[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 4:54 pm

[quote:4dea0cfff5="popo131"]ون پرسی خفه کرد مرو بره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه....چقد گل میزنه[/quote:4dea0cfff5]

چیزی که آرسنال پرورش بده همینه دیگه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 5:04 pm

[quote:818ff982ce="keyvan"][quote:818ff982ce="popo131"]ون پرسی خفه کرد مرو بره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه....چقد گل میزنه[/quote:818ff982ce]

آره واقعا اسبه براااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!! :?: :?: :?:

راستی popo جان تو اینتری بودی ، نه؟؟؟
امشب ساعت 23:15 بزن شبکه 3 که میخوایم اینترو تو المپیکو به آتش بکشیم :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote:818ff982ce]

نمیخوام از پیش بازنده باشم ............ولی اینتر وضعش مثل داماشه مصدوم خیلی داره .....ولی میبریم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه ژانويه 20, 2013 5:13 pm

[quote:8e62a5c7f3="popo131"][quote:8e62a5c7f3="keyvan"][quote:8e62a5c7f3="popo131"]ون پرسی خفه کرد مرو بره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه....چقد گل میزنه[/quote:8e62a5c7f3]

آره واقعا اسبه براااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!! :?: :?: :?:

راستی popo جان تو اینتری بودی ، نه؟؟؟
امشب ساعت 23:15 بزن شبکه 3 که میخوایم اینترو تو المپیکو به آتش بکشیم :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote:8e62a5c7f3]

نمیخوام از پیش بازنده باشم ............ولی اینتر وضعش مثل داماشه مصدوم خیلی داره .....ولی میبریم[/quote:8e62a5c7f3]

ما هم مصدوم زیاد داریم داداش... تو جوزپه مه آتزا که همه ی بازیکنانتون بودن 3_1 بردیم چه برسه به امشب...!!!

امیدوارم عشقم امشب هم گلزنی کنه...

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 5:55 pm

[b:8b01eb39fd][size=18:8b01eb39fd][color=red:8b01eb39fd][align=center:8b01eb39fd]Manchester United Is My Heaven[/align:8b01eb39fd]
[/color:8b01eb39fd]
[/size:8b01eb39fd]
[/b:8b01eb39fd]
[align=center:8b01eb39fd][img:8b01eb39fd]http://www.manchester-united.ir/wp-content/uploads/578798_10151002861317746_127362118_n.jpg[/img:8b01eb39fd][/align:8b01eb39fd]
[b:8b01eb39fd][color=black:8b01eb39fd]در ۱۹۵۶ مدیر وقت رئال مادرید به سر مت بازبی پیغام میده : ” منچستر رو ول کن و به مادرید بیا. من به تو بهشت رو خواهم داد. ”

سر مت بازبی در جوابش گفت : ” منچستر یونایتد بهشت من است ”

و این شعار هنوز که هنوزه دور تا دور اولدترافورد نوشته شده.[/color:8b01eb39fd][/b:8b01eb39fd]
[b:8b01eb39fd][color=black:8b01eb39fd]Manchester United Is My Heaven[/color:8b01eb39fd][/b:8b01eb39fd]
[align=center:8b01eb39fd][img:8b01eb39fd]http://www.manchester-united.ir/wp-content/uploads/Manchester-united-is-my-heaven.jpg[/img:8b01eb39fd][/align:8b01eb39fd]
[color=black:8b01eb39fd][b:8b01eb39fd]۱۹ سال از رفتن سر مت بازبی گذشت

۱۹ سال پـیش در چـنـین روزی …

اسطــوره یــونــایــتـد ؛…؛ســـر مــــت بـــازبــــی درگـذشــت ..!

ســر مـت از بازماندگان حادثه مونیخ بود و بعد از آن در سال ۶۸ تیمی بزرگ در یونایتد ساخت تا اولین تیم انگلیسی باشیم قهرمان اروپا شده.

مت بازبی در این باشگاه اصولی و بنا کرد که امروز بعد از گذشت دهه ها سر الکس فرگوسن از آن پیروی میکند!

سر مت بخاطر بیماری سرطان در سن ۸۴ سالگی در سال ۱۹۹۴ در گذشت. او را در کنار همسرش به خاک سپردند ..[/b:8b01eb39fd][/color:8b01eb39fd]
[align=center:8b01eb39fd][img:8b01eb39fd]http://www.manchester-united.ir/wp-content/uploads/10710263_111231009130.jpg[/img:8b01eb39fd][/align:8b01eb39fd]
[align=center:8b01eb39fd][img:8b01eb39fd]http://www.manchester-united.ir/wp-content/uploads/10710263_126400050081.jpg[/img:8b01eb39fd][/align:8b01eb39fd]
[align=center:8b01eb39fd][img:8b01eb39fd]http://www.manchester-united.ir/wp-content/uploads/603551_10151002861687746_71651880_n.jpg[/img:8b01eb39fd][/align:8b01eb39fd]

[align=center:8b01eb39fd][img:8b01eb39fd]http://www.manchester-united.ir/wp-content/uploads/The-Sir-Matt-Busby-Statute-in-front-of-the-The-East-Stand-at-Old-Trafford.jpg[/img:8b01eb39fd][/align:8b01eb39fd]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 8:49 pm

رئال شوئنداره دورقمی بوکونه خوحریف
نیمه اول رئال5-0والنسیا /8/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 21, 2013 10:55 am

[align=center:9ea3161558][img:9ea3161558]http://www.uploadtak.com/images/b4762_bar.jpg[/img:9ea3161558][/align:9ea3161558]

[color=black:9ea3161558]نخستین نشان باشگاه، که از سال 1899 - سال بنیانگذاری بارسا- مورد استفاده قرار گرفت در واقع همان آرم و نشان شهر بارسلونا بود. تا اینکه در سال 1910 هیئت مدیره ی باشگاه تصمیم گرفت تا برای بارسا نشانی ویژه ی خودش طراحی کند.
به همین جهت باشگاه با یک فراخوان عمومی در میان اعضای رسمی اش، از آنها خواست تا طرح های پیشنهادی خود را ارائه کنند. در میان پیشنهادهای ارسالی، طرح کارلس کومامالا، بازیکن تیم که از سال 1903 تا 1912 در بارسا بازی می کرد مورد تصویب اعضا قرار گرفت.
کومامالا دانشجوی پزشکی بود و دستی نیز در هنر طراحی داشت.

عناصر اصلی طرح کومامالا، صلیب سنت جوردی، به عنوان نماد شهر بارسلونا، به همراه چهار رده ی سرخ در پس زمینه ی زرد رنگ به عنوان نمادی از پرچم کاتالونیا و نیز راه راه های آبی و اناری به نشانه ی رنگ پیراهن تیم و همچنین یک توپ فوتبال بود.

حروف نخست واژه های «باشگاه فوتبال بارسلونا» هم در بخش میانی این طرح دیده می شود.

در واقع نشان باشگاه نشان دهنده ی ابعاد مختلف ورزشی، فرهنگی و هویتی ِ شهر بارسلونا و ایالت کاتالونیاست.

از سال 1910 به بعد تغییرات در نشان رسمی باشگاه بسیار اندک و جزئی بوده اند. مهمترین آنها در سال 1989 و روی کار آمدن ژنرال فرانکو بود که باشگاه را مجبور کرد تا پرچم کاتالونیا را از روی آرمش حذف و به جای چهار خط قرمز، تنها از دو خط استفاده کند .

همچنین از سال 1939 تا سال 1974 ، تحت فشار رژیم فرانکو، عبارت F.C.B که مخفف نام باشگاه در زبان کاتالانی بود؛ به صورت C.F.B که مخفف نام باشگاه به زبان اسپانیایی بود در آمد.

نشان فعلی باشگاه هم در سال 2002 با تغییراتی نسبت به گذشته تا امروز مورد استفاده قرار گرفته است.[/color:9ea3161558]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 1:24 pm

رئیس باشگاه گالاتاسرای: اسنایدر تا پایان دوره حرفه ای اش اینجا می ماند
اسنایدر روز گذشته سرانجام با مدیران این باشگاه استانبولی به توافق رسید و قرارداد نهایی اش را امروز امضا کرد.

- اونال آیسال، رئیس باشگاه گالاتاسرای، بعد از به خدمت گرفتن وسلی اسنایدر، ادعا کرد که این ستاره هلندی تا پایان دوران حرفه ای اش در این باشگاه خواهد ماند.

اسنایدر روز گذشته سرانجام با مدیران این باشگاه استانبولی به توافق رسید و قرارداد نهایی اش را امروز امضا کرد.

آیسال در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما بازیکنان را براساس توصیه سرمربی مان انتخاب می کنیم. بازی در گالاتاسرای یک دستاورد بزرگ برای اسنایدر است.

او گفته که تا پایان دوران حرفه ای اش در گالاتاسرای خواهد ماند.

ماسیمو موراتی یک جنتلمن واقعی است. من در همه ملاقات هایی که داشتیم، از او تشکر کردم. او به قولی که داده بود، عمل کرد. در نهایت، این یک پایان خوش برای هر سه طرف بود. من از همکاری مورتی کاملا راضی هستم.

من دو سال قبل دیدگاهم را توضیح داده بودم. ما می خواهیم به یکی از بزرگان اروپا تبدیل شویم و این چیزی است که برای رسیدن به آن تلاش می کنیم."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 4:06 pm

الشعراوی: بازی در کنار کاکا، رویایی است که می تواند به حقیقت تبدیل شود
کاکا در سال 2009 از میلان به رئال پیوست اما هرگز نتوانست در سانتیاگو برنابئو انتظارات را برآورده کند اما گفته می شود در آستانه بازگشت به سن سیرو قرار دارد.
سایت گل- استفن الشعراوی، ستاره جوان میلان، امیدوار است که انتفال کاکا از رئال به میلان هر چه زودتر نهایی شود تا بتواند در کنار این ستاره برزیلی بازی کند.

آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، هفته گذشته اعلام کرد که همه طرفین ذی نفع در این انتقا،ل خواهان انجام آن هستند اما اعلام کرد اگر کاکا می خواهد به میلان برگردد، باید فداکاری کند.

ااشعراوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من واقعا امیدوارم که انتقال کاکا انجام شود. او همیشه قهرمان من بوده و بازی در کنار او رویایی است که می تواند به واقعیت تبدیل شود.""

دیگر بازیکنان میلان از جمله پاتزینی و فلامینی نیز از بازگشت کاکا به میلان استقبال کردند.

پاتزینی گفت:" همه ما کنجکاو هستیم که بدانیم کاکا خواهد آمد یا نه. اگر او بیاید، همه با آغوش باز از او پذیرایی خواهند کرد. او می تواند کمک زیادی به ما بکند."

فلامینی نیز با تایید صحبت های هم تیمی هایش، افزود:" کاکا یک قهرمان بزرگ است و بازگشت او می تواند اتفاق مثبتی برای ما باشد."

کاکا در سال 2009 از میلان به رئال پیوست اما هرگز نتوانست در سانتیاگو برنابئو انتظارات را برآورده کند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 4:06 pm

پاتزینی: سران میلان همیشه به من اطمینان داشته اند
پاتزینی از حمایت های سران میلان متشکر است که در شرایط سخت از او حمایت کرده اند.
سایت گل- جیامپائولو پاتزینی در صحبت هایی از حمایت های سران انزلیچی از او تشکر کرده و اعلام کرده که سران این باشگاه همواره او را باور داشته اند.

این ستاره 28 ساله در بازار نقل و انتقالات تابستانی از اینتر جدا شد و به میلان پیوست ولی در ماه های ابتدایی حضورش در میلان سختی های زیادی کشید تا بتواند خودش و توانایی هایش را اثبات کند.او در بازی یکشنبه شب هر دو گل میلان را به ثمر رساند تا تعداد گلهایش در 19 بازی لیگ را به عدد10 برساند.

پاتزینی در صحبت هایی به خبرنگاران گفته:« سران میلان همواره به من اطمینان داشته اند و من واقعا خوشحال می شوم که بتوانم پاسخ این اعتماد را بدهم. من در هفته های اخیر توانستم تا خوب کار کنم. واقعا به خاطر عملکردم مقابل بولونیا که تعیین کننده و سرنوشت ساز بود خوشحالم. امیدوارم که بتوانم به زدن گلهای بزرگ و مهم ادامه دهم و به تیمم کمک کنم تا به اهداف مهم برسد.»

دو گل پاتزینی در بازی با بولونیا باعث شد تا این تیم به رده ششم جدول سری آ راه یابد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 4:41 pm

آلگري: هنوز هم بايد پيشرفت کنيم

سرمربي ميلان با وجود پيروزي برابر بولونيا اعلام کرد شايد سال جاري، سال بيرون ماندن ميلان از ليگ قهرمانان باشد.

به نقل از اسکاي اسپورت ايتاليا، ميلان در ديدار هفته بيستم خود در ليگ فوتبال ايتاليا با نتيجه 2 بر يک برابر بولونيا به برتري رسيد.

جيامپائولو پاتزيني در دقيقه‌هاي 65 و 82 گل‌هاي انزلیچی را زد و فيليپ مکسس، مدافع ميلان در دقيقه 85 به اشتباه دروازه خودي را باز کرد.

ماسيميليانو آلگري در مورد اين ديدار گفت: تيمم امروز خيلي خوب بازي کرد. هم از نظر تکنيکي و هم از نظر ثبات در کارهايي که در زمين انجام شد. واضح است که در ديدارهاي اخير براي پيروزي وارد ميدان شده و ديگر مانند گذشته امتياز از دست نمي‌دهيم. البته هنوز هم جا براي پيشرفت داريم. به هيچ وجه نبايد در ديدار با بولونيا امتياز از دست مي‌داديم. خوشحالم که با 3 امتياز زمين را ترک کرديم.

در ديدارهاي اين هفته تيم‌هايي مانند اينترميلان، ناپولي و لاتزيو امتياز از دست دادند. اين بدان معنا است که انزلیچی خود را به تيم‌هاي بالاتر از خود نزديک‌تر کرده است.

آلگري در ادامه عنوان کرد: تيم‌هاي زيادي در بالاي جدول براي بدست آوردن جايگاه‌هاي بهتر تلاش مي‌کنند. پس ما هم بايد بهترين نتيجه‌ها را گرفته و با بالاترين ثبات وارد ديدارهايمان شويم. در سال‌هاي اخير بسياري از تيم‌هاي بزرگ از ليگ قهرمانان اروپا بيرون مانده‌اند. شايد امسال نوبت ما باشد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 8:04 am

کاکا : هنوز مدیون میلان هستم و برای بازگشت به میلان از هر شرایطی استقبال می کنم!
در حالی که به نظر می رسد سران دو باشگاه میلان و رئال مادرید بر سر این انتقال به توافق رسیده اند،کاکا در صحبت هایی از آخرین شرایطش در رئال مادرید گفت.
سایت گل-آخرین گزارشات حاکی از آن هستند که کاکا با انتقال قرضی 30 ماهه به ارزش 20 میلیون یورو به زودی راهی میلان خواهد شد و روز سه شنبه این انتقال نهایی می شود.

به نقل از ac-milan.ir-کاکا هافبک برزیلی رئال مادرید این هفته به همراه همسرش وارد میلان,پایتخت مد دنیا شد و با روبینیو هم تیمی سابقش شام را در یکی از رستوران های معروف شهر میلان صرف کرد.سپس او در مصاحبه با یک روزنامه نگار از اسکای اسپورت ایتالیا در رابطه با آخرین شرایطش به صحبت پرداخت.

این بازیکن 30 ساله از آخرین شرایطش و احتمال بازگشت به میلان چنین گفت: " من دو روز تعطیل هستم ؛ تصمیم گرفتم به میلان بیایم و با روبینیو ملاقاتی داشته باشم.او بهترین دوست من و بازیکن بزرگی است.بازیکنی که هنوز می تواند کمک های زیادی به باشگاه میلان کند.احتمال بازگشت من به میلان ؟ در حال حاضر با رئال مادرید قرارداد دارم اما صادقانه بگویم شرایط در رئال برای من خوب نیست.کاملا در اختیار باشگاه رئال مادرید هستم اما هر دو طرف می بایست به یک توافق برسیم.هنوز هم به شدت مدیون میلان هستم و عاشق این شهرم. دوستان زیادی در اینجا دارم"

کاکا در رابطه با این موضوع که آیا حاضر است برای پیوستن به میلان دستمزد خود را کاهش بدهد چنین گفت : "برای بازگشت دوباره به میلان از هر شرایطی استقبال می کنم و حتی این را هم به رئال مادرید نیز گفته ام"

کاکا پیش از آنکه در تابستان 2009 به ارزش 70 میلیون یورو به باشگاه رئال مادرید نقل مکان کند شش سال را در میلان سپری کرد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 8:05 am

گالیانی: مذاکرات برای کاکا شکست خورد
میلان قصد بازگرداندن این بازیکن را داشت اما مشکلات مالی باعث شده این انتقال منتفی شود.
سایت گل – آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان گفته باشگاهش مذاکرات برای انتقال کاکا با رئال مادرید را لغو کرد.

این بازیکن برزیلی گفته بود حاضر است از دستمزدش کم شود ولی به میلان برگردد.

گالیانی گفت که با قهرمان اسپانیا در مذاکره است اما اکنون گفته: «مذاکرات بر سر کاکا شکست خورد. به دلایل مالی امکان بستن این قرارداد وجود ندارد. ما بر سر همه چیز به توافق رسیده بودیم اما همین یک ساعت پیش مذاکرات شکست خورد.»

ظاهرا میلان نتوانسته رئال را مجاب کند که کاکا را قرض بدهد. او در مادرید فرصت چندانی برای حضور در ترکیب اصلی نمی‌یابد و این فصل تنها هفت بار در لالیگا بازی کرده و گلی هم نزده.

او در سال‌های 2003 تا 2009 در سن‌سیرو بود و یک اسکودتو و یک لیگ قهرمانان را فتح کرد.

یکی از خبرنگاران از گالیانی پرسید از میان کاکا، بکام و بالوتلی کدام در ژانویه خریداری می‌شود که او گفت هیچ‌کدام.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:57 am

ا[b:655803cfae]ينيستا: والدس بهترين دروازه‌بان جهان است [/b:655803cfae] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

هافبک بارسلونا هم‌تيمي خود را بهترين دروازه‌بان فوتبال دنيا دانست.

آندرس اينيستا در خصوص جدايي ويکتور والدس از بارسلونا پس از پايان قرارداد فعلي‌اش با اين تيم در سال 2014 اظهار داشت: والدس 20 سال اينجا بوده و تمام تلاشش را براي تيم، مردم و همکارانش انجام مي‌دهد. او هميشه در حال رشد است و بيشتر از وظيفه‌اش تلاش مي‌کند. همه بايد در خدمت زندگي خودشان باشند و تصميمات خودشان را بگيرند. تا جايي که من مي‌دانم او بهترين دروازه‌بان جهان است. اگر از تيم برود، واقعا دلم برايش تنگ مي‌شود.

به گزارش فارس،اينيستا در خصوص شکست بارسلونا مقابل رئال سوسيه‌داد نيز گفت: وقتي مي‌گوييم هرچيزي قيمتي دارد، يک حرف کليشه‌اي نيست. در فوتبال هميشه همين طور است.

بارسلونا در 10 روز آينده بدون تيتو ويلانووا به ميدان خواهد رفت زيرا براي ادامه درمانش به آمريکا سفر خواهد کرد و هافبک آبي‌اناري‌ها در اين باره خاطرنشان کرد: بهترين هديه‌اي که مي‌توانيم به تيتو بدهيم اين است که تيم تمام تلاشش را در زمين براي رسيدن به پيروزي انجام دهد. او مي‌تواند با خيال راحت استراحت کند ما تمام تلاش‌مان را انجام مي‌دهيم.

وي اضافه کرد: گوارديولا يکي از بهترين و بزرگترين باشگاه‌هاي اروپا را انتخاب کرده است. تيمي که پپ سرمربي آن خواهد شد، استفاده زيادي از وي خواهد برد. او مربي است که چيزهاي زيادي به بازيکنان ياد مي‌دهد. بازگشت او به مربيگري در کل براي دنياي فوتبال خبر بسيار خوبي بود.
/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه ژانويه 22, 2013 10:11 am

[quote:220646f6df="yankee"]ا[b:220646f6df]ينيستا: والدس بهترين دروازه‌بان جهان است [/b:220646f6df] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

آندرس اينيستا در خصوص جدايي ويکتور والدس از بارسلونا پس از پايان قرارداد فعلي‌اش با اين تيم در سال 2014 اظهار داشت: والدس 20 سال اينجا بوده و تمام تلاشش را براي تيم، مردم و همکارانش انجام مي‌دهد. او هميشه در حال رشد است و بيشتر از وظيفه‌اش تلاش مي‌کند. همه بايد در خدمت زندگي خودشان باشند و تصميمات خودشان را بگيرند. تا جايي که من مي‌دانم او بهترين دروازه‌بان جهان است. اگر از تيم برود، واقعا دلم برايش تنگ مي‌شود.

به گزارش فارس،اينيستا در خصوص شکست بارسلونا مقابل رئال سوسيه‌داد نيز گفت: وقتي مي‌گوييم هرچيزي قيمتي دارد، يک حرف کليشه‌اي نيست. در فوتبال هميشه همين طور است.

بارسلونا در 10 روز آينده بدون تيتو ويلانووا به ميدان خواهد رفت زيرا براي ادامه درمانش به آمريکا سفر خواهد کرد و هافبک آبي‌اناري‌ها در اين باره خاطرنشان کرد: بهترين هديه‌اي که مي‌توانيم به تيتو بدهيم اين است که تيم تمام تلاشش را در زمين براي رسيدن به پيروزي انجام دهد. او مي‌تواند با خيال راحت استراحت کند ما تمام تلاش‌مان را انجام مي‌دهيم.

وي اضافه کرد: گوارديولا يکي از بهترين و بزرگترين باشگاه‌هاي اروپا را انتخاب کرده است. تيمي که پپ سرمربي آن خواهد شد، استفاده زيادي از وي خواهد برد. او مربي است که چيزهاي زيادي به بازيکنان ياد مي‌دهد. بازگشت او به مربيگري در کل براي دنياي فوتبال خبر بسيار خوبي بود.
/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:220646f6df]

این خنده آخرت به خاطر چی بود آرش جان؟ :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 10:17 am

[quote:8330478853="sepidroudi"][quote:8330478853="yankee"]ا[b:8330478853]ينيستا: والدس بهترين دروازه‌بان جهان است [/b:8330478853] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:8330478853]

این خنده آخرت به خاطر چی بود آرش جان؟ :roll:[/quote:8330478853]
خب خنده دار من بااین حرف اینیستا به کل صحت سلامت بودن عقل اینا شک کردم خیلی حرف خنداری زد :lol: والدس :lol: بهترین :lol: :roll:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان