی اگه دوستان اینتری خواستند واسشون توی پیام خصوصی بگذارم!!!![/quote:a77e4f5586]

نه آبره ما چیزهای خلاف قانون نه می بینیم نه می شنویم نه میگیم نه می خوریم نه .....
در چارچوب قانون
وارش اسپرت نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر[/quote:a77e4f5586]

درود بر تو ای بانوی پاک دامن :lol: :lol: :D :D :D
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه فبريه 04, 2013 6:55 pm

[quote="The_King_of_rasht"]بـــــــله!!! مثل اینکه دو روز توی این تاپیک نیومدم باز بعضی ها دم در آوردند!
آقای ارسلان خان (ارسلان 27) یه روایت هست که میگه جنابعالی طرفدار سر سخت تیم آ اس رم بودی و چند سال بارسایی شدی درسته؟
در ضمن دوستان تازه بارسایی شده (نه اون قدیمی ها ) بگذارند قرن 21 تموم بشه بعد ادعا کنند تیم منتخب قرن هستند!!! خیلی جالبه یه تیم که چهار پنج ساله با حمایت فیفا و یونیسف و یونسکو و سازمان ملل متحد و سازمان دیده بان حقوق بشر و شورای امنیت و غیره تیم شده الان اومده درباره باشگاه بزرگ منچستر یونایتد با 135 سال افتخار صحبت میکنه(اون موقع توی کاتالونیا به سیب زمینی میگفتند دیب دمینی! )
هر وقت توانستید در 26 سال 26 قهرمانی کسب کنید اون وقت صحبت کنید
شما یادتون نمیاد یه زمانی بارسا توی لا لیگا نهم میشد و یه زمانی زنگ تفریح سوسیه داد و لاکرونیا بود ( دوران دوم سر مربیگری لوییز فان خال و قبل از خوان لاپورتا که با مدیرتش بارسلونا رو متحول کرد)
البته آقا ارسلان میتونه به اصل خودش یعنی آ اس رم برگرده!!!
این عکس هم برای خالی نبودن عریضه

[color=blue:115becda2f][size=18:115becda2f][b:115becda2f]امان از این دوستان تازه بارسایی شده!!![/b:115becda2f][/size:115becda2f][/color:115becda2f]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه فبريه 04, 2013 8:09 pm

[quote="alex00755"][quote:f0521fd809="The_King_of_rasht"]بـــــــله!!! مثل اینکه دو روز توی این تاپیک نیومدم باز بعضی ها دم در آوردند!
آقای ارسلان خان (ارسلان 27) یه روایت هست که میگه جنابعالی طرفدار سر سخت تیم آ اس رم بودی و چند سال بارسایی شدی درسته؟
در ضمن دوستان تازه بارسایی شده (نه اون قدیمی ها ) بگذارند قرن 21 تموم بشه بعد ادعا کنند تیم منتخب قرن هستند!!! خیلی جالبه یه تیم که چهار پنج ساله با حمایت فیفا و یونیسف و یونسکو و سازمان ملل متحد و سازمان دیده بان حقوق بشر و شورای امنیت و غیره تیم شده الان اومده درباره باشگاه بزرگ منچستر یونایتد با 135 سال افتخار صحبت میکنه(اون موقع توی کاتالونیا به سیب زمینی میگفتند دیب دمینی! )
هر وقت توانستید در 26 سال 26 قهرمانی کسب کنید اون وقت صحبت کنید
شما یادتون نمیاد یه زمانی بارسا توی لا لیگا نهم میشد و یه زمانی زنگ تفریح سوسیه داد و لاکرونیا بود ( دوران دوم سر مربیگری لوییز فان خال و قبل از خوان لاپورتا که با مدیرتش بارسلونا رو متحول کرد)
البته آقا ارسلان میتونه به اصل خودش یعنی آ اس رم برگرده!!!
این عکس هم برای خالی نبودن عریضه

[color=blue:f0521fd809][size=18:f0521fd809][b:f0521fd809]امان از این دوستان تازه بارسایی شده!!![/b:f0521fd809][/size:f0521fd809][/color:f0521fd809][/quote:f0521fd809]
[color=black:f0521fd809]یه سوال؟
شما از کی طرفداره ریال مالدیو شدید؟از زمان رافائل موررا یا از زمان ژنرال دوسداشتنیتون(!)
نکنه دوست دارید پیجی رو بزارم که توش شما (70%)مالدیوی های عزیز گفته بودید با رفتن پنالدو شماهم طرفدار منچستر خواهید شد.تورو خدا نگید شما از بچگی رئال عشقه یکی یدونتون بوده که نمیتونم جلوی خندم رو بگیرم؟!
بازم دوسته عزیزمون alex زد تو سالهای کونوس و ماقبل کونوس(!)برادر الان چی داری بگی...[/color:f0521fd809]
[size=18:f0521fd809][color=blue:f0521fd809]نکنه میخوای بگی رونالدو تنها بازیکنیه که به هر 20 تیم حاضر در لالیگا گل زده که اگه اینو بگی من دیگه حرفی برای گفتن ندارم[/color:f0521fd809][/size:f0521fd809] /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه فبريه 04, 2013 8:14 pm

تو اینکه من عاشق آ اس رم هستم هیچ شکی نیست ولی کی گفت من تازه بارسایی شدم؟من اولین فوتبالی رو که دیدم بازی بارسلون بود و طرفدار بارسا از اول بودم و با ورود باتیستوتا طرفدار تیم شهر ابدی شدم.و در ضمن فکر نمیکنم پاک کردن صورت مسئله کار خیلی خوبی باشه بارسا بهترین تیم قرن شده و این از نظر منو تو خارج.و یادت نره تیم سوم لیگ اسپانیا باهاتون بازی داره و لازم نیست نگران میلان باشی ما نشون دادیم که تیم بزرگی هستیم.امسال اگه 4 تا جام بگیریم میشه چند تا؟تو چند سال فکر کنم باید شما دنبال زدن رکوردهای برترین تیم قرن باشید تیمی که نه تنها دست فرگوسن بلکه کل روحیات اون رو نسبت به فوتبال لرزوند با زدن 1 شوت در چهار چوب.انشاء الله امسال هم با هم بازی میکنیم ببینید هنوزم سطح 2 لیگ به هم متفاوت هر چند چشمام اب نمیخوره از پس تیم سوم لالیگا هم بر بیاید.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه فبريه 04, 2013 8:18 pm

تو اینکه من عاشق آ اس رم هستم هیچ شکی نیست ولی کی گفت من تازه بارسایی شدم؟من اولین فوتبالی رو که دیدم بازی بارسلون بود و طرفدار بارسا از اول بودم و با ورود باتیستوتا طرفدار تیم شهر ابدی شدم.و در ضمن فکر نمیکنم پاک کردن صورت مسئله کار خیلی خوبی باشه بارسا بهترین تیم قرن شده و این از نظر منو تو خارج.و یادت نره تیم سوم لیگ اسپانیا باهاتون بازی داره و لازم نیست نگران میلان باشی ما نشون دادیم که تیم بزرگی هستیم.امسال اگه 4 تا جام بگیریم میشه چند تا؟تو چند سال فکر کنم باید شما دنبال زدن رکوردهای برترین تیم قرن باشید تیمی که نه تنها دست فرگوسن بلکه کل روحیات اون رو نسبت به فوتبال لرزوند با زدن 1 شوت در چهار چوب.انشاء الله امسال هم با هم بازی میکنیم ببینید هنوزم سطح 2 لیگ به هم متفاوت هر چند چشمام اب نمیخوره از پس تیم سوم لالیگا هم بر بیاید.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه فبريه 04, 2013 8:21 pm

arsalan27 جان شما عاشق آس رو هستی؟:)بعد بارسلون هم...؟!
من جدی فکر میکردم این یه کل کل هستش اما واقعا بارسایی ها همه عاشق یه تیم دیگه هستن.
یکی رو میشناسم که عاشق آث میلان بوده اما مثل شما بارسلون هم آره :)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه فبريه 04, 2013 8:56 pm

[quote:fd64de5d93="mahyarmaya"]arsalan27 جان شما عاشق آس رو هستی؟:)بعد بارسلون هم...؟!
من جدی فکر میکردم این یه کل کل هستش اما واقعا بارسایی ها همه عاشق یه تیم دیگه هستن.
یکی رو میشناسم که عاشق آث میلان بوده اما مثل شما بارسلون هم آره :)[/quote:fd64de5d93]

من برای همهی تیم ها احترام قائل هستم با طرفدارشون و اینکه من طرفدار چه تیمی بودم 1ماه 1 هفته یا حتی 2 ساعت زیاد فرقی نمیکنه که اون تیم چه تیمی باشه.یله طرفدار آ اس رم هستم بخاطر اینکه محبوبترین بازیکن هام تو اون ها بودن.از خیلی وقت پیش طرفدار بارسلون هم هستم و کلا دوس دارم تو هر لیگی طرفدار 1 تیم باشم که نتایجش و بازی هایی رو که میبینم برام 1کم بیشتر لذت داشته باشن. اگه مشکلی هم نیست از دورتموند هم بدم نمیاد حالا بگردید دنبال تاریخش بعد بازی رفت با رئال بود یا برگشت :)
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه فبريه 04, 2013 8:57 pm

[quote:8f3c0b6090="mahyarmaya"]arsalan27 جان شما عاشق آس رو هستی؟:)بعد بارسلون هم...؟!
یکی رو میشناسم که عاشق آث میلان بوده اما مثل شما بارسلون هم آره :)[/quote:8f3c0b6090]

من برای همهی تیم ها احترام قائل هستم با طرفدارشون و اینکه من طرفدار چه تیمی بودم 1ماه 1 هفته یا حتی 2 ساعت زیاد فرقی نمیکنه که اون تیم چه تیمی باشه.یله طرفدار آ اس رم هستم بخاطر اینکه محبوبترین بازیکن هام تو اون ها بودن.از خیلی وقت پیش طرفدار بارسلون هم هستم و کلا دوس دارم تو هر لیگی طرفدار 1 تیم باشم که نتایجش و بازی هایی رو که میبینم برام 1کم بیشتر لذت داشته باشن. اگه مشکلی هم نیست از دورتموند هم بدم نمیاد حالا بگردید دنبال تاریخش بعد بازی رفت با رئال بود یا برگشت :)
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط keyvan » دوشنبه فبريه 04, 2013 9:27 pm

اما من اینجا به صراحت اعلام میکنم که فقط عاشق یک تیم بوده ، هستم و خواهم بود...

و اون تیمی نیست جز [size=24:0e8e849a16][color=red:0e8e849a16]AS.ROMA[/color:0e8e849a16][/size:0e8e849a16] :P :P :P :P
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » دوشنبه فبريه 04, 2013 9:35 pm

[img:dff1cd89d2]http://iwe-up.ir/uploads/136000061551.jpg[/img:dff1cd89d2]

اینم واسه فنز های بارسلونا

خیلی هم شبیه مادر ش(شکیرا) هست

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه فبريه 05, 2013 9:43 am

برلوسکونی: یک پنالتی طلبکار بودیم
رییس باشگاه میلان از عملکرد بالوتلی هم ستایش کرده است.
سایت گل – سیلویو برلوسکونی، رییس باشگاه میلان گفته پنالتی‌ بسیار مشکوکی که در آخرین دقیقه بازی با اودینزه برای این تیم گرفته شد پنالتی‌ای بوده که میلان طلب داشته است!

برلوسکونی گفته: «تصمیم داور برای اعلام پنالتی بسیار مشکوک بود. اما طرفداران میلان خوشحال شدند که داور پنالتی گرفت. ما یک پنالتی طلبکار بودیم.»

هر دو گل این بازی را ماریو بالوتلی، خرید 22 میلیون یورویی میلان زد، آن هم در اولین بازی‌اش.

برلوسکونی درباره بالوتلی گفت: «پس از گل‌هایی که او زد من خوابم نمی‌برد!»
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان